Avrupa Birliği kuralı gelmediği surece bu turk futbolcular eşek yukuyle takımlara satılacak yeter bea 4e inerse nedir 4 eder mi o adam Allah aşkına sonra mali fairplayi nasıl toparlıcaz diye duşunsun adamlar ayıptır ya
Avrupa Birliği kuralı gelmediği surece bu turk futbolcular eşek yukuyle takımlara satılacak yeter bea 4e inerse nedir 4 eder mi o adam Allah aşkına sonra mali fairplayi nasıl toparlıcaz diye duşunsun adamlar ayıptır ya
4 fazla evet haklısın ama bu yabancı sınırı belini büküyor özellikle 3 büyüklerin
Bu dönem'in en etkili transferlerinden birisi Bruma olacaktır diye umuyorum. Umarım bir form yakalar.
Bruma Hamit Furkan Koray Amrabat bunlardan iyi performans bekliyorum ki gösterirlerse müthis olur
Bence bu sezon, başta Telles, Bruma, Koray, Emre gibi genç isimler patlama yapacak. Çünkü Prandelli genç oyunculara çok değer veren bir menajer. Genç oyunculara yeterli desteği ve güveni aşılarsa yeni sezonda en iyi transferlerimiz onlar olur.
Ayrıca Tarık Çamdal yakında açıklanır diye umuyorum. İnşallah gelir, bence Şener'den daha iyi oyuncu
Ontivero kiralik gidiyormus cagliariye, bonservis bedeli 5m euroymus
Ontiveroyu dün yazdıydım buraya opsiyon 4 Milyonmuş. Umarım pişman olmayız.
Bosverin, en kotu ihtimal 2 M Euro kar ederiz transferinden.Fena mi?
En azindan Hajrovic gibi 4 kusur Milyon Euro verip, +Maas parasiyla zarar etmeyecegiz.Aslinda boyle kucuk kucuk islerden cok cok paralar kazanilabilir,Ontivero bu acidan iyi oldu.Boyle oyunculari bulup, getirtip para kazanmak lazim.Fakat yabanci siniri buna engel.
Birhan Vatansever'e herkes dikkat etsin bence.
Yekta'nın sözleşmesi 2017'ye kadar uzatılmış.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sinan'ı 1 yıllığına kiralamışız.
Aynen Sinan Bolat hayırlı olsun.
Bilal Başacıkoğlu diyollağ...
fmde gençken aldığımız elemanlar bir bir türkiyeye akmaya başladı
bi mehmet ekici ile ömer toprak kaldıonlar da gelir bikaç seneye![]()
Yasin'i istiyormuşuz. Bence geçen sezon harikaydı. En az Edinho kadar katkı yaptı Kayseri Erciyes'e. Alırsak rotasyonda iyi işler yapar.
instagram.com/p/qo_B0Wrj09/
Semti İkitelli,Troll Balotelli
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un başarılı futbolcusu Yasin Öztekin'e, Galatasaray'dan transfer teklifi geldiği bildirildi.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, geçen sezon mavi-siyahlı takımda attığı goller, yaptığı asistler ve etkili futboluyla dikkatleri üzerine çeken ve birçok takımın menajerler aracıyla transfer teklifinde bulunduğu Öztekin’e, son olarak Galatasaray’dan teklif geldi.
Kulüp basın sözcüsü Kaan savruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yasin’in çok değerli bir oyuncu olduğunu söyledi.
Yasin’e, Galatasaray’dan teklif geldiğini doğrulayan Savruk, "Galatasaray’a istediğimiz fiyatı sunduk, fiyat istenilen seviyeye gelirse Yasin’in Galatasaray’a transferi gerçekleşir. Gönlümüz Yasin’in takımımızda kalarak yeni sezonda da mavi-siyahlı formayı giymesidir" diye konuştu.
Gökhan İnler diyollağ...
Pirlo diyollağğğ
Pirlo teklifini reddetti Juventus
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ya birader herkesi diyolar da kimsenin geldiği yok. Gökhan İnler'de tatile gelmiş zaten. Şuan en çok bize gelme ihtimali olan oyuncu Almeida. Ne durumlardayız ya![]()
Gene transferler(eğer yapılacaksa)kampa yetişmeyecek. Artık alışkanlık haline getirdi bizimkiler bunu.
Göhan İnler asparagas,Tarık Çamdal yakın,Sinan Bolat İstanbul'da ve en önemlisi Bugün Günlerden Galatasaray !
Cagliari Ontivero'dan vazgecmis geri dönüyormus oyuncu
gökhan inler fener ile görüşüyormuş. bazı italyan kaynaklar anlaştığını bile duyurmuşmuş. yani ben gözümle görmedim
ontivero geri döndüyse pafda devam eder ne olacak. şampiyonlar ligi oynar![]()
Gökhan konusunu twitter'dan okuduysan eğer, başlangıcı twitter'da ortaya atılmış 3-5 söylenti. Daha sonra da türklerden çıkan bu sesi fotomaç'ın italya versiyonları kendi haberleri gibi yazmaya başladılar. En azından benim bildiğim budur.
Ayrıca Gökhan' ın menajerinin yüksek bir bedel için oyuncuyu Türk takımlarına (GS-FB) önerildiği de söyleniyor. GS reddetmiş sanırım.
Football is simple,but Football Manager is not
Yabancı stoper alıcakmışız sadece. Yabancı forvet düşünmüyormuşuz.O zaman Mevlüt gelir herhalde.
Ben hala anlamıyorum alacağımız hiç bir oyuncu Chedjou'dan iyi olmayacak.