Sayfa 118 / 122 İlkİlk ... 1868108116117118119120 ... SonSon
3,511 ile 3,540 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Emrah abi meiraya 2.5 verdik diye biliyorum
    4 milyondan aşağısı imkansız meira için.. vergilerle birlikta en az 5 bence

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Öncelikle hayırlı olsun Galatasaray için .. Baros'a gelirsek ;Baros'u hiç sevmedim sevmiyorum ırkçılıkla suçlanan bir oyuncu .. Rennes'li Mbia'ya maç içinde yaptıgı hareketi unutamıyorum..Bunun Galatasaray'a gelmesi ile ilgisi yok .. Beni bilen bilir rakip takım transferleri hakkında pek yorum yapmam .. Umarım karakterini Türkiye'de yansıtmaz .. Sadece belirtmek istedim .. Yararlı olup olmayacagı konusunda bekleyip göreceğiz müneccim olmaya gerek yok ..

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Olay budur

Olmamis.

Mehmet Topal sol MC, Servet'de sol DC olacakti..

Linderoth'un forma numarasi 6, Meira'nin 5, De Sanctis 26 numarayi giyiyor. Ugur Ucar ise bu yil 3 numarayi giyecek. Baros'un forma numarasi daha belli degil, Hakan Sukur'un 9 numarasini bir kac sezon dinlendirebilir yonetim.

Bir de sag bek transferi daha aciklanmadi ancak o da bitirilmek uzere. Bu hafta sonu takiminda oynadiktan sonra transfer buyuk ihtimalle Pazartesi gunu aciklanir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Öncelikle hayırlı olsun Galatasaray için .. Baros'a gelirsek ;Baros'u hiç sevmedim sevmiyorum ırkçılıkla suçlanan bir oyuncu .. Rennes'li Mbia'ya maç içinde yaptıgı hareketi unutamıyorum..Bunun Galatasaray'a gelmesi ile ilgisi yok .. Beni bilen bilir rakip takım transferleri hakkında pek yorum yapmam .. Umarım karakterini Türkiye'de yansıtmaz .. Sadece belirtmek istedim .. Yararlı olup olmayacagı konusunda bekleyip göreceğiz müneccim olmaya gerek yok ..
    Mbia da önce suratına tükürdü ama sonra baros onu yaptı..Ha yaptığı doğru değil tabiki..Sadece barosu suçlamak yanlış olur..

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Olmamis.

Mehmet Topal sol MC, Servet'de sol DC olacakti..

Linderoth'un forma numarasi 6, Meira'nin 5, De Sanctis 26 numarayi giyiyor. Ugur Ucar ise bu yil 3 numarayi giyecek. Baros'un forma numarasi daha belli degil, Hakan Sukur'un 9 numarasini bir kac sezon dinlendirebilir yonetim.

Bir de sag bek transferi daha aciklanmadi ancak o da bitirilmek uzere. Bu hafta sonu takiminda oynadiktan sonra transfer buyuk ihtimalle Pazartesi gunu aciklanir.
    Ne farkeder sağ sol sonuçta ortada işte

Nonda-Baros Çift forvet olabilir TSL'de. Lincoln ya da Kewell dan biri olmadığı zamanlarda.

Tek Defansif orta saha 2 forvetle oynarız bence

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Ne farkeder sağ sol sonuçta ortada işte
    Olur mu hic? Topal'in sol ayagi Linderoth'un sol ayagindan cok daha guclu.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İyi bir kador kurdu GS bu yıl gerçekten lig çok çetin geçecek ama GS bu kadroyla ŞLden elenirse yazık olacak

Milan Baros hayırlı olsun Galatasaray camiasına.Özellikle Galatasarayın yeni sezonda oynayacağı sisteme,futbola baktığımızda çok yarar sağlayacak bir forvet alındığını görebiliriz.Buradan Galatasaray yönetiminide transferdeki emeklerinden dolayı kutlamak lazım,artık bütün iş Skibbe ve futbolculara düşüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Transfert

26/08/08 - 19:27

Cession de Milan BAROS au Galatasaray

OL Groupe annonce le transfert de l’att**uant international tchèque Milan Baros, 26 ans, au Galatasaray, club champion de Turquie.
    Ce transfert porte sur un montant de 5,5 M€ en normes comptables françaises et génère une plus value de l’ordre de 3 M€.

