Sayfa 1185 / 1204 İlkİlk ... 185685108511351175118311841185118611871195 ... SonSon
35,521 ile 35,550 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Şu Tarık'ı istemeyen bir tek ben mi varım acaba? Trabzon çok daha iyi olan İshak'ı çok daha ucuza kapatmış. Yazık o kadar paraya.

Pandev de pek içime sinmedi. Aradığımız forvet profili bu olmamalıydı bence.

Bu 3'lü transfer olayının içime sinen tek parçası Dzemaili. Orta sahaya derinlik katacak, Selçuk'a ciddi bir tehdit oluşturacak bir oyuncu. Artık Selçuk'u kesme lüksümüz var

Aslında yabancı sınırından istifade edip Telles'i kiraya mı yollasak? Şu haliyle takımda fark yaratmayacak gibi görünüyor, en azından kontenjanın birinden kurtulurken bir yandan da oyuncunun düzenli oynayarak tecrübe kazanmasını sağlardık.

Bir de Sabri bence muhakkak affedilmeli. Hem sağda hem solda rotasyona katılabilecek bir oyuncu en azından, ayrıca takımın kaybolmuş ruhuna da çare olur belki. Müthiş oynamasa da en azından Veysel'e yakın oynar.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Kocaman bir fiyasko bu transfer dönemi.. kim bunlar ya Allah aşkına? Tarık'a o kadar para veren zihniyete acıyorum. En kötü devre arası yedeğe konur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ciddi ciddi soruyorum, Tarik kötü diyenler veya istemeyenler kaç maçını 90 dk izledi? Çok merak ediyorum.

Devre arasinda harcanan paralarin ceremesini cekiyoruz.Kimi aldiysak hepsini gonderdik.Mancini mi yapti kim yapti bu transferleri arkadas.Hadi Türkleri tanimaz etmez scout ekibi aldirdi diyelim. Ontivero Hajrovic nedir ? Yazik gunah valla o paralar harcanmamis olsa simdi cok farklı seyler konusuyorduk.Pandev bitik gibi ama top saklamasiyla ise yarayabilir. 2.forvet gorevini halledebilir.Malum Burak ne top saklar ne dribling yapar.Dzemaili ise tam aranan kan.Selcuk'un bu halini izlemektense Dzemaili'yi izlemek daha hos.Tarik ise benim için tam bir soru isareti.Iyi olursa da sasirmam kotu cikip elde patlarsa da sasirmam.Artik aldigimiz yerlilerin takimin iskeletini olusturmasi lazim.Her sene birini aliyoruz ertesi sene gonderiyoruz bu nasil mantik cozebilmis degilim.Alip satsak gam yemiycem de hep elden cikarmaya calismalar hep zarar cok zarar.Hayirlisi olsun demekten baska secenegimiz yok.Ben Prandelli'yi begendim fakat Terim ve Mancini'ye sunulan imkanlar bu adama sunulmadigi icin uzgunum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizim orta sahanın bir sezonda çektiği şut kadar tek başına çekmiş, hiçbi şey yapamazsa bu yönüyle iş yapar Dzemaili

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ciddi ciddi soruyorum, Tarik kötü diyenler veya istemeyenler kaç maçını 90 dk izledi? Çok merak ediyorum.

Millet zaten o yüzden eleştirdi bikaç maç iyi oynadı fazla maç oynamadı ki izleyelim

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Aslında yabancı sınırından istifade edip Telles'i kiraya mı yollasak? Şu haliyle takımda fark yaratmayacak gibi görünüyor, en azından kontenjanın birinden kurtulurken bir yandan da oyuncunun düzenli oynayarak tecrübe kazanmasını sağlardık.
    Mustafa Denizli Telles'in sol açık kullanılsa daha faydalı olacağını yazdı ki ben de katılıyorum bu düşünceye. Savunma açısından fiziği çok zayıf, yetersiz kalıyor. Hakan bek önünde Telles güzel olur bence. Telles hem önde pres yapar hem çabukluğuyla geriye destek verir Hakan'ın ağırlığı çok problem olmaz o zaman. Telles hücumlarda da ortaları ve şutlarıyla etkili olabilir bence. Denenmeli...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Culio-stancu hayirli olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ya artık şu Sabri sevdasını bırakın bi zahmet. Galatasaray'da oynayacak oyuncu olmadı hiçbir zaman. Güldük, eğlendik ama hepsi o kadar. Artık Sabri'yi istemeyelim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tarık için verilen paralar akıl işi değil, üstüne bir de futbolcu verilmiş. Bu transfer düz hesap 5 milyon €'ya patladı G.Saray'a. Bir de şu var; geçen sene Telles ve Veysel transfer edildi ve onlara da az paralar ödenmedi. Ne var ki, şimdi bu ikiliden birisi yedek kalmak zorunda.

Dzemaili'yi Dünya Kupası'nda tanıdım, G.Saray için kötü bir transfer değil kesinlikle. Orta saha ihtiyacı da elzemdi. İş yapabilecek bir isim.

Pandev ise gereksiz gibi geldi bana. Almeida bile gelseydi daha iyi olurdu bana göre.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Gün gelecek Umut Gündoğan'ı geri almaya çalışacağız. Ben bu oyuncunun potansiyelinin olduğuna inanıyorum.

