Sayfa 1179 / 1204 İlkİlk ... 179679107911291169117711781179118011811189 ... SonSon
35,341 ile 35,370 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Bana da Almeida gibi geliyor hatta taraftar isyan etmesin diye son gün geleceğini düsünüyorum adam hala bir yere imza atmadı ve menajerler önerdi diye kıytırıktan bir sey söylediler.Bilmiyorum sonumuz hayırlı olsun tek temennim bu.Devre arasında harcanan paralarda haram olsun yazık günah simdi o paralara neler alınırdı.Ben Prandelli'ye de üzülüyorum adamın iyi niyetli ve babacan biri oldugunu düsünüyorum.Bizi bu duruma düsüren basta yönetimin uyguladıgı strateji ve ikinci olarak Mancini'dir.Mancini'nin istediği adamlar belki alınmamıstır bisey diyemem ama adam almayın bunları da demedi sesini cıkarmadı.Sonucta kimse sana zorla al bunu aldık oynat diyemez.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Galatasaray'ın savunma hattı bence yeterli elinde Chedjou varken üstüne birde sıkıntılı kontenjan varken Balanta transferi çok boş olur,öncelikle takıma eski havasını katabilecek 1 veya 2 önemli ismin alınması gerek özellikle hücum bölgesine..Yasin-Olcan-Burak üçlüsüyle sezonu çıkaramaz Galatasaray

baros elmander drogba derken hugo almeida'ya kadar geldik demek

umarım almayız ne diyeyim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    baros elmander drogba derken hugo almeida'ya kadar geldik demek

umarım almayız ne diyeyim.
    Levent Tüzemen Doumbia GS'ye gelebilir dedi desem ????

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Levent Tüzemen Doumbia GS'ye gelebilir dedi desem ????
    levent'tir ne yapsa yeridir derim

imkanı yok bence bu saatten sonra.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Önceki yazılarında da söylediğim gibi galiba basında geçen isimlerden hiç birini almayacağız. Levent Tüzemen'de kulübe çok yakın biri. Böyle birşey dediğine göre kesin doğrudur. Eğer gerçekleşirse tam istediğimiz, aradığımız forvete kavuşmuş olacağız ve 3 aydır beklememize harbiden değecek. Eğer gelirse gol kralı olacağından eminim. Birçok da asist yapar. Tabi çok fazla sakantlanmazsa. Çünkü sakantlanma problemi var kendisinin. Orta sahaya da joker bir oyuncu alınacak. Kesici, sigorta bir oyuncu olacağı söyleniyor. 6 numara bir oyuncu olması muhtemel. Alex Song ismi ise şu ana kadar öne çıkıyor.

Dediğin gibi Alex Song ve Doumbia'yı alırsak ateş ederiz ligde

Doumbia mı? Seneye sözleşmesi bitince varımızı yoğumuzu ortaya koyup Cardozo'nun yanına alırız diye hayaller kuruyordum.

Doumbia yalan olur. Almeida konusu baya sıcak görünüyor, her an bitebilir.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Almeida son ana kadar bekliyormuş bizi eğer olmazsa West Brom'la anlaşacakmış. Fanatik'e inanalım Arif'ten kötü olamaz. Valla bence Almeida gelir gibi piyasada forvet mi kaldı yahu bu saatten sonra kim forvetini satmak ister ki. Wenger bile Podolski'yi halen bırakmadı Campbell desen onun da turşusunu kuracak belli ki. Doumbia deseniz onu en az 15'e falan bırakır CSKA o parayı da vermeyiz zaten ya Campbell kiralanır gibi geliyo ya da Almeida çok büyük ihtimalle Almeida gelir bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Dany , Granadaya gidiyor galiba , forvet olarak bence kimseyle anlasamazsak baskan almeidayi alcak gibi oyle bir his var.

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Granada Kulübü Başkanı Quique Pina: Galatasaray ve Dany ile anlaştık. Dany, şu andan itibaren Granada'nın oyuncusudur .

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by burakdinc View Post
    Granada Kulübü Başkanı Quique Pina: Galatasaray ve Dany ile anlaştık. Dany, şu andan itibaren Granada'nın oyuncusudur .
    Tam onu yazacaktım sen önce davranmışın. Arifciğim var mı haber bi söyle öldük burada. Song ve bir forvet alındı diyorlar nediyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Tam onu yazacaktım sen önce davranmışın. Arifciğim var mı haber bi söyle öldük burada. Song ve bir forvet alındı diyorlar nediyorsun
    abi ne diyon kesin mi song ve forvet al ünal başgan yakalım buraları ama iyi bi forvet almeida degil

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Song eyvallah da beyler nereye koyucaz, kimi kesicez ? Yabancı sınırı diye bir şey var. Ayrıca forvet alındı da nasıl bir forvet, kim alındı ? Pırpır, geniş alan topçusuysa kaybolur gider, uzun boylu fizikli sağlam bi pivot lazım en Almeida olmayanından. Öbür türlü Nurettin oynasın o da götürür ligi. Kafamda deli sorular
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Dany gitti, eboue amrabat ontiveroda yolcu diyorlar umarim en az zarara satariz veya kiralariz..
    Alex song transferine ben inanmiyorum olmaz gibi, bugun ki açıklamalara göre tarikda olmaz gibi galiba 1 saglam forvet alip kapatcaz gibi ama herkes en az 2 transfer olcak diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bülent timurlenk song ve pato gelecek diyordu dun gece

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Song eyvallah da beyler nereye koyucaz, kimi kesicez ? Yabancı sınırı diye bir şey var. Ayrıca forvet alındı da nasıl bir forvet, kim alındı ? Pırpır, geniş alan topçusuysa kaybolur gider, uzun boylu fizikli sağlam bi pivot lazım en Almeida olmayanından. Öbür türlü Nurettin oynasın o da götürür ligi. Kafamda deli sorular
    Sakalın var mı ?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yarın başlar transferler. Artık belli olsun şunlar. Haydi Doumbia gelsin hadi.

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

orta sahaya alternatif ,pivot forvet, sag bek transferleri lazım artık şakaya gelmez bu dakikadan sonra grup çok zor sonuncu bile olabiliriz artık yapın şu transferleri

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Sevilla'nın Alex Telles için 6 milyon € önerdiği ve transferine yönetim tarafından sıcak bakıldığı haberleri var. Son kararın Prandelli'ye bırakıldığı söyleniyor. Yabancı sınırı ve transferi düşünülen yabancı isimler dolayısıyla bu transfer tarafların arasında anlaşmasıyla gerçekleşebilir. Ama bence 6 milyon çok az Telles için 10m'dan aşağı bir teklife bırakılırsa zarar etmiş oluruz.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Telles falan gitmez. 3-4 yabancı ile yolları ayırıp 2-3 oyuncu alacağız dedi az önce Aysal. Ontivero gidiyor. Dany gidiyor. Bunlar artık kesin. Eboue de eli kulağında. İlgilenenler var. Amrabat için Malaga 1.5 M € kira bedeli, 4.5 M € satış opsiyonu önermiş. Muhtemelen o da gidecek.

