Sayfa 117 / 128 İlkİlk ... 1767107115116117118119127 ... SonSon
3,481 ile 3,510 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

İngilizce link bulabilecek var mı basın toplantısı için, yada Arif nerelerdesin
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O değilde arkadaki THY reklamlarını gördükçe gururlanıyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Barcelona'nin yeni teknik direktoru baskan Sandro Rosell tarafindan aciklandi: Tito Vilanova.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence guardiola kariyerinin en iyi işini başardı bir daha böyle bir başarı elde edemeyecek
    ister misin çelsinin başına geçsin seneye lan yoksa çelsiye bilerek mi elendi erman hoca duymasın programda yarım saat konuşur

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

[YOUTUBE="olelvRKSpG8"]Mourinho parmak[/YOUTUBE]

Mourinho'nun Tito'nun gözüne parmak sokmaya çalışması?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    [YOUTUBE="olelvRKSpG8"]Mourinho parmak[/YOUTUBE]

Mourinho'nun Tito'nun gözüne parmak sokmaya çalışması?

bu ne yahu? nasıl bir olay bu böyle, geyiğe vurulacak kadar hafif bir şey mi bu?

direk adamın sağlığına kast etmiş, ya kör olsaydı o adam? ağzını burnunu kırmaları gerekirdi oracıkta. terbiyeiz herif

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Artist ya Şöyle havalı havalı davranışları insanı soğutuyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Artist ya Şöyle havalı havalı davranışları insanı soğutuyor
    Bence daha sempatik oluyor o halleriyle Yakışıyo ona, adam haklı hava atmakta

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Guardiola bakalim simdi hangi takima gidicek Sonu rijkaard gibi olcak gidicegi takimlarda boyle hazir sistem hazir oyuncular olmucak.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Pep yaşayabiLeceği bütün başarıLarı yaşadı zaten. Ama bence kaLıp bir Ferguson oLmaLıydı, ya da bu yıL ki hezimetLerden sonra geLecek yıL tekrardan kupaLar kaLdırarak eLveda demeLiydi taraftarına. Pep ten sonra takımın sistemi zaten değişmez. AdamLarın 10 yaş grubu biLe bu futboLu oynuyor, asıL soru Pep in gideceği takımda neLer yapacağı. BekLeyip, göreceğiz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Guardiola Kariyeri

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Barca'nın oyununu da çokça etkileyecek bu değişiklik. Çünkü oyuncular Pep için oynuyordu ara ara. Şimdi Tito'da da aynısı olacak mı bekleyip göreceğiz.

Benim tahminim eğer Chelsea ŞL'yi alamazsa ve kalan 4 maçta ilk 4e giremezse Abramovic gözünün yaşına bakmaz Di Matteo'nun Pep ile temasa geçer. Zaten şuan bile iştahı kabarmış olabilir.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Barca'nın oyununu da çokça etkileyecek bu değişiklik. Çünkü oyuncular Pep için oynuyordu ara ara. Şimdi Tito'da da aynısı olacak mı bekleyip göreceğiz.

Benim tahminim eğer Chelsea ŞL'yi alamazsa ve kalan 4 maçta ilk 4e giremezse Abramovic gözünün yaşına bakmaz Di Matteo'nun Pep ile temasa geçer. Zaten şuan bile iştahı kabarmış olabilir.
    bence çoktan anlaşmışlardır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Manu geLecek yıL görevi bırakacak oLan Ferguson yerine isteyebiLir Pep`i. Pep de zaten bir yıL ara vermek istediğini söyLüyor. Bütün okLar MAnu ya gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi Manu için benim tahminim Mou yönünde. Bi ay önce eski kaptan Bryan Robson filanda en çok Mou yakışır filan demeye başladı. Lobisini yapıyorlar alttan alttan. Ama gitse ne kadar devamlı olur orası ayrı.

