Dzeko'yu almak o kadar kolay mı üstad ya yapmayın gözünüzü seveyim, City ucuza bırakmaz o adamı zaten 10 M transfer bütçesi belirlemişsiniz nasıl alacaksınız , mali fairplayden adam tırstı hareket edemiyor.
Dzeko'yu almak o kadar kolay mı üstad ya yapmayın gözünüzü seveyim, City ucuza bırakmaz o adamı zaten 10 M transfer bütçesi belirlemişsiniz nasıl alacaksınız , mali fairplayden adam tırstı hareket edemiyor.
Ben hala forvet olarak u20de ganada oynayan çocuğu alalım derim. Asifuah miydi neydi garip bi ismi var
[YOUTUBE="owgJDAeRXKE"]Teknik Direktör Serüveni - Galatasaray[/YOUTUBE]
Olcan'da tek pürüz kalmış o da TS'nin istediği oyuncuymuş. Verin Salih'i.![]()
Umut Gundogani akil edip istesek
Gidenler: Didier Drogba,Izet Hajrovic,Emre Can Coşkun,Ufuk Ceylan,(Ulu) Johan Elmander
Gelenler: Olcan Adın
Ufuk'ta ayrılmış,yolu açık olsun.
Edit:
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=367891
Hayırlı olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Trabzonspor Olcan Adın transferi için Galatasaray ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
Edit : Galatasaray da bildirim yapmış.
Arif abi tebrikler
Hadi Olcan hayırlı olsun.
Olcan ne kadar gerekli bir oyuncu olsa da bence zamansız yapılmış bir transfer sen önce teknik direktörünü belirle bir dayı,Olcan zaten gelir,teknik adam isterse.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hayrini gorun![]()
Yönetim yavaş yavaş kolları sıvıyor ama şu hoca için çok bekledik artık en fazla 3-5 güne açıklansın yeter.
Ne dediysek ocuma gunumu ne demistim
4 yillik anlasma 4.5 + salih... Cok para cok.
bi tanesi tuttu nihayet arif. fotomac gibi adamsin![]()
Lucescu gercekten yamuk yapti 2-3 ay once soz vermisti gelcem diye....
Mevlutte en gec persembe bitiyormus yarinda bitebilir tabi
Maliyetini bir kenara bırakırsak, Olcan çok iyi transfer.
mevlutun uzun bekleme sebebi cok para istemesi klubunun ne kadara anlasildigi hakkinda net bilgi yok suan , ama en geç persembe cuma biticek dediler , birde hoca konusunda ise 15 temmuza kadar beklicekmisiz joachim low den haber bekliyormusuz. oda olmazsa yeni hocamiz mustafa denizliymis. ana haber bultenlerinden simdilik bu kadar![]()
Mustafa Denizli'yi Löw'e tercih ederim. Löw 8 yıldır Alman Milli Takımını çalıştırıyor, kulüp takımı geçmişi de hiç ama hiç parlak değil. Alman oyuncuların kalitesi de ortada zaten. Löw gelirse tek sevinilecek nokta 4-2-3-1'i tercih eden bir hoca olması olur herhalde.
Olcan siz de direk oynar ama yabancı sınırından dolayı. Bencilliğinden çok çekersiniz. Oyun zekası yok. Artı yönleri ise; hızı, tekniği ve şutlarıdır.
Yönetim Galatasaray'ı yönetecek kalibrede bir yabancı hoca bulamıyorsa Mustafa Denizli en mantıklı tercih.Çok fazla macera aramamak lazım.Eğer ille de Alman ekolü de Alman ekolü diye tutturulacaksa -ki sebebini anlayamıyorum- Mustafa Denizli ile sezon sonu oturulur konuşulur.
Aslında Şenol Güneş'i getirebilsek çok iyi olacaktı ama maalesef olmadı.
Daha 10-15 gün teknik direktör transferi beklemeyin bence.Ünal Aysal'da dedi, acelemiz yok diye..
Dünya Kupası'nı bekliyorlar herhalde.
Bu sınırlama yabancı bir adamın rahat edeceği bir sınırlama değil.Bizim oyuncuları tanımıyor yabancılar.Aysal,Löw ve Klinsmann'ı zorlayacak sanırım.Ama çok düşük bence gelmeleri.Moyes ile kumar oynamaktansa Mustafa Denizli en olumlu hamle olur.Bize yerlilerden maksimum katkı alacak ve onlarla sıkı pıkı olacak birisi lazım.Sanıyorum Mustafa Denizli yerli oyuncularımızla iyi geçinir.Oterite sağlar.Son olarak gelicek kişi umarım Mancini gibi ligimizde kontrolli oyunu değil hücumu tercih eder.
Transferlerin zaten kampa kadar bitirildiği görülmemiş.Ancak yeni teknik adamla kampa girmek önemli.Umarım 10 gün içinde hoca gelir.
Transfer için bence Olcan ve Mevlüt olmazsa olmaz.İkisi takıma güç katacaktır.
Arif'in mesajını destekleyebilecek bir ipucu olabilir.
https://twitter.com/emirsarigul/stat...96304598839296
Hoca konusunda istersek yarinda bitirriz ama 17 temmuzu bekliyoruz fenerbahce kume duserse denizli gelir. Dusmezse kariyerli bi hoca gelir aysal bu yuzden agirdan aliyor
17 temmuz nedir ya bi öğrenemedim şunu![]()