Sayfa 119 / 1204 İlkİlk ... 19691091171181191201211291692196191119 ... SonSon
3,541 ile 3,570 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Galatasaray'ı istiyorum"

20 Ağustos 2009 Perşembe * 09:38

Bursasporlu Sercan Yıldırım, samimi açıklamalarda bulundu.

Yerli transfer piyasasının en flaş ismi olan ve başta kulübümüz olmak üzere bir çok takımın da gündeminde yer alan Bursasporlu Sercan Yıldırım, samimi açıklamalarda bulundu. G.Saray'ın transfer etmek için büyük çaba harcadığı ve son olarak Bursaspor'a 3 milyon euro+dört futbolcu önerdiği yıldız oyuncu, ilk kez açık ve net bir şekilde "G.Saray'da oynamak istiyorum" dedi. 19 yaşındaki golcü, G.Saray'ı tercih etmesinde Frank Rijkaard faktörünün büyük rol oynadığını söyledi.

Hollandalı teknik adamla çalışmaktan gurur duyacağını belirten Sercan "Onun gibi dünya çapında bir hocanın takımında oynamayı kim istemez" dedi. Her şeye rağmen G.Saray'ın Bursaspor'la anlaşması gerektiğini vurgulayan Sercan "Transferim olmazsa da sorun değil, çünkü ben Bursa'da mutluyum" diye konuştu. Bu arada Bursaspor ile G.Saray arasındaki pazarlığın sürdüğü ve tarafların anlaşmak üzere olduğu belirtildi. G.Saray, Sercan için 3 milyon euro ile kaleci Aykut, Mehmet Güven, Alparslan ve Yaser'i önermişti.

Kaynak:Webaslan

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Eminim Sercan böyle şeyler söyler

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu Sercan'dan kaç tane var,dakikada bir farklı açıklaması yayınlanıyor da her yerde

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Eminim Sercan böyle şeyler söyler
    Katılıyorum İsmail abime (:.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

''SERCAN'I SATMAYI DÜŞÜNMÜYORUZ''-

Sağlam, ''Sercan'ın gitme ihtimaline karşı B planınız var mı'' sorusuna ise şu yanıtı verdi: ''Biz bu sene hedeflerin büyütülmesi çerçevesinde kadronun korunması yönünde bir karar aldık ve Sercan'a çok ciddi teklifler gelmesine karşı kadromuzda tuttuk. Geçen yılki kadromuzu koruyup kaliteli takviyeler yaptık. Sercan'ın dışında Volkan, Shin ve bazı genç oyuncularımıza teklifler var. Biz Sercan'ı satmayı düşünmüyoruz. Ancak, reddedilmeyecek bir teklif gelirse gerekli değerlendirmeyi yaparız. Sercan çok yetenekli, ancak futbolu daha yeni yeni öğreniyor. Sercan, 1 yıl daha Bursaspor'da kalırsa Avrupa'nın sayılı oyuncularından biri olur. Ona öğretecek çok şeyimizin olduğunu düşünüyorum.''

Medyanın elinde haber yapacak isim kalmadığı için sürekli Sercan üzerinden gazete satmaya çalışıyorlar. Kimsenin bir yere gittiği yok. Biz söylemekten bıktık medya karalamaktan bıkmadı. Ne diyelim Türk Medyasının sorunu bu. . .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün Man.Utd'u istiyordu bugün Galatasaray'ı yarın Fenerbahçeyi böyle gider bu kolpa basına pek inanmıyorum açıkçası 1 hafta sonra bekleyelim görelim Sercan hangi takımda ama Sercan'ı Galatasaray'da görmek istiyorum umarım gelir..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gangstaa View Post
    Galatasaray'ı istiyorum"

20 Ağustos 2009 Perşembe * 09:38

Bursasporlu Sercan Yıldırım, samimi açıklamalarda bulundu.

Yerli transfer piyasasının en flaş ismi olan ve başta kulübümüz olmak üzere bir çok takımın da gündeminde yer alan Bursasporlu Sercan Yıldırım, samimi açıklamalarda bulundu. G.Saray'ın transfer etmek için büyük çaba harcadığı ve son olarak Bursaspor'a 3 milyon euro+dört futbolcu önerdiği yıldız oyuncu, ilk kez açık ve net bir şekilde "G.Saray'da oynamak istiyorum" dedi. 19 yaşındaki golcü, G.Saray'ı tercih etmesinde Frank Rijkaard faktörünün büyük rol oynadığını söyledi.

