Sayfa 115 / 220 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon
3,421 ile 3,450 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

geçmiş olsun bjk bu antreman programını gözden geçirmeli diye düşünüyorum uğur a yazık oldu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş antrenmanlarında bağ koparmaya yönelik ne yapıyorlar merak ediyorum. Geçmiş olsun Uğur'a, sevdiğim bir insan.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçmiş olsun demekten başka diyecek bir söz kalmadı vallahi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Geçmiş olsun. Beşiktaş çok şanssız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

çok şanşsız adam tam çıkış yakalamışken bizde sakatlandı sonra geldi bjk de sakatlandı

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Beşiktaş çok çekti bu sakatlıklardan.Uğur Boral zaten çok iyi oynamıyordu bu sakatlıktan sonra da bir daha çok yararlı olacağını sanmıyorum.Geçmiş olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi bana kalırsa iyi oynuyordu ben şikayetçi değildim Uğurdan. Adam bek olmamasına rağmen çok iyi mücadele ediyordu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Vallahi bana kalırsa iyi oynuyordu ben şikayetçi değildim Uğurdan. Adam bek olmamasına rağmen çok iyi mücadele ediyordu.
    Doğrudur siz daha iyi takip ediyorsunuz kendisini ben bir kaç maç izledim onun üzerinden yaptım yorumumu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizdeki bu şanssızlık durumu nedir anlamak mümkün değil. Akbabalar dolaşıyor üzerimizde. Antrenman programı mı yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama durum ciddi. Bu kaçıncı oldu artık.

Edit: Maça hareket getirecek bir yedekti ve şimdi yedek kulübesinde kimse kalmadı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kimsenin sakatlığından mutlu olacak değilim ancak beni biliyorsunuz sezon başından beri Uğur'a karşı isyan ettim durdum, sakatlanmasını istemezdim ancak oynamayacak olmasına sevindim.

Geçmiş olsun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bağ kopması darbeye dayalı bir sakatlık değil mi? Antreman sistemiyle ne alakası olabilir?
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İdman değil kick boks yapılıyor sanki, büyük şanssızlık. Geçmiş olsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bağ kopması darbeye dayalı bir sakatlık değil mi? Antreman sistemiyle ne alakası olabilir?
    İşte bilmiyorum artık her nedense ama bu kadar çapraz bağ sakatlığı rastlantı olamaz yani.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Bağ kopması genelde ayağı zorlamayla alakalıdır. Darbeye dayalı pek olmaz. Darbeye dayalı oluyorsa ayak kemiği de zarar görür genelde. Bağ ile ilgili sorunlar genelde ayak burkması ile meydana gelir. Geçtiğimiz aylarda "bağ esnemesi" yaşadım. Onun iyileşmesi bile 1.5 ay sürdü. Bağ kopması yaşayan arkadaşımın 6-7 ay sıkıntı yaşadığını biliyorum.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Geçmiş olsun. Mümkün olan en kısa zamanda sağlık ekibinin ve kondisyonerlerin değiştirilmesi lazım. Bu kaçıncı sakatlıktır!

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Beşiktaş antrenmanlarında bağ koparmaya yönelik ne yapıyorlar merak ediyorum. Geçmiş olsun Uğur'a, sevdiğim bir insan.
    Aşırı zorlama.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sert bi şuta ayağını uzatmış top ayağına çarpmış bağlar kopmuş.Normalde böyle bir şey olmaz tabi ki ama daha önce zorlama falan olduysa üstüne de sert bir top gelince kopmuştur.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Beşiktaş'ta sakatlık her sezon olağan hale geldi. Ben artık normal karşılıyorum. Bir yerde yanlış var ve bu yanlış düzeltilmezse ileride de yeni sakatlıklar oluşacak. Galatasaray'da Skibbe ve Rijkaard döneminde sık sık sakatlık oluyordu. Ne zaman Medical ile sponsorluk anlaşması yapıldı Galatasaray'da sakatlık sayısı azaldı. Anlaşma sonrası geçen iki sezonda Gökhan Zan ve Baros dışında öyle amam aman sakatlık oluşmadı. Bu oyuncularda sık sık sakatlanıyor zaten. Olduysa bile şu an hatırlamıyorum. Mevcut sağlık ekibi sakatlıkları minimum iki haftadan açıyor. Tedavi süreci iki haftanın altında hiç olmadı hatta bu süre iki katı bile uzadığı oldu. Bu konuda yönetim gereken değişiklikleri yapmalı artık.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sanırım bir de Ujfalusi'yi ekleyebiliriz.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe'de öyle. Volkan'a maçtan sonra soyunma odasında diz ameliyatı yaptırıp 3 gün sonra bizim maça hazırlamışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Sağlık ekibini bir an önce değiştirmek lazım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Dentinho'dan sonra şartları zorlayıp Serdar Kurtuluş'u da alabilsek çok iyi olur. Eksiğimiz, defansif orta saha ve sağ bek; Serdar da, her iki bölgede oynayabiliyor. Keşke düşünse yönetim bu transferi. Takas artı parayla halledilebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

3. çapraz bağları kopan oyuncu oldu Beşiktaş'ta heralde Uğur Boral. Tamam sakatlık olurda bir takımda 3 oyuncunun aynı sezon içinde çapraz bağlarının kopması çok ekstrem bi durum. Bana kalırsa bu işin antremanlarla direk ilgisi var. Oyuncuların bünyesi mi kaldırmıyor ya da aşırı mı zorlanıyorlar o kadarını bilmiyorum ama takımda doktor olmasa bile bu kadar bağ kopmaz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

1 yıllığına kiralamış beşiktaş dentinhoyu. Ocak 2014 de bitecek galiba kiralık sözleşmesi. Shaktar'a 1 milyon euro ödenecekmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by hakan769 View Post
    1 yıllığına kiralamış beşiktaş dentinhoyu. Ocak 2014 de bitecek galiba kiralık sözleşmesi. Shaktar'a 1 milyon euro ödenecekmiş.
    2014 Mayıs'ına kadar, ek 700 bin euro ödeyerek yarım sezon daha kiralayabiliyoruz. 1,5 yıllığına kiralamış olduk yani.

25. Default

İstersek 9 milyon verip bonservisini alabiliyormuşuz.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sports tv'de son 2 yılda türkiyedeki oyuncuların çarpraz bagların kopanları bulmuslar 12 oyuncudan 7 sı besıktasdan ne sanssız takımız ya Ersan gulum 2 ısmaıl koybası 2 mustafa pektemek 1 rıdvan sımsek 1 bırı daha vardı unuttum adını

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rıdvan'ın ayağı kırılmamış mıydı? Bağ olayı değildi sanki onunki.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Rıdvan'ın ayağı kırılmamış mıydı? Bağ olayı değildi sanki onunki.
    Haklısın karıstırdım galıba tekrar saymak gerekirse İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Ersan Gülüm, Mustafa Pektemek, Tomas Sivok....

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Haklısın karıstırdım galıba tekrar saymak gerekirse İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Ersan Gülüm, Mustafa Pektemek, Tomas Sivok....
    Bebe de var sanırım. Toplamda 8 vukuat ediyor!

Mesaj Yetkileri