Sayfa 1178 / 1204 İlkİlk ... 178678107811281168117611771178117911801188 ... SonSon
35,311 ile 35,340 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Başkan her gün açıklama yapmaya başladı. Bu taraftar artık yemez bunları başkan. Devre arasında 20 milyonu çöpe atarken düşünecektiniz FFP'yi...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

United , welbackki"i satiyormus kiralayalim bizde iste hem kanat hem forvet oynuyor fizikli guclu ayaginda topta tutuyor daha ne istiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Welbeck gider bu takıma

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hep söylüyorum şu Wellbeck'i ben ya. Aslında çok iyi topçu. Tamam Man.Utd seviyesinde değil şu an belki ama Türkiye'yi falan öttürür. Ama dinleyen yok ki.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ünal Aysal : Podolski'yi hoca istese hemen alırım ama hoca istemiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Torres'i mi aksak acaba

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bence Campbell olacak.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

abi şu sayfayı kapatın moralimi bozuyo gelen yok bari kendi aramızda para toplayalım danny ve eboue maaşlarını ödüyelim gitsinler

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Hep söylüyorum şu Wellbeck'i ben ya. Aslında çok iyi topçu. Tamam Man.Utd seviyesinde değil şu an belki ama Türkiye'yi falan öttürür. Ama dinleyen yok ki.
    Sakalın var mı?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Sakalın var mı?
    Böyle yarım yamalak, pek yok yani. Ondansa demek
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Balanta'nın transferi gerçekleşecek eli kulağında, Welbeck'i de alırsak müthiş bir iş yapmış oluruz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence Almeida çoktan bitti Aysal tepkiler olur diye sona bıraktı o işi. Podolski olayı da kolpa gibi geliyor bana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne olur Balanta'ya falan para saçmak gibi gereksiz işler yapmayalım. Lüks oğlu lüks. Ronaldinhoyu almak daha ihtiyaç.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bize pivot santrafor lazım. Mümkünse zenci. Ortalığı dağıtacak bir forvet. Gol vuruşları falan pek umrumda değil. Onu zaten yapacak adam var. Hem de dünyanın en iyilerinden Sneijder var. Bir pivot santrafor ile bu sene ligi çok rahat alırız. Hakan Şükür şimdi olacaktı var ya hiç problem kalmazdı. Zenci değil ama olsun. Hakan Şükür başka bişeydi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Valla beni alabilir Ünal Aysal bonservisim elimde forvet oynarım. Yeter vallahi son gün Almeida'yı açıklarız kesin bu gidişle.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Ya artık yokluktan Almeida bile güzel gelmeye başladı gözüme İçimden şey diyorum bu adam pivot santrafor, e forvet sonuçta son vuruşları da yapar biraz,boyuna göre de baya çevik biri,boyuna göre hızlı olduğu da söylenebilir, nispeten güçlü de. Olur bence baya iş yapar falan diyorum onun hakkında Yokluk kötü birşey harbiden

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Ya artık yokluktan Almeida bile güzel gelmeye başladı gözüme İçimden şey diyorum bu adam pivot santrafor, e forvet sonuçta son vuruşları da yapar biraz,boyuna göre de baya çevik biri,boyuna göre hızlı olduğu da söylenebilir, nispeten güçlü de. Olur bence baya iş yapar falan diyorum onun hakkında Yokluk kötü birşey harbiden
    ahah yoklukta gider diyorsun

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    ahah yoklukta gider diyorsun
    Yokluktan tüm taraftarlar olarak kafayı yedik. Bugünde bir transfer haberiyle uyanamadık çok şükür. Bari Almeida'yı bitirelim artık diyorum işte

Nesil
    2007

1 hafta kaldı 3 transfer yapacağız diyorlar, kimin geleceği belli değil. Doğru düzgün duyum bile yok(aylardır söylenen Balanta vs. dışında). UEFA mali kriterleri ve yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor. Transfer döneminin başından beri gönderileceği bilinen adamları hala gönderemedik.

Ek olarak hala da forma sponsoru bulamadık.

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Yokluktan tüm taraftarlar olarak kafayı yedik. Bugünde bir transfer haberiyle uyanamadık çok şükür. Bari Almeida'yı bitirelim artık diyorum işte
    bu işte hep beklenti işi.

çık söyle abi de ki transfer yapamayacagız ffp var bilmem ne var.

yok hala bir telefona bakar yok hemen getiririz. ne abi bu ?

şimdi tüm taraftarlar olarak forvet transferine kitlendik. baştan söyle alamayacagız de kandırma insanları.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    bu işte hep beklenti işi.

çık söyle abi de ki transfer yapamayacagız ffp var bilmem ne var.

yok hala bir telefona bakar yok hemen getiririz. ne abi bu ?

