[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=BCpBlK2gI2k[/YOUTUBE]
Bu oyuncu gelse çok güzel olur. Ortasahadan topu alp oyuncuya verdikten sonra topu tekrar almak için ileriye gidecek koşacak bir oyuncu lazım. Poulsen'den çok daha iyi.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=BCpBlK2gI2k[/YOUTUBE]
Bu oyuncu gelse çok güzel olur. Ortasahadan topu alp oyuncuya verdikten sonra topu tekrar almak için ileriye gidecek koşacak bir oyuncu lazım. Poulsen'den çok daha iyi.
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam Emana geçen sezon 11 golle Betis'in en fazla
Bu gazla Emana transferini de bitirelim bu gece![]()
Last edited by DisCo : 07.Temmuz.2009 at 04:59
Vargas'tan F.Bahçe'ye mesaj!
Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Perulu sol kanat oyuncusu Juan Manuel Vargas, ülkesinde spor gazetesi El Bocon'a verdiği röportajda Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı.
Halen İtalya Serie A takımlarından Fiorentina'nın oyuncusu olduğunu ifade eden Vargas, kulübünün Fenerbahçe ile transferi konusunda görüştüğünü söyledi. Mor Menekşelerde mutlu olduğunu belirten Perulu oyuncu, "Ancak ekonomik gerçekler, bu konuda belirleyici olacaktır. Türkiye'de iyi bir seyirci atmosferinde oynamak ve profesyonel anlamda gelişim göstermek önemli bir olay. Bunları bilerek Fenerbahçe'nin teklifine son derece sıcak yaklaştım" dedi.
PERU'NUN ROBERTO CARLOS'U
Kariyeri boyunca Roberto Carlos'a benzetildiğini hatırlatan Vargas "Roberto Carlos, Dünya Kupası ve daha birçok büyük başarı kazanmış bir oyuncu. Fiorentina'ya geldiğimde hep onun gibi bir futbolcu olmayı hedeflemiştim. Ama şu ana kadar büyük bir başarı kazanamadım!" diye konuştu.
Transferi konusunda Fiorentina Teknik Direktörü Cesare Prandelli ile görüştüğünü söyleyen 26 yaşındaki oyuncu, "Onunla sezon öncesi durumu da değerlendirdik. Şu an için tatildeyim. Birkaç gün içerisinde Fiorentina'nın kampına katılacağım. Transfer durumum bu tarihten sonra net bir şekilde sonuçlanacak" sözlerini sarf etti.
TÜRKİYE LİGİ ÇOK ÇEKİŞMELİ
Vargas, Türkiye ligini iyi tanıdığını da belirterek şöyle konuştu: "Fenerbahçe'ye gitmem, benim kariyerimde ileri bir adım olur. Çünkü Türkiye ligi oldukça çekişmeli. Hem Fenerbahçe'de hem de diğer takımlarda tanınmış futbolcular forma giyiyor. Fenerbahçe bu ülkenin büyük bir takımı. Ama şu an halen Fiorentina'nın futbolcusuyum. Bu nedenle daha fazla yorum yapmak istemiyorum."
Sabah
Normalde Sabah, Hürriyet, Milliyet, Fotomaç, Fanatik gibi gazetelerin haberlerine inanıp koymam. Ama dün İtalyan bir sitede Vargas haberi vardı ve taraftar forumlarında çevirisi yapılmıştı. Birkaç yer dışında haber buna yakındı.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Evet bu röportajı dün gördüm doğru.Vargas açık kapı bırakmış bize ama Drenthe'yi almadı Fiorentina yine de bu transferde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şansımız var bence..
Last edited by tarikko : 07.Temmuz.2009 at 14:14 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bugünlerde Las Palmas'la transfer görüşmelerinde bulunan Fenerbahçe'nin deneyimli İspanyol oyuncusu Josico, üç aydır alacakları ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya başvurdu. Josico, "Sözleşmemi feshetmek için benden para istiyorlar. Ama onlar bana üç aydır ödeme yapmadı" diye konuştu.
Fenerbahçe'yle olan sözleşmesini feshetmeye çalışan ancak bunda istediği sonucu alamayan Josico, sarı-lacivertli kulüpten üç aydır para alamadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurdu. Tıpkı Ribery olayında olduğu gibi FIFA tarafından sözleşmesinin feshedilmesini bekleyen Josico, bu konuyla ilgili pürüzlerinden ortan kalkmasıyla birlikte Las Palmas'a katılacak.
Fenerbahçe yönetimiyle anlaşmanın yolu olmadığını belirten Josico, Canarias7 adlı gazeteye şunları aktardı:
"Fenerbahçe'yle bir çok kez görüştüm ama sözleşmemi feshetmeye yanaşmadılar. Kulüple anlaşabilmem bundan sonra imkansız görünüyor. Ben de üç aydır alacaklarım ödenmediği için FIFA'ya başvurdum. Şimdilik sakinliğimi koruyorum; çünkü haklı olduğuma inanıyorum. Bana geçtiğimiz sezondan borçları var; ama onlar sözleşmemi feshetmek için kalan yılların parasını benden istiyorlar."
Goal
![]()
Josico gitmesin, parası neyse verelim futbolu bizde bıraksın.
Böyle bir futbolcu kaçarsa yazıklar olsun.
"Tıpkı Ribery olayında olduğu gibi FIFA tarafından sözleşmesinin feshedilmesini bekleyen Josico, bu konuyla ilgili pürüzlerinden ortan kalkmasıyla birlikte Las Palmas'a katılacak."
Öyle bir denmişki, Fenerbahçe kalmasını, Josico gitmeyi istiyor![]()
bizim bu sezon futbolculara ödeme yapmama gec ödeme gibi haberlerimiz sıkca çıktı ne yapıyo yönetim akılları sıra oyuncuları ceza mı veriyo acaba
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Josico'yu ben bir ŞL maçında gördüm adam girdi 7 dakika oynadı sakatlandı sonra daha göremedim.Dedim heralde rahmetli felan oldu adamın yüzünü gören cennetlik mübarek.
Sercan'ın geleceğini zannetmiyorum.Başkanları satmayacağını söyledi ayriyetten Yurt Dışına satacaklarını da söyledi.Ha Aziz Başkan bu ne yapacağı belli olmaz gene de alırsa hiç şaşırmam valla.
Gündemimizin başında Emana varmış ve bu ciddi ciddi bir çok kaynakta yazmakta, antu'da da konuşuluyordu, Emana gelirse diğer tüm transferlerden çok daha mükemmel bir transfer olur kesinlikle.
emana gelirse bence alex hemen postalanmalı ve ayriyetten bir ön libero alınmalı o da rolfes olmalı belki çok para harcanmış olur ama cidden avrupa ligini de türkiyeyi de sallarız..
değişen futbolda Alex'in yeri yok , hizmetlerinden dolayı teşekkür eder , kimseyi üzmeden kırmadan yollarsın ben de seviyorum , çok yetenekli ve inanılmaz katkı sağladı ama bir takımın sistemi bir oyuncuya göre kuruluyorsa orda sorun vardır oyuncular sisteme uyar sistem oyuncuya değil ... bana kalırsa o oyuncular alınmadan bile yollanabilir alex..
Yok ya Alex kalsın Alex'siz Fenerbahçe'yi kaldıramaz bünyemAlex takımın beyni ya Alex yokken varlık gösteremiyoruz açıkçası.İBB maçında bunu görmüştük ilk yarıda.Belki Alex yaşlandı ama ben hâla Alex'i baya seviyorum ve onun yeteneklerini hala aynı seviyede görüyorum.
Emana gelirse zaten dediğim gibi yılın bombası asıl Emana olur.Appiah'ın daha gelişmiş versiyonu Emana.
Rolfes felan gelebilir Daum Almanya'dan getirir heralde birilerini.Yalnız defans göbekte sorun yaşamazsak iyidir ya.Bilica felan inşallah başarılı olurlar.
Bence bilica da bekir de çok kaliteli oyuncular şans verilirse oynatılırlarsa ikisi de çok başarılı olurlar..edu yollansın tabi =)
Oyunu Alex'e göre kurarsan ciddi sorunlar yaşarsın.Fakat Alex oyunun bir parçası olmalı kendi bölgesinde oynarsa takıma neler vereceğini herkes biliyor.Geçmiş yıllardaki tek sorun kadro geniş olmadığı için Alex'in yaptıklarını yapacak bir oyuncu daha yoktu şimdi o görevi yeri geldiğinde Özer'de üstlenebilecek..
Geçen kötü sezonda bile en iyilerden biriydi Alex oynadığı zamanlarda.
Futbol değişebilir ama her teknik direktörün sistemi bakidir. Belki Rİjkaard'ın sisteminde Alex'e yer yok ama Daum'un sisteminde Alex tipinde oyunu yönetecek bir maestroya her zaman ihtiyaç var. Daum'un sistemi Alex gibi koşmayan bir oyuncuyu kaldırabilir.Açıklarını kapatabilir. Ama bu koşmayan oyuncu sayısı 2 ya da 3 olursa o zaman sistem tökezler. Daum da bunu düşünüyor ve Alex'i her zaman ön planda tutuyor. Gelecek yıl Fenerbahçe'nin çıkışta olan isimlerinden biri Alex olacaktır...
Alex tipinde oyunu yönetecek bir maestroya her zaman ihtiyaç var ama bu artık Alex olmasın diyorum bende , bu saatten sonra alexe mücadele et koş adama bas diyemezsin onun için emana tipi bir oyuncu alınabilir ... ki eminim çok daha yararlı olur ..
Fikir ayrılığımız var bu konuda. Bir Emana hiçbir zaman Alex olamaz. Koşar,pres yapar, boğar ama Alex kadar oyun zekası olmadığından Alex gibi yönetemez. Emana Alex'in arkasında yani orta sahanın göbeğinde çok iyi maçlar çıkarır. Daum'un sistemi Alex için biçilmiş kaftan. Ve o bölgede, o görev için şu an Alex'ten daha iyisini getirmek çok zor.
Dipnot: Ben de Alex'in oyun yapısını beğenmiyorum. Ancak Daum'un taktik anlayışında Alex'e fazlasıyla ihtiyaç var...
Neyse sende haklısın , emana tabikide alex kadar teknik değil ama daha iyileri getirilebilir en son demek istediğim , yani takımımızın buna gücü var =) varken de niye getirmesin .. ama haklısın daum ısrar ederse istediği kadar gücümüz olsun ki yönetim de sözleşme yenilemiş zaten ...
onyewu milan ile anlaşmış...
Vatan Gazetesi'nde 7 Temmuz 2009 tarihinde yayınlanan, 'Yıldırım'dan Arda'ya 43 Milyon TL' başlıklı haber tümüyle yalandır. Milli Oyuncu Arda Turan'ın, Kulübümüze transferine ilişkin, daha önce yapılan teklifin dışında herhangi bir çalışmamız bulunmamaktadır. Vatan Gazetesi bu yönde asılsız haberler yapmaya devam etmektedir.
Kamuoyuna duyurulur,
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı
Fenerbahce.org
resmi sitede açıklama yapılmışyazık oldu yav adama kanım ısınmıştı ve açıkçası kendi oyuncumuz gözüyle bakıyordum...
Fener Onyewuda erken davranmalıydı Luganonun yerini doldurabilecek bir isimdi
abicim can arat bile oynasa razıyım yeterki şu ön liberoya sağlam bi adam alınsın . hala transfer yok o bölgede :S
Öncelik ortasaha transferinde olmalı şu anda.Emana ismi geçiyor basında,umarım Emana'yı transfer ederiz.Aurelio'nun yokluğunu fazlasıyla doldurabilecek bir oyuncu kesinlikle.Şartlar biraz zorlanabilirse bir sol kanat ve stoper transferi (Edu'nun durumuna bağlı) yapılabilir.Sol kanat için Vargas'ı da alırsak tadından yenmez![]()
F.Bahçe'nin transfer listesi!
Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte Tukcell Süper Lig takımları kadrolarını güçlendirmek için hummalı bir çalışmaya başladı. Transferde her sene olduğu gibi tüm gözler Fenerbahçe'nin üzerine çevrildi.
Ortega'dan bu yana her yaz transfer döneminde Avrupa'dan en az bir yıldızı kadrosuna katan Fenerbahçe, bu yaz dönemdinde genellikle yurt içindeki yıldız isimlere yöneldi. Mehmet Topuz, Özer Hurmacı ve Sivasspor'da çok başarılı bir sezon geçirmiş olan Fabio Bilica transfer edilirken, Sarı-Lacivertlilere gönül verenler şimdi de süper bir yabancı yıldız bekleyişine girdiler.
Yabancı oyuncu bakımından hemem hemen her gün Fenerbahçe'ye bir transfer yapan Türk spor basınından sizler için bugüne kadar adı Fenerbahçe ile anılan yabancı oyuncuları listeledik.
Fenerbahçe'nin Transfer Listesi:
1- Samuel Eto'o
2- Ronaldinho
3- Kanoute
4- Luis Fabiano
5- Poulsen
6- Tranquillo Barnetta
7- Onyewu (Milan'la anlaştı)
8- Keirrison
9- Mudingayi
10- Vargas
11- Emana