Hollandalı teknik adamla çalışmaktan gurur duyacağını belirten Sercan "Onun gibi dünya çapında bir hocanın takımında oynamayı kim istemez" dedi. Her şeye rağmen G.Saray'ın Bursaspor'la anlaşması gerektiğini vurgulayan Sercan "Transferim olmazsa da sorun değil, çünkü ben Bursa'da mutluyum" diye konuştu. Bu arada Bursaspor ile G.Saray arasındaki pazarlığın sürdüğü ve tarafların anlaşmak üzere olduğu belirtildi. G.Saray, Sercan için 3 milyon euro ile kaleci Aykut, Mehmet Güven, Alparslan ve Yaser'i önermişti.

Kaynak:Webaslan
    Bu haberi yapan fotomaç olduğu için ben pek dikkate almadım ama doğruysa bilemem artık Bir de Elano Santos'a bonservisiyle değil Kiralık olarak gidiyormuş sadece maaşı karşılığı
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by AirJeT View Post
    Bu haberi yapan fotomaç olduğu için ben pek dikkate almadım ama doğruysa bilemem artık Bir de Elano Santos'a bonservisiyle değil Kiralık olarak gidiyormuş sadece maaşı karşılığı

bu verildi zaten

30 ağustos a, hatta (emin değilim) 3 eylül e kadar hiçbir habere inanmayı düşünmüyorum artık. 10 gün sonra herşey bitmiş olacak ve en doğrusunu en kesinini göreceğiz ..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    edit:10 gün 15 gün ne farkeder
    Last edited by ForCimbom : 20.Ağustos.2009 at 21:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin gündeminde olan Bursasporlu Sercan Yıldırım konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı’nın, Galatasaray’ın Florya Metin Oktay Tesisleri’ne Sercan’ın transferi için gittiği ve Galatasaraylı idarecilerle görüştüğü öğrenildi.

Edindiğimiz bilgiye göre sarı-kırmızılı ekip, genç golcü için daha önce yaptığı para teklifini yükseltti. Galatasaray’ın son teklifi: 5 milyon Euro + Shabani Nonda.

Sercan Yıldırım’ın transferi konusundaki gelişmeler MARATON.COM.TR’de olmaya devam edecek!..

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: BURAK ÖZKAYA

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Teklif bu ise transfer bitmiştir hayırlı uğurlu olsun..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray 5 milyon euro verir mi emin değilim ben şahsen, ayrıca Nonda Bursaspor'a gitmek ister mi o da ayrı konu. Bakalım ne olacak transferin son günlerinde..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Galatasaray ve Fenerbahçe’nin gündeminde olan Bursasporlu Sercan Yıldırım konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı’nın, Galatasaray’ın Florya Metin Oktay Tesisleri’ne Sercan’ın transferi için gittiği ve Galatasaraylı idarecilerle görüştüğü öğrenildi.

Edindiğimiz bilgiye göre sarı-kırmızılı ekip, genç golcü için daha önce yaptığı para teklifini yükseltti. Galatasaray’ın son teklifi: 5 milyon Euro + Shabani Nonda.

Sercan Yıldırım’ın transferi konusundaki gelişmeler MARATON.COM.TR’de olmaya devam edecek!..

MARATON.COM.TR ÖZEL
    HABER: BURAK ÖZKAYA
    Nonda Türkiye'ye Galatasaray için geldim başka takıma gitmem demişti sanmıyorum gideceğini teklif iyileştirilmiş bi teklif olduğu için Nonda olmasada başka bir oyuncu kabul edilebilir gözüküyor eğer haber doğruysa..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sercan Yıldırım gelirse mükemmel olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe, Galatasaray ile benzer şartları sunarsa Sercan'ı biz alırız diye düşünüyorum. Bursaspor başkanı'nın, başkanlığı kazanırsa Aziz Yıldırıma bir sözü vardı çünkü. Sanırım bizim teklifimiz 5MN€ + Uğur Boral. Galatasaray nakitte daha üstüne çıkar yada, 5MN'nun yanında önerdiği oyuncuyu Ertuğrul Sağlam daha çok isterse anca o şekilde GS bitirir bu transferi. Yoksa FB çekilmedikçe Sercan GS'ye gidemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Radyospor'da, Fenerbahçe'nin 5.5 milyon euro ve Ali Bilgin'i önerdiğini söylemişler. Ben senin gibi düşünmüyorum, şartlara baktığın zaman 5 milyon euro + Nonda daha mantıklı olur. Sonuçta Giden forvetin yerine, hem para hem de ligin iyi forvet oyuncularından birini alıyorsun. Tabii daha önce dediğim gibi ne bizim 5 milyon vereceğimizi ne de Nonda'nın gideceğini sanmıyorum. Bir anca önce bitsin bu Sercan transferi artık, kime gidecekse yada takımında kalacaksa belli olsun gelecek vadeden bir oyuncu, kafası karışacak süre uzadıkça..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antu'da Uğur Boral adı geçiyor hatta bi arada Uğur ve Ali beraber teklif edilmiş GS'nin teklifinden sonra 5+ Uğur denmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi ben de açıkçası senin gibi düşünmüyorum Beetlejuice. Bursaspor açısından hem Fener'den hem bizden giden tekliflere bakıldığında, bizim teklifimiz bir adım önde görünüyor. Neden diye soracak olursanız;

Bursaspor için Sercan'ın önemini geçtim, öncelikle bir forvet oyuncusu. Takımın en golcü oyuncusu sanırım. Bursaspor'da Sercan giderse eğer onun performansını gösterebilecek bir forvetleri yok herhalde. Eğer Bursaspor başkanı mantıklı düşünürse en iyi oyuncularının yokluğunu onun mevkisinde oynayan Avrupa'da top koşturmuş bir oyuncuyla doldurmayı tercih eder.

Diyelim oldu da hani FM'de olduğu gibi, Bursa hem Fener'in hem de bizim teklifimizi kabul etti, bu transfer için objektif olarak bakarsak yine biz bir adım önde görünüyoruz. Gerek Dünya çapında bir teknik direktör ve yardımcı antrenörü ile, gerekse bu sene transfer edilen futbolcular ile. Bu sene duyumlarıma göre Rijkaard antremanları pozisyonlara göre yaptırıyormuş. Yani bir stoper ile bir forvet aynı antrenmana çıkmıyormuş ki bu da oyuncuların gelişimine doğrudan etki edecek bir olay. Sercan da eminim kendi futbolunu daha yukarıya taşımak istiyordur elbet. Bu da onun için ayrı bir fırsat.

Son olarak da Bana göre Sercan'a olan ihtiyacımız, Fenerbahçe'ye daha fazla. Görünüşe göre Daum, bu sene tek forvet oynayacak. Ya da Semih olmadığı için tek forvet oynadı. Eğer tek forvet oynayacak ise Sercan takımdaki 3. forvet olur ki bu da onun çok zor forma şansı bulacağı anlamına gelir. Ama Galatasaray'da Baros'tan sonra sırıtmayacak bir forvet görünmüyor. Nonda'nın da gitmeyi kabul ederse gideceğini düşünürsek Yaser kalıyor geriye. Sercan da Yaser'i rahatlıkla kesebilir.

Tabii bütün bunlardan önce Nonda gitmeyi kabul eder mi bilemem. Ben yorumumu olasılıklar üzerine değerlendirdim yanlış anlaşılmasın...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Sercan Bursa çocuğu rahat olun kafası karışmaz.Adam daha 19 yaşında o yüzden zaten Bursaspordan gidicem diyor.Bursada onu satmıyor.Yaa Bursaspordan komik denecek kadar az maaş alıyor.Takımı seviyor.Şimi Bursaspora hem maddi yönden zararı yok.Hem Bursaspor seneye satsa iki katı fşyat alıcağını biliyor.Takıma yararı var zararı yok.Yani satmak çok saçma.Ben Sercanın gidiceğini zannetmiyorum.Gidicek olsa sözleşmesini devam ederken 1 sene daha uzatmazdı demi
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bursa için direk oynayacak forvet sıkıntısı yok kanısındayım. Sercan yerine Muhammed Demir'i monte edebilirler.

