geçmiş olsun bjk bu antreman programını gözden geçirmeli diye düşünüyorum uğur a yazık oldu
geçmiş olsun bjk bu antreman programını gözden geçirmeli diye düşünüyorum uğur a yazık oldu
Beşiktaş antrenmanlarında bağ koparmaya yönelik ne yapıyorlar merak ediyorum. Geçmiş olsun Uğur'a, sevdiğim bir insan.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Geçmiş olsun demekten başka diyecek bir söz kalmadı vallahi.
So what?
Saike
Geçmiş olsun. Beşiktaş çok şanssız.
çok şanşsız adam tam çıkış yakalamışken bizde sakatlandı sonra geldi bjk de sakatlandı
Beşiktaş çok çekti bu sakatlıklardan.Uğur Boral zaten çok iyi oynamıyordu bu sakatlıktan sonra da bir daha çok yararlı olacağını sanmıyorum.Geçmiş olsun.
Vallahi bana kalırsa iyi oynuyordu ben şikayetçi değildim Uğurdan. Adam bek olmamasına rağmen çok iyi mücadele ediyordu.
FM Gazetesi
Bizdeki bu şanssızlık durumu nedir anlamak mümkün değil. Akbabalar dolaşıyor üzerimizde. Antrenman programı mı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama durum ciddi. Bu kaçıncı oldu artık.
Edit: Maça hareket getirecek bir yedekti ve şimdi yedek kulübesinde kimse kalmadı.
FM Gazetesi
Kimsenin sakatlığından mutlu olacak değilim ancak beni biliyorsunuz sezon başından beri Uğur'a karşı isyan ettim durdum, sakatlanmasını istemezdim ancak oynamayacak olmasına sevindim.
Geçmiş olsun.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bağ kopması darbeye dayalı bir sakatlık değil mi? Antreman sistemiyle ne alakası olabilir?
So what?
Saike
İdman değil kick boks yapılıyor sanki, büyük şanssızlık. Geçmiş olsun.
Canım FEDA olsun sana !
Bağ kopması genelde ayağı zorlamayla alakalıdır. Darbeye dayalı pek olmaz. Darbeye dayalı oluyorsa ayak kemiği de zarar görür genelde. Bağ ile ilgili sorunlar genelde ayak burkması ile meydana gelir. Geçtiğimiz aylarda "bağ esnemesi" yaşadım. Onun iyileşmesi bile 1.5 ay sürdü. Bağ kopması yaşayan arkadaşımın 6-7 ay sıkıntı yaşadığını biliyorum.
Football is simple,but Football Manager is not
Geçmiş olsun. Mümkün olan en kısa zamanda sağlık ekibinin ve kondisyonerlerin değiştirilmesi lazım. Bu kaçıncı sakatlıktır!
Beşiktaş'ta sakatlık her sezon olağan hale geldi. Ben artık normal karşılıyorum. Bir yerde yanlış var ve bu yanlış düzeltilmezse ileride de yeni sakatlıklar oluşacak. Galatasaray'da Skibbe ve Rijkaard döneminde sık sık sakatlık oluyordu. Ne zaman Medical ile sponsorluk anlaşması yapıldı Galatasaray'da sakatlık sayısı azaldı. Anlaşma sonrası geçen iki sezonda Gökhan Zan ve Baros dışında öyle amam aman sakatlık oluşmadı. Bu oyuncularda sık sık sakatlanıyor zaten. Olduysa bile şu an hatırlamıyorum. Mevcut sağlık ekibi sakatlıkları minimum iki haftadan açıyor. Tedavi süreci iki haftanın altında hiç olmadı hatta bu süre iki katı bile uzadığı oldu. Bu konuda yönetim gereken değişiklikleri yapmalı artık.
Sanırım bir de Ujfalusi'yi ekleyebiliriz.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe'de öyle. Volkan'a maçtan sonra soyunma odasında diz ameliyatı yaptırıp 3 gün sonra bizim maça hazırlamışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Sağlık ekibini bir an önce değiştirmek lazım.
Canım FEDA olsun sana !
Dentinho'dan sonra şartları zorlayıp Serdar Kurtuluş'u da alabilsek çok iyi olur. Eksiğimiz, defansif orta saha ve sağ bek; Serdar da, her iki bölgede oynayabiliyor. Keşke düşünse yönetim bu transferi. Takas artı parayla halledilebilir.
3. çapraz bağları kopan oyuncu oldu Beşiktaş'ta heralde Uğur Boral. Tamam sakatlık olurda bir takımda 3 oyuncunun aynı sezon içinde çapraz bağlarının kopması çok ekstrem bi durum. Bana kalırsa bu işin antremanlarla direk ilgisi var. Oyuncuların bünyesi mi kaldırmıyor ya da aşırı mı zorlanıyorlar o kadarını bilmiyorum ama takımda doktor olmasa bile bu kadar bağ kopmaz.
Screw you guys, I'm goin' home
1 yıllığına kiralamış beşiktaş dentinhoyu. Ocak 2014 de bitecek galiba kiralık sözleşmesi. Shaktar'a 1 milyon euro ödenecekmiş.
İstersek 9 milyon verip bonservisini alabiliyormuşuz.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
Sports tv'de son 2 yılda türkiyedeki oyuncuların çarpraz bagların kopanları bulmuslar 12 oyuncudan 7 sı besıktasdan ne sanssız takımız ya Ersan gulum 2 ısmaıl koybası 2 mustafa pektemek 1 rıdvan sımsek 1 bırı daha vardı unuttum adını
Rıdvan'ın ayağı kırılmamış mıydı? Bağ olayı değildi sanki onunki.
FM Gazetesi