Sayfa 118 / 122 İlkİlk ... 1868108116117118119120 ... SonSon
3,511 ile 3,540 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Skibbe varken forvet almak bana biraz saçma gelmeye başladı.Neredeyse her maç Nonda gol atıyor.Tek forvet oynuycaksan bırak oynasın Nonda.Milan Baros'u aldık.Baros tek forvet oynuycak.Olan Nonda'ya ve Ümit'e olucak.Ya Skibbe bu takımdan gidicek ya da çift forvete dönücek.
    Skibbe'yi ben de beğenmiyorum ancak Milan Baros'u Nonda'nın yanına aldığımızı düşünüyorum..Nonda bir formsuz oldu mu sakatlandı mı ne olacak?Ümit Karan'a kalacağız..Ümit de tek forvet oynayamaz yanına Serkan Çalık gelecek..Milan Baros çok ama çok yararlı olabilir bu sene.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tek forvet ile devam edeceksek tek forvete uygun bir oyun kurucu almamız gerekir..oyunu geriden kurabilen , iyi okuyabilen bir oyuncu..lincoln forvete gömülüyo öyle olunca da oyunu kuran ayhanın kaptırdığı her topta kontra yiyoruz..

lincolnü biraz daha geride oynatırsa bir çözüm olabilir..

sağ bek gereksinimimiz ise dün birkez daha ortaya çıktı..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Herkes yakında dediğime gelecek sonuçta Nonda top almaya geriye geliyor yani Lincoln'ün yaptığını da yapıyor.Yolla Lincoln'ü Baros-Nonda çift forvet oyna kanatlar adam gibi oynasın ortada Ayhan-Topal-Barış-Linderoth dörtlüsünden 2'sini koy ortaya oynasınlar..

Bu sene Lig'de Beşiktaş, Trabzonspor ve Skibbe doğru kararlar verirse Galatasaray fırtınası esecek. Bizim yaptığımız transferler(gelen-giden) ve kadronun son durumu ŞL-TSL-TrKupası maçlarını kaldıramaz. Elbet bir yerden patlak verecek bu kadro. En uzun maraton ve en çok maç TSL'de olduğu için TSL'de patlayacağız.
    Ama Galatasaray gerçekten de çok kaliteli bir kadro oluşturdu bu sene. Ben Sağ Bek'i Uğur Uçar'ın kapatabileceğine inanıyorum. Bence Uğur Uçar'a zaman ve şans verilmeli. Potansiyeli çok yüksek olan bir savunma oyuncusu.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Bu sene Lig'de Beşiktaş, Trabzonspor ve Skibbe doğru kararlar verirse Galatasaray fırtınası esecek. Bizim yaptığımız transferler(gelen-giden) ve kadronun son durumu ŞL-TSL-TrKupası maçlarını kaldıramaz. Elbet bir yerden patlak verecek bu kadro. En uzun maraton ve en çok maç TSL'de olduğu için TSL'de patlayacağız.
    Ama Galatasaray gerçekten de çok kaliteli bir kadro oluşturdu bu sene. Ben Sağ Bek'i Uğur Uçar'ın kapatabileceğine inanıyorum. Bence Uğur Uçar'a zaman ve şans verilmeli. Potansiyeli çok yüksek olan bir savunma oyuncusu.
    bu ne demek oluyor ? Beşiktaş ve Trabzon ile ne alaka ?

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    bu ne demek oluyor ? Beşiktaş ve Trabzon ile ne alaka ?
    Nasıl ne alaka ? Genel bir transfer değerlendirmesi işte.
    Bu mesaj'da alıntı yapıp da Beşiktaş ve Trabzon ile ne alaka ? diye bir şey bulamıyorum. Olsaydı emin ol ki tek sen yapmazdın bunu. Transfer Haberleri tartışma potansiyeli yüksek olan mesajlar içerir. Bu mesaj bunlardan bir tanesi değil kendimce. Tartışmaya çekilecek hiçbir yer yok çünkü. Yapılan transferlerle Beşiktaşın, Trabzonsporun ve Galatasarayın şampiyonluk için yarışacağını Fenerbahçeninse kadrosunun kaldıramayacağını belirttim. Yeterince açık olmuştur umarım ?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Nasıl ne alaka ? Genel bir transfer değerlendirmesi işte.
    Bu mesaj'da alıntı yapıp da Beşiktaş ve Trabzon ile ne alaka ? diye bir şey bulamıyorum. Olsaydı emin ol ki tek sen yapmazdın bunu. Transfer Haberleri tartışma potansiyeli yüksek olan mesajlar içerir. Bu mesaj bunlardan bir tanesi değil kendimce. Tartışmaya çekilecek hiçbir yer yok çünkü. Yapılan transferlerle Beşiktaşın, Trabzonsporun ve Galatasarayın şampiyonluk için yarışacağını Fenerbahçeninse kadrosunun kaldıramayacağını belirttim. Yeterince açık olmuştur umarım ?
    açıklama için Teşekkürler Özkan Abi...

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Gs tv'yi açın baroşun gelişini gösteriyor...

Rica Ederim, her zaman. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baya taraftar varmış..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hey maşallah polislere bak
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

15 numara nerden çıktı yahu :?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    15 numara nerden çıktı yahu :?
    Milli takımdaki forma numarası. 9 numaranın hemen verilmemesi iyi olmuş 15 iyidir.

9 un verilmemesine sevindim. Liverpool da da bir ara giymişti sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

l'pool da 5 giymişti . ben de sevindim 9un verilmemesine .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

9'u giymesini ben de istemiyordum, ama başka numara mı kalmadı yahu? Versinler 26'yı, versinler 23'ü (ki benim uğurlu rakamımdır, fm'de kime versem coşturuyor )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kırış kırış formayı vermişler adama yazık Bundan sonra ya Nonda'nın formasını alırım ya da Baros'un.Geçen sene aldım Lincoln'ün 1000 pişman oldum. Hayırlı olsun camiaya.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

ARkadaşlar bir şey sorucam.Bu İngiltere - Çek Cumhuriyeti maçında Milan Barosla Daniel Carvalho arasında bir mücadele yaşanmış.Nerden izleyebilirim ?
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    ARkadaşlar bir şey sorucam.Bu İngiltere - Çek Cumhuriyeti maçında Milan Barosla Daniel Carvalho arasında bir mücadele yaşanmış.Nerden izleyebilirim ?
    Daniel Carvalho brezilyalı degil mi ? Nasıl bi mücadele olmuş?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Daniel Carvalho brezilyalı degil mi ? Nasıl bi mücadele olmuş?
    Heralde Çek cumhuriyeti - portekiz ve ricardo carvalho demeye çalıştı arkadaş

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Heralde Çek cumhuriyeti - portekiz ve ricardo carvalho demeye çalıştı arkadaş
    Doğru kusura bakmayın Dünya futboluyla pek aram iyi değil.Tekrar özür dilerim o kişiyle karşılaşmasını nasıl izlerim ?
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    Doğru kusura bakmayın Dünya futboluyla pek aram iyi değil.Tekrar özür dilerim o kişiyle karşılaşmasını nasıl izlerim ?
    Aradım ama vidyosu yok sanırım, bulamadım.

valla 3 yil onceki hali gibi oynarsa sov yapar ama son zamanlarda cok iyi degil insallah yararli olur

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yahu kimsede şu portekiz defansını hallaç pamuğu gibi bi oraya bir buraya attığı video yok mu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok abi kimsede maalesef..Ben de çok merak etmiştim.Aslında Türk sağ bek arıyorsak Uğur Kavuk iyi bir alternatif olabilir.Kaç yaşında bilmiyorum ama 2 Uğur sağ bekte iyi olur bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Milan Baros Bugünkü Antremana katıldı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Necati Ateş İspanya'da
    Galatasaray'ın, geçen sezonun ilk yarısında Ankaraspor’da, ikinci devrede İstanbul Büyükşehir Belediyespor‘da forma giyen 28 yaşındaki tecrübeli oyuncuyu, İspanyol ekibine bir yıllığına kiralık olarak verdi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan haber şöyle devam ediyor: "Real Sociedad’ın, memnun kalması halinde sezon sonunda Necati’nin bonservisini alacağı bildirildi. İspanya’ya bugün gidecek olan Ateş’in yarın medya önünde resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı Necati Ateş transferiyle çözmek isteyen Real Sociedad’ın güçlü bir kadro oluşturduğu ve sezon sonunda La Liga’ya dönmek için iddialı olduğu kaydedildi. Necati, Real Sociedad’ın 4. Türk oyuncusu olacak. İspanyol ekibinde önceki yıllarda Nihat Kahveci, Arif Erdem ve Tayfun Korkut da top koşturmuştu. Bu arada Real Sociedad sezonun ilk maçında Las Palmas’ı 1-0 mağlup etti."

31.08.2008
    Kaynak : Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

sonunda necati'den bir haber çıktı . bir kendini toparlayamadı necati kaç senedir . inşallah sociedadda kendini bulur ve avrupada kalır sevdiğim bir oyuncuydu eskiden

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aslında Necati bu seneki sistemimizde çok iş yapabilecek biriydi ..

Uç santrafora yakın oynayabilecek bir oyuncu..(Skibbe nin Leverkusende oynattığı gibi uçta Kieslling - hemen arkasında Barbarez)

ama istenilen formu bir türlü yakalayamadı..yolun açık olsun..

Mesaj Yetkileri