Adamlar para kazanma yollarını biliyor
Adamlar para kazanma yollarını biliyor
Başka bir yerde okuduğuma göre maçlar en çok parayı veren şehirlerde oynanacakmış ve asıl ilgi odağı Kuzey Amerika, Orta Doğu ve Uzakdoğu olacakmış.
Premier lig takımları kendi aralarında anlaşmışlar, federasyon da sıcak bakıyormuş ama taraftarlar büyük tepki göstermiş. Ayrıca bunu gerçekleştirmek içinde Fifa'dan onay bekleyecek İngiliz ekipleri.
(/s)
Premier League, kulüplerin gelecek sezondan itibaren diğer Avrupa ülkelerinde olduğu gibi yedek kulübesinde 5 yerine 7 oyuncu oturtabileceklerini açıkladı.
İngiltere'de maç kadroları 16'dan 18'e çıkıyor!..
Premier League yaptığı açıklamada İngiliz kulüplerinin gelecek sezondan itibaren yedek kulübesinde 5 yerine 7 oyuncu oturtabileceklerini açıkladı.
kaynak:sporx.com
Bu güzel bir gelişme. Bizlere de FM için avantaj olacak..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Ooo bu çok iyi oldu. İngiltere güzel bir karar almış.
Gerçekten çok güzel olur.Zaten 5 yedeğin mantığı nedir anlayamıyordum.Bir ara sırf bu 5 yedek olayı yüzünden İngiltere Ligi oynamıyordum Fm'de.
So what?
Saike
Normalde napiyim banane diyeceğim bir konu ama FM'de güzel bir gelişme olacak![]()
FM için çok güzel haber.
Çok güzel haber.. ( Fm için )
Fakat bence bu kararla kadroda şans bulamıyan birçok yeteneği izleyebileceğiz.. Eğer oyuna girerlerse tabi![]()
İngiltere liginde devrimler devam ediyor anlaşılan![]()
Başka devrimlerde bekliyorum ben.![]()
İzmir'deyimmümkünse burayı da değerlendirsinler, Atatürk Stadı müthiş bir yer
ruhları şad olsun.. genç sporcuların ansızın ölmesine her zaman üzülmüşümdür.
hayırlısı..
Mantikli bir gelisme,5 yedek kurali cok sacmaydi.Hem bizim de isimize gelecek,fm de 2 yedek daha fazla alabilecegiz. (:
İsviçre’ye karşı bugün ilk kez İngiltere Milli Takımı’nın başında sahaya çıkacak Capello yeni uygulamalarıyla dikkat çekiyor. Beckham’ı kadroya almayan ve Gerrard’ı yeni kaptan ilan eden İtalyan çalıştırıcının, futbolcuların milli takım kampı boyunca eş ve kız arkadaşlarıyla görüşmeleri yasakladı.
Avrupa'dan Kısa...Kısa...
Friedel uzattı
Tugay Kerimoğlu’nun da forma giydiği Blackburn’ün başarılı file bekçisi Friedel iki yıl daha kulübünde kalacak. Bir dönem Galatasaray kalesini de koruyan Amerikalı kaleci sözleşmesini 2010 yılı sonuna kadar uzattı. 36 yaşındaki Friedel, 2000’den bu yana Mavi-Beyazlı ekipte oynuyor.
Collina’dan itiraf
İtalyanlar’ın efsane hakemi Collina, İnter’e Empoli maçında verilen penaltının kesinlikle hatalı olduğunu söyledi. İtalyan Hakem Komitesi’ne danışmanlık yapan Collina, İnter’in Parma’dan sonra Empoli’yi de hatalı penaltı kararıyla devirdiğini söyledi. İnter, 53 puanla ligde lider durumda.
Fm için güzel bir gelişme.
Valla abi ya o kadar oyuncu alıyoruz FM de 16'ya bile giremiyorlargüzel bir karar..
sırf bu yüzden ingiltere liginde oyun açmıyordum süper oldu buzamanı gelmişti zaten :P
Bu değişikliği duyduğumda ilk olarak aklıma fm geldi.5 yedek seçmek baya zor oluyordu![]()
Hayırlı olsun.Birçok FM sever için baya iyi oldu.
kadrolarında yabancı oyuncular nedeniyle neredeyse 1-2 tane ingiliz barındıran kulüpler için güzel bir gelişme, ingiliz futbolcularda hiç yoktan yedek kulübesinde kendilerine yer bulabilecekler tabi kulüplerde yedek sayısı arttı daha fazla yabancı alırız mantığını gütmezlerse..