Chedjou Marsilya iddialari var ama sanmiyorum gidecegini giderse yeri dolmaz son gunde kimi alacagiz ki ?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

İLGİNÇ İSTATİSTİK - 2013-14 sezonunda forvet Goran Pandev 27 şut çekerken, orta saha oyuncusu Dzemaili 40 şut çekti.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

drogbadan sonra pandev nedir abi ya

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    İLGİNÇ İSTATİSTİK - 2013-14 sezonunda forvet Goran Pandev 27 şut çekerken, orta saha oyuncusu Dzemaili 40 şut çekti.
    Artık şu modern futbolda forvetlerden çok ortasaha oyuncuları gol atıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yahu pandev gibi beynini kullanabilen forvet bulmuşuz. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim. Dünya' da Drogba' nın yerini dolduracak oyuncu yok ki benzerini bulalım. Prandelli yerden oynamayı tercih ediyor. Pandev de buna uygun bir isim.

Dzemalli ortasahamızda forma yarışı oluşturması açısından iyi transfer olarak bakıyorum. Hem Selçuk' un hem de Melo' nun performansları artacaktır bu transfer sayesinde.

Gelelim Tarık konusuna. Umut Gündoğan zaten Galatasaray kalitesinin yanından geçmeyen bir futbolcu. O adamın ulaşabileceği en büyük potansiyel Emre Çolak. Gerisini siz düşünün. Bu yüzden ben bonservisi 4.5 milyon olarak düşünüyorum. Her ne kadar fazla bir ücret olsa da sezona Veysel , Telles, Hakan' dan başka bek olmadan girmemizden iyidir. Umarım Tarık kendini daha da geliştirerek Galatasaray' a bek aratmayacak hale gelir.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yönetimi ve Prandelli'yi kutluyorum. Transferleri çok beğendim, takıma çok katkısı olacaktır. Bizim pivot santrafordan cok bir Necati Ateş tipinde oyuncuya ihtiyacımız vardı. Pandev, topu ortasahadan alıp forvete aktarabilen bir oyuncu. Burak ile birlikte çok iyi ikili olacaklar.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Alınan 2 oyuncu çok şöhret isim olmasalarda tam takım oyuncusu. Sorun çıkartmayacak Galatasarayın bence sahada eksiği olan takım ruhu eksikliğini giderecek düzeydeler. Hele ki bu fiyatlara alınıyorsa harika. En azından 4. yıldız için kısa vadeli iyi transferler gözüyle bakıyorum. Tarık ise fiyatına göre balon. Yoksa piyasası 2 milyonluk adam ama inşallah kendini geliştirir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Pandev=Zeki ve yaşlı,Kuyt etkisi yapabilir.
    Dzemaili=Adını daha doğru telaffuz edemiyorum.
    Tarık=Pahalı,vasat ve balon.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Pandev ve Dzemaili aslında kan olarak uyar Türkiye'ye biri Makedon diğeri Arnavut. Takım oyuncusu ikisi de. Tarık'ın nerden baksanız 10 maçını izledim geçen sezon da dahil olmak üzere. Vasat bir oyuncu. Tek artısı yaşının genç olması. Kendini geliştirirse iyi bir oyuncu olur. Fakat yine de çok fazla para verdik. İnşallah baskı altında kalıp da kendisini kaybetmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Tarik yetenekli fakat o kadar eder mi derseniz bence etmez. Eskisehir gider ayak iyi fiyata kakalamis bize tarik'i. Umarim aldigi paranin hakkini verir.

Diger transferler hakkinda orneklendirme yapmak gerekirse;

Pandev : Necati Ates
    Dzemaili : M'vila
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Tarık defans yapmayı öğrenirse(ki dünyanın en iyi antrenörleriyle çalışacak) Gökhan Gönül'den daha iyi bir oyuncu olabilir. Maçlarını bende izledim. İyi bir oyuncu. Potansiyeli var. Çalışkan bir oyuncu olduğu söyleniliyor. Ben olumlu bir transfer olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk defa bu kadar alternatifi bir kadromuz oldu uzun zamandır. Bence bu çok önemli. Yabancı siniri olmasa Dzemaili su Selcuk'u direk keser ama bakalım ne olur.

Beklerde veysel, Telles, hakan'a ek olarak tarik alindi. Olcan da oynayabiliyor.
    Orta sahada melo ve selçuk için artik tehdit var : Dzemaili. Yekta de fena değil.
    İleride ise Bruma, Olcan, Sneijder, Burak'in yanısıra Pandev gibi zeki ve teknik, Yasin gibi hareketli bir oyuncu var. Bir maçtaki 3 değişiklik de takımı hareketlendirebilir. Veya allah korusun gecen seneki gibi Sneijder falan sakatlanirsa takim hemen çöküşe geçmez.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Valla transferin son zamanlarında Tarık Çamdal, Pandev ve Dzemaili gayet iyi transferler. Bu saatten sonra zaten kimi transfer edicektinizde Tarık'ı, Pandev'i ve Dzemaili'yi beğenmiyorsunuz ? Bende onu anlamıyorum.

Maddi durum ortada bu oyunculardan daha iyi oyuncuların da gelmesi zor gibiydi sanırım. Bence yapılan son transferler yerinde.

Pandev yerine daha iyi, iş yapabilecek biri alınabilirdi ama işi son güne bırakmışlar zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Umut Gündoğan bugünkü idmanda varmış. Gitmedi mi ki acaba.
    Screw you guys, I'm goin' home

muslera
    veysel semih balta tarık
    melo
    selcuk dzemaili
    pandev burak sneijder

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kadro cidden çok güzel oldu,alternatifi bol Prandelli için çok rahat oldu.Herkes şans bulur herkes dinlenir.Prandelli'ye güvenim tam.Ama Tarık boş transfer.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    muslera
    veysel semih balta tarık
    melo
    selcuk dzemaili
    pandev burak sneijder
    Abi Olcan, Sneijder dahil takımdaki bütün oyunculardan daha iyi oynuyor yahu kesilir mi hic? Bari sağ bek tarik sol bek olcan yapalım veya selcuk-olcan değişikliği.

Mesaj Yetkileri