Kaynak:Lyon Resmi sitesi
    Bonservisi'ne 5,5M vermişiz..

Orada verilen 3M değeri Lyon’un yaptığı karı anlatıyor. Fransızca bilen arkadaslar tercüme ettiler..

Avrupada tek forvet,Türkiye'de Çift forvet olmalı..Avrupada alınacak her puan önemli:
    Yazıyı Bence Okuyun Acayip Hoşuma gitti..

uA Ali abimizin yazısı

Evvela boyle bir transferi yaptiklari ve Milan BAROS’u bize kazandirdiklari icin yonetime ne kadar tesekkur etsek azdir.
    6 Yil uzerimizde kabus gibi coken o gunlerden sonra son 2 yilda basimiza gelenleri gorunce insan ister istemez kendinden suphe etmeye basliyor, acaba bu bir ruyami diye

Bu sebeple tekrar Baskani ve Futbol komitesinde bulunan butun yoneticilerimizi cani gonulden kutluyorum..

Gelelim arkadaslarimizin sabirsizlikla bekledigi MILAN BAROS yazimiza.

Konuya derinden girmeden once evvela okudugum ve beni gulduren bazi yazilara soruyla cevap vermek istiyorum.
    Soyleki,

1-/Baros’u begenmeyen arkadaslarimiz Baros’un neyini begenmiyorlar?
    2-/Aradigimiz adam olmadigini soyleyen arkadaslar nasil bir adam aradigimizin tarifini de yapabilirler mi?
    3-Baros’a burun kiviranlar insan olmayan bir forvet pesindelermi?

Cidden bu tur yazilari okudugumda bazen guluyor bazen sinirleniyorum.

Milan Baros kimdir.
    Milan Baros kariyerini Banik Ostrava da baslayan ilerleyen yillarda Ingiltere’nin Liverpool, Portsmouht, Aston Villa , Fransa’nin Lyon takimlarinda oynamis, karsi tarafin baskaninin 2 sene once Baros’u almak icin cok ugrastik ama kendisi Turkiyeye gelmek istemedi aciklamasini yaptigi bir futbolcudur.
    Baros 2004 Yilinda Avrupa Sampiyonasi Gol krali olmus, 2005 yilinda Kewell ile birlikte Liverpool’un Sampiyonlar Liginde finale cikmasinda buyuk katkisi olmus ve kariyerinde CL sampiyonlugu gormus kalibrede kaliteli bir futbolcudur. Gens yasina ragmen boyle bir basariyi tadan Baros buyuk bir tecrube olarak, dunya’nin tanidigi WORLD CLASS AYARINDA ( World Class degil o ayarda ) bir oyuncudur.
    Bir kere Baros’un boyle kariyeri karsisinda kendisine laf soylemek kimse’nin haddi degildir. Ustelik Baros olgunluk yasinin baslangici olan 27 yasindadir. Yani genc’tir, kariyerlidir ve tecrubelidir. Baros bu takima hicbir sey katmasa, bu takim genc golculerine cok seyler katar kendisi de genc olmasina ragmen.

Baros’un futbolculugu nasildir?

Bazilarinin dunya futbolunu bilmeden, sistemlerin nasil isledigini gormeden , lig’ler arasindaki farklari goz onune almadan, istatistiklerin hersey oldugunu sanarak BAROS BIZIM ARADIGIMIZ ADAM DEGIL demelerinin aksine sadece sunu soylebilirim ki MILAN BAROS bu takimin hele hele bu fiyata alabilecegi TAM ARADIGI ISIMDIR!
    Minimum Fiyat / MAX fayda baglaminda bu takima katki yapacak dunyadaki nadir 3-4 futbolcudan birtanesidir.

