Wilfried
Wilfried Afrika'da En İyi Forvet ve En İyi 2. Genç Futbolcu Seçildi!!
Wilfried
Wilfried Afrika'da En İyi Forvet ve En İyi 2. Genç Futbolcu Seçildi!!
Fedorico Domenichioni
Kim Lund
Gidenler
Transferde ilk hatamı yaptım. Geçen sezon sonunda 3.8 milyon € luk bir teklif gelmişti Şampiyonlar Liginde ihtiyacıma yarar diye satmamıştım ama kontrat bitimine yaklaşınca Al-İttihad kaptı
Bonservis bedeli ödemeden aldığım oyuncuyu 3.200.000 € peşin paraya Middlesbrough a sattım
gencler iyiolmuş gelecege yatırım yapmak lazım tabiextra kazançda oh miss gibi kebap
diycek miktarda
![]()
525.000 € kiralama ücretiyle West Brom a yolladık...
18. Hafta
GALATASARAY-Fenerbahçe
![]()
STLS 18. HAFTA
Ezeli rakibimizi bu sezonda dize getirdik.. Wilfried ve Vela yine süper bir performans ortaya koydular. Üstün taraf Fenerbahçe olmasına rağmen skorda üstünlüğü biz kurduk ve sahadan 3 puanla ayrıldık..
Trabzonspor Konyaspor deplasmanında 1-0 yenildi liderliği ele geçirmiş olduk
fb maçı süper geçmiş![]()
MEHMET EKİCİ
Kadromuza bir Türk daha kattık. 12.500.000 € bonservis bedeliyle transferi tamamladık. 2.500.000 € su peşin geri kalan 10.000.000 € 48 ay taksitli olarak Werder Bremen le anlaşma sağladık..
Darwin Quintero
Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Quintero ile anlaştık. Sezon sonunda bizlerle
Kupa'da Beşiktaş la eşleştik...
2 transferde çok iyi 2side çok katkı saglaycagına inanıyorum0:
![]()
Kariyere devam edelim. Dün fazla oynayamadım o yüzden kusura bakmayın
Sezon sonuna kadar Stoke City e kiralandı.. Stoke City beğenmesi halinde 4.700.000 € ya transferi bitirebilecek..
STSL 19. HAFTA
Ömer Toprak ve Mehmet Ekici'nin sahne aldığı maçta baskılı oyunla Buca karşısında galip geldik.. Wilfried 3 Asist le maçın yıldızı oldu...
Oliver Markoutz
Geleceğe Yatırım...( Bonservis Bedelsiz )
Last edited by yigit32 : 26.Aralık.2011 at 22:26
Yemek Molası.....
Geldim.. Beşiktaş la kupa maçımız var
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur Maçı
Vela yine her zaman ki formundaydı.. Yeni transfer Fierro çok güzel bir oyun oynadı ve 1 asist yaptı.. Q7 nin kırmızı kart görmesi işimizi kolaylaştırdı
Anlaşmalı Kulübümüz Sivasspor Kupada Fenerbahçe'yi Saf Dışı Bıraktı!!!
Şansa bak ya.. 5. turda Trabzonspor la eşleştik. Trabzon'u elediğimiz takdirde büyük ihtimalle Kayserispor la karşılaşacağız..
Not: Servet Çetin Beşiktaş ile oynanan kupa maçında sakatlandı. 2-3 hafta forma giyemeyecek onun yerine Ömer Toprak ı oynatıcam
Genç oyuncuyu bonservis bedelsiz kadromuza kattık.
STSL 20. HAFTA ( Galatasaray-Beşiktaş 11 ler )
STSL 20. HAFTA
VELA DİYORUM BAŞKA BİR ŞEY DEMİYORUM
Ziraat Türkiye Kupasında Çeyrek Finale Yükseldik.. SSler birazdan geliyor
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur Maçı
Trabzonspor karşısında çok rahat bir oyun koyduk ve farklı bir galibiyet aldık
Yeni transferlerimiz golle tanıştılar. Ömer Toprak 2 duran topta gol attı.. Fierro ise Wilfried in ara pasında kaleciyi çalımlayarak topu ağlara gönderdi..
Ömer duran toplardaki yeni kulemiz, Fierro ise Bizim Chicharito muz
Bugünlük Bu KadarHerkese İyi Akşamlar İyi Geceler