Sayfa 116 / 220 İlkİlk ... 1666106114115116117118126166216 ... SonSon
3,451 ile 3,480 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Samet Aybaba Batuhan'ın biletini kesmiş.

Tecrübeli teknik adam, Batuhan'ın da biletini kesti. Tecrübeli teknik adam, ''Batuhan, Almeida'nın alternatifiydi ancak bunu kullanamadı. Bu saatten sonra Batuhan'la ilgili düşüncelerim çok olumlu değil. Artık Almeİda'nın alternatifi olamaz. Kendisiyle ilgili tasarrufumuz hakkında her türlü karar çıkabilir'' diye konuştu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yollayın Batuhan'ı ne hayır gördük ki. Ömer Şişmanoğlu'nu alsınlar yerine.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

.Ismail Koybasi donecegine gore sol beke gerek kalmaz ama Ozgur Cek dusunulenebilir.Sag Bekte aslinda o kadar kotu degil alternatif cok Hilbert Mehmet Akgun Ibrahim Toraman var.Sag Beke guzel bir oyuncu alinip Holoskoyu forvete alternatif yapilabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında çok güzel bir kadromuz var. Sakatlar iyileştiğinde kadro şu şekilde olacak. (Bana göre Cenk oynamalı kalede)

Cenk

İsmail - Sivok - Toraman - Hilbert

Gökhan - Necip - Oğuzhan - Fernandes - Holosko

Almeida (Pektemek)

Bence şampiyon olmaya yetecek bir kadro bu. Bizim tüm eksiğimiz alternatifin olmaması. FEDA'nın gerçekleştiği olay da burada zaten.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok önemli bir fırsatı değerlendiremedi Batuhan, nasip değilmiş.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Çok önemli bir fırsatı değerlendiremedi Batuhan, nasip değilmiş.
    İyi oldu boşver. Yanlışlıkla değerlendirseydi falan boş yere okadar para verip alırdık. Yine elimizde patlardı
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    İyi oldu boşver. Yanlışlıkla değerlendirseydi falan boş yere okadar para verip alırdık. Yine elimizde patlardı
    Orası öyle tabi, hak etmeyeni göndereceksin. Çöpe atacak paramız yok bizim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

FEDA sezonunda, Batuhan gibi karakteri ortada olan bir adamın alınmasını hayretle ve öfkeyle karşılamıştım. Neyse, artık Batuhan'ı oynatacaklarına Sinan Kurumuş'a şans versinler. Almeida sahada yokken ve ihtiyacımız varken derbiye çıkmayan futbolcunun gideceği yere kadar yolu var. Boğazından rahatsızmış paşam! Yersen!

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Herkes ne ederse kendine eder atasözü tam Batuhan için. İnsan eline geçen ikinci bir fırsatı ancak böyle yok edebilir. Takımda durması hata bu saatten sonra Batuhan'ın Beşiktaş'a faydası olmaz. Hocanın Batuhan'ı oynatmama durumu da söz konusu olmadı. Samet Aybaba Batuhan'a ligin ilk yarısında en kritik maçlarda görev verdi. Belkide hocanın Batuhan seçimi yüzünden iki,üç puan kaybımız oldu. Sonu çok net Gökhan Güleç ve Serdar Özkan gibi olacak. En geç gelecek sezon devre arasında bir Bank Asya takımına transfer olurken görürüz.

Bir tek Batuhan değil. Takımda bir çok gereksiz oyuncu var. Bu oyuncular Mehmet Akgün, Mehmet Akyüz, Escude ve Uğur Boral. Galatasaray'da yaşı ilerlemesine rağmen Ujfalusi geçen sezon tecrübesi ile savunmayı tek başına toparlayan isimdi. Tecrübesiyle Escude'den böyle etki bekliyordum ama diğer stoperlerin arkasında kaldı. Şans bulduğu maçlarda da iyi bir görüntü çizmedi. Uğur Boral'da yaşadığı sakatlıktan sonra bir daha toparlayamaz diye düşünüyorum. Eğer toparlayamaz ise futbol kariyerini bile sonlandırabilir. Yaş ilerledi bide.

Son olarak son açıklanan mali bilanço ile bu takım gelecek sezonda FEDA demeye devam eder. Hatta yeni stat yapılana kadar bu böyle gidecek. Görünüşe bakılırsa yönetimin bu enkazı toparlaması hiç kolay olmayacak. Yeni stat yapılana kadar, Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanana kadar mevcut durum devam eder. Gelecek sezonda eldeki enleri tutup,potansiyeli olan genç oyuncuları takıma kazandırmaya devam edecektir yönetim.
    Last edited by Mamadou : 29.Ocak.2013 at 02:15

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sermaye arttırımı kararı alınmış;

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/B...aspx?id=257979

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Kulübün yararına olacak bir şey. Açıkçası o zaman tasvip etmemiş olsam da aynısını Galatasaray'da yapmıştı. Bu işten kazanan Beşiktaş olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nedir bu sermaye olayı?
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Nedir bu sermaye olayı?
    valla bu konuda çok bilgim yok ama bildiğim kadarıyla hisse sahiplerinden sermaye arttırımı için para alınıyo alamayanlar hissesini kulübe satıyo bi çok şirket bu yöntemi yapıyo diye biliyorum bizde sene başında yapmıştık garip bişey

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben de yaptıracağım böyle bir şey, imkanım olursa. 15 bin lira FEDA olsun!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Galatasaray'ın sermaye arttırımına karşı çıkanlar Beşiktaş'ınki sıkıntılı değil diyor. sebebini tam anlamadım ama Beşiktaş nakit olarak mı ne göstermiş arttıracağı şeyi
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

http://bozukdusmuslugu.blogspot.co.u...i-sezonun.html

Söyle bisey var BJK ile ilgili enteresan

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O senin Kupa şampiyonu değil mi Bjk ? Büyük ihtimal karışıklık var.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Türkiye Kupası şampiyonluğu ile lig şampiyonluğu karışmıştır. Heyecanlanmayın, düzeltilir!

Esas skandal, bu iki organizasyonu ayırt edemeyen ve birbirine karıştıran insanların bu işlerle uğraşması.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    http://bozukdusmuslugu.blogspot.co.u...i-sezonun.html

Söyle bisey var BJK ile ilgili enteresan
    Bir kupa 3 takım aşk şehvet entrika hapishane hikayeleri bir tff başkanlık seçimi bir kel adam dedikodular açıklamalar pembe dizi terk

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Niang 76 numaralı formayı giyecekmiş

Servet'ten sonra olacak sanırım 76 vakası

Fransa'da durduğu mu doğduğu mu ne yer ile alakalıymış numara da.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyun oynuyorum tv izliyorum kafam dağılsın diye ama hala aklım almıyor.Bir teknik direktör kendisi üst üste fahiş hatalar yapıyrken oyuncusunu niye tribüne ıslıklatır yahu niye?!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

MHK Başkanı Zekeriya Alp, Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Ligi'nde dün akşam KDÇ Karabükspor karşılaşmasında verilmeyen golü ve Yunus Yıldırım'ın kararları hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

Alp, HABER1903'e yaptığI açıklamada;

- EN DOĞRU HAKEMLERİ ATAMAYA ÇALIŞIYORUZ -

En doğru hakemleri maçlara vermek için çalıştıklarını vurgulayan Zekeriya Alp; "Söylenecek bir çok şey var. Maçı ben yönetmiyorum. Biz en doğru, en iyi hakemleri maçlara vermeye çalışıyoruz ve verdiğimizi de düşünüyoruz ama böyle hatalar olabiliyor. Dün akşam oynanan Beşiktaş-Karabükspor maçı ile ilgili gözlemci raporunu bekliyoruz. Gelecek rapora göre değerlendirme yapacağız. Biz görevimizi en sağlıklı şekilde yerine getirmek istiyoruz. Bu düşüncede de çalışmalarımızı yapıyoruz. Maalesef ufak tefek böyle sıkıntılar yaşıyoruz." dedi.

- YAN HAKEM BAYRAĞI KALDIRDI -

Verilmeyen golde Yunus Yıldırım'ın bir hatası olmadığını düşünen Alp; "Hakemlerin hangi takım için olursa olsun bu tip hatalar yapması bizi üzüyor. Çünkü bizim başında bulunduğumuz hakemler bu maçları yönetiyor. Maçı yöneten arkadaşlarımız hata yaptığı zaman onlar kadar bizler de üzülüyoruz. Beşiktaş'ın sayılmayan golünün hakem Yunus Yıldırım ile alakası yok. Orada o kararı verecek olan yardımcı hakemdi. Yardımcı hakem aut bayrağını kaldırdığı andan itibaren Yunus Yıldırım da bu karara uydu. " diyerek sözlerini tamamladı.

Ufak tefek diye diye ne puanlarımızı götürdüler. Bir de rapor gelsin gereğini yapacağız demiş, ne yapacaksın? Maçı tekrar mı oynatacaksın sanki? Marifet gibi bir de böyle şeyler söylüyorlar.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Allah sizi bildiği gibi yapsın, ufak tefek diye diye bitirdiniz bizi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ufak tefek demiş ya bide utanmadan.. Ağzının üstüne geçireceksin böylesinin..

Dün maçın heyecanı ile takıma kızmaktan hakemin verdiği kararların doğruluğuna,yanlışlığına tam varamamıştım. Ama sakin kafada özete baktım da hakem Beşiktaş'ı resmen dilim dilim doğramış. Ha birde dünkü hakemin rezil yönetimine rağmen hakemin iyi bir maç yönettiğini yazan futbol ulemaları bile var ki onlara da Allah yardım etsin diye yazılır ancak. O zatlar maçı nasıl izlediler bilemeyeceğim. İşlerine geliyor.

Beşiktaş'a karşı hakem katliamlarının tek bir açıklaması Yıldırım Demirören. Takım başarılı olacak diye ödü kopuyor. Mevcut yönetim onun yatırımlarının yüzde onunu harcayarak takımı kafaya oynatıyor. Tabi onun açısından eminim bu böyle gitmez. Takımın önü kesilmeli. Bunun içinde her sezon olduğu gibi hakemleri kullanmaya devam ediyorlar. Ligi La Liga'ya çevirmek için son sürat çalışmalar devam ediyor. Ha gayret az kaldı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Ufak tefek demiş ya bide utanmadan.. Ağzının üstüne geçireceksin böylesinin..

Dün maçın heyecanı ile takıma kızmaktan hakemin verdiği kararların doğruluğuna,yanlışlığına tam varamamıştım. Ama sakin kafada özete baktım da hakem Beşiktaş'ı resmen dilim dilim doğramış. Ha birde dünkü hakemin rezil yönetimine rağmen hakemin iyi bir maç yönettiğini yazan futbol ulemaları bile var ki onlara da Allah yardım etsin diye yazılır ancak. O zatlar maçı nasıl izlediler bilemeyeceğim. İşlerine geliyor.

Beşiktaş'a karşı hakem katliamlarının tek bir açıklaması Yıldırım Demirören. Takım başarılı olacak diye ödü kopuyor. Mevcut yönetim onun yatırımlarının yüzde onunu harcayarak takımı kafaya oynatıyor. Tabi onun açısından eminim bu böyle gitmez. Takımın önü kesilmeli. Bunun içinde her sezon olduğu gibi hakemleri kullanmaya devam ediyorlar. Ligi La Liga'ya çevirmek için son sürat çalışmalar devam ediyor. Ha gayret az kaldı.
    Öyle deme! 'Yıldırım Demirören, iyi bir Beşiktaşlıdır!'

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu hakem illetini atlatamadığımız sürece işimiz çok zor. Futbol, küçük hesaplar oyunu. Bir pozisyonda hata yapılması bile maçın seyrini tamamen değiştiriyor. Hani diyoruz ya bazen "futbolda biraz da şans faktörü olacak!", gerçekten de öyle ama keşke sadece şans ile bitse. Biz iki şeyle uğraşıyoruz; şans olsa hakem engeli çıkıyor, hakem engeli olmasa da şans yaver gitmiyor. Hal böyle olunca başarı gelmiyor ve bu sebeplerden gelen bu puan kayıpları birikip, bizim ligdeki durumumuzu oluşturuyor. Bazen çok sıkılıyorum hakemler ile ilgili konuşmaktan çünkü "hep mi hakem yani" diye düşünüyorum, ama evet! Hep hakem!
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hakem kardeşim hakem işte. Ben takımım mükemmel top oynuyor da bizi engellemek istiyorlar demiyorum ama oynadığımız kadarının karşılığı da 20 haftada 32 puan mı dersen kesinlikle değil. açık ve net.

Ya hani pozisyon olur tartışmalı dersin acaba topu tamamı geçti mi geçmedi mi falan diye ama Necip'in golünde top çizgiyi geçmiyor bile bırak yarısını beş bölü sekizini tamamını. Bu hata değil yani cidden değil başka birşey bu adını siz koyun.

Ha bir de pişkin pişkin ufak tefek hatalar demiş mistır zekeriya. Sizin karakteriniz ufak tefek , bize yapılanlar değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    hakem kardeşim hakem işte. Ben takımım mükemmel top oynuyor da bizi engellemek istiyorlar demiyorum ama oynadığımız kadarının karşılığı da 20 haftada 32 puan mı dersen kesinlikle değil. açık ve net.

Ya hani pozisyon olur tartışmalı dersin acaba topu tamamı geçti mi geçmedi mi falan diye ama Necip'in golünde top çizgiyi geçmiyor bile bırak yarısını beş bölü sekizini tamamını. Bu hata değil yani cidden değil başka birşey bu adını siz koyun.

Ha bir de pişkin pişkin ufak tefek hatalar demiş mistır zekeriya. Sizin karakteriniz ufak tefek , bize yapılanlar değil.
    Tarihin en pişkin yöneticilerinden olsa gerek Zekeriya Alp. Kim anlattıysa hakemler hata yapabilir diye çok yanlış anlatmış kendisine.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fernandes basın topLantısı yaptı az önce. Hocasından, yaptığı hareketten doLayı özür diLedi ve hataLı oLduğunu beLirtti.

Hemen oLayLar aLevLenmeden sıcağı sıcağına bu tarz demeçLer çok yerinde hamLeLer. Umarım Ligin iLk yarısında ki Fernandesi en kısa zamanda izLeriz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet, Fernandes'in akabinde cevap vermesi çok yerinde oldu. Medyaya malzeme vermeden çözülmüş oldu iş. Yoksa hikayeler üreten çok olacaktı.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri