Lig tv nin haberini yaptığı olay Liverpool forumunda konuşuldu zaten Radio City'e böyle bir açıklama yapmış Benitez doğruluğu var zaten
Lig tv nin haberini yaptığı olay Liverpool forumunda konuşuldu zaten Radio City'e böyle bir açıklama yapmış Benitez doğruluğu var zaten
Barry'ye Villa'dan izin çıktı
Aston Villa menajeri Martin O'Neill, Liverpool'un 18 milyon poundluk bonservis ücretini ödemesi durumunda, Gareth Barry'nin transferinin gerçekleşeceğini açıkladı.
Daha önce Çarşamba günü akşam üstü 5'e kadar zaman tanıdıklarını ve zamanın dolmasının ardından transferin bu noktadan sonra erdiğini ifade eden Villa, bu fikrinde cayarken bunda Cumartesi sabahı yapılan toplantının etkisi olduğunu belirtildi.
Barry'nin menajeri Alex Black, O'Neill ve kulüp başkanı Randy Lerner bir araya gelirken, Liverpool'un hala bu oyuncuyu transfer etmek istediği ifade edilmiş ve bunun üzerine daha önceden belirlenen bonservis ücretine, oyuncunun satılabileceği kararına varıldı.
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
7sine kadar geldi geldi gelmedi zor bence artık..Herşey 7sine bağlı.Eğer Liverpool Xabi'nin ismini vermezse o zaman çok büyük kolaylık olacak Fenerbahçe'ye.
Valla Burda Xabi den daha çok gareth barry haberi var![]()
valla umarım gelir xabi ligimizin kalitesi yükselir
![]()
Barry transferi Xabi transferi için kilit rol oynadığından var.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Barry'nin satışına izin çıkması süper oldu artık iş Xabi'nin iknasında.Başka kulüpte bizim gibi yüksek bir bonservis ücreti vermez kanımca.
bide bakıyorsunuz barry'i biz alıyoruzBarry'e izin çıktıysa 20 m €'da diretemez Liverpool. yapacağımız 15 m €'luk teklifi çekersek ortada kalırlar
ve kabul ederler sonrası bizim yönetime, güiza,carlos ve aragones'e kalmış. Yıllık alması gereken maaşı teklif ederiz Xabi'yi beklemeye geçeriz.
"Kendime Kulüp Bakıyorum"
Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana sürekli tartışılan problem çocuk Mateja Kezman, ülkesinin basınına yine çok çar***ı açıklamalarda bulundu.
Yıldız futbolcu Sırbistan'da yayın yapan RTS 1 kanalına Teknik Direktör Luis Aragones ile arasında büyük bir sorun olduğunu açıkladı ve bonservis bedelinin yüksek olmasından da bir hayli yakındı. MTK Budapeşte maçının kadrosuna alınmayan ve kendisinden kulüp bulması istenen Sırp golcü, RTS 1'e, "Luis Aragones ile aramda nedenini bilmediğim ve anlamadığım bir sıkıntı oluştu. Aragones beni kadrosunda görmek istemiyor. Bunun nedenini ben de anlamıyorum. Oysa sezon başında her şeyin çok daha iyi ve güzel olacağını hayal etmiştim ama rüyalarım gerçekleşmedi” diye konuştu.
"KULÜP BAKIYORUM"
Türkiye defterini tamamen kapattığını vurgulayan Kezman, "Artık kendime kulüp bakıyorum. Teklifler var ancak bonservisim için istenen 8 milyon euro çok fazla. Yönetim bu fiyatı aşağıya çekmeli. Fransa'dan PSG beni istiyor. İngiltere ve İspanya takımlarından da teklif alıyorum. Bir hafta içerisinde olaylar netleşir" dedi.
Kaynak: Spor X
Güzel haberler birbiri ardına geliyor Önce Benitez "Xabi'yi satacağız" dedi Sonr Aston Villa'dan güzel bir açıklama geldi Şimdi de KezmanBir de Maldonado " gidiyorum" diye bir açıklama yapsa daha ne isterim
![]()
Bence Kezman'a fazla sevinmemeli F.Bahçe..Kezman çok kaliteli bir futbolcu çok katkısı olur F.Bahçe'ye.Eğer Kezman gider ve yerine kimse alınmazsa forvet Semih-Güiza-İ.Parlak'a kalacak.Semih sakatlandı mı İlhan Parlak mı oynayacak yani?Yeterli olacağını sanmıyorum.Kezman orada tam bir joker olurdu.![]()
Kezman kesinlikle yedek kalmazdı Sürekli takım içinde sorun çıkaracaktı Zaten bunu kendi açıklamalarında da söylüyor "yedek kalmamak için Mourinho'lu Chelsea'dan bile ayrıldım" diye Kişilik meselesi![]()
Aziz Başkan haftalar öncesinden söylemişti zaten bir tane yerli forvet alacağız diye . Guiza Semih İlhan ve yeni transfer ... Bunlara alternatif Deivid Burak ve Kazım var ileri bölgede kesinlikle sıkıntımız yok bnce
Kezman geleli iki yıl oldu. Beşiktaş'a İnönüde attığı gol dışında attığı başka bir kritik gol var mı?
Hayır.
Geri kalan goller maç kesinleştikten sonra. Kezman'ın iki yıldır katkısı olmadı bundan sonrada olmaz. Zaten Chelsea böyle bir oyuncuyu gönderiyorsa bir bildikleri vardır.
Kezman yerine, Parlak oynasın daha iyi. Hiç olmassa Türk ve genç bir oyuncu. Kezman zaten atamıyor Parlak'da atamıyaacak. Farkeden bişey yok ama; Parlak tecrübe kazanacak ve bir kaç yıl sonra bu tecrübeyi konuşturacak.
Bir de şu var; Zico tek forvet oynatıyordu ve Kezman tek forvet oyuncusu değil. Aragones çift forvet oynatacak. Kezman'a foröa şansı verseler 1-2 maç kesinlikle Semih-Güiza ikilisinden birini keser. Ama, Aragones ne yazık ki Kezman fırsatını tepti.
Mevlüt'ü alır o zaman Fenerbahçe bence.Galatasaray'la adı geçiyor ama Galatasaray'ın istediği tipte bir forvet değil.Fenerbahçe kaçırmaz bu fırsatı![]()
Burda Gidecek deyip Kezman'ı neden kötülüyorsunuz ?Yok Chelsea böyle bir oyuncu gönderiyorsa bildikleri varmış..O Zaman biz neden aldık Kezman'ı ?
Chelsea'den gönderilmedi kendi ayrılmak istedi.Ayrıca Chelsea zamanında Mutu,Crespo,Gudjohnsen gibi isimleri göndedi bir bildikleri var herhalde yine.Kezman'ın eski Kezman olmadığı aşikar ancak bu haliyle bile teklif varsa bu kalitesindendir.
Ayrıca Xabi Alonso dün Liverpool'un Rangers'ı 4-0 yendiği maçta bir gol atmış
Fransız Paris Saint Germain kulübü, Kezman transferini bitirmek için görüşmeleri hızlandırdı.
Forvet arayışlarını sürdüren PSG, Rennes kulübünden transfer etmek istediği Jimmy Briand ile yapılan temaslardan istediği sonucu alamayınca tekrar Fenerbahçe'nin Sırp forveti Kezman'a yöneldi.
France Footbal da internet sitesinde ''PSG, Kezman için hızlandı'' başlığıyla verdiği haberde gelişmeleri doğrulayarak kulüpler arasında henüz bir anlaşma olmamasına rağmen Fenerbahçe'nin Sırp oyuncu için 3-4 milyon arası bir bonservis bedeli talep ettiğini ve tarafların anlaşmaya yakın olduğunu belirtti.
Fransızlara göre, Paris kulübü bir an önce bu transferi sonuçlandırmak isterken Kezman da PSG'de oynamak için ekonomik fedakarlık yapmaya hazır.
MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
![]()
Bence tepmedi 2 sene boyunca bir adam tek forvette bile bişeyler yapabilir.Yani birebirleri atmanın tek yada çift forvet ile oynamanın alakası yok bunun açıklaması bu değil.
Fenerbahçeliler yada futbol izleyicileri kezman'ı koşmuyor , pas veremiyor diye değil çok rahat pozisyonları harcıyor diye eleştiriyoruz.
Güiza kesilemeyeceğine göre ve orta sahaya mutlaka bir yabancı alınacağı için Kezman mecburen yedek oturacaktı. Yabancı sayısı sınırsız olsa şimdi elinden çıkarmak için uğraşmazdı Fenerbahçe ne Kezman'ı ne Maldonado'yu. Ama bu şartlarda yeni transfer yapabilmek için mutlaka birileri gönderilmeli.
Takımda kalsa da sırf bu yabancı kontenjanından ötürü Kezman'ın devamlı oynaması zaten çok zor.
"YÜCE ATATÜRK"
Kezman, Semih - Güiza'dan birini kesmeden önce ayakta kalmayı başarması lazım. Ayakta kalamazsa şut atamaz şu atamazsa da gol de atamaz. Adam ayakta duramıyor ki bir top sürsün, şut atsın tehlike yaratsın. Kezman'ın oyun stil'i ayakta kalamama üstüneyse bunu mükemmel bir şekilde gerçekleştiriyor. Fenerbahçede geçireceği kadar zaman geçirdi alacağı paranın fazlasını aldı üstelik haketmedi hiç de bence.
Geçen gün FBTV'de haz. maçını izlerken Burak'a dikkat çektim gerçekten de iyi oyuncu. 18 dışından vurduğu şutların çoğu kaleyi buldu kaleciyi geçmedi. Böyle bir oyuncunun gelmesine sevindim.
Burak bence kanat değilde forvet oynamalı zaten Beşiktaş'ta kanatta başarılı olamamıştı ancak Manisa'da forvet oynadı ve iyi performans gösterdi.
O da çok fazla ayakta duramıyor ki Özkan abi..Onun da dengesinde sorun var.
Kezman'dan iyidir yine. Adam top sürüyor, pas veriyor, şut çekiyor. Bek'e gelip top alıyor çıkartıyor. Ben öyle maçlar bilirim ki Kezman ileride 30 dk topsuz kalmıştır orta sahaya gelip top'a dokunmamıştır. Burağın performansı Kezmanınkinden daha iyi. Sadece isimle bir şeyler olmuyor.
Yıldız futbolcu Sırbistan'da yayın yapan RTS 1 kanalına Teknik Direktör Luis Aragones ile arasında büyük bir sorun olduğunu açıkladı ve bonservis bedelinin yüksek olmasından da bir hayli yakındı. MTK Budapeşte maçının kadrosuna alınmayan ve kendisinden kulüp bulması istenen Sırp golcü, RTS 1'e, "Luis Aragones ile aramda nedenini bilmediğim ve anlamadığım bir sıkıntı oluştu. Aragones beni kadrosunda görmek istemiyor. Bunun nedenini ben de anlamıyorum. Oysa sezon başında her şeyin çok daha iyi ve güzel olacağını hayal etmiştim ama rüyalarım gerçekleşmedi” diye konuştu.
"KULÜP BAKIYORUM"
Türkiye defterini tamamen kapattığını vurgulayan Kezman, "Artık kendime kulüp bakıyorum. Teklifler var ancak bonservisim için istenen 8 milyon euro çok fazla. Yönetim bu fiyatı aşağıya çekmeli. Fransa'dan PSG beni istiyor. İngiltere ve İspanya takımlarından da teklif alıyorum. Bir hafta içerisinde olaylar netleşir" dedi.
Kezman'ın ülkesinde gazetelere verdiği demeç.
Benitez: Alonso'yu Fenerbahçe'ye vermeye hazırız
İngiltere'nin City Radyosu'na konuşan Benitez, "Alonso'yu bir an önce satıp, transfer için kaynak sağlamalıyız" dedi. İngiliz Daily Mail gazetesi ise "Alonso 16 milyon euro'ya Fenerbahçe'ye gidiyor" haberine yer verdi
Kaynak: Fotomaç![]()
Haberin İngilizce Kaynağı Yukarıda İşte İşin Komik olan tarafı haberde xabi alonso fenerbahçeye gitmek istemiyor yazıyo![]()
Fotomaç işte ne dersin..Bu arada Özkan abi sana kesinlikle katılıyorum.![]()
Kezman çok faydalı olamadı ama ben yine de neden bilmiyorum seviyorum onu. Bu nedenle de nasıl oynarsa oynasın talipleri çıkıyor.
İyiydi, koşuyordu ama ayağına gelen her topu eziyordu. Geçen sene sakatlık yaşadım gücüm yok dedi ama sakat değilken de ayağına top geldiğinde olumlu kullanamıyor. Güiza'yı daha 2 maç izledik ama topu aldığında saklamasını, doğru kullanmasını beceriyor, yıkılmıyor en azından.
Kazım'ı kesmesi çok zor Burak'ın. Ama Kezman gönderildikten sonra forvet alnımasa da Güiza, Semih, Burak ve İlhan bize yetecektir.
"YÜCE ATATÜRK"
Kezman'ı ne başkan, ne Aragones ne de taraftar istiyor. Kimsenin sabredecek gücü kalmadı. Appiah geri dönse ona bile sabredilir, kadroda yer verilmesini birçok kişi ister ama Kezman'a çoğu kişi sabredemez. Bence gönderilmesi Fenerbahçe adına en hayırlısı olacak. Hem yıllık maliyeti olan 2.5 milyon Euro'dan (2 yıl için 5 milyon Euro) kurtulunacak, hem de 4-5 milyon Euro bir bonservis bedeli elde edilecek. Toplam 10 milyon Euro gibi bir kar sağlanacak.
Fenerbahçe'nin Aragones'in oyun felsefesine göre çok kaliteli bir ön liberoya ihtiyacı var. Bu da yabancı olacağından kontenjan açılması adına Kezman kesin gönderilecek. Kezman gider gitmez de yeni yabancı ön libero açıklanır. Büyük ihtimalle Maldonado da gönderilir, genç bir forvet veya orta saha oyuncusu alınır diye tahmin ediyorum. İleride büyük paralara satabileceğimiz genç bir forvet veya orta saha (defansif veya ofansif) alınırsa yönetim büyük iş başarır. As takımı da zaman zaman zorlayabilecek, 18-22 yaş arasında bir isim bekliyorum Maldonado gönderilirse. Direkt as takımda oynayabilecek kalitede bir isim alınmamalı, zira 6+2 olduğundan 6 yabancı (Edu, Lugano, R.Carlos, Alex, Güiza, /Ön Libero/) ve 2 yedek (Deivid, /Genç Bir İsim/) olacak. Bu şekilde takımdaki dengeler bozulmaz.
Xabi Alonso çok yerinde bir transfer olur ama epey de maliyetli bir transfer olur. Bunu taraftarın formalara olan ilgisiyle aşabilir Fenerbahçe, fakat esas merak ettiğim nokta, bu transferin neden hala yalanlanmaması? Bugün yine FotoMaç başta olmak üzere birçok gazete Xabi Alonso haberi yapmış ve neredeyse 2 haftadır da bu tarz haberler yapılıyor, ancak birçok isme yalanlama gelmesine rağmen Xabi Alonso'ya bir türlü yalanlama gelmiyor. Aynı şekilde Colsa'ya da yalanlama gelmedi. Benim fikrime göre Xabi Alonso için girişimler sürüyor ve transferin bitirilmesi için büyük çaba sarfediliyor. Eğer Xabi Alonso olmazsa da Colsa yedekte bekletiliyor. İlk hedef Xabi, ancak anlaşma sağlanamazsa Colsa'ya imza attırılacak.
Xabi Alonso transferi için her konuda anlaşılmış da olabilir, ancak bu transferin açıklanması için Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalınması bekleniyor olabilir. MTK'yı geçtik diyelim, sürpriz bir şekilde Partizan'a elenilmesi halinde Xabi Alonso transferinin hiçbir anlamı kalmayacağından benim şahsi fikrim Partizan maçları sonucunda bu transfer açıklanır.