Hafta boyunca Galatasaray ile oynanan tüm müsabakaları kazandık, Futbol,Basketbol,Voleybol... Şu şartlarda şu camia direnmeye devam ediyor ya, şarkıda söylendiği gibi: Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey
Hafta boyunca Galatasaray ile oynanan tüm müsabakaları kazandık, Futbol,Basketbol,Voleybol... Şu şartlarda şu camia direnmeye devam ediyor ya, şarkıda söylendiği gibi: Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey
...
fenerbahçeli futbolcularda kolve yumruk hareketleri çok oldu bugün ne ayak bi hafta boyunca bunu mu çalıştılar ne![]()
sowun sakatlığı ciddimi acaba
2. derece yırtık tesbit edilmiş. Doktor iyi şeyler söyleyemiceycem Sow için dedi FB TV'ye.
dışarda trabzon maçında oynar
SaLviO , cidden alttan alttan laf sokma çabaların herkesi güldürüyordur herhalde.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sen çok iyi biliyorsun. Birşeye bozulduğum falan yok. Sow için niye Beşiktaş'ın 2 maçı değilde yada Galatasaray maçı değilde, Trabzon deplasmanında oynar diyorsun. Yapma gözünü seveyim.![]()
bu düşünce aklımın ucundan bile geçmedi
trabzon maçı beşiktaştan sonra değilmi 4. maç değilmi trabzon ?
3. ve 4. maçlarınız Beşiktaş ile diye biliyorum.
4.maç trabzon 5.maç beşiktaş benim bildiğim
4. Maçı Trabzonla biz oynuyoruz.
o zaman ikinci beşiktaş maçında sahada olur
ben hala anlamadımTS ile BJK arasındaki fark ne
![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ben de anlamadım.. Neyse çok da önemli olsa dillendirilirdi tekrar..
![]()
sow olayını arkadaş yanlıs anladı ben sakatlıgı geçer deplasmandaki trabzon maçında oynar dedim arkadaş bundan başka anlamlar cıkartmış
![]()
![]()
Trabzonla Fener arasındaki olaya bi atıfta bulundu zannetmiş alican ama aslında o mesajda öyle bi algı yok.Aslına bakarsanız Sow'un sakatlanması iyi oldu.Ben Bienvenu'yu daha çok beğeniyorum mücadele etmesi açısından.Sow'u çok baskılı oynadığı maçlarda kullanması lazım Aykut hocanın.
Sow'un ciddi birşeyi olsa bu saate kadar söylenirdi heralde.Önemli bir sakatlıgı oldugunu sanmıyorum.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yabo dayı olayı kupadaki Kayseri maçından sonra olmuş
http://www.youtube.com/watch?v=m4H3qd6MsQ0
Evet.Gökhan'la röportaj olayıda ordan başladı.![]()
yabo dayı gel gel
sowda 3.derece yırtık sezonu kapatmış
Şu kritik dönemde Sow'un sezonu kapatması çok kötü oldu. Geçmiş olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
NTV SPOR @ntvspor
SON DAKİKA! SOW SEZONU KAPATTI! FENERBAHÇELİ FUTBOLCU MOUSSA SOW, SAĞ ARKA ALT ADALESİNDEKİ 3. DERECE YIRTIKTAN DOLAYI SEZONU KAPATTI!
Bu çok ama çok kötü oldu![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Fenerbahçe için işler daha zor bir hale geldi.