Sayfa 115 / 439 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165215 ... SonSon
3,421 ile 3,450 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

bence takıma bir forvet alınmalı o zaman takım gerçekten süper olur gökhan ünal iyi bir oyuncu gelirse faydalı olur

Ertuğrul Hoca hiç liste felan vermiyormu yahu bunlara... Yönetim adam arıyo...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ya asLında öyLe çok transfere ihtiyacımız kaLmadı.İki tane adam bize yetiyor bir savunma bir ön Libero.Zaten Matias,Rico ve Bobo muz var.Ben bu 3 adama cok güveniyorum.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayrettin abi şimdi önemli olan o 2 iki transferi iyi yapmak.Neyse hayırlısı olsun sıkmayalım kendimizi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Genç Kartal bende ara sıra krizlere giriyorum...,
    Ama Alacaz Ulan Alacaz Birazdan ABOO araya girecek bunların size gelmesi nin ihtimali cok cok az

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yüksek tirajlı İspanyol gazetesi Marca, La Liga'da tutunamayan Celta Vigo'nun golcüsü Fernando Baiano'nun Galatasaray ile anlaştığını yazdı.

İki bombadan biri!
    Yabancı transferinde İsmael Bouzid ve Tobias Linderoth’u renklerine bağlayan, Lincoln’ün Florya’ya gelmesi için geri sayıma geçen Galatasaray Yönetimi, 2 bomba daha patlatacaklarının sözünü vermişti. Yüksek tirajlı İspanyol gazetesi Marca, bu bombalardan birinin Fernando Baiano olduğunu iddia etti. Bu sezon La Liga’da tutunamayan Celta Vigo’nun Brezilyalı golcüsü ile Galatasaray’ın anlaştığını öne süren İspanyollar, transferin birkaç gün içinde resmiyet kazanacağını duyurdu.

Tamas aracı olacak
    Sözleşmesi önümüzdeki sezon sona erecek olan 28 yaşındaki Sambacı’nın bonservis bedeli 3 milyon Euro. Celta formasıyla çıktığı 68 maçta 28 gol kaydeden Baiano, ikinci ligde oynamak istemediği için kulubünden izin istedi. Bu transferin önündeki en büyük engel, birçok Avrupa kulübünün araya girmiş olması. Sarı-Kırmızılılar’ın Baiano’yu ikna etmek için, Celta Vigo’daki takım arkadaşı Gabriel Tamas’ı araya sokacağı öğrenildi. Tamas, bir dönem Galatasaray’da mücadele etmişti.

Baiano kimdir?
    Tam adı Joao Fernando Nelo olan 28 yaşındaki oyuncu, ‘Baiano’ lakabıyla tanınıyor. 1.84 boyundaki Sambacı, takımı küme düştüğü için serbest kalabilir. Ancak golcü oyuncunun kulübünden alacakları olduğu ve bunları yeni takımına ödetmek istediği konuşuluyor.

Yok ya ABOO Abi çok gzl yorumlar yapıyo... Düşündüklerini aynen yazıyo... Başkaları gibi 15yaşında çocuk çıksa bile topu görse bomba diye karakola götürecek cinsten bir çocuğu bile alamassınız diyenlerden değil...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valla 2 tane iyi adam alamazsak işimiz zor bu sene.Ben bunu bilir bunu söylerim. Rakiplerimiz iyi transfer yapıyorlar çünkü.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Üçü de gidecek.

Leoucwhsua Misafir

baiano gelmesin be.cok ustun bir oyuncu degilki.turkiyedede var oylesi.hareketli biri lazim bize

Bu hafif Christian Ali Lukunku gibi olur ya... Brz daha iyi biri alınsa daha iyi olur...

rommedahl falan gereksiz yeterince kanat var takımda volkan yaman ve g.ünal yeter tomas kabze orhan cihan gitsin yeter

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    rommedahl falan gereksiz yeterince kanat var takımda volkan yaman ve g.ünal yeter tomas kabze orhan cihan gitsin yeter

bence daha adama bile gerek yok.ve haklisin rommedahlada gerek yok.alt yapidan ufak ufak forvete oyuncu monte etsinler.illada alincaksa bu kosan hizli biri olmali.

M.Topuz sözleşme imzalamadımı... Hem Kayserispor taa ordan İstanbul daki bilbordları kiralayıp satmıyoruz mu ne yazdılar... Bu daha ne ısrardır yahu...
    Tuncay gitti FB nin işi çok zor... Mutlaka Sağ-sol kanada çok iyi oyuncular lazım... Tuncay sürekli koşup sol tarafıda sağ tarafıda kapatıyodu... O yüzden fazla belli olmuyodu...

Bence Hasan Kabze gitmemeli forma şansı bulursa iyi bir golcü olabilir.Gideceksede yapılacak transferlerde kiralık gönderilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet yav forvete bir tane genç yetenek monte edilse daha iyi olmaz mı? Romedahl transferi bencede gereksiz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İyi transferLer yapıyorLar tamam iyi güzeLde bakaLım takımLarına katkıLarı ne oLucak.Artık günümüz futboLunda tek adam iş görmüyor ne yazık ki.Bize takıma katkı sağLayacak oyuncu aLsınLArda isterse yıLdız adı şanı duyuLmamış oLsun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yani demek istediğim bizimde iyi adamlar almamız gerektiği.Dedim ya beklemekten başka çaremiz yok.Bekleyip göreceğiz.Hayırlısı olsun.

Bu Gs konusunda olduğu gibi bizim haber alabileceğimiz sağlam kaynak yokki. Hep Milliyet,Sabah,Hürriyet,Fanatik gibi sallamaya dayalı haberler yapan gazetelerin haberlerine yorum yapıyoruz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya Bence Suan Kadromuzun Rakiplerimizden eksik yanı yok bence...
    Ama iyi 2 tane yabancı alırsak takımı tutamazlar...

Fıratcan ABOO Adrıano transferine bişe dedimi merak ettim ?

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Baiano kimin nesidir ya?

Adam gibi forvet getirsinler..
    Baiano bence çok iyi bir forvet, Galatasaray'a bu sene gelen oyuncuların çoğu Almanya'dan geldi. Baiano'da Almanya'da Wolfsburgda forma giymişti. Kalli anlaşılan Alman stili uygulayacak takımda.Gelirse onu tanıdığından çok kaliteli bir transfer olacaktır bizim için.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by CashFl0w View Post
    Pardon ya ben Schalke ' de ki Amoah zannettim. Matthew Amoah tanımıyorum ama şimdi baktım çok hızlı bir futbolcuymuş.
    Schalke'de ki Asamoah

Emir Bilmiyomki ben girmiyom FB transfer bölümüne girsemde çok az girerim... O yüzden bişey diyemicem Ama bence yorumları gzl...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

süredir adı Fenerbahçe ile anılan Inter'in Brezilyalı yıldızı Adriano'nun menajeri Rinaldi, futbolcusunun Türkiye'den bir takıma şu anda kesinlikle gelemeyeceğini belirtti.

Rinaldi, "Adriano bir günde alınacak futbolcu değil. Fazla bir açıklama yapamam ama Adriano kesinlikle Fenerbahçe'ye gitmeyecek, bunu net olarak söyleyebilirim" ifadesini kullandı.

İspanya'nın AS gazetesi ise Başkan Aziz Yıldırım'ın Roberto Carlos'tan sonra Adriano'nun transferi için uğraştığını yazdı, "Yıldırım imkansızı istiyor" yorumunu yaptı. Gazete, ayrıca Roberto Carlos'un İstanbul'da geçirdiği 24 saatte taraftarları kendisine hayran bıraktığını belirterek "Türkiye'de Robertomania başladı" dedi.

Leoucwhsua Misafir

Ozhan canaydin bile dun dernekte adnan sezgini sozlesmeyi gormedn inanmam demis.sozlesmeyi fax lamislar.baskan bile inanamiyor dustugumuz duruma bak ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel, ama Fanatik adamdan Yorumcu olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zico'nun aklından şüphe ediyorum. Herkes genç yetenek arar o da Olcan verilebilir demiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar Buyrun size bir haber giuly gelirse sasirmayin galatasarayin icinden birinin sozleri bunlar lincoln trnasferini falanda diyordu

Şunu söyleyeyim, Rommedahl ismi çok dillenmiş, Rommedahl plase isimdir. Rommedahl ile kesin anlaşmaya varılmıştır, ondan önce bir isim vardır ki işte o bombadır, işte o Lincoln heyecanı yaratır ve onun ismi saklı

Rommedahl'ı şu dakikadan sonra bomba diye vermezdik direk kesin anlaşma halinde yazardık, ancak onun bekletilmesinin bir sebebi var..

Isim vermiyorlar bucur diyorlar bence giuly

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Arkadaslar Buyrun size bir haber giuly gelirse sasirmayin galatasarayin icinden birinin sozleri bunlar lincoln trnasferini falanda diyordu

Şunu söyleyeyim, Rommedahl ismi çok dillenmiş, Rommedahl plase isimdir. Rommedahl ile kesin anlaşmaya varılmıştır, ondan önce bir isim vardır ki işte o bombadır, işte o Lincoln heyecanı yaratır ve onun ismi saklı

Rommedahl'ı şu dakikadan sonra bomba diye vermezdik direk kesin anlaşma halinde yazardık, ancak onun bekletilmesinin bir sebebi var..

messidir o bucur.biraz hayal kuralim

dün akşam demiştim 2. bomba geliyor diye ama isim niye söylemiyorlar anlamış değilim

Hayırdır yahu Yönetim gömü felanmı buldu... Bu ne Los Galecticos durumudur önüne geleni alıyolar bravo valla...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla LIncon golgede birakacak Bir kanat geliyormus ama ismini vermiyorlarmis eger o olmassa rommedahl gelecekmis
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Su ismi bulalim sizce kim olabilir

Mesaj Yetkileri