Önemli olan Nonda yada takasta forvet vermek değil, Ertuğrul Sağlam'ın istediği oyuncuyu vermek ki, Nonda da Uğur'da istediği oyuncular.

Fenerbahçedeki toplam forvet sayısı 2 olduğuna göre Sercan geldiği takdirde rahatlkla forma bulabilir. Semih'in Avrupa Şampiyonasından beri zırt pırt sakatlandığını göz önüne alırsak ve Güiza'nın ayda bir iyi oynadığını düşünürsek, Sercan gibi ligimizde etkili bi forvet bizde de oynayabilir.

Biz konuşuyoruz ama bakalım soneç ne olacak. Her ne olursa olsun Türk Futbolu kazansın...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Denildiği gibi Nonda + 5 vermiş ve Nondayı gitmeye ikna edersek bu işin bitme olasılığı yüksek bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sözde nakit ihtiyacı olan bir Bursa ve Sercan'ın en az 5 katı kazanan bir Nonda. En az 1.5milyon€ alıyordur GS'den.

Merakle beklediğim haberlerden biri şu Sercan olayı. Topuz gibi inada binsede Sercan'ıda alsak Bence Geleceği parlak bir oyuncu.

Sercan'ın yarısını Fenere yarısını Galatasaray'a verelim ne dersiniz ?

Haberimiz yok oyuncuyu satmışız da hangisi iyi olur onu konuşuyoruz. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İsterseniz sakin olun. Satmazsanız oynatırsınız olur biter. Bu kadar abartılacak bir durum yok. Burada ayrılmayı tercih ederse kime gidebileceği konusunda fikirler belirtiliyor. Kimse ayrılıyor kesin demiyor. Gelirse iyi oyuncudur, faydası dokunur, hoşgelir; gelmezse de birşey kaybedeceğimizi düşünmüyorum ben açıkçası. O mevkiiye altyapıdan Cem Sultan yükselir 1-2 yıla kadar. Hatta gelmemesi belki daha hayırlı bile olabilir, zira ortaya ciddi miktarda para konacak ve o mevkiiye transferin gereksiz olduğunu düşünüyorum ben.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bursalı arkadaslar niye geriliyorsunuz? Burada ckan haberler hakkında yorum yapıyoruz, gelir yadaa gelmez bilemeyiz ama 1 eylüle kadar transfer dönemi bitene kadar dedikodular bitmez

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yazıyoorrr yazıyooorrr Türkspor.net yazıyooorr

BURSA BAŞKANI İBRAHİM YAZICI FLORYA'DA.. NEDEN GELDİLER? CEVABI ADNAN SEZGİN VERDİ..
    Galatasaray ile Burasspor kulübü arasındaki muhabbet her geçen gün biraz daha ileri gidiyor.. Başkan İbrahim Yazıcı ile eksi dostu Adnan Sezgin arasında su sızmıyor.. Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta sonu Adnan Sezgin Eskişehir Bursa maçını izlemeye gitmiş daha sonra Bursa Başkanı İbrahim Yazıcı ve ortak dostları ile yemek yemişlerdi.. Bugün ise Bursaspor başkanı ve yine ortak dostları FLORYA'YA ziyarete geldiler.. TURKSPOR.NET ZİYARETİN AMACINI SORDU.. ADNAN SEZGİN NE CEVAP VERDİ.. MUHABBET ÇOK AMA NEDEN SONUÇ YOK..

Turkspor.net geçtiğimiz gün BURSASPOR TOK SATICI.. GALATASARAY TOK ALICI diye bir haber yapmış Sercan olayında son gelişmeleri taraftarların bulundukları noktayı açıklamıştı..
    Bursaspor TOK SATICI olunca ya da bu rolü oynayınca, Galatasaray'da AMAN SERCAN'I MUTLAKA ALMALIYIZ modunda değilde OLURSA İYİ OLUR diyerek hareket edince, adımlar santim santim atılıyor, iki kulüp arasında muhabbet üst düzeye çıkıyor ama her iki tarafta kartlarını açık bir şekilde ortaya koyarak SON NOKTAYI KOYMA DURUMUNA GELMİYOR..

Bursaspor İSTEMEM YAN CEBİME KOY AMA KOYACAKSAN BİRAZ FAZLA KOY diyerek, karlı bir alış veriş için muhabbeti koyulaştırırken, GALATASARAY çıtayı yükseltebileceği yere kadar yavaş yavaş yükseltiyor..

