Barca chelsea maci gibi olur umarım 2.yari
Barca chelsea maci gibi olur umarım 2.yari
1-1 oldu![]()
Bu kadar basit ne dediysek o.![]()
Yalnız daha süre varAncak Atletico şu ikinci yarının başındaki oyunu sürdürürse yener bile. 2-3 haftadır beklediğim oyun ve istek şu ikinci yarının başındaki oyun işte. Ama barça bırakmayacak bence
![]()
Golü yedikten sonra da vardı bu oyun sürekli korner atıyorduk yani belliydi en sonunda atacağımız. Godin gibi bir duran top canavarı olunca gol kaçınılmaz oluyor.![]()
Sergio Busquet'te sakatlanıp çıktı![]()
75'e kadar yemezsek deli gibi kapanıp şampiyon oluruz.
Neymar'dan çok korkuyorum, kenarda ısınıyor. Bence 2. gol atılmalı ne olur ne olmaz.
Koke nefis bi oyuncu. Guardiola'nın yerinde olsam direk alırım![]()
Savunmacı alsak iyi olacak.Hakkımız bitti mi gerçi bilmiyorum ama adamlar baskıyı kurdu.
![]()
Messi attı ama ofsayt oldu, yalnız Barça fena bastırıyor gol geliyor gibi..
Bu açıdan gol gibi duruyor ama farklı açılara da bakmak lazım.
Banada ofsayt gibi gelmiştiMüthiş bir mücadele var maçta. Bir orda bir burda top. Atletico'nun ilerisi biraz zayıf kalıyor gibi bence.
Az önce Barçanın şutunda Curtua son anda çeldi topu
![]()
Artık geldik heyecanın tavan yaptığı dakikalaraaa.![]()
Geliyor geliyor şampiyonluk geliyor.Ben dedim ya açar Barca şimdi.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu Villa ile ileride gol falan atamaz Atletico. Arkadaş bir topuda tut be ayağında...
Son 3 dakika.Ver Mehteri ver Mehteri!![]()
Son 3
![]()
Tebrikler! Şampiyon Atletico Madrid! Helal olsun!
Şampiyooooooooooooooon helal olsun size beee inandık sizlere ve şampiyon oldular.![]()
Veeeee inanılmazı başardı Atleticoooooooo.. ŞampiyooonnnnHelal olsun inanılmaz bir başarı... Darısı ŞL finaline... İnşallah Arda'nın da önemli bir şeyi yoktur da finali kaçırmaz..
İşte bu kadar! Şampiyon atletico!
Arif'e selam olsun sizin Real'e de gelecek sıra sakin ol amigo.![]()
VE ATLETİCO ŞAMPİYON !!!!
![]()
Helal olsun, sırada bir başka kupa var. =) Ulan NTV yayını niye kesiyorsun, tüm stad adamları alkışlıyor ya, ülkemizde imkansız ki gördük de, kıskanıyorum be...
"YÜCE ATATÜRK"
Sampiyon Arda
Barçalılar alkışlıyorlar zihniyete bak be![]()
Oldular sonunda bitti şampiyon oldu herifler, helal olsun
Screw you guys, I'm goin' home
Helal olsun sizlere!