Papiss cisse haberini okur okumaz yok artik dedim trabzonsporlu arkadaslar alinmasinlarda cisse yi ttrabzonspor ancak rüyasinda alir.
Papiss cisse haberini okur okumaz yok artik dedim trabzonsporlu arkadaslar alinmasinlarda cisse yi ttrabzonspor ancak rüyasinda alir.
Cisse'yi Turkiyeye getirmek zaten basari olur, is para felanda degil.
@yunusemresel: Fred olmazsa yeniden barrios oda olmasa cisse oda olmazsa uche oda olmazsa var yine görüşmeler tüm hızıyla sürüyor
@yunusemresel: Bugün yazdigim 4 forvetten birisi bitmeye yakin lutfen isim sormayın bazı nedenlerden diyemem kadir gecemiz mübarek olsun
Fred,Barrios,Cisse ve Uche isimlerinden en olasılıklı olanını söylememe gerek yok sanırım,belki bir ihtimal Barrios'ta olabilir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fred Brezilya'dan ayrılmaz Uche ve Barrios en yakın isimler.Cisse gelirse büyük iş yapmış olur TS ama EPL'den başka alıcısı çıkacaktır bence.Barrios'un sorunu Drogba gibiymiş ikna edilir herhalde.
Alınacak denilenlerin en iyisi Fred, gelirse gol krallığına oynar net. Ancak gelir mi orası belli olmaz işte.
Canım FEDA olsun sana !
Nedense Fred'in brezilyadan ayrılacağını düşünmüyorum
Trabzon veya diğer takımlar Eren Dediyok'u neden düşünmüyor? Şuan kadro dışı bırakılmış durumda. Bence bi Cenk Tosun'dan daha çok katkı verir
Fred ve cisse olmaz barrios bir ihtimal ama en kuvvetli basan uche oluyor
Papis Cisse ve Fred cok uzak ihtimaller orasi belli
Ama gelirseler ilk isim cocugumun ismini degismek olacak![]()
Cisse çok zor ama takımdan ayrılmak istiyorsa neden olmasında demiyor değilim. Ama gelsede paramız yeter mi bonservisini almaya oda zaten başlı başına bir durum. Finansal yönlerinden ele alırsak konuyu Melo gibi kiralama yoluna gidilebilir. Fred'de zor değil aslında. Orada aldığı maaşa göre daha iyisini verirsek neden gelmesin adam 30 olmuş 3 yıllık iyi bir ücretli sözleşmeye imza atmak isteyebilir. Tabi düne kadar bu isimler hayaldi. Bu finansal yapıyla alınmasını istemem. Malouda'yı da istememiştim.
Cisse gelmez,Fred'de hazır Fluminense'de tempo tutturup Brezilya Milli Takımı'na seçiliyorken Dünya Kupası öncesi risk almamak için gelmez.
Barrios Çin'deki takımıyla mali problem yaşıyormuş.O alınabilir.Paulo Henrique ile olacak iş değil bunlar,bakmayın 4.sınıf takımlara attığı gollere.Takıma 1 forvet şart Trabzon'un,Barrios da iş yapar.
Cisse ve Fred'in gelme ihtimali çok düşük oyuncular. Bir kere Cisse birinci sınıf bir golcü. Newcastle'dan ayrılmak istesin veyahut satılığa çıkartılsın bir çok dev kulüp Cisse'yi almak ister. Fred normal şartlarda istediği parayı verirsen hayli hayli gelir. Ama üstteki arkadaşın dediği gibi Brezilya kadrosuna düzenli olarak seçiliyor iken ve yazında dünya kupası varken kendini riske atmayacaktır. Bu oyuncuların transferleri zor. Barrios Trabzonspor için en uygun isim olarak gözüküyor. Alınırsa Trabzonspor'a uyar.
cisse zaten kumarhanede görüntülendikten sonra kararından geri adım attı diye duymuştum. newcastle yönetimiyle anlaşmıştı yanılmıyorsam
Lucas ile anlasilmis sanirim
Bordo-Mavili yönetim Sapara ve Mareh Cech’ten sonra gönderilmesi gündeme gelen Ondrej Celustka'nın talipleri artıyor. Çek stoper, Premier Lig ekipleri Sunderland ve Crystal Palace’tan teklif aldı.
Celu'nun talipleri iyimis. Kontenjani acmak lazim ama Celudan baslamak ne kadar dogru tartsilir
Celustka defansın her yerinde oynuyor, fiziği iyi, daha çok genç hemde. Ben olsam kesinlikle yollamazdım.
Canım FEDA olsun sana !
Eldeki yabancı oyuncuları yollamamız lazım ama bunlar işe yaramayanlar olmalıyken yine bir yönetim başarısı ile savunmada her görevi yapan adamı yolluyoruz. NBir işimizde doğru olsun.
Saglik kontrolunden geciyormus Celu bugun. Sunderlanda gidiyor 3m sterlin.
Alanzinho buyuk ihtimal Rize'ye gidecek
1 sezon kiralik Sunderlanda. Kontenjani acmak icin feda edildi, umarim kendini burdada kanitlar. Kisa zaman icinde izlemeye gidecegim insAllah.
Çok yanlış bir tercih oldu. Bamba'ya ne oldu mesela, kaldı mı gitti mi? Janko ve Emerson da duruyor sanırım. Bu isimler dururken, defansın her bölgesinde oynayabilen bir futbolcu gönderilmemeliydi kesinlikle.
Bamba'ya yapilan sozlesme agir, feshe yanasmiyor.
Emerson yine daha uygun sartlarda fesh icin ama yinede kulupten ayirmak icin kasada yeterli para yok.
Nasil bir araya toplandiysa bukadar futboldan sogumus yabanci, Sadri Senere tessekur ederiz. Adamlar 1 dk oynamassa umurlarinda degil yeterki paralari yatsin.
Celu'da bunun kurbani oldu, sag beke lisans cikartalim derken sol bekimiz kalmadi.
Janko (Salzburg istiyormus)
Alanzinho (Rize ve Elazig istiyormus)
Bamba
Zokora
Emerson (Fransadan talip var denilmisti ama resmi birsey yoki)
Bunlardanda kurtulabilsek iyi olacak yoksa bosuna maas odiyecegiz.
Oyuncularımız Didier Zokora, Souleymane Bamba, Fatih Öztürk ve Ali Han Tunçer'in lisansları çıkarıldı.
demekki kalacaklarmis
AC Milan News @Milanello 7 dk
Trabzonspor have made a €2m offer to Milan for Luca Antonini. They have offered the player a 2-year contract. @OfficialAnto_77
Siz Antonini'yi alın, Holebas'ı bize bırakın.![]()
antoni haberi yalan bence menajer oyunlari hep![]()
Antonini'yi alacaklar madem Celutska'yı niye bıraktılar. Yabancıları zaten kısıtlamadan dolayı göndermiyorlar mı ? Hem Antonini net kötü transfer olur. Emerson'u oynat daha iyi boşuna para harcamamış olursun. Gelen yönetimler hep eski yönetimlerin yanlışlarını kapatıyor.
SON DAKİKA: AS Monaco, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Ibrahima Toure'nin Al Nasr'a transfer olduğunu açıkladı.
Buda kacti
yeni bir Pawel Brozeke hazirlikli olun