Milan Baros uzun boylu atletik bir futbolcudur. Fizigi guclu, rakip defanslari yipratan bir oyuncudur. TEK FORVET sistemde oynayabilecek nadir oyunculardan birtanesidir. Fizigini kullanarak rakibi ekarte edebilen, fizigi sayesinde ikili mucadelelerde ayakta kalabilen ( Hani Lincoln cok gucsuz zirt pirt dusuyor diye sizlananlar varya hele onlar bu konuda hic konusmasinlar , yere dusmeyeninden aldi yonetim bu arkadaslari memnun etmek icin ) , topu saklayabilen , yaptigi depar ve kosularla defans oyuncularini yanina cekip , arkadaslarina koridor acabilen bir oyuncudur. Uzun boyunun ve atletik yapisinin verdigi avantajla kafa toplarina da hakim olan ve bol bol kafaylada gol atabilen bir oyuncudur. Baros’un bir baska ozelligi ise ATTIGI goller kadar yaptigi ASISTLER dir! Milan Baros aslinda cok iyi bir forvet oyuncusu olmasinin yaninda tam bir TAKIM OYUNCUSUDUR.
    Aslinda Milan Baros bir Hakan Sukurdur. Aslinda Milan Baros Kralimizin yerine alinabilecek ender oyunculardan birtanesidir. Aslinda Milan Baros Hakan Sukur’un genclik versiyonudur.

Milan Baros’un Hakan Sukur’e nazaran cok daha fazla ozellikleri de vardir. Baros, yukarida saydigim ozelliklerinden daha baska olarak, son vurus becerisi yuksek bir oyuncudur, ceza sahasi icinde topla bulustugunda tek vurus becerisi cok iyi olan bir oyuncudur, Milan Baros gol’u hissedebilen guclu onsezilere sahip bir oyuncudur.
    Hakan’da gordugumuz son vurus eksikligi Milan Baros’ta yoktur veya Baros’ta bu ozellik daha iyidir. Milan Baros’un bir baska buyuk ozelligi ise ceza sahasi civarlarinda topla bulustugu ve aciyi gordugunde mesafe tanimadan sert sut cikarabilen bir oyuncudur.

En Onemlisi ise bizim yillardir aradigimiz istedigimiz Forvet tiplerinden birisi olan TOPLA BERABER ILERLEMESINI BILEN , AYAK TEKNIGI VASATIN UZERINDe ve topla bulustugunda durmayip rakip defans oyuncusunu CALIMLAMASINI BILEN bir oyuncudur!

Bizim Hakan Sukurde, Umit Karan ve Nondada gordugumuz en buyuk eksiklikler bunlar degilmiydi? Topla bulustugunda topla beraber ilerleyememek, rakibi calimlayamamak. Iste Baros ’ta bu ozellikler de mevcuttur.

Simdi yukarida sordugum soruyu burada tekrar ediyorum.

Butun bu ozellikleri olan bir oyuncuyu hangi kriterlere gore degerlendirebiliyorsunuz ki cikip karsimiza ARADIGIMIZ ADAM MILAN BAROS degildi diyebiliyorsunuz!
    Yazimin en sonunda Milan Baros’un yukarida saydigim bu ozelliklerini gosteren 9 dakikalik bir video’yu da ekleyecegim buraya. Kafa vurusu, gol, calim, adam eksiltme, topla beraber ilerleme, topa hakimiyet, teknik, asist ozelliklerinin hepsini gorebileceginiz bir video’yu herkesin izlemesinin faydali olacagi kanisindayim ki boylelikle o video ile birlikte BAROS ’ta var olan ozellikleri de gormus olasiniz.

