Sayfa 119 / 163 İlkİlk ... 1969109117118119120121129 ... SonSon
3,541 ile 3,570 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anonymous www.ibb.gov.tr Çökerttiğini duyurdu.

Divan Otel (REVİR) Binlerce Gaz bombası atıldı ...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Polisler gezi parkındaki çadırları ele geçiriyor.

Yarın haberlerde görürsünüz; o çadırlarda illegal yüzlerce silahın, dosyanın, "ergenekon" ile ilgili şeylerin ve illegal marjinal gruplara ait illegal şeylerin bulunduğunu söyleyecekler. Hatta kendileri birşeyler yerleştirip, onları yeni bulmuş ayağına bile yatabilirler.

Şimdiden yazıyorum bakalım. Daha önce uyguladıkları taktikleri burada da uygulayacaklar mı ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Vali Hüseyin Avni Mutlu'yu arayan Can Dündar, Vali Mutlu'nun kendisine 'çaresizim' dediğini aktardı
    T24
    Başbakan Erdoğan'ın Ankara'da yaptığı mitingde 'Gezi Parkı'nı boşaltın, yoksa biz boşaltamayı biliriz' demesinin ardından polis bu akşam 20.00 sularında müdahaleye başladı. 45 dakika boyunca parkın boşaltılması için anons yapan polis, yaptığı anonsun ardından müdahaleye başladı.

Can Dündar, Gezi Parkı'na yapılan müdahalenin ardından İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile konuştuğunu, onun da çaresiz olduğunu söylediğini belirterek 'Polislere yalvarıyorum, orada anneler, çocuklar var. Verilen emri yerine getirmesinler' dedi.

Halk Tv'ye bağlanan Can Dündar, polisin Gezi Parkı'na yapılan eyleme sert tepki gösterdi. Müdahaleden sonra İstanbul Valisi Mutlu ile görüştüğünü belirten Dündar, onun da çaresiz olduğunu söylediğini aktardı. Polislere çağrıda bulunan Dündar, "Yalvarıyorum, yapmayın, emri dinlemeyin. Orada kadınlar ve çocuklar var" diye konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

İşte bu vahşete oy verdiniz ....

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Polis, çadırların olduğu yeri çekmek isteyen gazetecileri engelliyormuş. Neden acaba?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bugun gezi parki gunluk gulistanlik iken katiller aniden saldirmaya baslamis..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Vicdansızlar,Allah bilğdiği gibi yapsın sizi !
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Polis, çadırların olduğu yeri çekmek isteyen gazetecileri engelliyormuş. Neden acaba?
    Ürün yerleştirme yapacaklardır.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    bugun gezi parki gunluk gulistanlik iken katiller aniden saldirmaya baslamis..
    Nazar değmiştir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

''Gökçek 30 adam bulmuş hepsi tinerci 100 er tl vermiş mhp bayrağı astırmış tayyip lehine slogan attırmış.tayyibin arkasında platformda kara bi adam var o ayarlamış her şeyi.''

Ankara'da memur olan bir arkadaşımın az önce bana özelden yolladığı mesaj. Yorum yapmaya lüzum yok, her şey ortada!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

“Ayırımcılık
    Madde 122- Kişiler arasında dil, ırk, renk, cinsiyet, özürlülük, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayırım yaparak;
    a) Bir taşınır veya taşınmaz malın satılmasını, devrini veya bir hizmetin icrasını veya hizmetten yararlanılmasını engelleyen veya kişinin işe alınmasını veya alınmamasını yukarıda sayılan hallerden birine bağlayan,
    b) Besin maddelerini vermeyen veya kamuya arz edilmiş bir hizmeti yapmayı reddeden,
    c) Kişinin olağan bir ekonomik etkinlikte bulunmasını engelleyen,
    Kimse hakkında altı aydan bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası verilir.”

Nefret söylemi bağlamında değerlendirilebilecek bir maddeye de bu konuda toplumda oluşabilecek kin ve düşmanlığın önüne geçmek için TCK’da yer verilmiştir. TCK’nın 216. maddesine göre, ırkçı veya başka biçimde ortaya çıkabilecek çeşitli hakaret içeren veya şiddete yönelik, ifade ve hareketleri kamu düzeni için tehlike doğurduğu veya açık ve mevcut bir tehlikenin ortaya çıktığı durumlarda cezalandırmaktadır. Bu maddenin eski düzenlemesi genellikle düşünce ve ifade özgürlüğünü kısıtlama amaçlı kullanılmışsa da özellikle maddenin 2. fıkrası farklı etnik kökene ya da din veya inanca sahip toplumsal grupları yoğun olarak hedef alan söylemler için de kullanılabilmesi mümkündür ve bu amaçla olumlu bir düzenleme olarak kabul edilebilir.

“Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama
    Madde 216-
    1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    3) Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması halinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.”

TCK’da nefret suçları açısından ibadethanelere ve mezarlıklara zarar verme suçunu düzenlemiş ve düzenlemede “tahkir maksadıyla zarar verme” ağırlaştırıcı neden olarak yer almıştır.

“İbadethanelere ve mezarlıklara zarar verme
    Madde 153 –
    1) İbadethanelere, bunların eklentilerine, buralardaki eşyaya, mezarlara, bunların üzerindeki yapılara, mezarlıklardaki tesislere, mezarlıkların korunmasına yönelik olarak yapılan yapılara yıkmak, bozmak veya kırmak suretiyle zarar veren kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    2) Birinci fıkrada belirtilen yerleri ve yapıları kirleten kişi, üç aydan bir yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.
    3) Birinci ve ikinci fıkralardaki fiillerin, ilgili dini inanışı benimseyen toplum kesimini tahkir maksadıyla işlenmesi halinde, verilecek ceza üçte biri oranında artırılır.”

Kişilerin inanç ve düşüncelerinin açıklanması veya gereklerinin yerine getirilmesinin engellenmesi noktasında da düzenlemeler mevcuttur.

“İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme
    Madde 115 –
    1) Cebir veya tehdit kullanarak, bir kimseyi dini, siyasi, sosyal, felsefi inanç, düşünce ve kanaatlerini açıklamaya veya değiştirmeye zorlayan ya da bunları açıklamaktan, yaymaktan men eden kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
    2) Dini ibadet ve ayinlerin toplu olarak yapılmasının, cebir veya tehdit kullanılarak ya da hukuka aykırı başka bir davranışla engellenmesi halinde, yukarıdaki fıkraya göre ceza verilir.”

sanırım dokunulmazlık olmasaydı başbakan burdaki bir kaç suçtan GENE İÇERİ ATILIRDI

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tomanin altinda kalan vatandasimiz ve katiller tekme atiyor... hala..

http://www.youtube.com/watch?v=dm6bQ...ature=youtu.be

Polis yapıyor yine yapacağını,ne yaptıklarının farkında bile değiller.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hangi partiye oy verdiğin önemli değil. Şu an yaşananlara onay veriyorsan insan değilsin.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Ne kadar inandırıcı gelir bilmiyorum ama ben gezi parkına gittiğimde polise bir kere bile taş atmadım. Polisten herhangi bir zarar da görmedim biber gazı ve portakal gazı sıkılması dışında. Yanımdaki arkadaşımın kafasına biber gazı kapsülü geldi sadece.

Olaylarda şiddete karşıyım. Polisin yaptıkları zaten artık insan haklarına aykırı olmakla birlikte aramıza karışıp polise taş atanları da tasvip etmiyorum. Yalnız şimdi öyle bir video koyacağım ki buradaki şiddete ben kurban olurum.

Satılmış medyanın satılmış muhabirine yapılan bu hareketi sonuna kadar destekliyorum. Tayyibin dediği gibi, onların anladığı dilden konuşmamız gerekiyor artık herhalde:

İçimin yağları eridi:

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=Uayt7ytFh3o&feature=share"]...[/YOUTUBE]

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

http://www.kanalarti1tv.com/

Divan otelin kapısı zorlanıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

otel yakmayı seven zihniyetten de bu beklenirdi zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bende ne zaman yapacaklar diye bekliyordum.

Helal olsun başımızdakilere (!)

Halkına terörist muammelesi yap, esas teröristler gül gibi yaşasın (!)

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunun adı vahşet başka bir şey değil. "savaşlarda" dahi revirlerin dokunulmazlığı varken , çok değil iki üç gün önce ATATÜRK Kültür Merkezi'nden düşen parçanın yaraladığı polisimizi ilk o revir tedavi etmişken bugünkü muameleye bakın. Ayıptır Allah'tan Kitap'tan korkun yahu ayıptır !

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Bunun adı vahşet başka bir şey değil. "savaşlarda" dahi revirlerin dokunulmazlığı varken , çok değil iki üç gün önce ATATÜRK Kültür Merkezi'nden düşen parçanın yaraladığı polisimizi ilk o revir tedavi etmişken bugünkü muameleye bakın. Ayıptır Allah'tan Kitap'tan korkun yahu ayıptır !
    Sorsan Allah,kitap der her dakika hani nerede ?

Senin bu yaptığın hangi kitaba uyar ?

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Polisin emir kulu olduğuna inanmıyorum artık. Bu kadarı da gaddarlık.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Sorsan Allah,kitap der her dakika hani nerede ?

Senin bu yaptığın hangi kitaba uyar ?
    Ya say desem bana burada Kur'an'ın bütün ayetlerini sayabilecek nitelikte Müslüman olan arkadaşlar var ama ama bu olayları savunur nitelikte konuşuyorlar ya en komiği bu.

Samanyolu tv'den başka kanal açabilseler diyecem ki +1'i bir açın görün olanları diye ama yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

http://www.youtube.com/watch?v=jhwFE...&feature=share

Böyle ensene tokadı yersin işte iktidar yalakası
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Börk View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=jhwFE...&feature=share

Böyle ensene tokadı yersin işte iktidar yalakası
    Ben paylaşmıştım onu. bi re-post yapayım.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Ne kadar inandırıcı gelir bilmiyorum ama ben gezi parkına gittiğimde polise bir kere bile taş atmadım. Polisten herhangi bir zarar da görmedim biber gazı ve portakal gazı sıkılması dışında. Yanımdaki arkadaşımın kafasına biber gazı kapsülü geldi sadece.

Olaylarda şiddete karşıyım. Polisin yaptıkları zaten artık insan haklarına aykırı olmakla birlikte aramıza karışıp polise taş atanları da tasvip etmiyorum. Yalnız şimdi öyle bir video koyacağım ki buradaki şiddete ben kurban olurum.

Satılmış medyanın satılmış muhabirine yapılan bu hareketi sonuna kadar destekliyorum. Tayyibin dediği gibi, onların anladığı dilden konuşmamız gerekiyor artık herhalde:

İçimin yağları eridi:

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=Uayt7ytFh3o&feature=share"]...[/YOUTUBE]

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Görmedim abi diğer sayfada kalmış kusura bakma.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Görmedim abi diğer sayfada kalmış kusura bakma.
    Yok yok sorun değil. Ben o videoyu daha 10 kere paylaşacam bu konuda.

Mesaj Yetkileri