Sayfa 1180 / 1204 İlkİlk ... 180680108011301170117811791180118111821190 ... SonSon
35,371 ile 35,400 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Beyler, 1 tane Afrikalı %99 tamam gibi. Son pürüzler var, menajerin isteği felan,fakat kesin değil. Her an hayırlı olsun diyebiliriz.
    Lacina Traore? Yazıyı okur okumaz aklıma o geldi.

Efsane olur Lacina Traore tam aradığımız güçlü pivot ve de zenci santrafor

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Lacina Traore? Yazıyı okur okumaz aklıma o geldi.
    Bana gelen isim o değildi. Forvet'in kim olacağını bilmiyorum. Brezilyalı olabilir Ukrayna'dan olabilir, Rusya'dan olabilir. Ama dediğim kişi büyük ihtimal oldu. İsim vermiyorum heyecana gerek yok.

Bana gelen isim o değildi. Forvet'in kim olacağını bilmiyorum. Brezilyalı olabilir Ukrayna'dan olabilir, Rusya'dan olabilir. Ama dediğim kişi büyük ihtimal oldu. İsim vermiyorum heyecana gerek yok.
    Sence iş yapar mı bu isim?

Edit: Gece gece yanlış anlamışım. Ben yine forvetden bahsediyorsun sanmıştım. Neyse forvet değilse Alex Song'dur heralde.
    Last edited by Falcao9 : 29.Ağustos.2014 at 03:26

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bi dakka kafam karıştı zenci forvet yok mu şimdi. Eğer senin isim forvet değilse Song'dur o.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Sence iş yapar mı bu isim?
    Valla hiç bilmiyorum, ama bazı isimlerin yerini almak için önemli biri. 3 mevkide oynayabiliyor. Ahım şahım katkısı olmaz, ama iyi bir performans verebilir.
    Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Bi dakka kafam karıştı zenci forvet yok mu şimdi. Eğer senin isim forvet değilse Song'dur o.
    Ya değilse. Zenci forveti bende istiyorum ama bakalım göreceğiz.
    Last edited by Unsal123 : 29.Ağustos.2014 at 03:49

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bugün transfer açıklaması gelebilir. Hafta sonu bildirim yapılmıyo diye biliyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bugün transfer açıklaması gelebilir. Hafta sonu bildirim yapılmıyo diye biliyorum.
    KAP 7/24 açık.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Alex Song diyollağ..
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alex Song Liverpool'a gider. Zaten çok da ihtiyaçları var önliberoya.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bugün hızlı bir gün olabilir. KAP bildirimleri yapılır bugün. Önümüzde hızlı geçecek bir 3 gün var. Doğru transferler yapılırsa şampiyonluğun en güçlü adayı oluruz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

İnşallah Balanta, Song ve herhangi bir forvet alırız. Herhangi dedim çünkü Burak'ı izlemeye tahammül dahi edemiyorum. Onun yerine kim gelirse gelsin daha fazla katkı verecektir.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    İnşallah Balanta, Song ve herhangi bir forvet alırız. Herhangi dedim çünkü Burak'ı izlemeye tahammül dahi edemiyorum. Onun yerine kim gelirse gelsin daha fazla katkı verecektir.
    Sanırım stopere oyuncu almayacağız. Balanta olmayacak maalesef. Song konuşuluyor. Olursa muhteşem olur ama yabancı sınırı diye bir pranga var ayağımızda maalesef. Forvet alınacak illaki. Levent Tüzemen Doumbia dediğinden beri çok heyecanlıyım. Olursa varya offff

stoperde semih chedjou bir uyum yakalamış artık. daha da iyisi şamda kayısı bu saatten sonra.
    önemli olan bu ikilinin önünde oynayan oyuncuların onların yükünü hafifletebilmesi ve takımın da biraz top yapıp savunmanın nefeslenmesini sağlaması. o yüzden ortasaha bence yüzde yüz lazım.
    forvete gelirsek burak'ın tipik merkez santrafor olmadığını ve bunu çabaladığı zaman nasıl saçma sapan hatalar yaptığını cümle alem biliyor. alabilirsek bir merkez santrafor tabi ki iyi olur ama alamazsak da sneijder biraz daha içeri girerek merkez santrafor ihtiyacını al verlerle karşılayabilir. burak da daha serbest olur boyuna koşu yapar savunma arkasına.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Balanta, ŞL için alınmalı bence. Koray ve diğer stoperler zayıf kalıyor. Yedekte sağlam bir alternatifimiz olmalı. Semih, Balanta'yı yedekler ŞL'de. Chedjou-Balanta ikilisi havadan ve yerden geçit vermez diye düşünüyorum.

Tabi Amrabat, Eboue, Dany, Ontivero gitmeli bunun olması için. Fakat şuanda Song ve forvet alınırsa kurtarır gibi.

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Balanta, ŞL için alınmalı bence. Koray ve diğer stoperler zayıf kalıyor. Yedekte sağlam bir alternatifimiz olmalı. Semih, Balanta'yı yedekler ŞL'de. Chedjou-Balanta ikilisi havadan ve yerden geçit vermez diye düşünüyorum.

Tabi Amrabat, Eboue, Dany, Ontivero gitmeli bunun olması için. Fakat şuanda Song ve forvet alınırsa kurtarır gibi.
    ligde semih chedjou oynayacağız sonra şl'de balanta chedjou oynayacağız ?

dünyanın hangi takımında bu tarz bir oynama yaparsan oyuncular kim olursa olsun verim alamazsın kardeşim. o bölge yuzde yuz uyum gerektiren bir bölge. sürekli aynı oyuncuların aynı şekilde oynamasıyla optimum futbola ulaşabildiğin bir bölge.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Evet @davidvilla haklı. Zaten geçen sene Chedjou'nun istenilen seviyeye ulaşamamasındaki etken de sürekli yanındaki adamın değişmesiydi. Bu sene istenilen seviyeye ulaşabilir chedjou. Ben Balanta'yı aslına bakarsanız sol bek için muhteşem bir alternatif olacağından istiyordum. Telles'e pek güven olmuyor çünkü.

Drogba gibi bir santrafor alın. Burak sağ kanat da oynasın. Olcan'dan çok daha iyi oynar.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    ligde semih chedjou oynayacağız sonra şl'de balanta chedjou oynayacağız ?

dünyanın hangi takımında bu tarz bir oynama yaparsan oyuncular kim olursa olsun verim alamazsın kardeşim. o bölge yuzde yuz uyum gerektiren bir bölge. sürekli aynı oyuncuların aynı şekilde oynamasıyla optimum futbola ulaşabildiğin bir bölge.

ŞL için savunmaya takviye şart. Bütün bir sezon Chedjou-Semih ikilisiyle illa ki geçmeyecek.

Balanta bence alınmalı savunmada joker görevi görecektir. Bekler de bile oynar bu kapasiteyle

Ayrıca ;

Transfer için girişimlerini hızlandıran Galatasaray yönetimi, Habertürk’ten Erhan Telli’nin haberine göre, Brezilya Ligi ekiplerinden Atletico Paranaense’de forma giyen 22 yaşındaki forvet Marcelo Cirino Da Silva’ya resmi teklif götürdü. Prandelli’nin de “Olur” raporu vermesinin ardından harekete geçen İdari Menajer Cenk Ergün, Brezilya’ya uçtu.

Atletico Paranaense yöneticileri ile masaya oturan Ergün’ün, genç futbolcunun satın alma opsiyonlu kiralanması konusunda anlaşmaya vardı. Forvette ve her iki kanatta görev alabilen Cirino, bu sezon çıktığı 13 maçta ağları 3 kez havalandırmayı başardı.
    Üç sezondur Atletico Paranaense forması giyen Cirino, 75 maçta 14 gole imza attı. kaynak: amkspor.com

Alex Song ismi geciyor.. keske alinsa.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Alex Song aslında çok iyi olur. Önlerinde Melo Selçuk oynar onların da geri de olan yükü hafifler. Bu iki oyuncunun en büyük sıkıntısı da bu. Mehmet Topal tarzı bir isim olsaydı bizde bu 2'li ilerde çok rahat ederdi. Libero almamız lazım bence bir de forvet tabi ki. Defans çokta sıkıntı değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Alex Song aslında çok iyi olur. Önlerinde Melo Selçuk oynar onların da geri de olan yükü hafifler. Bu iki oyuncunun en büyük sıkıntısı da bu. Mehmet Topal tarzı bir isim olsaydı bizde bu 2'li ilerde çok rahat ederdi. Libero almamız lazım bence bir de forvet tabi ki. Defans çokta sıkıntı değil.
    Katılıyorum, gerçi bu taktikte Sneijder yine sola atılcak gibi ama Selçuk-Melo geri ikilide yetersiz kalıyor.Daha doğrusu Selçuk yetersiz kalıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yabanci siniri varken bizim takimlardan bir sey olmaz. Elini kolunu bagliyor.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Amrabat kadrodan çıkarılmış. Malaga ile görüşüyormuş büyük ihtimal gidiyor. Hazırlık maçlarında da iyiydi aslında ama bizimkiler Bruma'yı tercih etmiş. 2 Yabancı alabiliriz artık.

Bize tabiri caizse Llorente tarzı bir forvet lazim

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Muslera ve Melo dışında herkes yetersiz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Amrabat gitti 1.5m euro kiralama parasi oducekler seneye almak isterlersede bonservis parasi 3.5m euro satarsak 5m euro yani toplamda ki guzel para zarar ettik ama olsun yapcak birsey yok , bence malaga amrabati alir cunki tam ispanya liginin topcusu amrabat.

edit: forvet supriz olabilir medyada cikmayan isimlerden o isimde luiz adriano bence shaktarda ki..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Şu forvet Welbeck olsa varya oof yakarız buraları

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Diyelim ki Song ve forvet geldi, 5 yabancı sınırının olduğu bir ortamda nasıl oynanacak. Song iyi falan olmaz, kendimizi kandırmayalım. Hatta muhtemelen daha büyük bir kaosa neden olacak yabancı sınırı nedeniyle.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Diyelim ki Song ve forvet geldi, 5 yabancı sınırının olduğu bir ortamda nasıl oynanacak. Song iyi falan olmaz, kendimizi kandırmayalım. Hatta muhtemelen daha büyük bir kaosa neden olacak yabancı sınırı nedeniyle.
    arenada boyle oynucaz zayif takimlara karsi.

muslera(sinan)

veysel-semih-koray(chedjou)-balta

song-melo-selcuk

olcan-y.forvet-sneijder(bruma)

Mesaj Yetkileri