İyi Oldu bu yaa. Okul beni çok yoruyordu biraz dinlenmeye ihtiyacım vardıAma Hazal'a kim göz kulak olcak o var
![]()
Ahmet bayram tatili var.Ondan sonramı işleyecek cezan?
So what?
Saike
merhaba cafe milletinin insanlari.nasilsiniz
Boşverin yakında gereken yapılır, siz onlar yokmuş gibi takılmaya devam edin.
"YÜCE ATATÜRK"
Bugün 1
Pazartesi 2
Salı 3
Çarşamba Dönüşşşş.![]()
Aslında benimde ihtiyacım var şöyle bir haftalık bi tatile.Bendemi uzaklaştırılsam acaba.![]()
So what?
Saike
Selamlar herkese nasıl moraller?
Güzel yediniz şakayıAfiyet olsun
![]()
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Yok sana demedim Serkan abi. Yemediğini anladım zaten![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Selam hoşgeldin.İyi valla morilimiz şu FM'de Beşiktaş'a uyan güzel bir taktik bulsam tam olacak.Bir kere bulmuştum sezonu 2. bitirdim.Yeni sezonda öyle birşey oldu ki sinirden kayıtlı oyunu sildim ve çıktım.Gene açtığımda aynı taktiği deniyorum olmuyor![]()
4-4-3 var Burak.Porto tarzı oyna tutmuştu bende
4-4-3 oynarsan kesin işe yarar Burak.Eee maçlarda 1 kişi oynamak her zaman avantajlıdır.
![]()
So what?
Saike
Nasılsınız ahali, bayram öncesi keyifler nasıl?
"YÜCE ATATÜRK"
Selamun Aleykum..
Kalecisiz çıkarsam daha farklı olur Ferdi
Sordum,taktiği bugün koyacakmış.
Olay şöyle oldu.Ligi 2. bitirdim ama takım çok güzel bir hava yakalamıştı.Şampiyonlar Ligi Grubu'nda Real Madrid sonuncu oldu ben UEFA'ya gittimUEFA'da Çeyrek Final'e kadar geldim.Bremen'i deplasmanda 2-0 yendim 2. Turda.
Sonra yeni sezonda birkaç transfer yaptım.Genç oyuncular aldım.
Asıl ipi koparan nokta Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme'de Kıbrıs takımına deplasman golü kuralı ile elenmem oldu.İnönü'de 2-2,deplasmanda 0-0 kalınca deliye döndüm ve gerisini biliyorsunuz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İyiyiz Serkan abi sağolasın sen nasılsın?
Aleyküm Selam Serhat nasılsın?
Last edited by RoNNiE91 : 19.Aralık.2007 at 17:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hamd olsun sen nasılsın..
bu arada senın ısım neydı dun aksam sormustum cevap alamamıstım![]()
Valla ben bıraktım Fm'yi.8.02 çıkana kadar oynamamayı düşünüyorum.
So what?
Saike
Bugünde Guslugu ben acayim bari.
merhaba arkadaslar.
anam guşluk açılmışselamlar arkadaşlar derdime çare bulun ben kızı seviyorum ama kız bana arkadaşı gibi davranıyo üstelik daha yeni ayrıldık tekrar teklif etcem kabul edermi bilmiyorum teklifi şiirle etcem ama
Selamın Aleyküm ßeyler
kiz senin arkadasinmi yoksa eski ciktiginmi,bi lafin öbürünü tutmuyo
eger kiz seni arkadasinsa ve sana arkadas gözüyle bakiyosa önünde büyük bir risk var,eger ona cikma teklifi edersen ve kiz sana sadece arkadas gözüyle bakiyosa bu cikma teklifinin karsisinda kiz senin bir daha suratina bakmaz.(bende test edildi onaylandi)
ama kizin icinde hala sana karsi biraz sevgi duygusu varsa ve sen ona siirle teklif edersen durumunuz eskisinden daha iyi olabilir...
Burak dersler nasıl bakalım bir Fen lisesi öğrencisi olaraktan?
So what?
Saike
yok kız eski sevgilim dediki seni seviyorum ama arkadaş olarakmı sevgili olarakmı bilmiyorum dedi sonra BENde iyi ce düşündedim sevmiyorum dedi bende ayrılalım dedim şimid arkadaş olarak konuşuyoruz teklifi bassam duygulu bi şekilde tekrar aşık olurmu ki?
Burak 4-4-3 ün biri kaleci olcak işte anla sen onu
benim taktikler karışıktır biraz
4-3-3 işe yarıyor dene dene