Kalu Uche'nin geldiği yer belli ama. Adam, La Liga'da oynamış. Bir Webo etkisi bile yaratsa, çok iyi sizin için. Ç.Rize'deki Uche'den bahsetmiyorum burda.![]()
Kalu Uche'nin geldiği yer belli ama. Adam, La Liga'da oynamış. Bir Webo etkisi bile yaratsa, çok iyi sizin için. Ç.Rize'deki Uche'den bahsetmiyorum burda.![]()
Trabzon bu yil kadro planlamasinda agir sinifta kaldi bence. Takimda sol bek kalmadi, Olcan'i solbekte dusunuyormus antrenor. Takimda o kadar bos gereksiz yabanci varken iclerinden en faydalisini gondermek buyuk gaflet. Mesela Alanzinho bunca yildir Trabzona ne katki vermis de hala takimda tutuluyor. Topuk pasi atip, kendi etrafinda donerek calim atarak takimda kaliyor her yil vallahi anlam veremiyorum.
Adamlara talip cikmiyoryoksa bedava bile verecekler.
Cop gibi toplanmis hepsi kimse almiyor.
Ulke icinden aldigimiz kimseden bize hayir gelmedi, Uche'nin basarili olacaginida dusunmuyorum.
kadroda bence janko colman ve alanzinho gereksiz hoca zokora ile bambayi niye istemiyor ki yada oyuncular mi kafasinda bitirdiler bilmiyorum...
olcandan da cok iyi sol bek olur bence savunmasi iyi onunde malouda ile o kanadi otoban yaparlar..
Zokora ve Bamba kampa gec katildi.
Bamba zaten gecen sezon bitmeden takimdan erken izin alip gitmisti. 3 aydir takim ariyor halen bulmus degilhalende utanmadan izin istiyorki gitsin kisisel islerini halletsin Fransada. Nede olmassa Sadri Senerin ona yaptigi 5 senelik kontrat duruyor
Zokora'da emekliligini Trabzonda geciriyor.
Olcan bildiğim kadarıyla kariyerine Fenerbahçe de sol bek olarak başlanmıştı.
@byariff +1
Olcan'i solbek oynatmak futbola futbolcuya saygisizlik olur. Siz hic Arsenal'de Walcott'un solbek oynatildigini gordunuz mu
olcan sol bek olarak baslamadi forvet arkasi oynuyordu
Olcan sol bek oynar ama devamli oynatmak olmaz. Kalici bir cozum olmaz o bolgeye
Florent Malouda ve Bosingwa transferleri ile Avrupa transfer piyasasında adından söz ettiren Trabzonspor, bir yıldız transferinde daha sona çok yaklaştı.
İngiliz Medyasında yer alan haberlere göre, Trabzonspor Arsenal'in Danimarkalı golcüsü Nicklas Bendtner ile görüşmelere başladı. Geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Juventus'ta geçiren 25 yaşındaki futbolcu, yaşadığı 2 aylık ağır sakatlığın da etkisiyle sadece 9 maçta forma giyebilmişti.
Arsenal'in satış listesinde bulunan Bendtner, transfer sezonunun başında Beşiktaş'ın da gündemine gelmişti. İngiliz ekibinin 2,5 milyon euro bonservis bedeli istediği yıldız oyuncu için Trabzonspor'un bu bedeli ödemeyi kabul ettiği, futbolcuyu ikna etmek için görüşmelere başlandığı öğrenildi.
Arsenal'den yıllık 3,5 milyon euro kazanan Bendtner'in, kısa sürede Trabzonspor'a cevabını vermesi bekleniyor.
Geçtiğimiz günlerde Bendtner için Alman kulübü Eintrach Frankfurt'da devreye girmiş fakat Danimarkalı oyuncunun istediği ücreti ödeyemediği için transferden vazgeçilmişti.
Bendtner kimdir?
Doğum Yeri: Kopenhag / Danimarka
Doğum Yılı: 16 Ocak 1988
Mevkii: Forvet
Oynadığı takımlar:
Arsenal - 99 maç 22 gol
Birmingham (kiralık) - 42 maç 11 gol
Sunderland (kiralık) - 28 maç 8 gol
Juventus (kiralık) - 9 maç 0 gol
Aradigimiz adam degil !
