Sayfa 12 / 29 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 870 sonuç

Konu: TBL Sohbet Alanı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    obra , emiri suresiz kadro disi birakmis çokelim hemen

sebebi ise bole diyorlar..

Emir Preldzic ile yollar ayrılıyor,sürekli antremanlara geç kalması Obradovic'i çileden çıkartmış + Obradovic,bundan sonra benim olduğum yerde Emir olamaz demiş,bugün maçtada kadroda değil,hatta salondan bugün eşyalarını toplamayada geldi
    Emir sözleşmesi yeni uzatıldı. Nasıl çökeceksiniz acaba merak ettim? Seneye devşirmeler yabancı sayılacak. Euroleague kadroları için anlamsızlaşıyor bu durumda Emir. Mevcut kurallar dahilinde bile Ersin Dağlı'yı göndermeden Galatasaray Emir'i yerli statüsünde oynatamaz zaten.
    Last edited by Cengo : 10.Nisan.2014 at 23:09
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Basketbol konusunda iddialı değilim ama kendimce seneye nasıl bir planlama içerisinde olmamız gerektiğini özetleyeceğim.

Öncelikle 1 numarada artık delici siyahi oyuncular olmasın lütfen, gerekirse ağır,kibar kibar oynayan attığından çok asist yapan bir avrupalımız olsun. Skor konusunda boş sutlarda keskin bir adam olması yeterlidir.

2 numara için ise atletik güçlü bir amerikalı bulursak iyi olur 3'lük konusunda güven vermesin ama orta mesafe şutu ve deliciliği olsun.

3 numara eli titremeyen bir şutör olmalı. Böyle oyuncu çok avrupa'da. Bizim rakiplerimiz nasıl buluyorsa bizde bulabiliriz. Fenerbahçe'yi üçlük yağmuruna tutuyor bir çok takım bu tarz oyuncularla.

Pota altlarına gelecek olursak. Ben artık 3'lük falan atabilen nispeten yumuşak pota altı görmekten bıktım bu takımda. Minimum 1 tanesi tank gibi olsun artık,diğeri ise çıkıp 3'lük atmasın pozisyonunda kalsın ama görev yerinden güzel şut atsın. Sadece turnike ya da smaç yapmasın yani, geriye çekilip,sağa sola dönüp bırakıyorlar ya oyuncular o tarz bir adam olsun.

Rotasyon için zaten elde oyuncu çok,takım oyununu bozmayacak adamlarla o konuda devam edilebilir. Eğer Hidayet gelirse sezon sonu,bana gelecek gibi geliyor. O zaman bench'te çok iyi şutu olan bir adam bulundurmamız gerekir. Maç sıkıştığında falan girip cezayı kesip oturmalık.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Türk Telekom'u deplasmanda 84-67 mağlup etmişiz. Son maçımız içeride, liderliğini garantileyen Banvitle. Kazanırsak muhtemelen ilk 4 içerisinde bitireceğiz normal sezonu. Bu da playoff için avantajlı bir durum; ama kura şansımız kötü olduğu için pek umudum yok benim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

4 ile 5 eslesmiyor mu, kura nerden cikti. bjk ya 4. ya da 5. olacak. galatasaray da ayni durumda. yani her turlu galatasaray ile oynayacak gibiler. fakat ilk 4te bitiren ev sahibi avantajini aliyor muydu onu tam bilmiyorum. ev sahibi avantaji da onemli cunku.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    4 ile 5 eslesmiyor mu, kura nerden cikti. bjk ya 4. ya da 5. olacak. galatasaray da ayni durumda. yani her turlu galatasaray ile oynayacak gibiler. fakat ilk 4te bitiren ev sahibi avantajini aliyor muydu onu tam bilmiyorum. ev sahibi avantaji da onemli cunku.
    Ben de onu kast etmiştim aslında; ama ifade etmemde sorun olmuş. G.Saray ile eşleşeceğiz ve bunun tek iyi tarafı ev sahibi avantajına sahip olmamız.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

(1-8) - (4-5) vs (2-7) - (3-6)

Beklentim (temenni değil):
    1. Banvit
    2. Fenerbahçe
    3. Efes
    4. Galalatasaray
    5. Karşıyaka
    6. Beşiktaş
    7. Uşak
    8. Tofaş

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

8. royal hali gaziantep olabilir. yarinki maci kazanirsa tofasla deplasmandaki macina bakar. o maci da kazanma ihtimalini yuksek goruyorum. tofasi gecebilirler. bjk de banviti yenebilir. sezon sonu, banvit zorlamayabilir. bjk de cok formda. bjk-gs eslesmesi bekliyorum ben.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İki maçta da iki takım da saldı maçı son çeyrek başında. Beşiktaş maçına biraz baktım arada. Mehmet Yağmur yürüye yürüye turnike atıyordu. Sakatlık olmasın diye maça asılmadılar herhalde. Karşıyaka da aynısını yaptı sanıyorum. 23-7 şu an son çeyrekte TED Kolejliler, TED Kolejliler lehine devam ediyor maç. Karşıyaka da bıraktı maçı belli ki.

(1-8) - (4-5) vs (2-7) - (3-6)

1. Banvit
    2. Fenerbahçe
    3. Efes
    4. Galalatasaray
    5. Beşiktaş
    6. Karşıyaka
    7. Uşak
    8. Tofaş

Playoff:
    (Banvit - Tofaş) - (Galatasaray - Beşiktaş) vs. (Fenerbahçe - Uşak) - (Efes - Karşıyaka)

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ksk ile eşleşmedik guzel oldu.Efes eler umarım onlarla oynarız tam belalımız su Ksk.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Banvit - KSK/FB finali olur gibi bu sene.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Banvit - GS / KSK - FB

Banvit - KSK sürpriz bir final bekliyorum. Banvit bu sefer alır şampiyonluğu.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kristaps Valters 9/10 3lük atmış. İnanılmaz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Banvit-GS ve FB-Efes yarı finaline kesin gözüyle bakıyorum; ama playofflarda sonuçlar, özellikle yarı finalde ve finalde, belli olmuyor pek. O yüzden finali ve kupayı alacak takımı şimdiden kestiremiyorum ben.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Galatasaray - banvit finali olur

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yari finalde bize efes ciksin, ksk bizi eler

banvit - gs yarifinali gorunuyor diger tarafta, bjk surpriz yaparsa da sasirmam.

bu banvit nasil bir takimdir, hic izlemedim. ligi domine etti fakat sampiyonluk sansi var midir? playofflarda hic bilmedigim 2 takim, biri banvit digeri tofas. birbiriyle eslesmis

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Galatasaray - banvit finali olur

Boyle bir durum imkansız Bjk'yi elerse Gs , Banvit-Tofaş galibi ile eslesecek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçlar başladı, iki maçı da izledim. Efes kazandı, 2. maç çekişmeli olacak gibi duruyor.

Fb ise çok rahat kazandı, 2. maçı da rahat kazanırlar gibi. Uşak iyi mücadele etti ama nefesleri yetmedi, Fb ile kıyasla rotasyon konusunda ezildiler.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

İlk turun 3 maç üzerinden oynanması pek doğru gibi gelmiyor. İlk maçı kazananın turu geçmesi olası hale geliyor. İlk maçı kazananın her şekilde evinde 1 maçı olacak ve ve seyirci baskısı her şeyi değiştirebilir. Bana göre 5 maç da doğru değil, 7 maç üzerinden olmalı bütün turlar.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

3 maç ne yahu. Çok kötü olmuş yeni kural. İlk tur en azından 5 maç üzerinden olmalıydı geçen sene öyleydi diye hatırlıyorum. Bu yeni kural ilk 4'te bitirenlere büyük avantaj sağlıyor bence. Kural acilen değiştirilmeli kesinlikle bana kalırsa tüm turlar 7 maç üzerinden oynanmalı NBA gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Banvit - Tofaş maçı beklenilenden çok daha çekişmeli geçti, Banvit zorlanmasına rağmen kazandı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tofaş çok iyiydi bence evinde yenerler Banvit'i ama Bandırma'da geçer turu Banvit. Bizim maçta çekişmeli başladı alalım da saha avantajını kaptırmayalım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

muthis basladik biz bu arada ercag cenk falan cok iyiler... arroyadan ise beklenilen katki daha gelemedi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

45-33 bitti ilk yarı, maçı kazanmakta zorlanmayız gibi gözüküyor. Muratcan Güler çok iyi savunuyor Arroyo'yu, o da katkı verse daha fazla skor üretebilirdik. Bizim takımı beğendim, Hairston dışında tabii ki. Adam tam bir gereksiz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Maç yine kafa kafaya gelmiş yahu rahat maç haram bize.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

3. çeyrek sanki Mahmuti'nin ruhu bizimleydi, çok kötü oynadık.

Şuan sadecedış atışlarla ayakta duruyor gs. 3.ceyrek zaten sahada yoklardı.

Muratcan olmadan çok daha iyiyiz, fakat ne zaman oyuna girse 1 kişi eksiğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bjk galibiyet koparirsa burdan akatlarda bitirir yalniz isi, son ceyrekte is ciddiye bindi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lofton ne yaptı öyle yahu, 3'lük manyağı yaptı bizi. Ergin Ataman da Arroyu'yu unuttu resmen. Sonuç olarak, hak eden Bjk kazandı maçı.

2. maç da böyle çekişmeli geçecek gibi gözüküyor, iyi olan yoluna devam etsin.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Harika bir geri dönüşle 72-70 kazandık maçı. Tebrikler Kartallar. Lofton ve Ruzic'in harika oyununa Bajramovic'in de katkılarıyla avantajı lehimize çevirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

lofton inanilmaz oynadi gercekten. fakat galatasaray da uyudu gibi geldi bana, hicbir reaksiyon gosteremedi macin sonunda. onlar da lofton buyusune kapildilar bizim gibi galiba

Sayfa 12 / 29 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Mesaj Yetkileri