Tahminim dışında Manu'ya istediğim hoca Moyes. FM'de niye Next Fergie diye kaydetmiyorlar anlamıyorum
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Mou karakteri iLe Manuya uyacak bir adam değiL. Daha önce de Ferguson iLk bırakacağım dediğinde yerine aday oLarak Pep i göstermişti. Hem Pep BarceLona ya benzer akedemik açısından doLayı Manu yu ister. Manu da gençLere verdiği önemden doLAyı Pep e sıcak bakar. Mou nun aLtyapıdan adam yetiştirdiği görüLmüş oLay değiL.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Barcanin basina bielsa gelcek bence

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Barcanin basina bielsa gelcek bence
    O iş bitti artık aga Tito kovulana kadar banko kalır Ağız tadıyla dedikodu bile yaptırmadılar bi kaç sonra açıklasalardı bari.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Abi altyapı meselesi yüzünden Pep'in Arsenal'e daha uygun olacağını düşünüyorum bende. Fergie'de bu altyapı konusunda bi Pep değil. Son 10 yılda Evans, Welbeck ve Cleverley dışında pek adam çıkartmadı şimdi bide Pogba geliyor alttan alttan. Bunlar arasında da Evans ideal sadece. Welbeck ve Cleverley gibisi bulunmayacak topçu değil bence.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Abi altyapı meselesi yüzünden Pep'in Arsenal'e daha uygun olacağını düşünüyorum bende. Fergie'de bu altyapı konusunda bi Pep değil. Son 10 yılda Evans, Welbeck ve Cleverley dışında pek adam çıkartmadı şimdi bide Pogba geliyor alttan alttan. Bunlar arasında da Evans ideal sadece. Welbeck ve Cleverley gibisi bulunmayacak topçu değil bence.
    SchoLes, Giggs, Beckham, NeviLLe kardeşLer.. bu adamLarda aLtyapıdan geLen adamLar.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hikmet hoca varken Tita yanlış seçim bence.

So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ahahahahahah bu nedir ya

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Son 10 yıldan bahsediyorum Abi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

yılmaz vural ah ulan şu adama şu barçayı bi teslim etseler ya

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mourinho: Benim için önem arz eden tüm liglerde şampiyonluk kazandım. Ülkemde ve Avrupa'nın en önemli üç liginde şampiyonluğa ulaştım.

Mourinho: Takımım, tarihte en iyi futbol oynayan takımlar arasına girdi. Ancak bazı aydınlar dünyada tek bir tarz futbol olduğunu düşünüyor.

Mourinho: Ancak bu kişiler futbolu Google'dan öğreniyor, hiçbir şey bilmiyorlar.

Mourinho: Barcelona karşısında galip gelmek övgüyü hak ediyor. Büyük bir kulüpler ve öyle kalacaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Pep'in bi sonra ki durağı Inter olur demedi demeyin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    Pep'in bi sonra ki durağı Inter olur demedi demeyin.
    ben delbosque den sonra ispanya nın başına geçebilceğini düşünüyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

onceden yazmistim galiba burda tam hatirlamiyorum emery ile yonetimin arasi iyi degil diye bugun emery kovuldu yerine 2001 yillarinda valenciada oynuyan ve rafael benitez"in yardimcisi Mauricio Pellegrino takimin basina geldi

Emery"ye 2 takimdan teklif var su an real sociedad ve rusyadan spartak moskova ,

real sociedad"i secme olasiligi yuksek olabilir sociedad seneye ilk 5"e oynuyacak takim kurmak istiyorlar ve basinda emery"i gormek istiyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emery büyük ihtimalle Spartak Moskova'da 2+1 yıllık imzalandı bile deniliyor. Karpin'de dün bi kaç açıklama yapmış Rus basınına. Bide Arif kovulmayı ilk defa senden duyuyorum. Ben Nisan ayında sene sonunda bitecek sözleşmesini uzatmamaya karar verdi bu yüzden yönetim ile ters düştü diye biliyordum.

Bide 1999-2005 yılları arasında oynadı Pellegrino, Valencia'nın son Avrupa kupasını ve son kez ligde şampiyon olduğu kadroda vardı. Ayala ile bi veteran İtalyan vardı defanslarıda ayrıca
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri