Sayfa 1181 / 1204 İlkİlk ... 181681108111311171117911801181118211831191 ... SonSon
35,401 ile 35,430 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Diyelim ki Song ve forvet geldi, 5 yabancı sınırının olduğu bir ortamda nasıl oynanacak. Song iyi falan olmaz, kendimizi kandırmayalım. Hatta muhtemelen daha büyük bir kaosa neden olacak yabancı sınırı nedeniyle.
    Gs için bir kadro yapayım

--------------------Muslera-------------------
    Veysel-----Semih-----Chedjou-----Tarık
    ------------------Alex Song------------------
    ---------------Selçuk------Melo--------------
    ----Burak--------------------------Snejder---
    ---------------Yabancı Forvet---------------

6 yabancı oldu ama her hafta birini kulübeye çekersiniz. 3 kulvarda oynuyorsunuz, illaki rotasyon olucak.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Telles , Chedjou ve Muslera zaman zaman kesilir ligde çokta sıkıntı olmaz. Sinan gibi bir kaleciyi bütün sezon otursun diye almadık ya.

Berk Yildiz'i Elazığ'a kiralamisiz

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Sao Paolo`lu taraftar twitterda ve forumlarda Galatasaray`in Pato icin 15 M Euro`yu gozden cikardigini konusuyorlarmis.

Pivot degil ama gelmesini o kadar cok istiyorum ki.Bu fiyat mali kriterlerde sorun cikarir mi, orasi da muamma.

15m cok para vermez bizimkiler o kadar 5 daha koy mandzukic al madem para harcıycan sene basında.Dany'den kurtulduk Amrabat da gitti kaldı ontivero ve Eboue'yi göndermede

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Doumbia ve Alex Song kiralık diyorlar hayırlısı.

Tarık Doumbia Song gelsin bayram ilan ederim.Allahım duy sesimizi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Balanta'yı alıp ne yapacağız merak ediyorum. Telles gibi o da ilk defa Avrupa'da oynayacak. Bunun uyumu zartı zurtu var. Al işte Alex Song'u zaman zaman stoper'de de oynatırız. Al bi Doumbia bi de Tarık tamamdır transferi kapa. Bunu yapamayacak kadar kötü bi yönetimimiz yoktur ya.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Doumbia'yı CSKA neden kiralık verecek onu anlamadım. Alırsak bonservisiyle alırız ki o da en az 10-15 milyon Euro civarı olur.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Doumbia'nın sözleşmesi zaten sene sonu bitiyor, kiraya verirlermi ? doumbia söylentisi bence palavraydı. Csk son günlerde en iyi oyuncusunu bırakırmı hiç ? üstene birde öyle bir gruba düşmüşken. Zaten yanlış bilmiyorsam doumbia şu anda sakat ve eylülün 3.haftasından itibaren sahalara dönecek.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Alex Song, 2 yıllığına West Ham'a kiralandı. kaynak: İngiliz Daily Telegraph

Gitti taş gibi oyuncu

Gitti mi Song yapmayin ya niye almıyorlar bencede Chedjou varken stopere gerek yok o kadar para verdik bir kalemde silmemek lazim.Song Doumbia Tarik hayal gibi ama keske olsa

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Gitti mi Song yapmayin ya niye almıyorlar bencede Chedjou varken stopere gerek yok o kadar para verdik bir kalemde silmemek lazim.Song Doumbia Tarik hayal gibi ama keske olsa
    Telegraph diyorsa doğrudur. Ayrıca West Ham da sağlam takım kurdu. FM15'te bir kariyer yapılır he

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Zaten Prandelli veto etti falan diyorlardi Alex Song`u.

Onu bunu anlamam ben Pato`yu istiyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Prandelli baba da herkesi veto ediyor yahu. Podolski'yi de istememiş Aysal başgan atmıyorsa.

Harbi herkesi veto etti kimi istiyor acaba o zaman yönetime isim versin.Ayrica Prandelli ile baskan bence bastan anlasti fazla adam alamayiz edemeyiz anlayis goster diye ama ilerde mancini gibi istedigim adamlar alinmadi der mi bilemiyorum uzuldum alex song icin

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen öyle kardeşim aynen öyle. Mancini oyuncu istediği için yollandı zaten bunun başka bi açıklaması yok. Prandelli ile baştan bu konuda anlaştı Aysal işte durumumuz ortada falan transfer isteme benden basına da bunu iyi yansıt gibisinden konuşmalar geçmiştir aralarında kesinlikle. Song çok iyi olacaktı ya üzüldüm şimdi. Doumbia'da olmayacak Almeida'ya kalırız gibi geliyor hele bu akşam Burak çıkar 2-3 tane sallarsa hiç forvet almayız.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Aynen öyle kardeşim aynen öyle. Mancini oyuncu istediği için yollandı zaten bunun başka bi açıklaması yok. Prandelli ile baştan bu konuda anlaştı Aysal işte durumumuz ortada falan transfer isteme benden basına da bunu iyi yansıt gibisinden konuşmalar geçmiştir aralarında kesinlikle. Song çok iyi olacaktı ya üzüldüm şimdi. Doumbia'da olmayacak Almeida'ya kalırız gibi geliyor hele bu akşam Burak çıkar 2-3 tane sallarsa hiç forvet almayız.
    Ne desek ne yapsak bos takimi her haliyle destekliyoruz ama su 1 senede nerden nereye geldik.Bizim takimlarimizda iyi giden yolunda giden düzeni bozmak var.Ozellikle Galatasaray'da yıllardır bu var.Bana da Almeida gibi geliyor hatta bilerek son günler bekleniyor.Balanta'ya da ihtimal vermiyorum ama bakalim hayırlısı Tarik Doumbia ve Song ile takim seviye atlardi kanımca

Quote Originally Posted by zarateray View Post
    Ne desek ne yapsak bos takimi her haliyle destekliyoruz ama su 1 senede nerden nereye geldik.Bizim takimlarimizda iyi giden yolunda giden düzeni bozmak var.Ozellikle Galatasaray'da yıllardır bu var.Bana da Almeida gibi geliyor hatta bilerek son günler bekleniyor.Balanta'ya da ihtimal vermiyorum ama bakalim hayırlısı Tarik Doumbia ve Song ile takim seviye atlardi kanımca
    Şu aşamada Doumbia tek başına bile gelse razıyım

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Bu saatten sonra forvete gelse gelse ya almeida gelir yada brezilya liginden çöp bir forveti kiralarlar.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Aman Pato uçakta bile sakatlanabilir başında hostes falan bekletelim bence.
    Tarık için ise 6m euro diye bir duyum aldım ama doğru olacağı aklımın ucundan bile geçmiyor...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Pato'nun ücreti takımı zorlar böyle bir topa gireceğini sanmıyorum mevcut yönetimin. Parasal sorun yoksa eğer Pato'ya vereceğin parayla birçok oyuncu alabilirsin, Pato sakatlık sorunu yaşayan bir isim elde patlama riski yüksek.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Tarığ'ı alacak yönetim istifa etsin

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bugün de mi transfer yok ? Forum da para toplayıp forvet alalım la bunlara bırakmayalım işi.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Her gun foruma girmeden once, bu konu basliginin degistigini umuruyorum. Bir degisemedi!

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Amrabat ve Dany gitti resmen. Şahsen bu durumdaki kadroda Amrabat'ın gitmesini yanlış buluyorum. Forvette falan kullanabilirdik Nurettin'i.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Amrabat ve Dany gitti resmen. Şahsen bu durumdaki kadroda Amrabat'ın gitmesini yanlış buluyorum. Forvette falan kullanabilirdik Nurettin'i.
    Nurettin boğuşuyor, top oynamıyor ki. Oynasa hani bir umut verse kalsın da bir halt yapmıyor. Artık transfer açıklama zamanı. İsterseniz başganla gonuşayım?

Amrabat kalabilirdi ama demek ki Eboue zorluk cıkarıyor +1 Eboue olur

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Nurettin boğuşuyor, top oynamıyor ki. Oynasa hani bir umut verse kalsın da bir halt yapmıyor. Artık transfer açıklama zamanı. İsterseniz başganla gonuşayım?
    Biliyorum canım bende epey eleştirdim zaten ama şu anda ileride rakip savunmayla boğuşacak, onları yıpratacak adamımız yok. Nurettin güçlü adam o boğuşma işini de iyi yapıyor, yılmıyor da şu kadro yapısında işe yarayabilirdi.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri