Fenerbahçe'nin içinde olduğu için çok az da olsa bizden fazla şey biliyordur.
Fenerbahçe'nin içinde olduğu için çok az da olsa bizden fazla şey biliyordur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sanırsam Topuz'da Aziz Yıldırım'ı ziyaret etmişti oradan öğrenmiş olmasın?
Sanmıyorum oyunculara bilgi vereceklerini. Oyuncuların karamsar olması kötü.
Belkide sırf almak istediğiniz cevap konusunda sizi tatmin etmek amaçlı söylemiştir![]()
İddialar konusunda evet böyle bir şey yaptık tarzında bir itiraf duymamıştır kanımca.Sadece olaylara bakıp tahminini aktarmış gibi geldi bana.
So what?
Saike
Ya sonuçta abi onun için problem yok ki yine tıkır parasını alıcak ha Süper Lig'de oynamış ha oynamamış en kötü yine 2 büyükden birisine transfer olur yine köşe olur adam için problem yok![]()
Mehmet Topuz'un bu yorumu olaydan nasıl etkilendiklerini ve oyuncuların içinde bulunduğu moralsiz hali gösteriyor bence.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
en azından fenerbahçe'yi sahiplenip "bizi" demiş. sizi yahut onları da diyebilirdi![]()
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18381109.asp
cok guzel bir yazi okumanizi tavsiye ederim
Faik Işık - TFF 15 Ağustos'a kadar karar verebilir. (Twitter)
http://www.spor3.com/bunun-adi-skandal--975345h.htm
önemli bir detay bence.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
emre emniyette...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Emre Adliye'ye gidecek!
Şike soruşturması kapsamında Emniyet'e gelerek ifade veren Emre Belözoğlu, birazdan Adliye'ye giderek savcıya da ifade verecek.
Bu arada Emre Belözoğlu sağlık kontrolünden geçirilmedi. Bu da milli futbolcunun gözaltıda olmadığının ve şu an için sadece ifadesine başvurulduğunu gösteriyor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Önce Kaan sonra Emre. Eski defterler açılıyor galiba.
Aksam saatlerine dogru bi kac kisi daha cagrilir gibi geliyor bana.
Emre Belözoğlu adliyeye sevk edilmiş.
İfadelerini verdikten sonra hepsi adliyeden ayrıldı. Ntvspor
Last edited by TR.CaPTaiN : 02.Ağustos.2011 at 17:44
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tamamen göz boyama bunlar yazık çok yazık ...
Biz biktik savci bikmadi, kac tane adam sorguladi.
Ümit Karan perşembe günü tekrar ifade verecekmiş.
Dün akşam çoğunuzun tanıdığı Fenerbahçe ve özellikle iktidara oldukça yakın olan bir aileyle tesadüfen bir aradaydım. Bir arada olmamın sebebi çocukluk arkadaşımın o ailenin bir ferdi olmasıydı. Neyse erkek erkeğe olunduğu için konu tabii ki futboldan açıldı. Bazı söyledikleri şeyler çok netti.
Şikenin kesinlikle doğru olduğunu söylediler -o dediğim aile çok sıkı Fenerbahçelidir- ama bu şikeyi ortaya çıkaran etkenin de siyasi olduğunu. Dediklerine göre Aziz Yıldırım NATO'nun ihalelerine katılıp, sürekli bu ihaleleri alıyormuş. Başbakan Aziz Yıldırım'dan bu ihalelere katılmamasını, yandaş kişilere vermek istediğini söylemiş. Aziz Yıldırım da kabul etmiş. Ama daha sonra Aziz Yıldırım tekrar ihaleye katılıp, kazanmış. Bunun üzerine başbakanla aralarında tartışma olmuş. Teknik takiplere de Aziz Yıldırım'ın başbakan hakkında kötü konuşmaları takılmış. "Erdoğan sağlam intikam aldı, bu kadarını beklemiyorduk. İstemeseler asla su yüzüne çıkmazdı. Olan bize olacak. Çok mu ihtiyacımız vardı şikeye." dediler. Duyduğum şeylerin noktası virgülüne oynamadan burada paylaştım. İnanmayanlar kesinlikle çıkacaktır, ben başbakanın servetini belirli periyotlarla İsviçre'deki bankalara yatıran adamın öz oğlundan duydum bunları.
Amacım siyaseti karıştırmak değildi, ama belli ki soruşturmaya siyaset de karışmış. Dediğim gibi kulaklarımla duyduklarımı yazdım. Ailenin adını kasıtlı olarak yazmadım.
Ekrem Okumuş ifadesinde mesajı kendisinin attığını, Emre'nin mesajdan haberi olmadığını söylemiş. Kağan da mesajın şaka amaçlı olduğunu söylemiş. Bu operasyonun ilk günlerinde fırsat bu fırsat diyerek Emre'nin çocuğu üzerine mesaj olayından haberi olmadığına dair ettiği yemine "hani haberin yoktu Emre efendi, işte herşey çıkıyor ortaya" şeklinde çakmaya çalışan Ahmet Çakar bir özür diler herhalde. Yok canım uçtum ben de, Ahmet Çakar özür diler mi hiç ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kağan Söylemezgiller zaten yazılı bir açıklama yapmıştı bu konuda, aradan da çıkmış oldu o konu böylece. Hayırlısı oldu iki futbolcu ve menajer için.