Cardiff Man City'i 3-2 yendi çok zevkli bir maçtı gerçekten yine saçma sapan puan kayıpları yapıp şampiyonlugu kaçıracak gibi City.Tottenham'da geçen haftaki gibi Soldado'nun penaltı golüyle 1-0 kazandı.
Eto'o Chelsea'de.Sanıyorum Torres'in Liverpool'a dönme ihtimali var Suarez ayrılırsa.Eğer Liverpool'a dönerse Liverpool'umuzun hiç bir maçını kaçırmam.
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sakho Liverpool'a yakın 23 M € ya bitecek deniyor. İyi transfer stoperler yaşlanmaya başlamıştı.
Eeee! Eeeee! Mourinho Düşmez Kalkmaz Bir Allah Var...
Sen Değilmiydin Zamanında Eto'o Barcadayken Hakkında Irkçılığa Kadar Giden Açıklamalar Yapan
Mourinho Sanada Böyle Tükürdüğünü Yalatırlar İşte, Ne Mal Olduğunu Şimdi Daha İyi Anlar Herkes![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Peki Barça'da Oynadığı Zamanlarda 360 Derece Dönen Kimdi ?
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
sen başkasıyla karıştırıyosun heralde moruinho real de değildi eto'o barçadayken zaten intere de mourinho varken geldi etoo
bu arada Tottenham Lamela ve Chiriches i transfer etti Eriksen de kesin gibi bi imzası kaldıbu sene Soldado Chiriches Lamela Paulinho Chadli Capoue transfer edildi hatta Erikseni de bunların arasına katabiliriz Bale'ın da 1-2 gün içinde Real Madrid e transferi tamamlanacak
Christian Eriksen'de Tottenham da![]()
Tottenham epey sağlam bir kadro kurdu. Bakalım bu sezon ilk dörde girebilecekler mi. Arsenal ve Liverpool'a göre kadro kalitesi daha iyi.
Liverpool - Manu maçı az sonra başlayacak. 18:00'da Arsenal - Tottenham maçı var. Sonra Beşiktaş maçıFutbol açısından epey zevkli bir gün olacak
![]()
Ben Swansea - WBA maçını açtım.
Swansea daha bir hoşuma gidiyor, Bony'li falan nasıllar bakalım.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Açar açmaz gol oldu, nefis gol oldu hemde.
Vuruş çok sağlam![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ne olmuş bu Mançestere böyle? Oyun bile kuramıyorlar.
Last edited by Trabzonspor : 01.Eylül.2013 at 17:28
Manchester'dan öte bu yıl Liverpool'un lige damga vuracağını düşünüyorum ben.Belki o yüzden kötü oynuyor gözükebilirler,zaman gösterecek.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bende bu maçtan önce skoru 2-1 Liverpool lehine tahmin etmiştim. Lige çok iyi girdiler. Şu Suarezde geçen seneki gibi oynuyor olsaydı takımda Livepool'u iyi bir sezon bekliyor diyebilirdim.
Digitürk play'da ing. ligi sezonluk paketi almayı düşünüyorum ama donma falan olur mu diyede düşünmeden edemiyorum. Bunu kullanan var mı tavsiye eder misiniz? Bir sezon tüm maçlar 49 lira çok iyi rakam.
Liverpool 1-0 yendi.Gerçekten çok iyi başladılar.Bu sene Şampiyonlar Ligine gitmelerini isterim.
Arsenal-Tottenham maçı var şimdi![]()
Giroud bu sene formda ve yine 3 puanı getirdi Arsenal'a.
Manu , Sir'in bıraktığı Manu değil artık. Eğer kazanan takım unvanını korumak istiyorlarsa müthiş paralar harcayarak, müthiş isimler alarak bunu devam ettirebilirler ancak. Liverpool ise artık olmaya başladı. Yalnız hucuma takviye şart. Kadroya biraz daha derinlik kazandırılmalı.
Bale, 85 milyon sterlin karşılığında Real Madrid'de.
Mesut Özil, 50 milyon euro karşılığında Arsenal'de.
Last edited by footballer33 : 01.Eylül.2013 at 23:56
Suarez için Liverpool'a transfer teklifinde bulunulmuş. Düşüncenize kanatlarda Bale - CR, forvette Luis Suarez, arkasında İsco Suarez çıldırırsın.Mesut'u sanırım Arsenal'a okutacaklar. En güzeli yaparlar. İsco, Real'in efsanelerinden biri olacak çünkü. Mesut gereksiz.
arsenal mesut haberleri artti iyice manuda istiyor ama arsenal daha yakinmis..
Mesut'un ayrılmasını hiç istemem
Demichelis City'de bu arada gereksiz bir transfer daha City'den. Pellegrini'nin eski oyuncusu olmasa biraz zor gelirdi zaten de...
Ben sezon başında Mignolet'den şüpheliydim fakat harikalar yaratıyor.
Puan Durumu
Gol Krallığı
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Mesut Arsenal'de 50m €ya...Cabaye El Shaarawy ve Demba Ba isimlerinden 2si arsenal'e yakınmıs ayrıca Draxler ve Abel hernandez e de teklifler yapılmıs arsenal durdu durdu son günü buldu
Mesut,El Shaarawy ve Draxler 3lüsünden,Mesut banko olmak kaydıyla 2si alınsın çok can yakarlar. Fakat ben olsam sadece hücumcu almazdım,stoperleri de kötü arsenal'in.
Yani düşünmüyorlarsa yapacak bir şey yok ama Cabaye aslında iyi bir oyuncu derinlik katar arsenal'e. Ba ve Abel ise gereksiz olur. Hoş Giroud'dan herkes iyi oynar ama alınacaksa daha iyisi alınsın.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly