belki bir sezon daha kalıp başka bir takıma geçebilirsin.Yapabileceğin herşeyi yapmışsın nerdeyse.avrupada başarı için uzun soluklu bir süreç bekliyor.Sabrın varsa onuda bekleyebilirsin.
başarılar.
belki bir sezon daha kalıp başka bir takıma geçebilirsin.Yapabileceğin herşeyi yapmışsın nerdeyse.avrupada başarı için uzun soluklu bir süreç bekliyor.Sabrın varsa onuda bekleyebilirsin.
başarılar.
Avrupa liginde sonuçlar fena değil. Bu işler birike birike ilerler gelecek sezon daha iyi bir konuma geleceğini düşünüyorum devam etmende fayda var.
...
Teşekkürler
Aklımın bi köşesinde var avrupada orta halli bir takıma gitmek ama şu an için değil.İşler kötü gitmeye başlarsa,daha fazla ilerleyemeyeceğimizi anlarsam bırakırım zaten
Teşekkürler.Durmak yok yola devam![]()
Corbett Sports Welsh Premier League 16.Hafta
Rakip maçın başında penaltı kaçırdı.Bu dakikadan sonra pozisyonları bulan hep benim bi tane pozisyonları yok bi duran top golü yiyoruz.Bu iş GS-FB gibi olmaya başladı.Adamlar nasıl olursa olsun yeniyo beni gıcık oldum ben bu işe.Süper oynadık ama yine sonuç aynı
Corbett Sports Welsh Premier League Erteleme Maçı
TNS maçında atamadıklarımızı burda attık
Hocam tası tarağı topla TNS'nin başına geç bence![]()
Corbett Sports Welsh Premier League 17.Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 18.Hafta
Forvete ücretsiz olarak bir takviye yaptım.Bu sezon oynadığı takımda ligde 14 maçta 14 gol atmış.Kontratsız bir oyuncu olduğu için ücret ödemedim
Forvetin bitiriciliği kötü nasıl gol atmış ya![]()
Corbett Sports Welsh Premier League 20.Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 21.Hafta
Corbett Sports Welsh Premier League 22.Hafta
TNS yi yen şampiyon olma daha iyi. Bu ne ya bi yenemedin![]()
![]()
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 3.Hafta
Welsh Cup Çeyrek Final Mücadelesi
Stoper mevkiime iyi bir transfer yapıyorum.Liverpool'un Reserve takımındaki Graham yeni sezonda Neath forması giyecek.Kontratı sene sonu biteceği için Liverpool'a ücret ödemeyeceğiz
2000 doğumluları takıma kazandırmaya başlamışsın hocam![]()
Welsh Cup Yarı Final Mücadelesi
Son 2 senedir finalde karşılaştığım ve ilkinde yenilip ikincisinde yendiğim Wrexham'ı bu sefer yarı finalde eliyorum ve finale çıkıyorum
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 8.Hafta
Ve NEATH FC ŞAMPİYON!!!!!
3 sene üst üste şampiyon olduk.Hatt-rick yaptık
Corbett Sports Welsh Premier League Şampiyonluk Grubu 9.Hafta
3 kupayla hat trick yapmışsın usta tebrikler![]()