Sayfa 119 / 122 İlkİlk ... 1969109117118119120121 ... SonSon
3,541 ile 3,570 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah yararlı olur..İsterse Dünya'nın gol kralı olsun.Yararlı olsun yeter.Almışken bir de sağ bek alsak ya...

Kariyerinde bir sezonda en çok golü Banik Ostrava'da 11 golle bulan Baros hala Euro2004 de ki attığı gollerin kaymağını götürüyor.Türkiye'de ne yapacak bekleyip göreceğiz.

ya arkadaşım ingiltere ligi,fransa ligi gibi üst düzey liglerle bizim ligimiz bir mi onlarda 5 atıyorsa bizde 15 atar..Çünkü o liglerde en kötü takımlarından bazılarına bile 1-0 yenilebiliyorsun..! Örneğin Fulham-Arsenal:1-0

üstelik adam daha çok asist yapıyor hatta bence ofansif ortasaha oynayabilir lincolnün yerine mesela

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    ya arkadaşım ingiltere ligi,fransa ligi gibi üst düzey liglerle bizim ligimiz bir mi onlarda 5 atıyorsa bizde 15 atar..Çünkü o liglerde en kötü takımlarından bazılarına bile 1-0 yenilebiliyorsun..! Örneğin Fulham-Arsenal:1-0
    Çok çok saçma bir örnek.Bizim ligimiz en zor gol atılan ülkelerden biri çünkü rakpler çok sert futbol oynuyorlar.İngilterede 5 attı burda 15 atar kadar düz bir mantık kurmak çok yanlış.Kezman transfer olduktan hemen sonra bu sene en az 25 gol atarım dedi.Noldu ligde 5-6 maça çıktıktan sonra bu lig çok zor ve sertmiş bu ligde 15 gol atmak büyük başarı dedi.Yani ligi bu kadar küçümsemeyin.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gtTs26 View Post
    Kariyerinde bir sezonda en çok golü Banik Ostrava'da 11 golle bulan Baros hala Euro2004 de ki attığı gollerin kaymağını götürüyor.Türkiye'de ne yapacak bekleyip göreceğiz.

Forveti sadece gole bakarak değerlendiren zihniyet işte ona kalsa g.ünal rooneyden iyi çünkü bi sezonda daha fazla gola atmıştır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Ataşehir

Çok çok saçma bir örnek.Bizim ligimiz en zor gol atılan ülkelerden biri çünkü rakpler çok sert futbol oynuyorlar.İngilterede 5 attı burda 15 atar kadar düz bir mantık kurmak çok yanlış.Kezman transfer olduktan hemen sonra bu sene en az 25 gol atarım dedi.Noldu ligde 5-6 maça çıktıktan sonra bu lig çok zor ve sertmiş bu ligde 15 gol atmak büyük başarı dedi.Yani ligi bu kadar küçümsemeyin.
    Düz mantık kurmak elbette yanlış.
    Ancak.. Türkiye ligi ne sert ne de gol atmak zor.
    Kimse Türkiye ligini küçümsemiyor. Ancak oyuncuların düzeyleri, takımların kadroları; standartlar belli. Herşey ortada. Bu ligde gol atmak zor filan değil..
    Sadece Fenerbahçe' nin sisteminde Kezman' ın gol atması zor diyebilirsiniz, tezinizi sunarsınız, ayrı konu..
    Türkiye ligi sert bir ligse, rakipler çok sert oynuyorsa İngiltere Ligi, Amerikan Furboluna geçiş ligi olsa gerek.. Premier League ile Süper Lig' in oyunculardan beklediği fiziksel beklentiler çok farklı. İngiltere liginin ağırlığı yanında TSL çocuk oyuncağı gibi kalır.
    Bi tane oyuncunun yumurtladığı bahane ile gerçekler oluşmaz
    Ayrıca Baros top tekniği olan, rakip eksiltebilen, pas atmayı, sonuca gitmeyi bilen çok hızlı ve çok yıpratıcı bir oyuncu. Ne diyorduk Türkiye-Çek C. maçından önce; "Umalım da Baros ile başlamasınlar." Çünkü hızından, teknik özelliklerinden korkuyorduk. Tutulması çok zor bir oyuncu. Tecrübesiz, akıllı ve hızlı olmayan defans oyuncuları karşısında çok zorlanacaktır. Takım oyununu bilen biri. Kontratak da oynayabilen biri. Gerçekten komple bir oyuncu bana göre.Çok faydalı bir isim. Her teknik adamın kadrosunda görmek isteyeceği türden.
    Ve ayrıca dikkat çekilmesi gereken bir nokta;
    Baros' un çok başarılı olduğu Çek milli takımının karakteristik özelliği neydi, nedir? Hızlı futbol; tek paslar, direk oyun. Bu sene Skibbe' nin ilk demeçlerini bulursanız üstünde durduğu şey neydi, ne demişti;
    "Ben oyuncuların sert ve hızlı pas atmalarının üstünde dururum. Bu çok önemli." İlk maçlar itibarıyla ne gördük; takım çok fazla yan pasa mecbur kalsa da -ileride çözülebilecek sorunlardan ötürü- , yapmak istediği yerden, hızlı futbol. Bulunan boş alanlarda koşu alanına atılacak toplarla sonuca gitmek.. Bu şartların hepsi Baros' un uyumlu olacağının göstergesi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İkinci bomba patlamadı!

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Giourkas Seitaridis, Portekiz Ligi takımlarından Benfica'ya transfer olmak üzere.

Uğur Uçar ve Sabri Sarıoğlu'nun sakatlıklarının ardından defansın sağına takviye yapmak isteyen Galatasaray'da Seitaridis ismi bir süre önce gündeme gelmişti. Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe'nin "Sağ bek istiyorum" açıklamasının ardından gözler tam anlamıyla Yunan savunma oyuncusu Seitaridis'e çevrilmişti.

Yaşanan bu süreç sonrasında Atletico Madrid'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve Madrid'de kalacağını açıklayan Seitaridis, Galatasaray'ın transfer hayallerine nokta koymuştu. Ancak, buna rağmen Galatasaray'ın Seitaridis'in transferinden vazgeçmediği kapalı kapılar ardında sürekli konuşuluyordu. Sürpriz bir şekilde Milan Baros'u kadrosuna katan Galatasaray'ın transferdeki ikinci bombasının Seitaridis olduğu ifade ediliyordu ki, kötü haber Portekiz'den geldi.

Bu sezon Quique Sanchez Flowers yönetiminde iddialı bir kadro ile sezona giriş yapan Benfica, Seitaridis ile her konuda anlaştı. Oyuncunun transferini bitirmek için bu hafta Atletico Madrid yöneticileriyle bir araya gelmeye planlayan Benfica, en kısa sürede bu transfere nokta koyarak Quique Sanchez'in eline istediği kadroyu teslim etmek istiyor.

Panathinaikos'tan Dynamo Moskova'ya 10 milyon avro karşılığında transfer olan Seitaridis, Rusya'da bir sezon oynadıktan sonra La Liga takımlarından Atletico Madrid'e transfer olmuştu. Yeniden yapılan Atletico Madrid kadrosuna kendisine yer bulmakta zorlanan deneyimli savunma oyuncusunun 5 milyon avro karşılığında Benfica'ya transfer olması bekleniyor.

Kaynak : Sporx.com
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Skibbe varken forvet almak bana biraz saçma gelmeye başladı.Neredeyse her maç Nonda gol atıyor.Tek forvet oynuycaksan bırak oynasın Nonda.Milan Baros'u aldık.Baros tek forvet oynuycak.Olan Nonda'ya ve Ümit'e olucak.Ya Skibbe bu takımdan gidicek ya da çift forvete dönücek.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aygün her fırsatta skibbeyi kötüleme Milan Baros un oynayacağı maçı bekle elbetteki çift forvete döneceğiz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Skibbe varken forvet almak bana biraz saçma gelmeye başladı.Neredeyse her maç Nonda gol atıyor.Tek forvet oynuycaksan bırak oynasın Nonda.Milan Baros'u aldık.Baros tek forvet oynuycak.Olan Nonda'ya ve Ümit'e olucak.Ya Skibbe bu takımdan gidicek ya da çift forvete dönücek.
    Skibbe'yi ben de beğenmiyorum ancak Milan Baros'u Nonda'nın yanına aldığımızı düşünüyorum..Nonda bir formsuz oldu mu sakatlandı mı ne olacak?Ümit Karan'a kalacağız..Ümit de tek forvet oynayamaz yanına Serkan Çalık gelecek..Milan Baros çok ama çok yararlı olabilir bu sene.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tek forvet ile devam edeceksek tek forvete uygun bir oyun kurucu almamız gerekir..oyunu geriden kurabilen , iyi okuyabilen bir oyuncu..lincoln forvete gömülüyo öyle olunca da oyunu kuran ayhanın kaptırdığı her topta kontra yiyoruz..

lincolnü biraz daha geride oynatırsa bir çözüm olabilir..

sağ bek gereksinimimiz ise dün birkez daha ortaya çıktı..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Herkes yakında dediğime gelecek sonuçta Nonda top almaya geriye geliyor yani Lincoln'ün yaptığını da yapıyor.Yolla Lincoln'ü Baros-Nonda çift forvet oyna kanatlar adam gibi oynasın ortada Ayhan-Topal-Barış-Linderoth dörtlüsünden 2'sini koy ortaya oynasınlar..

Bu sene Lig'de Beşiktaş, Trabzonspor ve Skibbe doğru kararlar verirse Galatasaray fırtınası esecek. Bizim yaptığımız transferler(gelen-giden) ve kadronun son durumu ŞL-TSL-TrKupası maçlarını kaldıramaz. Elbet bir yerden patlak verecek bu kadro. En uzun maraton ve en çok maç TSL'de olduğu için TSL'de patlayacağız.
    Ama Galatasaray gerçekten de çok kaliteli bir kadro oluşturdu bu sene. Ben Sağ Bek'i Uğur Uçar'ın kapatabileceğine inanıyorum. Bence Uğur Uçar'a zaman ve şans verilmeli. Potansiyeli çok yüksek olan bir savunma oyuncusu.

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Forveti sadece gole bakarak değerlendiren zihniyet işte ona kalsa g.ünal rooneyden iyi çünkü bi sezonda daha fazla gola atmıştır..

Zihniyet tahlili yapmaya gerek yok. Gs bu adamı ne için aldı ? Savunma için değil herhalde.Kezman nasıl rezil olduysa ki bu Kezman Hollanda'yı sallayan Chelsea , A.Madrid görmüş bir adamdı Baros'da eğer gol sorunu yaşarsa aynı sorunlarla karşılaşır.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Bu sene Lig'de Beşiktaş, Trabzonspor ve Skibbe doğru kararlar verirse Galatasaray fırtınası esecek. Bizim yaptığımız transferler(gelen-giden) ve kadronun son durumu ŞL-TSL-TrKupası maçlarını kaldıramaz. Elbet bir yerden patlak verecek bu kadro. En uzun maraton ve en çok maç TSL'de olduğu için TSL'de patlayacağız.
    Ama Galatasaray gerçekten de çok kaliteli bir kadro oluşturdu bu sene. Ben Sağ Bek'i Uğur Uçar'ın kapatabileceğine inanıyorum. Bence Uğur Uçar'a zaman ve şans verilmeli. Potansiyeli çok yüksek olan bir savunma oyuncusu.
    bu ne demek oluyor ? Beşiktaş ve Trabzon ile ne alaka ?

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Gs tv'yi açın baroşun gelişini gösteriyor...

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    bu ne demek oluyor ? Beşiktaş ve Trabzon ile ne alaka ?
    Nasıl ne alaka ? Genel bir transfer değerlendirmesi işte.
    Bu mesaj'da alıntı yapıp da Beşiktaş ve Trabzon ile ne alaka ? diye bir şey bulamıyorum. Olsaydı emin ol ki tek sen yapmazdın bunu. Transfer Haberleri tartışma potansiyeli yüksek olan mesajlar içerir. Bu mesaj bunlardan bir tanesi değil kendimce. Tartışmaya çekilecek hiçbir yer yok çünkü. Yapılan transferlerle Beşiktaşın, Trabzonsporun ve Galatasarayın şampiyonluk için yarışacağını Fenerbahçeninse kadrosunun kaldıramayacağını belirttim. Yeterince açık olmuştur umarım ?

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Nasıl ne alaka ? Genel bir transfer değerlendirmesi işte.
    Bu mesaj'da alıntı yapıp da Beşiktaş ve Trabzon ile ne alaka ? diye bir şey bulamıyorum. Olsaydı emin ol ki tek sen yapmazdın bunu. Transfer Haberleri tartışma potansiyeli yüksek olan mesajlar içerir. Bu mesaj bunlardan bir tanesi değil kendimce. Tartışmaya çekilecek hiçbir yer yok çünkü. Yapılan transferlerle Beşiktaşın, Trabzonsporun ve Galatasarayın şampiyonluk için yarışacağını Fenerbahçeninse kadrosunun kaldıramayacağını belirttim. Yeterince açık olmuştur umarım ?
    açıklama için Teşekkürler Özkan Abi...

Rica Ederim, her zaman. (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baya taraftar varmış..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ya bende akşam gelcek zannettim kaçırdım görüntüleri

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hey maşallah polislere bak

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

15 numara nerden çıktı yahu :?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    15 numara nerden çıktı yahu :?
    Milli takımdaki forma numarası. 9 numaranın hemen verilmemesi iyi olmuş 15 iyidir.

9 un verilmemesine sevindim. Liverpool da da bir ara giymişti sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

l'pool da 5 giymişti . ben de sevindim 9un verilmemesine .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

9'u giymesini ben de istemiyordum, ama başka numara mı kalmadı yahu? Versinler 26'yı, versinler 23'ü (ki benim uğurlu rakamımdır, fm'de kime versem coşturuyor )

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kırış kırış formayı vermişler adama yazık Bundan sonra ya Nonda'nın formasını alırım ya da Baros'un.Geçen sene aldım Lincoln'ün 1000 pişman oldum. Hayırlı olsun camiaya.

Mesaj Yetkileri