Sayfa 117 / 148 İlkİlk ... 1767107115116117118119127 ... SonSon
3,481 ile 3,510 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

1 sezon kiralik Sunderlanda. Kontenjani acmak icin feda edildi, umarim kendini burdada kanitlar. Kisa zaman icinde izlemeye gidecegim insAllah.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çok yanlış bir tercih oldu. Bamba'ya ne oldu mesela, kaldı mı gitti mi? Janko ve Emerson da duruyor sanırım. Bu isimler dururken, defansın her bölgesinde oynayabilen bir futbolcu gönderilmemeliydi kesinlikle.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bamba'ya yapilan sozlesme agir, feshe yanasmiyor.
    Emerson yine daha uygun sartlarda fesh icin ama yinede kulupten ayirmak icin kasada yeterli para yok.

Nasil bir araya toplandiysa bukadar futboldan sogumus yabanci, Sadri Senere tessekur ederiz. Adamlar 1 dk oynamassa umurlarinda degil yeterki paralari yatsin.

Celu'da bunun kurbani oldu, sag beke lisans cikartalim derken sol bekimiz kalmadi.

Janko (Salzburg istiyormus)
    Alanzinho (Rize ve Elazig istiyormus)
    Bamba
    Zokora
    Emerson (Fransadan talip var denilmisti ama resmi birsey yoki)

Bunlardanda kurtulabilsek iyi olacak yoksa bosuna maas odiyecegiz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Oyuncularımız Didier Zokora, Souleymane Bamba, Fatih Öztürk ve Ali Han Tunçer'in lisansları çıkarıldı.

demekki kalacaklarmis

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

AC Milan News @Milanello 7 dk
    Trabzonspor have made a €2m offer to Milan for Luca Antonini. They have offered the player a 2-year contract. @OfficialAnto_77

Siz Antonini'yi alın, Holebas'ı bize bırakın.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

antoni haberi yalan bence menajer oyunlari hep

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Antonini'yi alacaklar madem Celutska'yı niye bıraktılar. Yabancıları zaten kısıtlamadan dolayı göndermiyorlar mı ? Hem Antonini net kötü transfer olur. Emerson'u oynat daha iyi boşuna para harcamamış olursun. Gelen yönetimler hep eski yönetimlerin yanlışlarını kapatıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

SON DAKİKA: AS Monaco, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Ibrahima Toure'nin Al Nasr'a transfer olduğunu açıkladı.

Buda kacti

yeni bir Pawel Brozeke hazirlikli olun

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    SON DAKİKA: AS Monaco, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Ibrahima Toure'nin Al Nasr'a transfer olduğunu açıkladı.

Buda kacti

yeni bir Pawel Brozeke hazirlikli olun
    Bu kadar uğraşacağınıza, Kalu Uche'yi alın. Hem ligi biliyor hem çok pahalı değildir hem de iyi bir golcü. Boş bir transfer de olmaz kesinlikle.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu kadar uğraşacağınıza, Kalu Uche'yi alın. Hem ligi biliyor hem çok pahalı değildir hem de iyi bir golcü. Boş bir transfer de olmaz kesinlikle.
    Uche'ye baktigimda gordugum

2000–2003 Ankaragücü 80 (42)
    2003–2005 Trabzonspor 27 (1 )

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kalu Uche'nin geldiği yer belli ama. Adam, La Liga'da oynamış. Bir Webo etkisi bile yaratsa, çok iyi sizin için. Ç.Rize'deki Uche'den bahsetmiyorum burda.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Trabzon bu yil kadro planlamasinda agir sinifta kaldi bence. Takimda sol bek kalmadi, Olcan'i solbekte dusunuyormus antrenor. Takimda o kadar bos gereksiz yabanci varken iclerinden en faydalisini gondermek buyuk gaflet. Mesela Alanzinho bunca yildir Trabzona ne katki vermis de hala takimda tutuluyor. Topuk pasi atip, kendi etrafinda donerek calim atarak takimda kaliyor her yil vallahi anlam veremiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Adamlara talip cikmiyor yoksa bedava bile verecekler.

Cop gibi toplanmis hepsi kimse almiyor.

Ulke icinden aldigimiz kimseden bize hayir gelmedi, Uche'nin basarili olacaginida dusunmuyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kadroda bence janko colman ve alanzinho gereksiz hoca zokora ile bambayi niye istemiyor ki yada oyuncular mi kafasinda bitirdiler bilmiyorum...

olcandan da cok iyi sol bek olur bence savunmasi iyi onunde malouda ile o kanadi otoban yaparlar..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zokora ve Bamba kampa gec katildi.

Bamba zaten gecen sezon bitmeden takimdan erken izin alip gitmisti. 3 aydir takim ariyor halen bulmus degil halende utanmadan izin istiyorki gitsin kisisel islerini halletsin Fransada. Nede olmassa Sadri Senerin ona yaptigi 5 senelik kontrat duruyor

Zokora'da emekliligini Trabzonda geciriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Olcan bildiğim kadarıyla kariyerine Fenerbahçe de sol bek olarak başlanmıştı.
    @byariff +1

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Olcan'i solbek oynatmak futbola futbolcuya saygisizlik olur. Siz hic Arsenal'de Walcott'un solbek oynatildigini gordunuz mu

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

olcan sol bek olarak baslamadi forvet arkasi oynuyordu

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    olcan sol bek olarak baslamadi forvet arkasi oynuyordu
    aynen. Hatta Ronaldinho gibi adam var Olcan oynatsalar ya onu falan muhabbetleri dönüyordu.
    Hakikaten de o zaman o ışığı veriyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Olcan sol bek oynar ama devamli oynatmak olmaz. Kalici bir cozum olmaz o bolgeye

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Florent Malouda ve Bosingwa transferleri ile Avrupa transfer piyasasında adından söz ettiren Trabzonspor, bir yıldız transferinde daha sona çok yaklaştı.
    İngiliz Medyasında yer alan haberlere göre, Trabzonspor Arsenal'in Danimarkalı golcüsü Nicklas Bendtner ile görüşmelere başladı. Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Juventus'ta geçiren 25 yaşındaki futbolcu, yaşadığı 2 aylık ağır sakatlığın da etkisiyle sadece 9 maçta forma giyebilmişti.

Arsenal'in satış listesinde bulunan Bendtner, transfer sezonunun başında Beşiktaş'ın da gündemine gelmişti. İngiliz ekibinin 2,5 milyon euro bonservis bedeli istediği yıldız oyuncu için Trabzonspor'un bu bedeli ödemeyi kabul ettiği, futbolcuyu ikna etmek için görüşmelere başlandığı öğrenildi.

Arsenal'den yıllık 3,5 milyon euro kazanan Bendtner'in, kısa sürede Trabzonspor'a cevabını vermesi bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Bendtner için Alman kulübü Eintrach Frankfurt'da devreye girmiş fakat Danimarkalı oyuncunun istediği ücreti ödeyemediği için transferden vazgeçilmişti.

Bendtner kimdir?

Doğum Yeri: Kopenhag / Danimarka
    Doğum Yılı: 16 Ocak 1988
    Mevkii: Forvet
    Oynadığı takımlar:
    Arsenal - 99 maç 22 gol
    Birmingham (kiralık) - 42 maç 11 gol
    Sunderland (kiralık) - 28 maç 8 gol
    Juventus (kiralık) - 9 maç 0 gol

Aradigimiz adam degil !

Aradigimiz adam degil !
    yuh aradıgınız adam kim abi sizin? İbrahimovic mi?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bendtner kazmanın teki Janko'dan hiçbir farkı yok. Trabzon'a Burak tarzı hızlı ve bitirici bir forvet lazım. Henrique çok bitirici değil ve disiplinsiz ancak top tekniği bana göre Sneijder ve Fernandes ile beraber ligdeki en yüksek oyuncu. Barrios olsa çok iyi olurdu Trabzon adına ya da geçen sene kaptırdıkları N'doye. Şu süreçte Kalu Uche aslında iyi oynayabilir Trabzon'da geçen sene 19 gol attı ligde ancak Kasımpaşa neden göndermek istiyor bilmiyorum.
    Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    yuh aradıgınız adam kim abi sizin? İbrahimovic mi?
    Yok Ibrada degil

Bide bizim Batuhanimiz oldu Target man degil Poacher ariyoruz arkadasin dedigi gibi. Burak Yilmaz stilinde biri

Berbatov ve Matavs haberleri var ama haberden ote gecmiyecektir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bendtner kazmanın teki Janko'dan hiçbir farkı yok. Trabzon'a Burak tarzı hızlı ve bitirici bir forvet lazım. Henrique çok bitirici değil ve disiplinsiz ancak top tekniği bana göre Sneijder ve Fernandes ile beraber ligdeki en yüksek oyuncu. Barrios olsa çok iyi olurdu Trabzon adına ya da geçen sene kaptırdıkları N'doye. Şu süreçte Kalu Uche aslında iyi oynayabilir Trabzon'da geçen sene 19 gol attı ligde ancak Kasımpaşa neden göndermek istiyor bilmiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    benim bildigim uche ücretinde zam istemis ondan dolayi göndermek istiyorlar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bendtner trabzona fazla bile bence çok golcü bi adam değildi şu ana kadar da o potansiyel hep vardı bence ki uzun boyuna rağmen çok teknik adam jankoyla kıyaslanmaz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bendtner'in Janko'ya göre avantajları var bi kere az çok dribbling'i olan daha hareketli bir oyuncu son vuruşlarda biraz sıkıntısı var ama bizim ligde çok iş yapar diye düşünüyorum.

Arsenal'den yıllık 3,5 milyon euro kazanan Bendtner'in, kısa sürede Trabzonspor'a cevabını vermesi bekleniyor.
    internette baktım yıllık maaşı 1.5 yazıyor. Bir yanlışlık olmasın ? bu adama avrupada yıllık 3.5 milyon euro vermezler

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Bendtner'in Janko'ya göre avantajları var bi kere az çok dribbling'i olan daha hareketli bir oyuncu son vuruşlarda biraz sıkıntısı var ama bizim ligde çok iş yapar diye düşünüyorum.

internette baktım yıllık maaşı 1.5 yazıyor. Bir yanlışlık olmasın ? bu adama avrupada yıllık 3.5 milyon euro vermezler
    haftalik £52,000 sterlin kazaniyor diye biliyorum, burda okudugum gazetede oyle bir rakam hatirliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bosuna Muhammed Demir demiyoruz aylardir yillardir !

Bosuna Muhammed Demir demiyoruz aylardir yillardir !
    3 sene olmuştur heralde. Benim için hala o Tr'nin en iyi santraforu. U17deki kaptanlıgı olgun futbolu hem de tek santrafor oynarken ki karakteri takımı ateşlemesi frikikleri büyülenirdim resmen

Ayrıca size santrafor buldum ben JOHACHNAARD V.V'den Van der Mirch. Tam aradıgınız adam.

Mesaj Yetkileri