Podolski iddialari kuvvetlenmeye basladi.Podolski basin mensuplarina transferiyle ilgili sorulan soruya``Bekleyin, pek yakinda`` demis.
SERDAR TAŞÇI HAMLESİ
Sarı-kırmızılılarda transfer girişimleri bu kadarla sınırlı değil. Cimbom, Spartak Moskova'dan ayrılmak isteyen Serdar Taşçı için de düğmeye bastı. Galatasaray, Rus kulübünden başarılı stoperi satın alma opsiyonuyla bir yıllık kiralamak istiyor. Serdar'ın da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken, transferin hafta sonuna kadar bitmesi bekleniyor.
Twitter'da Galatasaray'lı taraftarlar kadro dışı kalan Emre Güral'ı istiyor.
Emre Güral'ı ben de isterim Fenerbahçe'ye. Vahid bey neden böyle bir karar aldı anlamakta güçlük çekiyorum.
Tam belli değil o olay ya.Resmi açıklama yapılmadı çünkü bununla ilgili.Sadece G.Antep'ten bir yönetici para alacağız dedi ama ne kadar aldılar,kimden aldılar belli değil diye hatırlıyorum.Lafın özü Türkiye'deki yöneticiler bu bosman olayına her zaman yaptıkları gibi profesyonel yaklaşmayarak hatır gönül muhabbetini ortaya koyuyorlar.G.Antep bizi o kadar sömürdü zamanında,çıkıp Cenk'ten dolayı tatava yapmaları bile yüzsüzlüktü ama adamlar yapıyorlar işte.Sen adamlardan oyuncu isteyince dünyanın parasını istiyorlar,onlar senden adam alırken beş kuruş bile vermiyorlar.Böyle saçma sapan bir düzen işte.
So what?
Saike
3 büyüklerin hegemonyasında hatta iki büyüğün hegemonyasında oynanan bir lig var ortada. Yayın gelirleri, sponsorlar, stad gelirleri, diğerlerinin gelirlerinden kat be kat fazla; bu gelir eşitsizliği bir yerden çıkar, onları da anlamak lâzım. Her zaman zayıf oyuncu kadrolarına ve amatör yöneticilere mahkûm edilen diğer kulüpler müzmin kaybeden iken üç büyükler sürekli göz önündeler. Batsalar bile yolunu bulup düze çıkarlar, ya diğerleri?![]()
Barcelona ile Almeria aynı parayı mı alıyor, Manu ile Cardiff aynı parayı mı alıyor, Milan ile Torino aynı parayı mı alıyor. Bu söylemler bana amatörce geliyor, her sene 10' ar tane oyuncu gönderip alırken Anadolu takımı olmuyorlar ama. Hatır gönül işleri yüzünden arpa boyu yol alamıyoruz. Gelirine göre de para harcıyor o takımlar.
Bahsettiğin ligler bizim lige göre daha adil. Ekstrem hamleler yapabilen takımlar var, üstelik kulüplerin mülkiyet hakkı var. Burada o sistem yok. (İyi de yok, rant havuzu daha da derinleşirdi.) En kötü takımın bile yılda adam akıllı 5-10 milyon avro geliri var. Bizim lig ise tamamen transferden para döndürüyor. Sistem çok yanlış. Ligin bir kanala ipotek edilmesi, lige ait yayın haklarının pazarlanamaması, TFF tarafına aktarılan maddi desteğin gerekli yerlere aktarılamaması gibi tonla sorun. Afaki kıyaslar bunlar. Premier Lig'in Liga BBVA'nın yapılanması bizim ligin yapılanmasına göre daha (feza ile yeryüzü arası kadar) profesyonelce.
Lig Tv ile olacak iş değil bu, Lig TV ligi türkiye ye kilitleyip bırakıyor. Halbuki yayın hakkını satsa azımsanmayacak kadar ülke alacak lig yayınını. Ancak onlar sadece kendileri para kazanmak için bunu yapmıyorlar. Aslında bırakacaksın her kulüp kendi maçlarını kendisi pazarlasın. Görelim bakalım kim hakettiği değeri alabiliyormuş.
So what?
Saike
Kayseri Erciyesspor Kulübü Derneği ("Kayseri Erciyesspor") profesyonel oyuncularından Yasin Öztekin ile 2014-2015 sezondan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcunun eski kulübüne (Kayseri Erciyesspor) 2.500.000 Avro bonservis ücreti ödenecektir.
Oyuncunun kendisiyle ise, 4 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:
- 2014-2015 sezonu için 1.000.000 Avro sabit transfer ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücret
- 2015-2016 sezonu için 1.050.000 Avro sabit transfer ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücret
- 2016-2017 sezonu için 1.100.000 Avro sabit transfer ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücret
- 2017-2018 sezonu için 1.150.000 Avro sabit transfer ücreti ve 10.000 Avro maç başı ücret
Futbolcuya yapılacak ödemeler, sözleşmenin imza tarihinde geçerli olan TCMB Euro Döviz Alış kuru üzerinden Türk Lirası'na çevrilerek, tüm sözleşme boyunca Türk Lirası olarak ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Bizde maaş planlaması diye bir şey yok. Harbiden yok. Bu oyuncu 1M € verilecek bir oyuncu asla değil.
İçimden bir ses Yasin'den yarar sağlayacağız diyor. Bruma - Yasin rotasyonu güzel olur. Tarık ve mevlut gelsin de rahatlayalim artik. Hadi Tarik'in yaptığı isi sabri de yapar da, mevlut'un yaptığı isi ne umut ne berk yapabilir. Bari nadir çiftçi yi alsak hic olmadı. Veya Almeida.
Şuan takımın en acil ihtiyacı adam akıllı bir forvet bana kalırsa. En yakın örneği; Beşiktaş ve Demba ba geldikten sonraki değişimi
Football is simple,but Football Manager is not
4-2-3-1 oynarsak bence yasin sag kanatta denenmeli ıs yapar bence. guzelde yedek kanat olur.
Aynen oyle oldu. Futbolcular işçi gibi herhangi bir hakları yok. Sozlesme bitmis klubun hicbir soz hakki yok ama iste medyada agladiklari zaman karsilarinda saglam bir sendika birlik vs bulamadiklarindan sus payi veriyorsun. Igrenc ulkenin igrenc futbolu. Herseyi berbat ettiler.
Birileri komisyon mu alıyor diye kıllanmaya başladım, devre arasından beri yapılan transferlerin neredeyse tamamı mantıksız.
UEFA'da yazmış transferi, birde güzel transfer mi yasin hakkında ne biliyorsunuz yazmış
![]()
Burada UEFA'nın Galatasaray'ın yerel bir transfer hamlesini gündeme alması da hoşumuza gidecek bir konu aslında.
Yasin'in geçen seneki performansı ligin en değerli 10 oyuncu performansı arasındadır bence.Biraz şans vermek,beklemek lazım diye düşünüyorum.
Soldado ismi geçiyor , Galatasaray için.
Transfer hamlelerini bekliyoruz artık. Takımın eksikleri var bariz. Ben bir yabancı forvet alınmasını artık baya ihtiyaç olarak görüyorum. Stoperde benim Şeşu ya güvenim tam. Fransa Liginde oynadığı gibi oynayacak bence bu sene. Bir forvet bir sağ bek bir de yedek kanat oyuncusu ile bu sezon 4. yıldızı alırız. Benim takıma güvenim tam.
Bir forvet ve bir stopere bu iş tamam diyorum ama forvet kesinlikle sart Burak ve Umut'la sezon gecmez
FIFA Menajeri Bayram Tutumlu diye biri demiş. Kendi özel ilişkilerimi kullanırsam getiririm diye, kesin de konuşmuş. Ayrıca sağ bek için de Dani Alves'i getiririm demiş. Ben de bunu gördükten sonra haber sayfasını kapattım direk. Belli ki gündem olmaya çalışıyor faso fiso![]()