Efsane olur Lacina Traore tam aradığımız güçlü pivot ve de zenci santrafor![]()
Last edited by Unsal123 : 29.Ağustos.2014 at 03:49
Bugün transfer açıklaması gelebilir. Hafta sonu bildirim yapılmıyo diye biliyorum.
Alex Song diyollağ..
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Alex Song Liverpool'a gider. Zaten çok da ihtiyaçları var önliberoya.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bugün hızlı bir gün olabilir. KAP bildirimleri yapılır bugün. Önümüzde hızlı geçecek bir 3 gün var. Doğru transferler yapılırsa şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz.
İnşallah Balanta, Song ve herhangi bir forvet alırız. Herhangi dedim çünkü Burak'ı izlemeye tahammül dahi edemiyorum. Onun yerine kim gelirse gelsin daha fazla katkı verecektir.
stoperde semih chedjou bir uyum yakalamış artık. daha da iyisi şamda kayısı bu saatten sonra.
önemli olan bu ikilinin önünde oynayan oyuncuların onların yükünü hafifletebilmesi ve takımın da biraz top yapıp savunmanın nefeslenmesini sağlaması. o yüzden ortasaha bence yüzde yüz lazım.
forvete gelirsek burak'ın tipik merkez santrafor olmadığını ve bunu çabaladığı zaman nasıl saçma sapan hatalar yaptığını cümle alem biliyor. alabilirsek bir merkez santrafor tabi ki iyi olur ama alamazsak da sneijder biraz daha içeri girerek merkez santrafor ihtiyacını al verlerle karşılayabilir. burak da daha serbest olur boyuna koşu yapar savunma arkasına.
Balanta, ŞL için alınmalı bence. Koray ve diğer stoperler zayıf kalıyor. Yedekte sağlam bir alternatifimiz olmalı. Semih, Balanta'yı yedekler ŞL'de. Chedjou-Balanta ikilisi havadan ve yerden geçit vermez diye düşünüyorum.
Tabi Amrabat, Eboue, Dany, Ontivero gitmeli bunun olması için. Fakat şuanda Song ve forvet alınırsa kurtarır gibi.
ligde semih chedjou oynayacağız sonra şl'de balanta chedjou oynayacağız ?
dünyanın hangi takımında bu tarz bir oynama yaparsan oyuncular kim olursa olsun verim alamazsın kardeşim. o bölge yuzde yuz uyum gerektiren bir bölge. sürekli aynı oyuncuların aynı şekilde oynamasıyla optimum futbola ulaşabildiğin bir bölge.
Evet @davidvilla haklı. Zaten geçen sene Chedjou'nun istenilen seviyeye ulaşamamasındaki etken de sürekli yanındaki adamın değişmesiydi. Bu sene istenilen seviyeye ulaşabilir chedjou. Ben Balanta'yı aslına bakarsanız sol bek için muhteşem bir alternatif olacağından istiyordum. Telles'e pek güven olmuyor çünkü.
Drogba gibi bir santrafor alın. Burak sağ kanat da oynasın. Olcan'dan çok daha iyi oynar.
ŞL için savunmaya takviye şart. Bütün bir sezon Chedjou-Semih ikilisiyle illa ki geçmeyecek.
Balanta bence alınmalı savunmada joker görevi görecektir. Bekler de bile oynar bu kapasiteyle
Ayrıca ;
Transfer için girişimlerini hızlandıran Galatasaray yönetimi, Habertürk’ten Erhan Telli’nin haberine göre, Brezilya Ligi ekiplerinden Atletico Paranaense’de forma giyen 22 yaşındaki forvet Marcelo Cirino Da Silva’ya resmi teklif götürdü. Prandelli’nin de “Olur” raporu vermesinin ardından harekete geçen İdari Menajer Cenk Ergün, Brezilya’ya uçtu.
Atletico Paranaense yöneticileri ile masaya oturan Ergün’ün, genç futbolcunun satın alma opsiyonlu kiralanması konusunda anlaşmaya vardı. Forvette ve her iki kanatta görev alabilen Cirino, bu sezon çıktığı 13 maçta ağları 3 kez havalandırmayı başardı.
Üç sezondur Atletico Paranaense forması giyen Cirino, 75 maçta 14 gole imza attı. kaynak: amkspor.com
Alex Song ismi geciyor.. keske alinsa.
Alex Song aslında çok iyi olur. Önlerinde Melo Selçuk oynar onların da geri de olan yükü hafifler. Bu iki oyuncunun en büyük sıkıntısı da bu. Mehmet Topal tarzı bir isim olsaydı bizde bu 2'li ilerde çok rahat ederdi. Libero almamız lazım bence bir de forvet tabi ki. Defans çokta sıkıntı değil.
Yabanci siniri varken bizim takimlardan bir sey olmaz. Elini kolunu bagliyor.
Amrabat kadrodan çıkarılmış. Malaga ile görüşüyormuş büyük ihtimal gidiyor. Hazırlık maçlarında da iyiydi aslında ama bizimkiler Bruma'yı tercih etmiş. 2 Yabancı alabiliriz artık.
Bize tabiri caizse Llorente tarzı bir forvet lazim
Muslera ve Melo dışında herkes yetersiz.
Amrabat gitti 1.5m euro kiralama parasi oducekler seneye almak isterlersede bonservis parasi 3.5m euro satarsak 5m euro yani toplamda ki guzel para zarar ettik ama olsun yapcak birsey yok , bence malaga amrabati alir cunki tam ispanya liginin topcusu amrabat.
edit: forvet supriz olabilir medyada cikmayan isimlerden o isimde luiz adriano bence shaktarda ki..
Şu forvet Welbeck olsa varya oof yakarız buraları![]()
Diyelim ki Song ve forvet geldi, 5 yabancı sınırının olduğu bir ortamda nasıl oynanacak. Song iyi falan olmaz, kendimizi kandırmayalım. Hatta muhtemelen daha büyük bir kaosa neden olacak yabancı sınırı nedeniyle.
Screw you guys, I'm goin' home