Yıllık fotoları çektik süperdi arkadaşlar. Kendimi fotomodel hissettim.Sonra cadde yaptık arkadaşlarla kafam da iyi bu gün bana bulaşmayın.
Tamam abi ayrica cumlenin basi buyuk.
şimdilik çıkıyorum yarım saat içinde gelirim. arkamdan konuşan olursa batuhan gerekeni yap beni savun bu bir emirdir...![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Benden bir şey istemem kardeşim kafam iyi valla bir şey hatırlamıyorum.Ya deprem mi oluyor benim ekran hareket ediyor.
![]()
Ali can hakkindaki goruslerinzi aliyim![]()
Batu sen kapat bilgisayarı, doğru yatağa. Öyle geçer senin etrafının dönmesi![]()
"YÜCE ATATÜRK"
arkadaşlar yeni resim ekledim camdan biraz kötü çıkıyo ama olsun:
http://forum.turksportal.net/vb/show...d=1#post435438
la cafe sakinleri çıkın ortaya muhabbet yapalım
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
alican su halka 2 saat kacta basliyo?
Selamlar..
22:30 da baran show tv de
ben geldiiiiiiiiiiiiim
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
1 haftalık ceza almıştım (bilgisayar cezası) ama biraz yalakalık yaptım ve 5 güne indi yani bitti![]()
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
neyse millet sizin sohbetinize doyum olmaz,ben cikiyorum
size iyi geceler.
aslında iyi oldu bu ya önceden baya bağımlılık yapmıştı internet 5 gün ayrı kaldım ve internetden soğudum artık giresim gelmiyo![]()
Bi selamda biz çakalım...
Herkese selamlar![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Erdem abi msn'e gelir misin![]()
selam mert nasılsın
nabersiniz arkadaşlar çok sıkılıdım ben...