Bendtner kazmanın teki Janko'dan hiçbir farkı yok. Trabzon'a Burak tarzı hızlı ve bitirici bir forvet lazım. Henrique çok bitirici değil ve disiplinsiz ancak top tekniği bana göre Sneijder ve Fernandes ile beraber ligdeki en yüksek oyuncu. Barrios olsa çok iyi olurdu Trabzon adına ya da geçen sene kaptırdıkları N'doye. Şu süreçte Kalu Uche aslında iyi oynayabilir Trabzon'da geçen sene 19 gol attı ligde ancak Kasımpaşa neden göndermek istiyor bilmiyorum.
bendtner trabzona fazla bile bence çok golcü bi adam değildi şu ana kadar da o potansiyel hep vardı bence ki uzun boyuna rağmen çok teknik adam jankoyla kıyaslanmaz
Bendtner'in Janko'ya göre avantajları var bi kere az çok dribbling'i olan daha hareketli bir oyuncu son vuruşlarda biraz sıkıntısı var ama bizim ligde çok iş yapar diye düşünüyorum.
internette baktım yıllık maaşı 1.5 yazıyor. Bir yanlışlık olmasın ? bu adama avrupada yıllık 3.5 milyon euro vermezler![]()
Bosuna Muhammed Demir demiyoruz aylardir yillardir !
3 sene olmuştur heralde. Benim için hala o Tr'nin en iyi santraforu. U17deki kaptanlıgı olgun futbolu hem de tek santrafor oynarken ki karakteri takımı ateşlemesi frikikleri büyülenirdim resmen
Ayrıca size santrafor buldum ben JOHACHNAARD V.V'den Van der Mirch. Tam aradıgınız adam.![]()
Cocuk Trabzonsporlu, Trabzonlu, idolu Fatih Tekke stil olarakta Tekke.
Menajer onerilerine bakana kadar su adami getirselerya.
Antep zaten adam ariyor dun 2 kaleci yedeklerdeydi, takas+para bitir isi.
Kulübümüz ile futbolcumuz Emerson Da Conceiçao arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir.
Sol beksiz kaldınız iyice.Gökhan Süzen ya da Uğur Boral'a karşılık Volkan Şen'i alabiliriz aslında. Hatta ikisini birden de versek olur. Hem bizim de alternatif bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. İki tarafın da işi görülür.
![]()
Ismail olsun, Volkan + para verelimzaten cocugun sakatliktan belli dogrulmuyor belki bizde sansizligini kirar
Soyle bir degerlendirme yapayim
Su zamana kadar yabanci forvet isini cozemedik. Forvet almak zor is, iyi adami oyle kolay vermezler.
Kasimpasa bile Uche icin 4 milyon istiyormus.
Gekas bizden senelik 2 milyon istemis.
Bendtneri istemisiz kiralik, Malagaya gitmek istiyormus
Kenywne Jones var ama menajer piyasa yukseltmeye calisiyormus gibi geldi bana
Barriosu ruslar kapti
Kalou pahali geldi
Bizimkiler bunlardan vazgecer. Yabanci hakkimizi forvetten yana kullanmayiz.
Necati Ates gelir yerli ile o mevkiyi cozmus oluruz.
Sol bek mevkisine yabanci alinir.
Kadromuzda sene sonuna kadar soyle bir sekil alir
Onur
Bosingwa - Aykut - Musti - yabanci
Zokora
Olcan - Soner - Adrian - Malouda
Batuhan
henriqueyi naptin bence sol beke olcan... sag tarafa henrique 1 tanede forvet gelmeli trabzona necati olabilir...
Gekas Samsunda ve Akhisardan 2 milyon mu almışda TSden 2 milyon istiyor, enteresan doğrusu
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Gekas'a 2 milyon verilir helaldir o para. Bonservisi yok ayrıca bana kalırsa Gekas 15 gol garanti demek. Şu an Trabzonun elinde ligde 15 gol atacak adam yok.