Evet Adnan Sezgin'in Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı ile yediği yemekten sonra Bursaspor Başkanı Yazıcı ve arkadaşları bugün FLORYA'ya ziyarette bulundular..

Turkspor.net ziyaretin amacını özellikle İÇ TRANSFERDE görüşmeleri sürdüren isim olan ADNAN SEZGİN'e sordu..

SADECE NEZAKET ZİYARETİ .. ÇAY İÇMEYE GELMİŞLER..

Turkspor.net ziyaretin amacını sorduğunda Adnan Sezgin "Nezaket ziyareti için geldiler.. Doğrudur.. Ama VALLAHİ birşey yok.. Çay içmeye geldiler.. " diye cevapladı..

Aslında kız istemey bile önce ÇAY İÇMEK için gidildiği düşünüldüğünde, SERCAN olayı ile PEKİŞEN BU MUHABBETİN ADIM ADIM TRANSFERE DOĞRU gittiği de ortada..

Ama her iki tarafta , çok istekli olmadıklarını, bunun da pazarlık güçlerini kuvvetlendireceğini düşünerek, olayı ağırdan alıyorlar.

Görünen o ki, Galatasaray'ın Sercan'a ne kadar ihtiyacı varsa, Bursaspor'un da o kadar ihtiyacı var..

Sercan G.Saray için OLMAZSA OLMAZ değil, Bursaspor'un ise MADDİ GETİRİ İÇİN SERCAN'ı satması OLMAZSA OLMAZI değil..

Zaten olay burada düğümleniyor..
    Bursaspor bu tavrı ile G.Saray'ın teklifini biraz daha yukarı taşımasını bekliyor..

Galatasaray ise Sercan için düşünülen LİMİT NOKTASINA adım adım gidiyor..

İşin aslı MUHABBETİN , YEMEKLERİN, ÇAY İÇMELERİN asıl sebebi de bu.. BAĞLANTIYI KOPARMAMAK...

Sonuç olarak G.Saray ve Bursaspor arasındaki SERCAN MUHABBETİ devam ediyor.. Sona doğru da yaklaşılıyor gibi..

turkspor.net özel
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nonda zaten 33 ünde. En fazla 500-600 bin euro eder bonservisi. 2 yıl daha verim alırsın. Eğer Gs Nona Artı 5 m € ya kapatırsa Sercan'ı toplam 5 buçuğa yada en fazla 6 ya mal etmiş olurlar ki çok karlı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Sercan'ın yarısını Fenere yarısını Galatasaray'a verelim ne dersiniz ?

Haberimiz yok oyuncuyu satmışız da hangisi iyi olur onu konuşuyoruz. . .
    Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Gitmeyecek,sağlam kaynaklardan haber. Boş yere sevinmeyin.
    Yanlışlıkla Sercan kesinlikle Bursa'dan ayrılacak mı dedik biz, yoksa ben mi bilmiyorum ? Ne bu sinir yahu. Sakin olun...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bizi kamçılayan bir durum yok, biz sadece olası transferleri konuşuyoruz burada, ki gayet normal birşeydir bu. Ama Bursa taraftarı üyeler bu konuda gereksiz bir agresiflik içinde. Biraz daha sakin olun, Bursa Sercan'ı satarsa heralde siz bu sayfada bize iyiden iyiye saldırırsınız, görünen o. Ama şunu unutmayın, oyuncu madem o kadar seviyor Bursa'yı, saten yönetim suçlu durumdadır, kulübüne bağlı oyuncunun aklına girmek mümkün değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Takımımızın tecrubeli defans oyuncusu Sabri Sarıoğlu için İtalyanların ünlü kulübü Milan'ın devrede olduğu belirtildi. Sabri'nin menajerliğini yapan Ali Güven, Milan'ın istatikçilerinin Sabri'yi seyretmeye geldiğini söyleyerek, “Zaten Milan Sabri'yi uzun zamandır takip ettiriyor ve ediyordu. Bu maçı ve Sabri'yi tekrar izlemeye geldiler” dedi.
    Kaynak: Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Webaslan şaka yapıyo herhalde

Mesaj Yetkileri