Bu direnişin en güzel karalerinden.
![]()
Bu direnişin en güzel karalerinden.
![]()
Allah büyük. Melih Gökçek yaratığı Ankara'da yardırıyor resmen. Ankara'da yaşayıp gören hiç iyi şeyler yazmıyor.
Bu akşam kaç saat yayında kaldı bilmiyorum ama Beyaz TV'de de şovunu yaptı. Bir sürü resim bastırmış, manual slayt gösterisi yaptı![]()
Ankara...
Sen 76 Milyonu Robot gibi aynı yapmaya çalışırsan.Sistem bir yerde YETER DER !
Seni sevmeyen insanlara saygı göstermek zorundasın.Bu ülkede yaşayan 21 Milyon Kişi yok bu ülkede 76 Milyon kişi var.50 Milyon Seçmen var.Ve olayın farkında ama 18 yaş altında olan bir çok kişi var..
Başbakan'ın bu tutumu bu olayları bugüne getirdi.Millet içindeki kusuyor..
Kimse AK PARTİ iktidarı'nı indirmek gibi bir niyeti yok..
29 Ekim yasakla-19 Mayıs Yasakla-23 Nisan Yasakla-1 Mayıs Yasakla her şeyi yasakla.Onu yapma bunu yapma şunu yap bununla görüşme.
Bayrak taşıyana biber gazı sıktır.Toma'larınla su sıktır.Sana karşı gelen içeri at.Seni seveni büyüt.
Bir yerden sonra.FM'deki gibi..Crash Dump hatası alırsın.
Nasıl niyeti yok yahu ? Bal gibi de benim niyetim var şahsen.Sokaktaki o kadar insanın da bu niyeti taşıyarak oralar da direndiğini düşünüyorum.
Direnenlerden şu anki iktidardan memnun kimse gösteremezsin.Bu da iktidarın düşmesini istemek anlamanına geliyor zaten.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Evet yanlış görmüşüm o da kadınmış kusura bakma.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
..........................
Last edited by petrol_fb12 : 15.Haziran.2013 at 13:55
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...-tayyip-istifa
Konusan parlementer Paul Murphy. Kendisi Gazze'ye insani yardim filosunda bizzat bulunup Israil tarafindan tutuklanmis delikanli bir solcu abimizdir. Avrupa'nin en harbi memleketi Irlanda'nin cocugudur.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ethem Sarısülük'ün otopsisi sonucunda kafasından mermi çekirdeği çıkarıldı.
Melih Gökçek isimli kalitesiz adam , bir ölünün üzerinden attığı yalanı temizleyebilecek mi bakalım.
Karakter fukaraları.
Yazmazsa darılırım abi![]()
Farkettiğim bir şey var.Bu olaylar sürüdüğü sürece."HÜRRİYET.COM.TR" kullanıcıları cok muhalif bir tutum izliyordu.Destek yorumlarına hemen hemen hepsine 500 Olumlu oy alıyorsa 2500 Olumsuz oy alıyordu.Bugun Direnişe destek mesajları ise 2500 Olumlu oy 400 Olumsuz oy alıyor.Hatta Ak Parti mitingi olumsuz bir şey yazan 8500 Olumlu oy almış 12 olumsuz oy almış..
Milliyet.com.tr Direniş boyunca destek mesajlarına 1500 llumlu oy 400 Olumsuz oy alıyordu..
Bugun destek devam sözlerine "YARI YARIYA" 500 Oy veriliyorsa 220 olumlu 280 olumsuz.Yarı yarıya bir muhalif var.
Milliyet.com.tr Artık Ak Parti'ye oy vericem diyenlere 133 Olumlu oy alıkren 66 olumsuz alıyor..
Milliyet.com.tr taban ya Hürriyet kaydıYada Hürriyetteki Ak Parti'lilleer fikir değiştirdi..Yada Hürriyet.com.tr taban daima muhalifti.Yada Milliyet kullanan kitle olayları daha iyi süzüyor.
@anil luque'yi
Yedirmeyiz![]()
akp de oylarinin bu surecte yitirildigini dusundugunden daha secimlere 8 ay varken mitinglere basladi. 3.5 atmaya basladilar, eger ki bunlar bizi etkilemez diyorlarsa bu mitingler neden diye sorarlar. medyamiz da saolsun saksakciligini yapip bir guzel propaganda yapilir. halkimiz bunlara goz yummaz umarim, hem siyasilerin hem de madyanin maskesi bu surecte dusmustur.
Aydın Lministrator olmak insana hakaret hakkı vermez mahkemede görüşürüz.
Ülke ne hale geldi şuraya bakın yahu saçma sapan biir ağaç yüzünden hadi saçmada demiyelim bende kesilmesine karşıyım fakat şöyle diyelim küçük kolayca çözülebilecek bir sorun ne hale geldi bütün dünyada manşet olduk resmen.Bütün devletin devletin arkasındakiler çıkarcılar için fırsat oluşturduk resmen bravo bize şimdi çık içinden çıkabilirsen hangisi devleti, ortalığı karıştırmak için orda, hangisi dagdaki pkk için orda, hangisi muhalefet kuklası,hangisi yalamak için orda gel çık bakalım işin içinden.Umarım kısa süre içinde bu dava kapanır türkiye güç kaybediyor.
Başbakan : Yargıya uyacağız !
halk : helal olsun adam YARGIYA BİLE UYUYOR daha ne yapsın sizin için. Hadi dağılın artık...
böyle bir tepki mi bekliyordu acaba başbakan. Çok garip insan vesselam
Football is simple,but Football Manager is not
Şu an Ankara'da çok kötü yağmur yağıyor,Eryaman'da oturuyorum,Sincan çok yakın.Fırtına,kıyamet,dışarıda insan yok.Rabbim de görüyor olanları,çok şükür.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Miting alanında MHP bayrağı açıldı. Çok enteresan.
MHP bayrağı acılması bir kenara bırakıyorum.Benim MHP sempatim vardır uzaktan (OY VERMEM DEVLET BAHCELİ OLDUĞU SÜRECE).Milliyetçi duygularım ağır bastığı için..Yanlız onları MHP ile alakası olduğunu sanmıyorum çakmalar..MHP görünümlü AKP'ciler..
Ankaragücü atkısı ayrı bir ironi.Tamamen duygu sömürme.Ankaragücü sevmez hükümeti...(GERÇEK ANKARAGÜCÜLÜLER)
.Parayla satın alınanların devam ettiği gibi ..
Ayrıca her şehirden gelen "ÖZEL OTOBÜSLERLE GELEN" insanları kenara bırakıyorum...
Şu da var hala inatla "İÇKİ İÇTİLER DİYOR"....İspatla ! Cumar günü video hazırdı.Montaj mı yapamadınız ?
Ulen 15 gündür boşaltmaya çalışıyorsunuz zatenBaşbakan : Taksim boşaltıldı boşaltıldı, boşaltılmadığı taktirde bu devletin güvenlik güçleri orayı boşaltmayı bilir !
Hep beraber "beraber yürüdük bu yollardaaaa"
Yıllardır konserlere giderim. Böyle konser izlemedim.
Football is simple,but Football Manager is not