Sayfa 115 / 169 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165 ... SonSon
3,421 ile 3,450 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Negredo City'de ilk 11'de oynar. O adam kesinlikle formayı alır gözüyle bakıyorum. Dzeko gibi çoğu maçta yedek oturmaz. Pellegrini klasik 4-2-3-1 değilde daha çok 4-4-2 ve 4-4-2'nin türevlerini oynatmasını bekliyorum. Aguero'da var çünkü. Takımdaki orta saha oyuncuları da iyi. Pellegrini bu sezon kariyerindeki en iyi kadroya sahip olacak. Bu adam Reali'de çalıştırdı ama ne bileyim City'nin kadrosu gerçekten çok muazzam. Pellegrini sıkça rakibe göre kadro yapan bir hoca. Elinde çok geniş bir oyuncu kitlesi olacak. Ne tip oyuncu ararsan var kadroda.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

City bu sezon şeytanın bacağını kırıp ŞL'de gruptan çıkar diye düşünüyorum.Çok sağlam kadro kurdular Pellegrini ile çok başarılı olacaklardır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Negredo City'de ilk 11'de oynar. O adam kesinlikle formayı alır gözüyle bakıyorum. Dzeko gibi çoğu maçta yedek oturmaz. Pellegrini klasik 4-2-3-1 değilde daha çok 4-4-2 ve 4-4-2'nin türevlerini oynatmasını bekliyorum. Aguero'da var çünkü. Takımdaki orta saha oyuncuları da iyi. Pellegrini bu sezon kariyerindeki en iyi kadroya sahip olacak. Bu adam Reali'de çalıştırdı ama ne bileyim City'nin kadrosu gerçekten çok muazzam. Pellegrini sıkça rakibe göre kadro yapan bir hoca. Elinde çok geniş bir oyuncu kitlesi olacak. Ne tip oyuncu ararsan var kadroda.
    4-4-2 oynadığını farz edelim david silva sol açık mı oynucak ? - ki kendisi bu takımın net en iyi hücum oyuncusudur - jovetic nerede oynucak negredo nun ilk 11 oynama ihtimali yok bence dzeko da kendisinden kat kat iyi jovetic te çok boş bi transfer hiç beğenmedim

bu arada nacer chadli tottenham da

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Facx View Post
    4-4-2 oynadığını farz edelim david silva sol açık mı oynucak ? - ki kendisi bu takımın net en iyi hücum oyuncusudur - jovetic nerede oynucak negredo nun ilk 11 oynama ihtimali yok bence dzeko da kendisinden kat kat iyi jovetic te çok boş bi transfer hiç beğenmedim

bu arada nacer chadli tottenham da
    Negredo'nun bu sezon kaç maçını izledin onu sorayım önce. Tamam bende Sevilla'nın bütün maçlarını izlemedim ama kritik maçlar olsun, özetlerde falan olsun izledim Ayrıca 4-4-2 ve türevleri diyorum. Yani 4-3-1-2'in 1'inde Silva oynar. Gerektiğinde kanatta da oynuyor.
    Last edited by Mamadou : 22.Temmuz.2013 at 00:30

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Navas, SiLva, Jovetic gibi adamLar varken 4312 oynamaz City. 4231 e devam eder. Aguero yu bu sezon daha çok kanatLarda görebiliriz. Barry-Yaya Toure-Aguero-SiLva-Navas-Negredo oLur orta saha ve hücum hattı büyük ihtimal.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Liverpool, Atletico Madrid'in Brezilyalı forveti Diego Costa için 25 M€ teklif etmiş. Oyuncuya da yıllık 4 M€ teklif edilmiş. Atletico Madrid'de 1.3 M€ kazanıyormuş. Bizim iki yıl önceydi sanırım burun kıvırdığımız adama Liverpool şimdi 25 M€ teklif ediyor. Hiç bir şekilde bu paraları hak edecek bir forvet değil. Liverpool transferde bir Newcastle, bir Tottenham kadar olamıyor. Tottenham orta sahasına seviye atlattıracak Paulinho'yu, kanata Chadli'yi, forvete Soldado gibi bir bitirici alırken Liverpool Aspas ve Costa gibi forvetlere dünya kadar para saydılar. Bu iki oyuncu iyi ama asla Liverpool'un forvetleri olacak kadar değil diye düşünüyorum. Net rakamlar ne kadardır bilemiyorum ama herhalde City'den sonra transfere son 2,3 sezonda en çok para harcayan takım Liverpool'dur. Yaptıkları çapsız transferlere 20'den aşağı fiyat ödediklerini hatırlamıyorum. Allen ve Henderson'a ödenen paralarda yüksekti baya. En ilginç bu adamların ilk dörtte olmaması hep paralı takımlar yüzünden olarak gösteriliyor. Ama o takımlar kadar olmasa da o takımların transfere harcadığı paranın biraz azını harcıyorlar. Bu kafayla zor ŞL görürler. Tek elle tutulur transfer kaleci Mignolet. Haz etmem ama Costa'nın 25 M€ ettiği piyasada Burak hayli hayli eder diye düşünüyorum. 25 etmese de 15,20 eder herhalde.

Liverpool hiç şampiyonluğu bırakalım,Şampiyonlar Ligi'ne bile oynamayacak gibi görünüyor.La Liga gibi çerez takımların bol olduğu ligde bile parlayamamış,Atletico Madrid'de oynadığında bile niye yedek değil diye sorduran Costa,kalkıp Premier League'de Liverpool'u mu sırtlayacak?

Kadrosu yavaştan oturan ve Mourinho'yu işin başına getiren Chelsea şampiyon olur diyorum.2.Manchester City,Ferguson sonrası bocalayacak,orta sahası bir felaket United 3.,Arsenal 4.,Everton veya Tottenham'da 5. olur bence.

Bu arada Madrid Bale'i yüzde 99 bitirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Guglielmo View Post
    Bu arada Madrid Bale'i yüzde 99 bitirdi.
    105 milyon pound diye okudum. Günahtır, yazıktır, ayıptır!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Real Madrid Bale'i o kadar paraya almaya çalışacağına 60 milyon euro verip forvete Falcao'yu alsaydı.

Aptallıkta sınır tanımıyorlar.Senin kanadın varken,forvet kısırlığı da yaşıyorken niye forvet almıyorsun hacı ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Mourinho'lu Chelsea bu sene şampiyon olur, geçen seneden daha güçlü City 2. olur, her zaman zirveye oynayan ancak bu sene bana görede bocalayacak olan ManU 3. olur. Tottenham ve Arsenal 4. sıra için kapışır, Liverpool yine arkalarda kalır. Transferi beceremedikleri sürece hep arkalarda kalmaya da devam ederler.

Madrid'de 50, en fazla 60 Milyon €'luk adama gidiyor 120 Milyon € veriyor. O kadar etmez Bale, abartmayın. Tottenham'da hala satmıyor, inat yapıyor. O parayla Tottenham kadrosunu 2'ye katlar, her mevkiye dünya çapında 2 adam alır.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Mourinho'lu Chelsea bu sene şampiyon olur, geçen seneden daha güçlü City 2. olur, her zaman zirveye oynayan ancak bu sene bana görede bocalayacak olan ManU 3. olur. Tottenham ve Arsenal 4. sıra için kapışır, Liverpool yine arkalarda kalır. Transferi beceremedikleri sürece hep arkalarda kalmaya da devam ederler.

Madrid'de 50, en fazla 60 Milyon €'luk adama gidiyor 120 Milyon € veriyor. O kadar etmez Bale, abartmayın. Tottenham'da hala satmıyor, inat yapıyor. O parayla Tottenham kadrosunu 2'ye katlar, her mevkiye dünya çapında 2 adam alır.
    bale ı 50 ye 60 a satıp yerini nasıl doldurcaklar bale i hiç izlemeyen arkadaşlar lütfen yorum yapmasın bale şuanda ronaldo yla aynı seveyide bence ronaldonun tek artısı şuan arka direğe daha çok koşu yapıyo

bu arada bale haberlerini sert bi dille yalanladı villas boas

sıralama
    1- chelsea
    2-city
    3-tottenham
    4-united
    5-arsenal

şeklinde olur liverpool en iyi ihtimalle 7. olur

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bale'i belki de herkesten çok izleyen ben bile bu kadar etmez diyorsam bence abartıdır

Kendisinin ve Kaka'nın büyük hayranıyım bu yüzden diyorum, bana göre bazıları hariç şuan hiç kimse o kadar para etmez..

İzlemek ve ya izlememek ile alakası yok, bir sene yılın oyuncusu seçilmekle bu paralara oynayamazsınız. Ben bir hayranı olarak bunu söylerim..

Bana göre Ronaldo'dan bile iyidir ama ne bileyim çok para.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Real Madrid Bale'i o kadar paraya almaya çalışacağına 60 milyon euro verip forvete Falcao'yu alsaydı.

Aptallıkta sınır tanımıyorlar.Senin kanadın varken,forvet kısırlığı da yaşıyorken niye forvet almıyorsun hacı ?
    boas bale'i forvet oynatıyordu.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bale ı 50 ye 60 a satıp yerini nasıl doldurcaklar bale i hiç izlemeyen arkadaşlar lütfen yorum yapmasın bale şuanda ronaldo yla aynı seveyide bence ronaldonun tek artısı şuan arka direğe daha çok koşu yapıyo
    Bale'i bende en az senin kadar izlemişimdir ama abartıyorsun, bulunmaz hint kumaşı değil bu adam sonuçta. Ronaldo'da Madrid'e transfer olmadan önce açık ara dünyanın 1 numarasıydı ve 94 Milyon €'ya gitti. ManU kafasını duvarlara vursun o zaman, Tottenham yönetimi olsaymış Ronaldo'yu 200 Milyon €'ya satarmış.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    boas bale'i forvet oynatıyordu.
    Sol bek olarak kariyerine başlayan birini forvet olarak mı göreyim ben ? Boas Bale'i forvet oynatıyordu da ne diye Soldado'yu aldılar ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Villas Boas vermeyecek bence Bale'ı.Bale'da taraftara ayıp olmasın diye gitmek istiyorumda diyemiyor ama ayıp adam sana dünyanın en büyük bonservis bedelini kazandırarak gidecek nedir bu inat.O da artık yetenegini daha popüler bir takımda göstermek istiyor normal olarak.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sol bek olarak kariyerine başlayan birini forvet olarak mı göreyim ben ? Boas Bale'i forvet oynatıyordu da ne diye Soldado'yu aldılar ?
    soldado'yu aldıklarına göre bale'i satacaklar?
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Bale'i bende en az senin kadar izlemişimdir ama abartıyorsun, bulunmaz hint kumaşı değil bu adam sonuçta. Ronaldo'da Madrid'e transfer olmadan önce açık ara dünyanın 1 numarasıydı ve 94 Milyon €'ya gitti. ManU kafasını duvarlara vursun o zaman, Tottenham yönetimi olsaymış Ronaldo'yu 200 Milyon €'ya satarmış.
    benim kadar izlediğini sanmıyorum tottenham ın en aşağı 20 maçını seyretmiş olman lazım geçen sene benim kadar izlediysen
    ronaldo madrid e transfer olduğu sene messi yılın oyuncusu seçilmişti bunuda unutmayın
    bu arada manchester unitedın paraya ihtiyacı vardı 800 m € borcu vardı sattı ronaldo yu ama tottenham ın paraya ihtiyacı yok şuan bale ı da elinde tutmak istiyo ileride şampiyon olabilmek için en iyi oyuncusunu - ki yeri dolmucak bi oyuncu - neden istemediği halde satsın bulunmaz hint kumaşı değil ben demiyorum real bale a 100 versin ben bale ın tottenham da kalmasını istiyorum ama eğer real çok almak istiyosa 120 - 100 m € yu da gözden çıkarsın

@bale forvet değil forvet arkası oynadı bi çok maç sağ ve sol kenarda forvet gibi oynadı geri kalan maçlarda ama genelde serbestti geçtiğimiz sene defoe ve adebayorun olmadığı zamanlar dembele ile değişimli forvet oynadılar o kadar

@adamın kariyerine nerde başladığının ne önemi var bakın bakalım şuan oynayan oyuncuların kaçı başladığı mevkide oynuyolar sağ açık oynayan ronaldo şuan niye lwf oynuyo istediğiniz kadar kanat diyin ronaldo manu da açık oynuyodu real de forvet oynuyor , sen istiyosan stoper olarak gör bu adamı da bu adam geçen sene 33 maçta 21 gol atıp 9 asist yapmış premier lig gibi bi ligde kaldıki gol kralı olan van persie 38 maçta 26 gol atmış

(bale santrafor oynamıyor saçmalamayın soldado nun arkasında veya sol - sağ tarafında oynucak )

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    soldado'yu aldıklarına göre bale'i satacaklar?
    Satmıyoruz diyorlar ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Satmıyoruz diyorlar ?
    zaten öyle bale santrafor değil santrafor arkasında ve sol-sağ kanatlarda oynuyor zorunluluktan maç içerisinde dönüşümlü santrafor oynadılar geçen sene o kadar yoksa bale kanatta(kanat forveti ) veya forvet araksında oynucak bu senede

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

zaten öyle bale santrafor değil santrafor arkasında ve sol-sağ kanatlarda oynuyor zorunluluktan maç içerisinde dönüşümlü santrafor oynadılar geçen sene o kadar yoksa bale kanatta(kanat forveti ) veya forvet araksında oynucak bu senede
    Biliyorum da ben Real Madrid'i eleştiriyorum zaten,forvet gereksinimi varken niye Bale'i alırlar ? diye ancak Ronaldo'yu forvete koyup Bale'i sol kanat oynatacaklarsa bir şey diyemem ama Madrid'e Gareth Bale'den önce her türlü bir forvet gerekiyor,şart yani.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Beyler amma abarttınız Bale gelirse Ronaldo forvete geçer zaten dünkü maçta Ancelotti Ronaldo'yu forvette oynattı golünü de yazdı.Ancelotti,Ronaldo nerede oynamak istediğini kendisi seçecek dedi Bale gelirse anlaşırlar bi şekilde bana kalırsa Real Madrid,Barcelona ile kapışmak istiyorsa Bale'yi kesin almalı yoksa Barça yine çok rahat şampiyon olur.Ama tabi istenen para çok Real 100 Milyon vermeye hazırsa niye bu kadar abartıyorlarki 145 isteyen takım adamı satmak istemiyordur açık ve net.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Biliyorum da ben Real Madrid'i eleştiriyorum zaten,forvet gereksinimi varken niye Bale'i alırlar ? diye ancak Ronaldo'yu forvete koyup Bale'i sol kanat oynatacaklarsa bir şey diyemem ama Madrid'e Gareth Bale'den önce her türlü bir forvet gerekiyor,şart yani.
    bencede bale yerine forvete yönelseler daha mantıklı olur seneye zaten büyük ihtimal ronaldo ayrılcak sonra bale ı almaya çalışsalar (yine alamasalar ) daha mantıklı olur özellikle higuain + callejon + albiol ü tek tek satıcağına 3ünü cavaniyle takaslasaydın zaten elinde isco ronaldo di maria özil hatta kaka var (gerektiğinde modric) 1 ortasaha 1 forvet belki 1 stoper gerekliydi bence madrid e

bu arada evet tottenham bale ı satmak istemiyor , sırf satmak istemiyor diyede bazı adamların gözünde süleyman hurma - recep mamur ikilisi gibi duruyo takım ilk 4 hatta şampiyonluk hedefliyor artık

lloris
    walker - kaboul(dawson) - vertonghen(dawson) - ekotto ( x , vertonghen)
    dembele(parker,sandro) - paulinho(sandro,parker)
    lennon(bale) - bale(holtby,dembele) - holtby(chadli,bale)
    soldado

bu takım şampiyonluğa oynar

100 milyon € Real için bir şey değil. Madrid felsefesi bunu yansıtır zaten, "Başarı şimdi, bugün lazım.". Bu nedenle Barça gibi altyapıya yönelmek için Ronaldo, Bale gibi oyunculara bu paralar veriliyor zaten.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    100 milyon eurodan bahsediliyor. Neden abartılmasın
    Yahu sanki biz ödüyoruz elin Monaco'su ne kadar para saçıyor Bale gibi bir adama 100 milyon çok değil zaten adamlar 145 istiyor yatacak büyük ihtimalle transfer.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bale 100m etmez tas catlasin 45m fazlasi etmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

bencede bale yerine forvete yönelseler daha mantıklı olur seneye zaten büyük ihtimal ronaldo ayrılcak sonra bale ı almaya çalışsalar (yine alamasalar ) daha mantıklı olur özellikle higuain + callejon + albiol ü tek tek satıcağına 3ünü cavaniyle takaslasaydın zaten elinde isco ronaldo di maria özil hatta kaka var (gerektiğinde modric) 1 ortasaha 1 forvet belki 1 stoper gerekliydi bence madrid e

bu arada evet tottenham bale ı satmak istemiyor , sırf satmak istemiyor diyede bazı adamların gözünde süleyman hurma - recep mamur ikilisi gibi duruyo takım ilk 4 hatta şampiyonluk hedefliyor artık

lloris
    walker - kaboul(dawson) - vertonghen(dawson) - ekotto ( x , vertonghen)
    dembele(parker,sandro) - paulinho(sandro,parker)
    lennon(bale) - bale(holtby,dembele) - holtby(chadli,bale)
    soldado

bu takım şampiyonluğa oynar
    Boas 4-3-3'ü benimsemiş bir hoca. Bale takımda kalırsa eğer yazdığın gibi Boas'ın bu sezonda klasik 4-2-3-1 oynatacağını düşünmüyorum. Geçen sezon 4-3-3 ile ilk haftalarda saçma sapan sonuçlar alındı. Kötü sonuçlardan dolayı takım Redknaap dönemindeki düzene geri döndü. Bale'de forvetsizlikten forvet oynadı çoğu maçta. Bu sezon Soldado gibi bitirici alınmışken, Lennon ve Bale gibi 4-3-3'ün kanat forvetleri varken bu kez 4-3-3 oynatır. Ortayı her zaman üçlü tutan bir hoca Boas. Ortadaki üçlüde Sandro, Dembele, Paulinho olur.

Senin kadar Tottenham maçı izlemesem de Boas'a olan sempatimden dolayı sıklıkla takip etmeye çalıştığım takımdır Tottenham

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Arsenalli Ramsey, cumartesi günü attığı gol ile yine ebediyete birini yolcu etti. Hollanda Prensi Friso, hayata gözlerini yumdu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu adama gol attırmasınlar artık.

Futbolcuyken,kiralık katile döndü herif.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri