abi alsınlar işe yarayan bi forvette yıldızmış aymış valla hikaye..
abi alsınlar işe yarayan bi forvette yıldızmış aymış valla hikaye..
Bakıyorumda Afonso Alvesi bile istemeyen var
Ya bir nasıl insanlarız gecensene inamotoya dua ediyorduk.Şimdi futbolcu begenmez olduk..Afonso Suan brezilya milli takımında ayrıca chelsea bu yaz bası istedi sonra vazgecti.Eger haberler dogru ise gelsin....O olmassa Grafite kesin gelsin.Ogan tarhan Hatta grafiteyi Fenerbahceye önermişdi.Bize de kesin o önermiştir.Veya onun fikri alınmıstır...Hem linocolnde onu istiyormus.Ama siz onuda begenmiyorsunuz Allah askına begenmeyeler bu adamın macını izledinizmi..KanalA dahafta sonları izleyinde yaygara yapmayın..
Yönetimin ilgilendigi forvetler suan iyi forvetler hiç biri kötü forvet degil.Kim gelirse razıyım(Pauleta)Hariç.Ayrıca 2 forvet gelecek tahminimce.
Alves gerekirse forvet arkasida oynuyor. Grafite yirtici bir forvet, defansi dagitiyor, lokum gibi pas atiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kim istemez böyle adamlari!
alfonso alves copa amerika da brezilya forması giyen adam değil mi eğer oysa gelmez sanırım.
Amauri işi noldu geldi mi Türkiye'ye gerçekten
Cok haklisin.
buyrun Beyler Afonso Alves'den gol show.
http://www.youtube.com/watch?v=OrsE-4BA6ow
Transfer için Saviola,Morientes,Baptista,Kone,Postiga isimler geçti.Son günlerde Amauri ve Afonso Alves de bunlar arasına eklendi.Şimdi gidip de Grafite almak intihar olur.Grafite kimdir ne yapmıştır.Biri bana anlatsın.Le Mans'da biri penaltıdan 5 gol atmış bu mu golcülük.Bu adamı hiç canlı gözle izleyen oldu mu acaba?Sayın yöneticiler Lincoln'ü gölgede burakcak,Avrupa transfer borsasına bomba gibi düşcek vs. sözler sarfetti.Eğer bu oyuncu Grafite olursa bence tam bir hayal kırıklığı olur.
Grafite gecen sezon cok sakatlık gecırdı...17 macta 13 gol attı...Ayrıca tek forvet degıl 2 forvet gelecek..Grafite iyi birforvet mesela bobo geldiginde kimse tanımıyordu hatta bobo baya formsuz gelmişdi ama şimdi iyi kendisi türkiyede en iyi yabancı forvet....Garafidede iyi yerden ve havadan cok yırtıcı...Ayrıca ben kimseyi gölgede bıkramasını istemiyorum takıma cok yararlı bir oyuncu gelsin yeter....Grafite brezılya mıllı takımındada oynadı..Aslında biraz bekliyelim gelince konusuruz..
aynı sorumu tekrarlıyorum
Amauri işi noldu geldi mi Türkiye'ye gerçekten
2 forvet neden alınıyor onu anlamadım.Eldekilerin hiç biri işe yaramaz mı? 2 Sene önce en iyi forvet hattı Gs'de deniyorduç
So what?
Saike
Turksportal daki haber yalan o zaman
edit:haberde menajeri geldi yazıyormuş özür
Grafite buyrun Gecen sezon sakattı
Resmi site:http://www.muc72.fr/joueursV2.php
İlk olarak 2 forvet değil 1 forvet gelicek bence.2. olarak Bobo Türkiye'ye geldiğinde19-20 yaşındaydı.Tanınmaması normal.Grafite 28 yaşına gelmiş.Tanınmıyorsa bu onun sorunu.3. olarak Grafite geçen yıl 17 maçta 13 değil sadece 5 gol atmış.Dün Star TV'deki Lige Doğru programında öyle söylendi en azından.4. olarak Grafite Brezilya milli takımında bu yaşına kadar 1 kez oynamış.Bana onu söylüyorsun ki çok gereksiz bir söylem olmuş.Son olarak da beni senin isteyi istememen ilgilendirmez.Yöneticilerinizin dediğine göre konuştum ben![]()
Aslında dogrusunu söylemek gerekirse ben hiçbir yöneticinin agızından lincoln gölgede bırakcaz sözü duymadım.....Daha cok basında.Ama Adnan polat türk futbolunu heyacanlandırak birini alacaz dedi birde Adnan sezgin bizim gorüstüklerimiz 2 saatte gelecek adamlar degil dedi...2 forvet gelecek suanda heryerde bu konusuluyor klüb içinden olanlar bile diyor..Caruscada gidince sag bekede bir adam gelir herhalde..Bouzidde 6+1 olur...Grafite Lütfen izlediyseniz konusun yasına bakmayın..Egemen sen izledin..bir yorumda senyap..Gelirse cok iş yapar oda bobo gibi bizim takımda yıldızlasır.Artık bekliyelimde gelince görürsünüz..neyse uzamasın kardes..
Arkadasım Star tv ye hemen ınandın buyur resmi sitedede kac gol yazıyor bak sakat oldugu 17 macı cıkar...
Galatasarayin forvetleri:
Milli Takimin forveti Kral Hakan Sükür, her yil gol kralligina aday Ümit Karan,
çok hızlı farklı serkan, avrupa şampiyonu dünya 3. sü takımın striker ı özgürcan..
hepsi aynı anda sakatlandı diyelim, çağrı var kadronda (güçlü hızlı solak kafa topu iyi) olmadı alırsın paftan sercan ı, ahanda 195 lik pivot santrafor sana..
Bunlardan hic biri Yirtici, Güclü forvet tipi degil, bize öyle adam lazim!!! Grafite öyle adam!!
grafiteyi tanımıyosan bu senin problemin.grafite galatasarayamıza gelirse bence çok büyük bir transfer olur.
yahu Grafiteyi izlemeden yorum yapmayalımAçıkçası ben 90 dakikalık hiçbir maçını izlemedim ve yorum yapmıyorum
Ama bu adama Lincoln iyi demiş o dediyse benim için iş bitmiştir
Adnan Polat da alacağımız futbolcu Türk futbolunu heycanlandıracak diyor o dediyse mutlaka getirir
Emrah abi katılıyorum sana tüm dediklerinde
![]()
I'm back...
İyi siz bilirsiniz.Ben bir Beşiktaşlı olarak dışardan gözlemlerimi bildirdim.Grafite bize yeter diyosanız öyle olsunAma Mista,Pauleta,Postiga gibi golcüleri beğenmeyen,bize Morientes gibi golcü lazım diyen Galatasaray taraftarının bu tutumu beni biraz şaşırttı
![]()
izlemeden ve birşeyi bilip bilmeden yorum yapmayın...grafite iyi oyuncu..
Baska forvet daha gelecek..Yönetim 2 forvet getirme pesinde..Ha olmadı diyelim ozaman yeter...Ayrıca lincoln de ısrarla onu istiyor.cok gol atarız diye..birde Ogan tarhan obu türkiye görmek cok istiyordu..bu arada star tv ye fazla ınanma..dün gece kadir cetincalı telefonla baglandı..işte ozaman kadire inanabilirsin kendisi cok saglamdır..Ertem hepsallar bu arada Grafite 12 gol attı..
Neyse kardes cevap yazmana gerek yok...Kırgınlık olmasın:dGelirse konusuruz...Kolay gelsın sana..
Fransa ligi gibi kısır bir ligi konusuyoruz........30 gol atacak degil..
Grafite’ye gelirsek gol kralı 16 gol atmış bir ligde 13 gol gayet iyidir,ayrıca takımın 45 gol attıgını düşünürsek %25 ini o atmış gözüküyor.
le mans gibi bi takımda oynadı...yani daha büyük takımlarda çok daha iyi performanslar yapacaktır ...gelmesi halinde lincoln ünde dedigi gibi gol sorununu çözeriz![]()