biz demiştik derler bi de bunlardan biri olursa
biz demiştik derler bi de bunlardan biri olursa
Hakan Şükür az önce Ntvspor'a bağlandı ve Shevcenko'nun Fenerbahçe hakkında kendisine sorular sorduğunu söyledi.Maddi gücünü falan sormuş.Kazakistandaki bir stad açılışında sormuş bu soruları.
Daum'un 4-3-1-2 oynayacağı söyleniyor.Bu sistem de sol açığın alınması şart değil forvet alınabilir fakat Schevchenko olmaz umarım bu forvet.
Şevşenko gelsin çok istiyorum.![]()
Sheva gelirse Guiza'nın gideceğini düşünüyorum ben ama umarım Guiza kalır takımda.
4-3-1-2 de 3 lü orta saha Mehmet Topuz - Yabancı - Emre şeklinde olabilir o yüzden sol açık şart değil diyorum ama çift forvette 2 sinden biri sakatlanırsa özellikle de Avrupa maçlarında İbrahim Yay-Furkan yeterli olmayabilir.Eğer sistem böyle olacaksa forvet şart.Bu forvet yerlimi olur yabancımı olur bilemem...
Shevchenko son zamanlarda formsuz olsa da kalitesi bellidir. Zaten Shevchenko son zamanlarda formsuz olmasa ne Fenerbahçe'yi ne de Türkiye'yi kimseye sormazdı. Çünkü tatil harici Türkiye'ye gelmeyi düşünmezdi.
Güiza'nın kalitesine, yeteneğine güveniyorum ama son yaptığı açıklamalardan sonra takımda tutulmaması gerektiğine inanıyorum. Gitmek isteyen oyuncu kim olursa olsun zarar edilmeden satılmalıdır. Geçen sezon Alex'in Güiza'ya hazırladığı pozisyonları aklıma getiriyorum, bunları Shevchenko'ya hazırlamış olsa neler olabileceğini hayal ediyorum. Shevchenko'nun 2 sezonluk da olsa çok iş yapabileceğini düşünüyorum. Diğer açıdan yaklaşırsak; Shevchenko gibi bir isimle dünyanın birçok yerinde gerek Fenerbahçe'nin gerekse Türkiye'nin müthiş reklamı yapılmış olacak. Bazı oyuncuların Türkiye'ye gelirken aklında 3 soru işareti varsa Carlos'la bu işaretler 2'ye düşmüştür, Sheva ile 1'e düşebilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Muhammed abiye katılıyorum.Shevchenkoyu istemememdeki başlıca sebep formsuzluğu.Kötü oyuncu demiyorum ama alınırsa ne olacağı belli değil çok iyi işlerde yapabilir , kulübeye de çakılabilir.Alınacaksa Guiza mutlaka satılmalıdır ayrıca.Guizadan gelecek parayla da iyi bir sol açık alınmalıdır.
Serhat hiçbir oyuncu oynamamıştı. Ama şimdi Tuncay'ı almak için savaşıyoruz. Oda geldiğinde hiç maça çıkmamıştı veya Arda kaç tane TSL maçına çıktı? Manisa'da sağ bek oynuyodu. Bu oyunculara güvenmek zorundayız.
Manchester United'ta bu sezon 6 puan kazandıran Macheda kaç EPL maçına çıkmıştı hiç. Ama adam 2 maç oynadı 2sindede gol atıı.
Tuncay Fenerbahçe'ye gelmeden önce Bank Asya'da gol kralı oldu diye hatırlıyorum.(19 gol atmıştı galiba.)Arda diyorsun fakat şuana kadar Arda potansiyelinde 50 oyuncu çıkarmış bir ülke degiliz biz o bir istisna..Ayrıca bu takıma geleceğin yıldızı denilen İlhan Parlak ve gol kralı Zafer Biryol gibi isimlerde geldi ve hiçbişey yapamadılar.İbrahim'le Furkan'a umut bağlayarak şampiyonluk beklemek için hayalgücünüzü zorlamanız gerekir.
Daum bu gençleri oynatmaz, Sercan için bir girişim daha olur, yine alınamazsa mutlaka yerli bir forvet kadroya katılır. Tabi Deivid, Kazım gibi oyuncuları da forvette düşünüyorsa transfer olmaz.
Eğer Shevchenko alınacaksa Güiza'nın kalacağını sanmıyorum. Zarar etmeden Güiza gönderilir ve Shevchenko alınır. Bana kalırsa Güiza'nın kalmasından yanayım ama yaptığı açıklamalara bakarsak kalması zor gibi duruyor. Güiza kalırsa yabancı hakkının birini forvete kullanmak akılcı bir hamle olmaz, sonuçta bu sene ŞL'de değiliz ve Semih ve Güiza bu sene yeterlidir. Biri sakatlanır ya da cezalı duruma düşerse zaten 4-3-1-2 oynuyorsak 4-4-1-1'e döner Daum ve bir sıkıntı olmadan devam eder.
Shevchenko gelirse duyacağım mutlluk da hayli hayli fazla olur, bunu da ekleyeyim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bazı arkadaşlara ben Sheva transferini bir ay önce söylemiştim hatta Cengi abi oldukça karşı çıkmıştı. Benden duyun haberi.Fenerbahçe bu transfer için büyük ücret harcayacak bunuda söyleyeyim.
Evet fiyatı da söylemiştin. Hiçbir kulüp Shevchenko için 30 m euro vermez, veremez, vermemeli.
(/s)
Bana görede vermemeli ama; sanırsam o maaşı ile birlikte bize geleceği maliyetin toplam bedeli.Herşey içinde. Güiza gidip Sheva gelirse kabul ederim ben bu transferi.
30 milyon zaten istemezler yahu Shevchenko için.Fenerbahçe de bu parayı vermez. Bir orta saha oyuncusu için olsa evet mecburiyetten verilebilir ama şu anda acil ihtiyacımız olan bölge forvet değil ve bu transfer olmasa da olur. O nedenle bu para verilmezi zaten bu kadar parayı veriyorsa Fenerbahçe, şimdiye kadar 10 defa gerçekleşmiş olurdu bu transfer.
"YÜCE ATATÜRK"
Shevchenko yerine genç bi forvet alınsa Türk yada Yedekliği aldırmıyacak bi forvet aslında Kazım forvet oynayabilir gerektiğinde.
Fenerbahçe önce bir ortasaha oyuncusu alması gerekiyor.Bunu hallettikten sonra geri kalan yabancı düşünülür.
Bu arada Lugano geri dönmek istiyor ama; yönetim oyuncuyu bu saatten sona kabul etmiyor, etmezlerse River Plate yolcusu olacak.
Sheva gelir mi gelmez mi bilemem ama Guiza'dan daha yararlı olamaz F.Bahçe'ye.Guiza bu sene çok iş yapar...
Shevchenko bu sene Serie A'da gol atamadı,Uefa'da sadece 1 gol attı.İnanılmaz derecede çabukluğunu kaybetmiş durumda ve çok isteksiz.Doymuş bir görüntüsü var...
He Sheva'dır neticede.Yıldızdır,reklam,tecrübe vs.Ama yukarıda da belirttiğim gibi Sheva artık doyduğu için sadece para için oynar bu saatten sonra.Buda F.Bahçe'den hatrı sayılır para istemesi anlamına gelir...
Bence kesinlikle Guiza kalmalı.Tekrar söylüyorum Sheva Guiza'dan daha faydalı olamaz F.Bahçe'ye.Guiza,Semih+Deivid kombinasyonuna bir yerli alternatif alınıp forvet sıkıntısı giderilir...
F.Bahçe acilen önlibero almalı!..
Eğer başkan yıldız alıcam sözü vermiş olsaydı sheva transferine iyi gözüyle bakabilirdik ama başkanın seçilmeden önce verdiği sözlerle tamamen ters bir transfer olur sheva , geçen sene bu hataya düşüp shevaya para dökebilirdi ama bu sene bunu yapacağını sanmıyorum
Olay Güiza'nın gidip gitmemesine bağlı, uzaktan yaptığı açıklamalar gelmek istemediği yönünde. Fenerbahçe de aldığı fiyatı isteyecektir onu isteyen kulüplerden. Güiza'nın olası gitme durumu hesaba katılıp Shevchenko ile bağlantı kurulmuş olabilir.
Lugano'ya istediği fiyatı veren avrupa kulübü yok hatta Fenerbahçe'nin verdiği fiyatı veren kulüp de yok. Aziz Yıldırım bağlarımızı kopardık dedi, kendisi kalmak istiyorum diye gelirse yönetimin belirlediği fiyattan belki de daha altına kalır ama ben kalmasını istemiyorum. İstediği yere gidebilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Sheva gelirse form tutmasının zor olacağını düşünüyorum.Ayrıca 30 mn € vermek ahmaklık olur.
Sheva'nın bende yararlı olacagını sanmıyorum. 1-2 ay sonra yası 33 oluyor sanırım, artık ununu elemiş bir oyuncu. Dedigine göre de 4 yıllık sözlesme istiyormuş, adam kendini garanti almak istiyor. Emeklilik ikramiyesi gibi birsey heralde. Güiza'dan daha faydalı olmaz bence de. İsim olarak büyük oyuncu, forma sattırır falan ama oyun olarak Güiza'dan fazla birsey vermez, daha da azını verir. Eski Sheva yok artık.
Ayrıca Aziz Yıldırımın böyle birr girişim yapacagını da sanmıyorum.
Eğer sheva gelirse bu sportif transfer değil de daha çok finansal bi transfer olur.. Ama istemem gelmesini ne işi var artık 33 lülerin peşini bırakmamız lazım.. Milan bile bıraktı..