Dostlar oyuna devam
Enes tekrar denesene Meksika ligini veya afrika ligini açmayı. Yoksa işin zor söyleyeyim. Çok iyi cevherler var ucuz fiyatlara![]()
Dostlar oyuna devam
Enes tekrar denesene Meksika ligini veya afrika ligini açmayı. Yoksa işin zor söyleyeyim. Çok iyi cevherler var ucuz fiyatlara![]()
Eyvallah sagol usta
Herşey yolunda bence puan durumundaki yerin süper ben daha zor günler geçirmişim ben hesap yapmadım sandım küme düşeceksin ama öğle değilmiş 3 aşağı 5 yukarı ligi bu şekilde tamamlarsın bence şimdiden tüm dünyayı kolaçan etmeye başlamalısın yıldızlar gelmez gözü açılmamış regenleri toplaman lazım ...
Tebrikler Enesrakip?
22. Hafta
Deplasmandan çok kritik bir 3 puan çıkartıyoruz. İlk yarı savunma yaptık ve net pozisyon vermedik. İkinci yarı taktiği değiştirdim ve atak yapmaya çalıştım ama golü yedik ama taktik değişikliği kendisini sonra gösterip 2 golü bulduk. sonra yine savunmaya çekildik ve 3 puanı almayı başardık. Kaleyi bulan 2 şutumun da gol olması gerçekten güzel
![]()
Gerçekten müthiş bir kariyer
Devre arası transfer dönemi bitti. Takımıma 3 yeni oyuncu kattım. Kanatlarda etkisiz kalıyorduk genelde bu yüzden kanatları düşünerek transfer yaptım. Son transfer hiç hesapta yokken oldu , bana da sürpriz olduMenejeri önerdi iyi buldum aldım
Lazzari ;
En iyi oynadığı mevki orta sahanın ortası ama ben onu sol kanatta oynatmayı düşünüyorum
Grundmann
Genç yetenek. Özellikleri iyi , bir kaç yıla parlar
Kocic
Kaleci transferi gündemimde yoktu ama özellikleri gerçekten iyi olduğu için kadroma katmak istedim
![]()
Menejerler süper regenler öneriyor bana bazılarıyla anlaşma sağladım. Seneye çok iyi bir kadro kurcam![]()
Oyuncu kayıt dönemi bittiği için bazı oyuncuları denemelik getirttiriyorum. Gol felan attığında sorun olmasın şimdiden belirteyim
Kars 3
Belediye 1
Ayıp oluyor ama (:
...
Yalnız son maçlarda kayseri dışında eze eze gitmişsin Kayseri maçında harakiri mi yaptınız![]()
...