Sayfa 1195 / 1204 İlkİlk ... 19569510951145118511931194119511961197 ... SonSon
35,821 ile 35,850 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    trabzon mbia ile anlasamamis mbia,konopylnko,maxi pereira al ucunu bonservissiz tas gibi adamlar.
    Konoplyanka gelecek abi öyle hissediyorum ben .M'bia olayında da bence çalım atacaz TS'ye. Dortmund, İnter istiyormuş gerçi ama belli de olmaz. Maxi gereksiz olur, Glen Johnson daha iyi, eğer alınabilirse.
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Biz yukarıdaki analizi 1 saatlik bir araştırma sonucu yapabiliyoruz. Hamza Hoca ve ekibi paraları çatır çutur eziyorlar. Bilal Kısa'ya 2,4 milyon, Sabri'ye 4,8 milyon. Daha da kimse biz taraftarlara harcayacak para yok demesin. İkisine vereceğin parayla bonservis vermeden bir Konopylanka'yı getirebiliyorsun. Ama vizyon Bilal ile Sabri ile kısıtlı olunca olacağı bu kadar.

2-3 haftaya en az 2-3 tane bu takıma yakışacak oyuncu gelmezse yeni başkandan da umudumu tamamen keseceğim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne halleri varsa görsünler ama çıkıpta biz Galatasarayın çocuğuyuz demesinler.

Galatasarayın çocuğu aldığı maaşta indirim yapan Ergin Ataman ve sezon boyu tüm sıkıntılara göğüs geren basketbol şubesidir.(bütün branşlar)

Aldığı maaşı 4 katına çıkaran Hamzaoğlu,gidecek diye bekleyip 4,8 milyon TL alan Sabri,milyonları götürüp tripler atan Selçuk ve Burak ikilisi Galatasarayın çocuğu değildir,olamayacaklardır.Galatasaray'ın şu takımda olan tek ve gerçek çocuğu Semih Kaya'dır ama o da onların arasında bozulur zamanla.

Edit :

3 milyon euroluk tazminatını almadan giden Manicini bile sizden daha çok Galatasaraylı be ! Utanıyorum hepinizden.
    Last edited by europeanconquer : 19.Haziran.2015 at 12:17
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sabri'ye o kadar para verilmesinin suçu Hamza Hoca değil yeni yönetimdir. Sonuç olarak Hamza hoca Sabri'nin kalmasını ister ve sözleşmeler yönetim ile yapılır.

Sabri geçen sezonun en iyi sağ beki değil mi? Yaptığı asist ve gol sayısı tüm sağ beklerden de iyiydi. 1+1 lik bir sözleşme yapıldığına göre yüksek ihtimalle ikinci sene uzatılmayacaktır...

GS'nn kaptanı, başka takımda oynamayan bir oyuncu için bu paralar diğerlerinin aldığı para göre çok değil bence.
    Sentugo.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sabri geçen sezonun en iyi sağ beki falan değildir.

Bu arada,NTV Spor Gökhan Töre falan demiş ama net asparagas haber,bunlar Amrabat için yol yapıyorlar,yok bütçemiz istediğimiz oyunculara yetmedi,elimizde ki yıldızlardan yararlanacağız falan diyecekler,bakın görün.
    Last edited by europeanconquer : 19.Haziran.2015 at 15:06

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Konoplyanka'ya en iyi teklifi Beşiktaş vermiş. Sevilla sportif direktörü de sportif başarı sunuyoruz, parayı tercih ederse Beşiktaş'a gider demiş.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Konoplyanka'ya 1,9m euro teklif etmişiz,Sabri'ye 1,8 verirken Konoplyanka'ya 1,9.

Hıhı,tamam.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş ile Sevilla arasında seçim yapabilirmiş. Ben söylemiyorum, kaynak DHA açıklamada. Belli ki Galatasaray bu yarışta değil.
    Sevilla'dan Konoplyanka açıklaması! - CNN TÜRK
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sana demedim zaten abi,bizim yönetim sinirlerimi alt üst etti.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hâlâ yanlış isimler üzerinden transferler yürütülüyor. Forvet hattının yenilenmesi lâzım artık. Burak, Umut falan dökülüyorlar. İyi bir forvet son derece iyi olurdu. Gignac da ilaç olmazdı. Genç ve iyi bir oyuncu gerekiyor. Bunun dışında yedek kaleci de alınmalı. Sinan iyi bir yedek değildi, belki. Fakat taktiğe uygun olarak seçim yapılabilirdi. Mert Günok bence çok abartılıyor. Henüz çokça maç oynamamış bir kaleci için bu kadar adının geçmesi menajer pohpohlaması. Oyuncu yeteri kadar maç oynamadan, yıldız veya gelecek vaadeden olamaz. Görmeden neye göre değerlendirme yapılıyor ki... Nurettin Amrabat, bence iyi bir alternatifti. Gönderilmemeliydi. Aydın Yılmaz bu takımda kalıyorken o niye gönderilir? Anlamak mümkün değil. Keza Semih Kaya'nın yokluğunda Hakan Balta bence çok da iyi bir alternatif değilken buraya bir genç oyuncu alınabilir ve yetiştirilebilirdi. Ne Serdar Aziz, ne Atıf Şaheşuh Galatasaray'ın oyuncuları değiller. Bol parası yok, klübün fakat saçarak klübü hem borca sokuyorlar hem de kadronun kalitesini bozuyorlar. Galatasaray'da esasında alternatif problemi var. Sabri'ye ben de salladım zamanında; fakat mücadele eden takımı ateşleyen bir oyuncu her takıma lâzım. Para mevzunda haklısınız; ama gitmesi gereken başka oyuncular var.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burada Sabri illa gitsin diyen yok,hoca kalmasını istiyorsa kalacaktır ama verilen para çok fazla,sağ beke takviye de olmayacak gibi.Sabri için bu sezon tek sıkıntım ''mücadele'' etti denmesiydi,mücadele eden adam savunmada yapar ama bu sezon Sabri savunma yapmadı,yaptı diye iddaa eden varsa,bütün maçları izlememiş demektir.

En basit örnekler Fenerbahçe ve Trabzon deplasmanında yediğimiz goller.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu arada,NTV Spor Gökhan Töre falan demiş ama net asparagas haber,bunlar Amrabat için yol yapıyorlar,yok bütçemiz istediğimiz oyunculara yetmedi,elimizde ki yıldızlardan yararlanacağız falan diyecekler,bakın görün.
    Hamza Hamzaoğlu: Amrabat'ı 3,5 milyon euro'ya satarsak, yerine alacağımız oyuncuya da en az bu rakamı vereceğiz. Üstüne alışma süreci var.

19 yaşındayım ve elimden hiç bir şey gelmiyor,gelmeyecek,çaresizlik bu değildir de nedir ? Gerçi boş yere sıkıntı yapıyorum,bir 5 yıl daha çile çekeriz yani nolacak,ne de olsa 4.yıldızı taktık artık ne amacımız var ki ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Düşünüyorum da şampiyon olmasak ne olacaktı acaba? Herhalde muslera sneijder melo vb hepsini satıp akhisarın adını üstümüze alacaktık. Tüm kadro değişsin demiyoruz ki. Sağ bek al diyoruz. Adam akıllı bi kanat al diyoruz. Bi de forvet. Bu 3 transfer için bu kadar zorlanıyosak vay halimize. Ki Sabriye de amma zam yaptık şimdi adam yedek mi duracak?

Yine demeden edemeyeceğim, bu yabancı kuralı Galatasaray Türkiyeyi avrupada mükemmel temsil ederken, mali durumu iyiyken değil de şimdi böyle oldu ya yazıklar olsun. Kimse bana anlatamaz bu durumu.
    turksportal...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hamzaoğlu susmuyor devamlı konuşuyor,konuşuyor,konuşuyor.

Konuşmalarının içi de dolu değil,bomboş konuşuyor.

Transfer gelmemesi, yerli isimlere yönelinmesi sadece Hamza'nın yaptığı bi şey değil diye düşünüyorum.Yönetimde çok büyük problemler var bence maddi sorun vb. gibi.

Kısaca özet geçeyim.
    .Boateng hoca tarafından veto edilmiş.
    .Podolski Türkiye'ye sıcak bakıyormuş fakat anlam verilemeyecek şekilde Hamza Hoca Niasse transferine daha sıcak bakıyor.
    .Soldado, RVP gibi isimlere o paraları veremeyiz. Huntelaar da zor ama daha olası bir isim.
    .Nigel De Jong ile maaş konusunda anlaşamamışlar. Milan da yeni sözleşme önerince bu transfer yatmış.
    .Emir Spahic, Kaboul, Jem Karacan hocanın veto ettiği diğer isimler.
    .Nani menajerler tarafından birkaç hafta önce önerilmiş fakat rakamlar astronomik olduğu için teklif yapılmamış.
    .Konoplyanka, Rafael, Nyom ve ismi öğrenilemeyen 10-15 isimle daha görüşmeler sürüyormuş.
    .Hoca sağ bek, kanat ve forvet transferi için kesin talimat vermiş.
    .Yedek kaleci olarak ilk tercih Sinan Bolat. Gökhan Değirmenci Taffarel tarafından veto edilmiş. Adanaspor'daki genç kaleci Hayrullah Akyüz de alternatifler arasında.

Kaynak: Yönetime yakın muhabir bir arkadaş ve twetterdaki yabancı menajerler.
    .

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sağ bek ; Glen Johnson veya Rafael
    Kanat ; Podolski veya Konoplyanka
    Forvet : Niasse veya Huntelaar

Başkada transfere gerek yok.Bu isimler alınsa tek sıkıntı Niasse olur ona da çok tepki vermem şahsen diğer 4 oyuncudan 2 tanesi olursa.

Ne güzel olur değil mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Senin yaptığın bu ilk 11 oldukça iyi. Keşke böyle olsa da hayaller hayatlar olacak herhalde..
    turksportal...

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Sağ bek ; Glen Johnson veya Rafael
    Kanat ; Podolski veya Konoplyanka
    Forvet : Niasse veya Huntelaar

Başkada transfere gerek yok.Bu isimler alınsa tek sıkıntı Niasse olur ona da çok tepki vermem şahsen diğer 4 oyuncudan 2 tanesi olursa.

Ne güzel olur değil mi ?
    Yasin bir sezon daha ister. Amrabat da ilk zamanlarında iyiydi. Yerli oyuncuların en büyük problemleri istikrardır. Kalecisinden forvetine kadar bu en büyük problemdir. Bir de ekonomi denen bir şey var. Huntelaar ve Rafael da Silva oldukça uçuk transferler. İyi bir bütçe ister. Konoplyanka'nın abartıldığını düşünüyorum. Hızlı bir oyuncu olduğu âşikâr, fakat sırf hızlı diye bir oyuncu alınmaz. En bariz örneği Yiğit Gökoğlan'dır, Filip Holosko'dur. N'apıyorlar şimdi?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Podolski,Nyom ve Niasse olsun o zaman,onlara da razıyım.Glen Johnson demedim ona da bir kulp bulurdun herhalde.Bu arada Konoplyanka hızlı bir oyuncu değil bir kanata göre,hızlı olduğunu nereden çıkardınız ?

bu sene adam almasınlar, sülükleri gönderseler yeter diyeceğim ama daha yeni bir tanesiyle sözleşme yaptılar zaten.

para yoksa sözleşme yenilemezsin bu kadar basit. para var ama menajerlerle tatlı tatlı yemeyi, galatasaray'ın çıkarlarından daha fazla düşünen bir yönetime sahibiz.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Marca'nın haberine göre Liverpool Kono'ya yıllık 7m euro önermiş. Sevilla ise 3,5m euro. Türkiye'ye gelmesi zor gibi artık.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O zaman Podolski gelecek veya yönetim gizli bir çalışma içinde,Burhan Eşer'i getirirler

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Podolski,Nyom ve Niasse olsun o zaman,onlara da razıyım.Glen Johnson demedim ona da bir kulp bulurdun herhalde.Bu arada Konoplyanka hızlı bir oyuncu değil bir kanata göre,hızlı olduğunu nereden çıkardınız ?
    Kono'nun ortaları yeter be kankaa Resmen seyir zevki veriyor..

Dipnot: Bu kafayla devam edersek, rakiplerimizin sezonu olacak bu sezon..
    Last edited by footballer33 : 23.Haziran.2015 at 21:32 Reason: tahrik unsuru...
    Steam ID : byildirim04

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Süleyman Youla da Rıza Çalımbay'ı seviyordu. Dünyanın parası + sıfır performansla ayrıldı, Beşiktaş'tan... Yetenek olarak Niasse iyi bir oyuncu, faydalı olur, inşallah.

Niasse'nin röportaj görüntüleri şubat ayına ait. Gelecek ay 2-3 sağlam transfer geliyor. Özellikle birinin çok ses getireceği söyleniyor. Bu isim Huntelaar olabilir(tamamen kendi fikrim) Podolski değilmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence Podolski geldi,bir iki güne açıklanacaktır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray, Niasse'yi 1 yıllığına kiraladı. (Radyospor / @AydinCingoz)
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri