Kaan Baysal'ın da yeterli bir profili var.
Kasım 2014
Kaan Baysal'ın da yeterli bir profili var.
Kasım 2014
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
yunus gulnar adli gurbetciyide almisiz
city , madrid , atletico madrid alt yapilarinda oynamis
http://www.milliyet.com.tr/yunus-gul...8-skorerhaber/
Şöyle transferler çok hoşuma gidiyor,bende FM'de hep böyle transferler yapardım 2018 yılında takımda 40-50 tane genç Türk vardı,ben abartmıştım tabi![]()
Arkadaşlar transfer alanında kişisel sohbet yapmasak yasaktı ya hani bu giriyorum bakıyorum sürekli![]()
Hakan balta ve sabrinin sozlesmeleri 1er yil uzatilmis
Sabrinin sözleşmesi zaten otomatik olarak uzamıştı. Hakan bu sene fazla oynamazsa iyidir. İshak'ı Tarık'ı falan alalım da oynamasın valla stoper oynar gerçi o zaman da.Stoper de almamız lazım. Bu arada Balotelli gelirse şaşırmayın bence vardır listede kesin.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
monaco 35M u gozden cikardiysa rakibi olmaz ki, bahsetmeye bile luzum yok galiba balotelliden![]()
Zaten biz onu alırsak anca kiralık alabiliriz. Fiyatta anlaşmamız zor gibi böyle bir dönemde.
Bir tek Monaco olsa iyi, Arsenal'in de bu parayı önerdiği söyleniyor. Monaco varken Arsenal'in bile para konusunda yarışacağını düşünmediğim için direk Monaco'yu yazdım.
Kiralama yolu ile almak imkansız, bu adam ne hikmet ise pazarı çok olan bir oyuncu ille de gidecekse o satılma yoluyla olur. Kiralama sistemi tamamen bir hayal...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu arada Sneijder artık kalır herhalde şu kaçan penaltıdan sonra.![]()
Hajrovic resmen Werder Bremen'e gitti. Geçici lisans olayı yalan diyen yalancı yöneticiler ne yapacak bakalım şimdi.
Ribery nasıl gittiyse, Drogba bize nasıl geldiyse yine aynı senaryo olacak. Çin kulübü de Drogba'ya suç atmıştı ama bir şey çıkmamıştı. Özhan Canaydın da zamanında Ribery gelecek elimi öpecek demişti.
Şimdi can havliyle bizim yöneticiler biz de kendisinden davacı olacağız falan diye sıkacaklar taraftarın gazını almak için. Beşiktaş nasıl Ferrari'ye kamyonla para ödediyse biz de ödemek zorunda kalacağız. Hajrovic'in menajerlerinden birisi avukatmış, yaş tahtaya basacaklarını sanmıyorum hiç.
Baştan sona rezilliklerle dolu olan bu transferi yapanlar ve onay verenler hesabını vermeli, hesabı sorulmalı.
Hajrovic'e bu fırsatı veren yönetime ve işi gücü yalan dolan olan Hajrovic'e eğer hakkım varsa helal etmiyorum.
Neyse önümüze bakacağız,her şerde bir hayır vardır.
2. Ribery vakası mı oldu? Ben anlamıyorum bu olayı şimdi hiç para kazanamıyormu gs bu gibi bir olayda? Direk sözleşmesi yokmuş gibi mi aldı WB?
FM Gazetesi
Şu andaki görüntü öyle hatta bu Ribery'den daha kötü gibi çünkü Hajrovic bir de 4.6 milyon euro'luk tazminat (kalan 4 yılın parasını istiyor) davası açtı.
Fifa böyle ihtilaflı durumlarda oyuncunun futboldan uzak kalmaması için direk geçici lisansı veriyor. Oyuncudan yana tavır alıyor. Bundan sonrası dava süreci artık, bizim kulüpte karşı dava açacakmış ama bir şey çıkacağını sanmam, çıkarsa da sürpriz olur. Galatasaray haklı bulunursa bu sefer Hajrovic tazminat ödemek zorunda kalır, sanıyorum bunun örneğini Fenerbahçe yaşamıştı. Haksız fesihten dolayı Ortega ödemişti diye hatırlıyorum.
Bu olayın sonu, Ribery, Drogba, Ferrari'de ki gibi olur ama, bizim yöneticiler şu anda resmen hayal satıyorlar. Daha dün geçici lisans yalan dediler, bugün adam sözleşme imzaladı.
Bu arada bu 4.6 milyon euroluk tazminat olayından bir şey çıkmaz çünkü adam zaten boşta olmayacak, futbol hayatına devam edecek. Fifa Hajrovic haklıdır derse ödediğimiz bonservis olan 3.5 milyon euro çöpe gitmiş olacak, tabii bu da az para değil kesinlikle. Galatasaray haklı derse ne olur onu da zaman gösterecek.