şimdi tüm taraftarlar olarak forvet transferine kitlendik. baştan söyle alamayacagız de kandırma insanları.
    Bu forvet beklentilerini yükselten de aslında Fener yalakası medya. Soldado dediler, İbrahimovic bile dediler. Bilerek böyle yalan haberler yaptılar. Şimdi gelecek oyuncu da muhtemelen beğenilmeyecek. Sırf bu Fotomaç, fanatik okuyan salaklar yüzünden yeni gelecek forvet beğenilmeyecek. Ünal Aysal da iyi yönetemedi bu durumu. En sonunda ben Almeida gelir diye düşünüyorum ya da hiç kimse gelmeyedebilir. Her şeyi beklerim bu yönetimden. Son gün Campbell'ı getirse ona da gram şaşırmam. Benim asıl düşüncem hiç başında çıkmamış bir forvet de alabilir Aysal. Defans içinde aynı şey geçerli. Basında hiç yazılmamış bir stoper de alabilir. Ama ben Balanta'nın gelmesi taraftarıyım tabi. Çünkü sol bek içinde iyi bir alternatif kendisi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kaç aydır düşünüyordum takım ne halde diye, bugün görme imkanımız oldu. Oynadığımız hazırlık maçları (Madrid hariç) takımı görme adına ölçü değildi. Fakat bugün net olarak gördük ki bu takıma takviye şart. Stoper konusunda kararsızım çünkü bugün göbekten hiç açık vermedik. Fakat şunu net olarak söyleyebilirim ki, bizim kesinlikle bir sağ bek, ortasaha ve forvet oyuncusuna ihtiyacımız var.

Burak iyi bir forvet ama bütün sezon onun üzerinden geçinemeyiz. Oda Selçuk gibi bir süre sonra yıpranır ve aktifliğini kaybeder. Aynı şekilde Selçuk yıllardan beri oynaya oynaya eski profilini kaybetmiş. Orayada sağlam bir ortasaha oyuncusu transfer edilmesi lazım en azından dönüşümlü oynayabilmeliler.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bu maç belirleyici olmamalı. Çok saçma bir şekilde ortam gerildi. Yardım maçı rezaletle bitti. Galatasaray psikolojik çabuk dağıldı. Taktiği inceleme fırsatım olmadı; fakat Mancini dönemindeki extreme değişiklik Prandelli döneminde olmaz gibi geliyor. Malzemeyi iyi kullanan bir hoca. Bence Lorik Cana tarzı bir orta saha ve iyi pozisyon alan bir stoper lâzım. Chedjou stoperde sırıtabiliyor. Belki de orta sahaya kaydırıp kesici olarak kullanılabilir. Galatasaray'ın hücum konusunda eksiği yok, bence. Drogba'nın gitmesine rağmen Umut ve Burak pekâlâ tek forvet biçiminde mevkilerini rahatlıkla kotarırlar.

Başta da dediğim gibi iyi bir stoper lâzım. Semih ve Chedjou benzer niteliklteler ikisi de çabuk ve kesici oyuncular. Topla arası olan pozisyon bilgisi iyi olan bir stoper şart. Koray Günter çok genç. Risk alıp denenir mi bilmiyorum; fakat en son gördüğümde topla arası gayet iyiydi. Aklıma Köln'de oynayan Geromel geliyor; ama bilemiyorum, hâlâ orada mı? Ne oldu, ne bitti. Gayet iyi bir stoperdi.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Bizim bir tane FM tabiriyle Pivot Santrafor bir de İYO almamız şart. Sağ bek ve stoperde sıkıntı göremedim ben kupa maçında. Chedjou ve Semih çok iyi oynadı. Sürekli bu ikili üzerinde durması lazım Prandelli'nin. Mancini gibi her maç stoperleri değiştirmezse daha da oturur bu mevki. Yedekte de Koray, Gökhan ve Hakan gibi alternatiflerimiz mevcut. Yani stopere transfer lüks. Hele yabancı süper lüks olacaktır. Balanta geliyor diye sevindik fakat oynatamayacağız gelirse.

Sağ bek olarak da Veysel kötü oynadı gibi görünse de bunun nedeni Olcan'dı. Neredeyse hiç yardım etmedi savunmaya. Burak gibi ilerde topu ayağına bekledi. Böyle olunca da Veysel, Sow-Caner ikilisiyle başbaşa kaldı ve sürekli kanatlardan akın yedik.

Tekrar söylüyorum bize pivot santrafor ve oyunun iki tarafını da iyi oynayan bir orta saha oyuncusu lazım. Sağ bek olarak da alınacaksa Şener alınsın, yoksa başka oyuncular beklentiyi karşılayamaz bu mevkide.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Galatasaray bence stoper aramasın. Dün Chedjou gayet iyiydi. Yanında da ben olsam Koray'ı oynatırdım ama Semih oynar. Transfer için öncelikli bir mevki değil.

Telles ve Selçuk çok kötüydü dün. Telles mecbur oynar, artık satmak falan pek mümkün değil. Belki Olcan'ı çeker hoca sol beke. O da düşük ihtimal. Selçuk ise resmen kanser eder adamı. Onun yerine Yekta oynasa kesinlikle daha fazla katkı verir. Hücum silahı da çok az Galatasaray'ın. Transfer şart.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Doumbia diyorlar hadi insallah..

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Doumbia diyorlar hadi insallah..
    O Tongo Doumbia falandır o.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yabancı kontenjanı serbest bırakılsa Selçuk öyle bi oynar ki.

Podolski'ye de ne takmışız arkadaş. Adam 35 yaşına gelecek hala almaya çalışacağız eminim.

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Bugün transfer gelicek yazın bir kenara.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Almeida'yı alırız beyler son gün belki şu Balanta ve Tarık gelir transfer kapanır. Aysal başkan bu sezon uyuttu bizi güzel güzel uyumaya devam.

Mesaj Yetkileri