Ben Tarık transferinin bir şekilde öyle ya da böyle biteceğini düşünüyorum. Meust Hoşcan çakallık yapmaya çalışıyor ama illaki anlaşacaklar bence. Orta sahaya iyi bir takviye ve pivot santrafor ile takım çok iyi yerlere gelebilir. Mümkünse bu santrafor Doumbia olsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sırtı dönük iyi oynayan, topu ayağında tutmayı iyi beceren, güçlü, dayanıklı mümkünse de göz korkutmak için iri yarı olması iyi olacak bir santrafor şart oğlu şart. Bu forvet arkadaşımız yabancı olacağı için savunmaya bekler öncelikli olmak üzere yerli şart. Gerektiğinde Melo'yu Selçuk'u yedekleyebilecek beli çabuk dönen bi orta saha da lazım ki ben Selçuk'u yedekleme konusunda Emre Çolak'a güveniyorum aslında. Prandelli Emre'ye bir ayar çekebilirse takıma büyük renk katar Emre. Ayrıca şahsen Amrabat'ın kalmasını düşünüyorum. Bize ileride boğuşacak, gerektiğinde yardımcı forvet olarak oynayabilen bir adam şart. Şu andaki kadro yapımız biraz yumuşak kalıyor özellikle ofansif tarafta. Amrabat ŞL'de geniş alanlar bulabileceğimiz maçlarda özellikle işe yarayacaktır. Aslında bu takvimi kaldıracak kadromuz yok gibi şu an ama Selçuk beyefendi ve arkadaşları biraz kendilerini toplarlarsa şampiyonluk şansını rahatlıkla devam ettiririz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Sırtı dönük iyi oynayan, topu ayağında tutmayı iyi beceren, güçlü, dayanıklı mümkünse de göz korkutmak için iri yarı olması iyi olacak bir santrafor şart oğlu şart. Bu forvet arkadaşımız yabancı olacağı için savunmaya bekler öncelikli olmak üzere yerli şart. Gerektiğinde Melo'yu Selçuk'u yedekleyebilecek beli çabuk dönen bi orta saha da lazım ki ben Selçuk'u yedekleme konusunda Emre Çolak'a güveniyorum aslında. Prandelli Emre'ye bir ayar çekebilirse takıma büyük renk katar Emre. Ayrıca şahsen Amrabat'ın kalmasını düşünüyorum. Bize ileride boğuşacak, gerektiğinde yardımcı forvet olarak oynayabilen bir adam şart. Şu andaki kadro yapımız biraz yumuşak kalıyor özellikle ofansif tarafta. Amrabat ŞL'de geniş alanlar bulabileceğimiz maçlarda özellikle işe yarayacaktır. Aslında bu takvimi kaldıracak kadromuz yok gibi şu an ama Selçuk beyefendi ve arkadaşları biraz kendilerini toplarlarsa şampiyonluk şansını rahatlıkla devam ettiririz.
    +1, ayrıca ;

Şu Amrabat'a neden güvenilmiyor anlamıyorum. Adam tam bir GS aşığı. Aynı Elmander gibi. Hazırlık maçlarında da takımda en çok göze çarpan isimdi. Sneijderle de çok iyi anlaşır saha içerisinde. Emre Çolak da tıpkı çocukluğumuzda mahallenin en iyi ve en şımarık, sağa sola sataşan topçusu konumunda. Futbol için gereken herşey mevcut fakat kafası futbolda değil belli ki. Yoksa şuana kadar Türkiye'nin en iyi ofansif orta sahası olabilecek kapasitede bir oyuncu buna emin olun.

Forvet olarak da, eğer alınabilecekse(kiralık da olur) Danny Welbeck en iyi hamle olur. Hatta bu sezonu kurtarır.

Orta sahaya Jem Karacan'ı isterdim ben. Halbuki Readingle kardeş kulüp anlaşmamız var neden faydalanılmıyor anlamış değilim. Jem, gerçekten ilk 11 oynar bu kadroda.

Bence Amrabat şuan ki haliyle Bruma'dan daha iyi. Bruma kiralansa, Amrabat takım da kalsa sizin için daha iyi olur. Bruma'yı Premier Lig takımlarından birine kiralayın. Kendini çok geliştirir İngiltere'de.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bruma'nın oynayarak pişmesi gerek biraz. Bence bu adamı kaliteli bir lig takımına kiralamamız lazım. Yoksa kontejyandan dolayı çürüyüp gidecek kulübede.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bruma'nın oynayarak pişmesi gerek biraz. Bence bu adamı kaliteli bir lig takımına kiralamamız lazım. Yoksa kontejyandan dolayı çürüyüp gidecek kulübede.
    Aynen öyle Bruma'nın pişmesi lazım daha kaliteli bir adam alınması gerek..Lig de idare eder bir şekilde ama Avrupa da işi zor olur

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Beyler, 1 tane Afrikalı %99 tamam gibi. Son pürüzler var, menajerin isteği felan,fakat kesin değil. Her an hayırlı olsun diyebiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Beyler, 1 tane Afrikalı %99 tamam gibi. Son pürüzler var, menajerin isteği felan,fakat kesin değil. Her an hayırlı olsun diyebiliriz.
    Ooo zenci forvet

Ay hadi inşallah zenci forvet

Mesaj Yetkileri