Herkes Barça şampiyon olur diyordu ankette 9-0 atletico denmiş ilginçAtletico bence vermez maçı ve şampiyon olur.
Herkes Barça şampiyon olur diyordu ankette 9-0 atletico denmiş ilginçAtletico bence vermez maçı ve şampiyon olur.
Gönlüm tabiki Atletico'dan yana ama ben Barcelona'nın kazanacağını düşünüyorum.
Berbat geçen bir yılı düzeltmek için ellerine bundan iyi bir fırsat geçemezdi.Her şey Barcelona'lı oyuncuların elinde.Şayet Messi geçen yıllardaki formunu ve moralini bulursa, Camp Nou'da Barcelona kesinlikle kazanır.
Atletico şampiyon olsun istiyorum ama Messi reyizde alırsa kupayı üzülmem yani
Maçı Bilyoner'de ücretsiz mi veriyor ? O nasıl oluyor ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Şampiyonluğu beraberlikle atletico alır bence ama şl'yi real madrid'e kaptıracaklar orası kesin.
Aynen spikeri boşver napcan bizim spikerlere bin basarlar.![]()
iki takımda ilginç kadrolarla başlayacak.
neymar,xavi,alba barça'da yedek. suarez,garcia,adrian at.madrid'de yedek. madrid'i anlarımda, barça'ya anlam veremedim.
Madrid 4-3-3 çıkıyor büyük ihtimalle Koke mc oynar. Barça ise ne yapmış çözemedim beraberlik sanki onlara yarıyor gibi bir kadroları var.
Haydi Atletico al şu Şampiyonluğu![]()
barca alir ne yapip ne eder
Arda sakatlandı.
Costadan sonra Arda da sakatlandı......
Arda ile Costa sakatlanarak çıktılar. Şimdi çok zor işi Atletico'nun.
Böyle ilginc bir sezona da böyle ilginc bir final yakısırdı.Olaya bak.
Barca alır şampiyoluğu,Atletico'nun alması imkansız.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Alexis inanılmaz bir gol attı. 1-0
Vay anasını yaa , nasıl goldü o öyle![]()
Barça'nın niye böyle kadroyla çıktığını daha iyi anladık.Sakatladılar attılar.
![]()
Godin sarı kartı gördü.İkinci yarı büyük olasılık Messi ya da Neymar'ı sokup Godin'in üzerine oynatabilir Tata.
Her şey Atletico'nun aleyhine.Diego'nun ŞL'de attığı gibi mucize bir gol bulmaları lazım.
Atletico dediğim gibi 3 haftadır gazozuna oynuyordu bu haftada burda çözüldüler. Barça şampiyon gibi.
topa sahıp olan taraf barcelona.a.madrid sanki 1 puan alalım havasında geçen sene oynanan gs-fb şampiyonluk macı na benzıyor a.tmadrid bir turk takımı havasında fakat 1-0 yenikler barcelona efsanesinin önünde durmaya oyunu bıraz toparlamaya calısıyorlar ne olcagı suan bellı olmaz arkadaşlar
Bu maç böyle bitmez atarız.
barca vermez rahat olun.. atleticoya 3/1"i kalacak...
Sakin ol ve izle Arif.Barça 3.5 atıyor ilk yarının son dakikaları yetti.
Bu gidişle rahat buluruz golü Costa ve Arda yok ama Koke reis var.
Barca'ya da iyi diyen yok ama bu maçın psikolojik bir havası var. Atleticolularda baya stresli çünkü her sene oynamıyorlar böyle finalleri ve muhtemelen bir 30 yıl daha şampiyon olamayacaklar. Nitekim barça daha alışkın. Kötüde olsa işte gördük herif iğne deliğinden golü atıyor.
Barça'nın karşısında iyi bir takım olsaydı şöyle çatır çatır oynayan Barça o golüde atamazdı o arkasına rüzgarıda alamazdı. Atletico kaç haftadır isteksiz isteksiz oynuyor. Böyle şampiyon olunmaz yedirmezler adama.
Gönül Atletico'dan yana ama birde gercekler var Barcelona kendi sahasında Atletico'yu sampiyon yapmaz.