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Manchester United, Vucinic’i Takibe Aldı
Manchester United Romalı Vucinic’e kancayı taktı. İddiaya göre, şayet Roma futbolcunun bonservisinin diğer yarısını almazsa, Manchester transfer için devreye girecek.
Roma formasıyla Serie A’da mücadele veren Vucinic’in bonservisi, başkent ekibi ve Lecce tarafından yarı yarıya paylaşılmış durumda bulunuyor. Gazetta Dello Sport’a göre oyuncunun bonservisinin tamamının Roma’ya alınması konusunda başkent ekibinin yöneticileri arasında uzlaşma sağlanamadı.
Bu durum, Nistelrooy’dan sonra bir türlü ileri uçta görev alacak hedef santrafor bulamayan Manchester United’ı harekete geçirdi. Genç golcü, geçtiğimiz yıl oynanan Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final maçında attığı gol ve ortaya koyduğu oyunla Sir Alex Ferguson’u büyülemişti.
Vucinic, Genellikle Totti’nin bitiricilik rolünü üstlendiği sarı kırmızılı ekiple bu sezon oynadığı Serie A maçlarında ve Avrupa Kupası maçlarından 2’şer gol attı.
08.02.2008 - 14:15:25 | Kaynak: Yurt Dışı Ajanslar
So what?
Saike
Ferguson: "Kulübede 11 oyuncu otursun!"
Sir Ferguson, yedek kulübesinde yeralacak futbolcu sayısının 7'ye çıkartılması konusunda, "Muhteşem bir karar. Yıllardır bunu söylüyordum. Fakat yedi de yeterli değil, bu sayı en 11 olmalıdır. Çünkü çoğu takım kadrosunda 22-23 futbolcu bulunduruyor" diye konuştu.
Cumartesi günü iki kaliteli oyuncusunu yedek sandalyesinde oturtamayacağı için üzgün olduğunu belirten teknik adam, "Oynamayan oyuncular en azından yedek sandalyesinde oturmalılar ki , kendilerini takımın bir parçası olarak görsünler ve ilk 11 e girmek için çabalasınlar" dedi.
So what?
Saike
Benitez Ofsayt Kuralına Bir Türlü Alışamamış!
Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez, yeni ofsayt kuralının bir saçmalık olduğunu, yetkililerin aldığı bir kararla eski ofsayt kuralına dönmesi gerektiğini belirtti.
Futbolda ofsayt kuralı oldum olası tartışılan, futbol yorumcularının üzerinde bir türlü anlaşamadıkları, kimi eski hakemlerin televizyonlarda iş bulmasına fazlasıyla yardımcı olan bir kural olmuştur. Anlaşılan o ki, Liverpool teknik direktörü Rafael Benitez’in de ofsayt kuralıyla bir alıp veremediği var.
Eski ofsayt kuralına göre, şayet bir oyuncu topa vurulduğu anda son defans oyuncusuyla kaleci arasında bulunuyorsa, ofsayt oluyordu. Ancak geçtiğimiz yıllarda yapılan değişiklikle, oyuncunun sadece bulunduğu yere değil, topla alakasının olup olmamasına da bakılmaya başlandı. Taraftarların, futbolcuların öyle ya da böyle alıştığı bu kurala, Benitez bir türlü alışamadı!
“Ofsayt kuralı tam bir felâket” diyen Benitez, şunları söylüyor:
“Daha önce kaç kere eski kurala dönmemiz gerektiği konusunda ısrar ettim. Bana göre bir oyuncu ofsayttaysa, ofsayt çalınmalıdır. Bu iş bu kadar basit. Hem yardımcı hakemlere, hem de orta hakeme büyük kolaylık olacaktır. Ancak görüyorum ki tek yaptıkları orijinal şeyler üretmek olan kişiler, bu kuralı da sulandırmış bulunuyorlar.”
"Bu kural bir an önce değişmeli"
Benitez’in ofsayt isyanı bununla da kalmıyor. Son zamanlarda Liverpool’dan gönderileceği yönünde haberler ayyuka çıkan adam teknik adam, itirazlarını şöyle sürdürüyor:
“Bir oyuncunun korner köşesinde olup da topla alakasının olmamasını anlarım. Ancak şimdi öyle bir kural var ki, ceza sahasının ortasında dikilen futbolcuyu bile topla alakasız sayabiliyoruz. Bunu çok saçma buluyorum. Kaleci de, defans da o oyuncu için önlem alıyorsa, o oyuncu topla alakalıdır. Bu kural bir an önce değişmelidir.”
08.02.2008 - 14:12:53 | Kaynak: Yurt Dışı Ajanslar
So what?
Saike
Rooney ile iyi bir ikili oluşturabilir.Man Utd isterse alır Vucinic'i.