Sayfa 119 / 149 İlkİlk ... 1969109117118119120121129 ... SonSon
3,541 ile 3,570 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hoca 4-1-4-1 dedi ama biz sahada simdiye kadar dedigin 4-2-3-1i gorduk.

Hoca Adriani kenarda kullanmak istiyor iceri kat edebilen kanat oyuncusu yaratmak istiyor, 10 numarayada Soneri hazirliyor.

Ben Batu'dan umitliyim, Burak Yilmaz'dan muthis bir Poacher yaratiysak Batuhandanda birseyler olacaktir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bende Batuhan'dan bir şey olacağını sanmıyorum. Burak Batuhan'dan daha iyi bir kumaşa sahipti bence. Batuhan ağır bir futbolcu zaten oynamayınca hiç çekilmiyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

2010

2013

Burak Yilmazin Manisa macerasi, Eskisehir macerasida oldu. Ama sonunda geldi Turkiyenin en iyi forveti oldu. Hepsi 3-4 sene icinde gerceklesti.

Ben Mustafa Resit Akcay'dan umitliyim, Senol Gunes gibi konusmasini insana yaklasmasini ve ona guven vermeyi bilen bi insan. Batuyu bize kazandiracak

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü, diğer meslektaşlarından çok farklı bir profile sahip. Kulübe kütüphane yaptıran, öğrencileriyle felsefi ağırlıklı sohbetler yapan, bilime, okumaya, araştırmaya sevdalı Mustafa Reşit Akçay'ın gençlere verdiği önem de üst düzeyde.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Batuhan ile Burak'ı karıştırmamak lazım. Burak o merdivenleri daha ağır çıktı, daha çok ders aldı. Batuhan kendisine verilen tüm şansları elinin tersiyle itip istismar etti. Batuhan'dan en fazla ortalama süper lig takımına pivot santrafor olur

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Farkli oldugunu biliyorum Batunun ama MRA'da farkli.

Yusuf'u guclendirmek icin antremanda herkesi Yusuf'u biraz hirpalalamasini istiyormus hoca. Degisik bir adam, methodlari fazla.

Neyse Batu konusunun yeri transfer basligi degil, sohbet alanindan devam edilir.

Dun yazdigim Necati bugun gazetelerde

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Açıkçası futbolcu olsam MRA ile çalışmak isterdim.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

'Satmayacağız' dedi, fiyat verdi!
    Radyospor'daözgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Öksüz'un açıklamasındaki karmaşa ise dikkat çekiciydi! Önce, "Sayın başkan beni aradı. Uche'yi beğendiklerini; iznimiz olursa görüşmek istediklerini söylediler. Ben de bu konuda iznimizin olmadığını söyledim. Biz kendisini göndermek istemiyoruz" diyen Öksüz'ün konuşmasının sonunda "4 milyon euro'yu getiren Uche'yi alır" demesi ise kafa karıştırdı. Trabzonspor yönetiminin Uche konusunda Kasımpaşa'dan bir görüşme daha talep edeceği, olumlu yanıt alamazsa alternatiflere yöneleceği öğrenildi.

4 milyona gider Muhammedi aliriz

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gekas Antalya ile anlasmis galiba

oda gitti

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben hâlâ Kalu Uche'nin Trabzon'a geleceğini düşünüyorum. Önümüzdeki hafta içinde de tamamlanır transfer.

NOT: Duyumcu değilim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Henrique gruplarda bu kadar atamaz belki hiç atamaz.Gol attığı takımlar basit takımlar yani attığı golleri görüp forvet almamak ayıp olur.Kalu Uche ve Necati bu 2 isimden birinin geleceğini düşünüyorum 2 isimde her türlü takımın gol yükünü çekebilecek isimler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yeni forvetimiz hayirli olsun

Janko'ya lisans cikartilmis bugun

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Guidetti'yi kiralamisiz haberleri var

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Guidetti'yi kiralamisiz haberleri var
    http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=5830

Bu yazımı hatırladım bir an abi.

Eğer doğru ise çok çok iyi bir transfer, Guidetti'yi çok istiyorum ligimizde izlemek. Ben çok başarılı olacağını düşünüyorum, düzenli oynadığı zaman Hollanda liginde çok iyi istatistiklere ulaşmış bir oyuıncu.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ertan Suzgun ; Trabzonspor, M.City'den John Guidetti'yi satın alma opsiyonlu kiraladı...İsveçli golcü yarın sabah Trabzon'da tesislerini dolaşacak

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ertan Suzgun ; Trabzonspor, M.City'den John Guidetti'yi satın alma opsiyonlu kiraladı...İsveçli golcü yarın sabah Trabzon'da tesislerini dolaşacak
    Vay be! Adamın Trabzon'da tesisleri de varmış. Dedesi Trabzon göçmeni herhalde.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

tesislerini olcakti

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Öyle yazıyor zaten, dikkat edersen. Tesisleri olacak o.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

benim kafada gitti dogru tesisleri olacakti

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=5830

Bu yazımı hatırladım bir an abi.

Eğer doğru ise çok çok iyi bir transfer, Guidetti'yi çok istiyorum ligimizde izlemek. Ben çok başarılı olacağını düşünüyorum, düzenli oynadığı zaman Hollanda liginde çok iyi istatistiklere ulaşmış bir oyuıncu.
    Cok sansizlik yasadi Guidetti, toparlamasi zaman alabilir ama toparlandiginda ise biz Burak'tan sonra iyi bir forvet izleriz takimimizda.

2 kere babasinin isi yuzunden Kenyada yasamis, ordaki cocuklar arasinda futbol oynamis.

Uche'ye milyonlar sayacagimiza, Guidetti'yi kiraladik . Takima ve Turkiyeye uyum saglarsa bonserviside opsiyonlu, yani risk free

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...i-agaoglu-ndan

Kim acaba ? Ali Ağaoğlu var işin içinde Messi bile olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonspor have confirmed that Dimitar Berbatov is on their ‘agenda’.
    Sportsmail reported the Turkish side’s interest earlier this season and club president Ibrahim Haciosmanoglu re-iterated that the Fulham striker is on their winter transfer list and, due to extra investment from businessman Ali Agaoglu, they are looking to make a move.
    Speaking to Turkish newspaper Hurriyet, Haciosmanoglu said: 'Bulgarian striker Dimitar Berbatov has been on our agenda.

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...abzonspor.html

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Rakibin oyununu kendi sahamızda kabul edip, hızlı hücumlarla gol arayan bir takımız ama ne hikmetse 6 aydır gündemimizi en çok meşgul eden forvet Berbatov. Kendisini beğeniyorum fakat yaşı ve oyun yapımıza pek uymaması nedeniyle gerçekleşmemesini temenni ettiğim bir transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ayni benim gibi dusunuyorsun renkdas.

Asamoah Gyan daha uygun bize

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

@nekop ve @Bordo61Mavi

İyi de hoca sanırım haddimizi bilerek oynuyoruz gibi cümleler kurmuştu. Demekki kadronun yetersiz olduğunu düşündüğü için bu oyunu oynatıyor takıma. Daha güçlü, ilerde top tutabilen bi kadro kurup ona göre oyun oynatabilir. Berbatov da gayet yeterli bi santrafor gerektiğinde iyi top saklar gerektiğinde de inanılmaz goller atabilen bir isim. Böylelikle takımın iki taktiği olur küçük takımlara karşı Berbatovl'u sistem büyük takımlara karşı Henrique'li kontra sistemi.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Berba cok iyi bir forvet ama tek basina Trabzonun oyun stilini degistirmesine yeterli olmaz

Mohamed Sissoko ile anlasildi iddialari var, ne kadar dogru bilemiyorum. Anderlecht'le antremanlara cikmisti ama anlasamamistilar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence takım gayet iyi. Colman'ın yerine onun gibi savaşçı ve teknik fakat daha kaliteli bir MC alsalar hiç bir sıkıntı kalmaz. Yerli olsa daha iyi olur aslında kontenjan açısından da. Ya da savunmada Bamba tribüne geçer bir çare bulunur ve orada yabancı oynatılır onu bilemem fakat bence sıkıntı orta saha bölgesinde. Zokora'ya ayak uyduramıyor Colman. Çok istikrarsız. Oyundan kaybolmayan bir adam lazım. Bir Alman orta saha iyi olabilir aslında. Disiplinli, işini bilen. Yıldızdan anladığımız nedense PES'te, Fifa'da adını duydugumuz isimler oldugu için Türkiye'de pek başarılı bir transfer hamlesi beklemiyorum. Umarım yanılırım.

Onur

Bosingwa
    Bamba
    Mustafa
    Aykut

Adrian
    Zokora
    TRANSFER

Olcan
    Malouda

Henrique
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    @nekop ve @Bordo61Mavi

İyi de hoca sanırım haddimizi bilerek oynuyoruz gibi cümleler kurmuştu. Demekki kadronun yetersiz olduğunu düşündüğü için bu oyunu oynatıyor takıma. Daha güçlü, ilerde top tutabilen bi kadro kurup ona göre oyun oynatabilir. Berbatov da gayet yeterli bi santrafor gerektiğinde iyi top saklar gerektiğinde de inanılmaz goller atabilen bir isim. Böylelikle takımın iki taktiği olur küçük takımlara karşı Berbatovl'u sistem büyük takımlara karşı Henrique'li kontra sistemi.
    Sistemi değiştirmek için bize 2-3 net transfer lazım, bunlarında devre arasında olacağına dair inancım yok. Ayrıca devre arası sistemde büyük değişikler yapmak bana -özellikle geçen sene Galatasaray yaptıktan sonra- pek mantıklı gelmiyor. Mevcut sistemde, hocamızın deyimiyle haddimizi bilerek; Avrupa'da gruplardan çıkmayı başardık, ligde bence iyi durumdayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mustafa akçay yarın ki maçtan sonra istifa edecek veya gönderilecek gibi bir duyum dolaşıyor ortalıkta.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İlginç olur.Her ne kadar bazı tercihleri amatörce olsa da bu takımı o buralara getirdi.Hem kimi alabilirler ki ?

Mesaj Yetkileri