Hem İsa'yı hem de Musa'yı memnun etmek için alınmış ama nihayetinde ne İsa'ya ne de Musa'ya yaranılabilmiş klasik bir Disiplin Kurulu kararı daha.
Ali gider, Veli gelir; usûl yine aynı kalır.
Hem İsa'yı hem de Musa'yı memnun etmek için alınmış ama nihayetinde ne İsa'ya ne de Musa'ya yaranılabilmiş klasik bir Disiplin Kurulu kararı daha.
Ali gider, Veli gelir; usûl yine aynı kalır.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Son Dakika: PFDK, Emre'yi ırkçı ifadelerle suçlayan Didier Zokora'ya 8 mac ceza verdi.. Zokora macları da evinde tek ayak üstünde izleyecek!
: )))
Emre'ye odul verirler diye hesap etmistim, 2 mac ceza vermeleri supriz oldu.
TRT çalışanı cezalar açıklanmadan 6 saat önce şöyle bir tweet atmış:
![]()
Zaten hakaret ettiğini kabul etmişti, illa ki ceza alacaktı kabul etmişken. Irkçılık yapmadım dedi PFDK da haklı bulmuş/inanmış olmalı ki 2 maç ceza verdi...
Zokora'ya ceza gelmedi herhalde zaten birşey demedim demişti; PFDK ona da inanmış/haklı bulmuş olmalı.
Koskoca LigTv'nin Zokora'yı önden çeken kamerası yoktu herhalde. O da ayrı konu...
Emre'ye ırkçılıkla ilgili birşey bulamadıkları için oradan ceza gelmedi ama Emre'ye küfür ettiği resmen zorla kabul ettirildi. Emre çıkıp 'onu demedim bunu dedim' demeseydi hiçbir ceza almayacaktı aynı Zokora'nın almadığı gibi. Emre küfür ettiğini itiraf etmiş olduğu için aldı 2 maç cezayı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bana kalırsa herşey Emrenin suçu kendisinin sicili öyle kabarık ki akşam sahada adam kesmiş deseler inanırım.En sevmediğim futbolcu tipi ve futbolcudur.Yararlı olması bir yana insaniyeti yok malesef
Kalkıp görüntü olmasada malesef saha içi hareketleriyle yaptı diye yargılanabilecek bir adam Emre, Zokorada yapmış hareket görüntüsü var ama neyimiz doğru ki verilen cezayı eleştirelim...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
O durum farklı biraz.Zokora Trabzonspor'un değil de Samsunspor'un oyuncusu olsa belki hiç öyle açıklamalar olmazdı.
Emre adam kesmedi ama çok boğaz kestiBu tip hareketleri çok sık olduğundan bir şey olduğunda Emre'nin cezasız yırtması çok zor oluyor.Zokora'nın görüntüsü hareket sanırım.Onu da incelemişlerdir.Es geçilme sebebi vardır sanırım.
Şaka gibi bir ceza...
Football is simple,but Football Manager is not
Son 5 yilda 5 ana branşta Beşiktaşın 1, Galatasarayın 1, FENERBAHÇENİN 17 şampiyonluğu var.
Fenerbahçe bayan basketbol takımı durdurulamıyor, üst üste 7. şampiyonluk oldu galiba.
Beklediğim gibi bir ceza geldi, Emre açık açık küfür/hakaret ettiğini açıklamıştı, Eh ben suç işledim diyeni cezasız bırakamazdınız.
Keşke Emre'nin aldığı cezanın az veya çok olduğu yönünde adaletsiz olduğunu savunanlar, Zokora'nın edep yerini tutarak Emre'ye savurduğu küfürlere rağmen ceza almamış olmasının da ne kadar adaletsiz olduğunu söylese.
Pardon, çok şey istedim bi an : )
...
Basketbolda normal sezonda kazanıyoruz diye play-off'lara 1-0 önde başlamayı kaldırdılar. Voleybolda sezon oynanırken play-off serilerini tek maça düşürdüler ve oyuncu sayısını kısıtladılar. Önümüzdeki sezon ne gibi değiişiklikler yapılacak acaba.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yabancı sayısını azaltacaklar abi.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Beyler burası Futbol Sohbet Alanı![]()
Ömer Çavuşoğlu bugün Aziz başkanı ziyaret etmiş.
omer cavusoglu @fenerlicavus
Mayıs ayında bşk adayı yani yeniden seçilecek. Sizlerin icinden gecen her duyguyu ona illettim hepsinin cevabını aldım.
https://twitter.com/#!/fenerlicavus/...52508967546880
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence sorun yok Aygün![]()
...
http://forum.turksportal.net/vb/show...=100154&page=2 buyur basketbolu konuşabilirsinVoleybol için diğer sporlarda konu vardır belki yoksa da konuşmak isteyen açabilir zor bir şey değil
Bilmiyorum kaç mesajın var abi takip etmiyorum.Şimdi gözüme çarptı ve bu yanlışı dile getirdim.Ama kuralları koyanlar kurallara uymuyorsa diğerleri hiç uymaz (:
Aygün uğraşma baltalamak için istersen.
Takım 23:30 gibi Dereağzı'nda olacakmış. Karşılama yapılacakmış.