Gelelim Baros’un az gol attigi istatistiksel sacmaliklarina.
    Bunu yillarca soyluyorum. Turkiye Ligi asla ve asla bir Ingiltere Premier Ligi bir Seria A bir La Liga bir Ligue 1, bir Bundesliga degildir. O liglerde 5 -10 gol atma becerisini gosteren bir adam bizim ligimizde temizinden 15 gol atar.
    Bu saydigim liglerin cogunda takimlar dengelidir ve futbol buyuk bir tempoyla oynanmaktadir. Hangi futbolcu ve takim olursa olsun, rakipler birbirlerine karsi asagi yukari ayni sayida pozisyona girmekte ve tempo yuksekliginden dolayi iki takimda buyuk bir efor sarfetmektedir ve girilen pozisyonlarda buna paralel olan Turkiye Ligine gore cok cok az olmaktadir. Iste bu sebeple Avrupa da dokulen bazi oyuncular ligimize geldiklerinde siritmamakta, bugun Avrupa nin hicbir liginde oynayacak kapasitesi olmayan Carlos febede surekli ilk 11 de baslamakta, Avrupada hangi ulkede olursa olsun kendisine top gosterilmeyecek olan Alex karsi kiyidaki takimda kral olabilmektedir. Ve maalesef iste bu yuzden bizim efsane kadromuzda bulunan ve bize gore dunya yildizi olduguna kendimizi inandirdigimiz o 2000 yilindaki takimdan bircok oyuncu Avrupa’ya gittiklerinde oynayamamislardir ve iste bu sebepledir ki KRALIMIZ dedigimiz Hakan Sukur Avrupada oynadigi hangi takim olursa olsun bir sezonda 10 golu bulamamistir!
    Yemin ederek soyluyorum ki, sayet Hakan Sukur Turk olmamis olsaydi ve Avrupadaki istatistikleri goz onune alinarak bir gun Galatasaray’a transfer olmus olsaydi adim gibi eminim ki taraftarin yarisindan fazlasi yonetime hemde en okkalisindan giydirmisti.
    Ama ayni Hakan Sukur Galatasaray Formasini sirtina gecirdiginde ve kendisine guveni geldiginde, duygusalligi uzerinden atip takimda kendisine yardimci oldugunda Turkiye de kirmadik rekor birakmayacak dereceye gelmis ve gonlumuzu feth etmistir.

Sunuda her zaman iddia etmisimdir ki sayet Hakan Sukur’un son vurus teknigi ve calim yetenegi biraz daha fazla olmus olsa idi su anda bile dunya’nin en iyi forvetlerinden birisi olarak aniliyor olurdu.
    Milan Baros’tan Hakan’a gecis yapmiyorum yanlis anlasilmasin, aksine Turkiye Liginde Standard’in ustunde bir forvet oldugunuz zaman ve oynadiginiz takimda Galatasaray , Fenerbahce veya Besiktas oldugu zaman 20 nin uzerinde gol atmamaiz icten bile degildir. Hele 10 golun altinda kalan adami odunla dovmeleri gerekir. Hatta buna en canli ornek Jardel’dir. Yarim sezon oynayan Jardel 22 gol atarak ayrilmistir bu ligden. Almanya’nin vasat takimlarinda oynayan zamanin golcumuz GUTSHOW almanyada devre arasinda gelmis ve ligi 10 un ustunde golle tamamlamistir. Adrian Ilie jeneriklik goller atmistir.

Turkiye Ligi asla bir Avrupa ligi degildir. Turkiye Liginde futbol 3 buyukler ekseninde oynanir. Oynanan 40-45 Turkiye Ligi - Turkiye Kupasi maclarinin en az 30-35 tanesinde 3 buyukler nerede ise tek kale mac oynarlar. Oynanan bu 30-35 macin nerede ise tamaminda 3 buyukler en az 3-4 NET GOL POZISYONUNA girerler ve diger anadolu takimlarinin defans oyunculari da genelde ya 2 ya da 3. uncu sinif Kalitede oyunculardir.

Simdi bu baglamda dusundugumuzde Kewell diye bir adam tabi ki gucu yerinde oldugu zaman, hemde fotokopi kagidindan cikmis gibi , tecrubesini de buna ekleyerek, sol arkadan gelir nerdeyse yuruye yuruye bombos kaleye topu birakir.
    Iste bu baglamda Adini Dunya’nin tanidigi ve Cok Kaliteli bana gore Hagi den sonra yapilan en buyuk transferlerden birisi olan A KALITE MiLAN BAROS , boyle bir ortamda, boyle bir futbol oynanan ligde, boyle 2 inci 3 uncu sinif defans oyuncularinin arasinda inanin bana SURUYLE GOL ATAR. Zaten Allah’in izniyle atacaktirda.

Ama ne oldu , gecen sene mukavelesi biten Alex’i alan bile olmadi herif baska cikis yolu bulamadigi icin mecburen Fenerbahce ile mukavelesini uzatti...

Bu sebeple diyorum ki istatistiklere gore oyunculari degerlendirmekten ARTIK VAZGECIN! Yok illa ben degerlendirecegim diyorsan o zaman elmalarla Armutlari karistirmayin, herkesi kendi kategorisinde degerlendirin.

Gelelim son konuya, BAROS’un TAKIMA KATKISI ne OLUR

Iyi ve formada bir Baros ki son Avrupa Sampiyonasinda oynadigi tek macta Carvalho gibi bir adami maymuna cevirmis bir Baros, ve daha gecen hafta Ingiltere ile oynanan hazirlik macinda 2-2 biten macta Ingilizlere ilk golu atan Milan Baros bu takima cok buyuk katki saglar.

Milan Baros hem gol atar hemde cok gol attirir bu takima. Yapacagi asistlerle, uzerine cekecegi iki defans oyuncusu ile, kenarlara deplase olarak arkadaslarina acacagi bos kulvarlar ile Galatasaray’in cok gol pozisyonuna girmesine sebep olur.

Milan Baros’un gelmesi ise en cok LINCOLN’e yarayacaktir. Goreceksin haftalar ilerlesin ve oyuncular birbirlerine alissin ozellikle Lincoln - Baros ikili kombinazyonlari cok kazandiracaktir bize. Bunun yaninda Baros’un acacagi koridorlara sarkacak olan Lincoln ve ozellikle de Kewell bol bol kaleciyle burun buruna kalacaktir.

Tabi burada en cok dikkat edilmesi gereken nokta, Arda , Kewell ve Lincoln’un beraber oynayacaklari maclarda kesinlikle tek forvet BAROS ve bu oyuncularin arkasinda cift onlibero subap gorevi gorecek bir TOPAL - LINDEROTH ikilisi olmazsa olmazlardandir.

Tek onlibero , cift forvet ve bu saydigim 3 oyuncu ile maclara cikma gafletine dusersek, orta sahasini 5 leyecek olan her takim bize orta sahada ustunluk kurar ve On liberoda oynayan oyuncumuz genelde 2 ye 1 ya da 3 e 1 durumuyla basbasa kalir ki buda bizim sonumuz olur. Elinizde ne kadar yetenekli oyuncu olursa olsun, orta sahada en az 3 tane oyuncunuz gerekli mucadeleyi gostermezse kesinlikle basarili olmaniz mumkun degildir. Bu sebeple lincoln , Kewell, Arda 3 lusunun oynayacagi her macta geriyi 2 ON LIBERO ile doldurmali ve tek forvet olarak oyuna baslamaliyiz.

Sozlerimi tamamlarken bize boyle bir kadro sunduklari icin Yonetime birkez daha tesekkurlerimi sunuyorum buradan.

Selamlar
    Last edited by Emurafu : 26.Ağustos.2008 at 23:07

Milan Baros, kariyerindeki 222 maçta 58 gol atmış. Nihat Kahveci, İspanya'da oynadığı 158 maçta 76 gol atmış. Buradaki örnekte de görüldüğü gibi Baros'un gol istatistiği maalesef çok kötü. Ümidim ise Milan Baros'un "kariyerinde çıkış yapmak için" Galatasaray'a gelmiş olması.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Baros Milli Takımda 2007 başı itibariyle 51 maçta 30 golü var boşver oğuz

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Böyle transferler yapılıcaksa param feda olsun bu kulübe ne diyeyim parayı bi alim direk gs storebu bünye inamotoları cihanları görmüş bırakın şimdi yaşını golünü huyunu canaydın sahidende canımızı almış yürü be can polat kim tutar seni...
    Galatasaray güçlü finans yapısını Canaydın'ın attığı temellere borçludur. Onun çalışmalarını, yaptığı girişimleri küçümsemek kimsenin hakkı değil. Adnan Polat'ın politikası, Canaydın'ınkinin devamıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baros yapısı çok farklı,Daha çok arkadaki ofansif oyuncuları besler..Asistleri daha fazladır..Mesela guiza'da bir sürü gol attı ne oldu..Zamanında bize gelen christianda bir sürü gol atmışdı ne oldu hiçbirsey..Gollere bu kadar bakmamalıyız.Liglerdeki yapılar çok farklı.Saha içi performanslarını incelememiz lazım..Son olarak Herseyi zaman gösterecek..İnsallah takıma yararlı olur..

"ÜMİT KARAN’IN HIZLISI"

Bu transfer gerekliydi. Baros Avrupa’nın en önemli golcülerinden biri. Yaşı da genç. Onu ezbere biliyorum. Ümit Karan’ın daha hızlısı, daha hareketlisi... Bizde savunmalar ağır oynar. Baros bu savunmaları peynir ekmek gibi yer. İlk özelliği hızlı olması. Baros çok iş yapar. Ama endişem de var. Yaşı genç ama son yıllarda kariyerinde büyük düşüş var. Lyon’da etkili olamadı. Portsmouth’ta gol atamadı. Kezman’ın gelişi gibiydi... Aynı özellik Baros için de geçerli. Başlangıç çok önemli. İyi başlarsa önemli işler yapar. İstikbalini Kezman gibi görmek istemem.

Şansal Büyüka

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Baros Milli Takımda 2007 başı itibariyle 51 maçta 30 golü var boşver oğuz
    Çek Milli Takımı pas hızı ile gol bulur, geriden gelen oyuncuların bireysel yetenekleriyle ön plana çıkıyorlar.Orada gol atması çok normal, Koller bir top indirmekten başka bir şey ifade etmiyordu.

Baros pivot santrafor değil, geride oynar, top yapar teknik olduğu için ama golcü değildir, o yüzden gol sayıları düşüktür.

Türkiye'de sadece Bobo'un yanına iyi giderdi diyebiliyorum.

Arda-Kewell-Lincoln yanyana oynayamaz, ayrıca bu üçlü pres yapamaz, Gs daha defansif oynamaya mahkum, önde basmaya kalkarsa bu oyuncular isyan eder, ayrıca ileride alan daraltmayı da beceremezler.

Topal-Linderoth olmaz, her ikisi de tamamen savunmacı ve Linderoth çıksa da tek top yaparak topla oynamaktan kaçınıyor, uzun pas atarak oyun kurulmaz.

Topal-Linderoth = Makalele-Toulalan

Fransa Milli Takımı Viera'yı (Viera oyunun her ikisi yönünü de çok iyi oynar) yanayakıla aradı, 2 geride kalan oyuncu topun orta saha ile bağlantısını keser, aradaki bağlantıyı kapatır.Bence Selçuk İnan'ı Gs almalıydı, Ayhan 3 metreye pas hatası yapıyorken acil bir MC'ye ihtiyaçları var.

Ligde çift forvet oynar ama hızlı top taşıma işini Rize, Denizli karşısında Serkan Çalık da yapar, Avrupa'da tek forvet oynayacaksın yoksa orta saha çok kötü olur, tek forvet oynayamayacağını bile bile de oynatamayacağına göre?..

Oliviera da dengesiz form grafiğine sahipti ama oynadığında durdurulması çok zor bir oyuncu oluyor.Oliveira doğru hamleydi ama Baros'un hala oyun stilinde doğru oyuncu olup olmasdığında net olamıyorum.

Teoride top çevirir ama pratikte o şekilde oynaması için çok seri olması lazım, yoksa alıp şut atacak adam değil Baros.Zannediliyor ki fizik olarak diri, top alıp devam eder, aksine fiziğini kullanmaktan çok yerden oynuyor.
    Herkes Tevez değil o şekilde sürekli alıp alıp gidip, çevirip oyunu öyle açsın.

Baros kötü oyuncu değil ama oyunu da geriledi, bu da gerçek.
    Ayrıca ligde çift, Avrupa'da tek forvet olmaz, sistemin neyse onu oynarsın, elbise gibi sistem değiştirilince çorba olur, hiç performans alınamaz.O zaman önliberodan keseceğie Lincoln'ü kesip Kewell'ı soldan playmaker yaptıracaksın, çok büyük değişiklikler hep ters teper.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hadi herşeye tamam da Cengizciğim, Toulalan'ı da tamamen defansif yaptın ya helal olsun Toulalan hücum yönünden de çok zengin bir oyuncudur, ileriye iyi top taşıyabilir. Hücum açısından Vieira'dan da iyidir
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Dış Basında Milan Baros Yorumları

Milan Baros'un Galatasaray'a transfer olması, dünyanın önde gelen haber ajansları ve gazetelerine de konu oldu...Galatasaray'ın uzun süren uğraşlardan sonra kadrosuna kattığı Çek yıldız Milan Baros transferi, dünya basınında geniş yer buluyor...

Galatasaray'ın Çek golcü Milan Baros'u transfer etmesi, gerek Avrupa gerekse dünya basınında geniş yer buldu.

CNN, FOX, Reuters, AFP, AP gibi dünyanın önde gelen haber ajansları ve medya kuruluşları Galatasaray'ın Milan Baros'u transfer etmesini manşetlerine alırken, futbol dünyasının saygın yayın organları da internet siteleri aracılığıyla duyurdukları haberlerde, Baros'un Galatasaray'a transferine geniş yer ayırdı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği UEFA Resmi İnternet Sitesi http://www.uefa.com/ "Galatasaray Baros'u İstanbul'a getirdi" haberi yer aldı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği UEFA, Türkiye şampiyonunun bu transfer için Olympique Lyon'a 5.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini yazdı. 26 yaşındaki oyuncunun yeni takımının Steaua Bükreş'le Romanya'da oynayacağı Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme rövanş maçında forma giyemeyeceği kaydedilirken Baros'un eski takım arkadaşı Harry Kewell'la yeniden bir araya geleceği belirtildi.

Euro 2004'te attığı beş golle en golcü isim olan Baros'un Çek Cumhuriyeti'nde Banik Ostrava'yla kariyerine başladığı ve 2001-02 sezonlarında Liverpool'un formasını giydiği haberde yer alırken, "68 maçta 19 gol attı. Şampiyonlar Ligi'nde 2004-05'te şampiyonluk sevinci yaşadı. Kendisini Liverpool'a getiren Lyon teknik direktörü olan Gerard Houllier'le buluşmadan önce 2005'te Aston Villa forması giydi" denildi.

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği FIFA da, "Çek milli takım oyuncusu Milan Baros Türkiye Şampiyonu Galatasaray'la üç yıllık anlaşma imzaladı" haberine resmi internet sitesinde yer verdi. Sitede Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel'in "Bütün imzalar atıldı, herhangi bir problem yok" ifadeleri yer alırken, 27 yaşındaki oyuncunun Euro 2004'ün gol kralı olduğu vurgulandı.

Ünlü haber ajansı Reuters ise , "Çek golcü Baros Galatasaray'a katıldı" başlıklı haberinde, "Çek golcü Milan Baros, Türk kulübü ve Olympique Lyon'un anlaşması üzerine açıklanmayan bir bedelle Galatasaray'a katıldı." haberini abonelerine geçti.

Ünlü Fransız dergisi francefootball'un internet sitesinde ise "Baros yeniden İstanbul'da" haberini okuyucularına duyururken, "Lyon teknik direktörü Claude Puel'in planlarında olmayan Milan Baros, Galatasaray için Lyon'dan ayrıldı. İki kulüp resmi internet sitelerinde Çek milli takım oyuncusu için de anlaşma sağlandığı duyuruldu" denildi.

Dünyaca ünlü haber televizyoncu CNN'in spor internet sitesi, "sportsillustrated"da da haber yer alırken, "Türkiye'de son şampiyon Galatasaray Lyon'dan Çek golcü Milan Baros'u transfer etti" denildi.

Bir başka Amerikan televizyonu Fox'un internet sitesinde de Baros'un Galatasaray'a transfer olması flaş olarak değerlendirildi.

galatasaray.org

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by equinox_cs View Post
    Galatasaray güçlü finans yapısını Canaydın'ın attığı temellere borçludur. Onun çalışmalarını, yaptığı girişimleri küçümsemek kimsenin hakkı değil. Adnan Polat'ın politikası, Canaydın'ınkinin devamıdır.
    Canaydın'ın katkıları elbette vardır ama sonuncusunda katılmıyorum Adnan Polat kendi yolunda bildiğini yapıyor bizim Canaydın gibi başkanlara ihtiyacımız yok Adnan Polat geldi kurtardı bu takımı bu kesin ve net...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

NTV'de haberlerde 7 Milyon Euro bonservis bedeli ödediğimiz yazıyordu.:S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

uefa.com'a girin manşet Milan Baros. 5.5M euro bonservis diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aygüncüm Ntv O haberi sabah'tan beri söylüyor..Lyon resmi açıklamayı yaptı 5,5M vermişiz..Hatta 3m Kar ettik demişler..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

6-8-10 bence meblağ önemli değil çok iyi transfer ben Galatasaraylı olsaydım gider formasını da hemen alırdım, böyle bir futbolcuyu cimbom kaç yıl da bir alıyor o yüzden büyütmeye gerek yok bedeli, helal olsun vallahi 2000 yılından beri Galatasaraylıları böyle kıskanmamıştım hiç
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Baros'un menejeri Ntv Spor'a Galatasaray'da tekrardan patlamaya geldiğini söyledi...

Benfica ve Galatasaray, Seitaridis'in peşinde
    Atletico Madrid, kadrosunda görmek istemediği Georgios Seitaridis'den kurtulma fırsatını sonunda yakalayabilir. Yunan milli oyuncuyla iki kulübün ilgilendiği söyleniyor.

Madrid ekibi, yeni sezon öncesi kadrosundan fazlalıkları çıkarmaya çalışıyor. Fakat iki oyuncuyu gönderecek kulüp bir türlü bulamamıştı.

Bunlardan biri Portekizli orta saha Maniche, diğeri ise Seitaridis. Başkent ekibi bu iki oyuncu için kimseden herhangi bir teklif alamamıştı. Fakat şimdi, Yunan sağ bek ile ilgilenenler var.

Marca, resmi bir girişim ya da teklif olmasa da, Benfica ve Galatasaray'ın 27 yaşındaki oyuncu için Atletico Madrid'in kapısını çaldığına inanıyor.

Portekiz ekibi, sağ beki Nelson'u Real Betis'e kaptırdı. Bu yüzden, teknik direktör Quique Sanchez Flores'in Seitaridis ile ilgileniyor olması muhtemel.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    3 Milyon Euro kar etmişlerse GS pahalıya almış Barosu.
    Coşkun abi 5.5 milyon euro fazla mı ? zaten baros lyon a carewle takas olarak gitti lyonun kasasından pek bi para çıkmış olduğunu sanmıyorum belki yıllık ücreti için öyle demiştir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Adnan Polatı ve Adnan Sezgini eleştirenleri bu işi bilmiyor diyenleri görmek istiyorum ?! Bu transferi futbolcularmı gerçekleştirdi ? T.D mi gerçekleştirdi ? Adnanlar ve Haldun Üstünel 3 lüsü gerçekleştirdi. Bu 3 lü asla boşu boşuna beklemez. Transferi bu güne kadar beklettilerde kötümü oldu.

Size şöyle deseler "Bugün transfer yaparsak orta çaplarda birisini alacağız ama 10 gün sabredersen dünyaca ünlü birisini alacağız " Hangisini tercih ederdin ?
    Last edited by Nedvedmania : 27.Ağustos.2008 at 13:57
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

bu sabah uyku sersemi bi şekilde gazeteyi kurcalarken gördüm...birden ayıldım! helal olsun GS yönetimine müthiş bir transfer yaptılar.
    açıkçası korkmaya başlamıştım fazla bişey kalmadı transfer döneminin kapanmasına, durdu durdu turnayı gözünden vurdu gs'liler
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Parayı verdikten sonra her transfer gerçekleşir, ha derseniz ki parayı bulmak asıl iş, ona hay hay derim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Euro 2004 ün gol kralını aldık daha ne olsun.....
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Topal-Linderoth = Makalele-Toulalan
    Bu benzetmeyi şaka olarak yaptın değil mi? Gerçekten yaptığına inanmak istemiyorum. Linderoth ve Toulalan birbirinden çok farklı oyuncular. Linderoth tamamen defansif bir oyuncuyken Toulalan atağa çok iyi çıkan, atak yönü gelişmiş bir oyuncudur. Yok, hani kötüleyeceksen transferleri ve takımı, biraz daha dikkat etmen lazım kanımca...

---

Yazıp gönderdikten sonra Aydoğan'ında benim söylediğimin aynısını söylediğini gördüm benden önce.
    Last edited by Belgorth : 27.Ağustos.2008 at 14:41 Reason: Eklenti

Mesaj Yetkileri