Almadığın kupa kalmadı galiba abiKimse durduramıyo seni valla helal olsun
Santos'a yakında başkan olsana diye taraftar tezahürat yapacak, korkuyorum zaten, Ganso'ya 70, Neymar'a 120, adamlar köşe oldular..
*Kupadan elenmemiz lige de pek iyi yansımadı, önce üstün oynamamıza karşın Hannover'la golsüz beraberlik kaldık, sonraki hafta 17 maçtır yenilmeyen Bayern'i sahamızda 2-0'la geçtik, arkasından Dortmund yenilgisi Dortmund'la aradaki puan farkını 3'e kadar indirse de Neymar'ın yıldızlaştığı maçta Hoffenheim'ı 5-1 ile geçip Dortmund'un süpriz lig yenilgisi sonucunda tekrar puan farkını 6'ya taşıdık. Bu sezon lig daha bir çekişmeli geçiyor..
*Sonraki maç CL'de Porto ile..
![]()
Gene alamadın Almanya kupasını![]()
Abi nerdesin yoksun ortalıklarda?
Ya bi durumdan dolayı Oynamak istegi gelmeye bilir bu aralar babası vefat etmişdide :/
Tekrardan başın sağolsun abi.
LEVERKUSEN'DE YAPRAK DÖKÜMÜ..
T.Direktör Taşoğlu Leverkusen'deki hedeflerini fazlasıyla gerçekleştirdiği ve heyecanını kaybettiği gerekçesiyle kulübe istifasını sundu. 3.5 sezon boyunca Almanya Kupası dışında alınmadık kupa, kazanılmadık başarı bırakmayan Taşoğlu'nun adı Leverkusen tarihine altın harflerle yazıldı..
22 Şubat 2015 itibariyle Taşoğlu ve Leverkusen'in yolları ayrılmış oldu.. Taşoğlu'nun hedefleri arasında gönülden bağlı olduğu Galatasaray'a dönmek olsa da takımın iyi gitmesi nedeniyle bu olasılık zayıf görülüyor..
SON DAKİKA: TAŞOĞLU INTER'DE!!
4.5 aylık bir boşluktan sonra Raineri'nin emekliye ayrılmasıyla teknik direktör arayışına giren son CL şampiyonu Internazionale Milan efsanevi Türk çalıştırıcı Ç.Taşoğlu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Başkan Moratti transfer bütçesi olarak 77 M $'lık bir meblayı Taşoğlu'na sundu.
![]()
Last edited by LeoN48 : 16.Mart.2012 at 01:11
Takımda ilk gözlediğim coachların genelde kalitesiz olması, öncelikle coach team'i baştan yarattım, sonrasındaki işim yine vasıfsız scoutları takımdan uzaklaştırıp yerine kalitelileri bulmak oldu. Takım kadrosunda klas isimler yer alsa da bana özgü 4-3-1-2'yi oynatmam için belli bölgelere sağlam takviyeler gerekli.
GK: Viviano fena sayılmaz.
DR: Yaşlı Maicon'un yerine mutlaka transfer gerekiyor.
DL: Calderoni orta sınıf bir profil sergilemekte, benim takımımın oyuncusu değil, takviye şart.
DC-DC: Bassong direk oynayacak, yanında Biyik iyi sayılsa da onun yerine bir oyuncu düşünüyorum..
MC-MC-MC: Asamoah ve De Jong'un yanına atak yönü kuvvetli bir oyuncu gerekiyor.
AMC: Ilicic iyi sayılır, ama idealimdeki AMC değil.
FC-FC: Caicedo'ya sağlam bir partner gerekiyor.
Başarılar.
2015-16 TRANSFER DÖNEMİ
Önceki FM ve CM kariyerlerim dahil transfere tek seferde bu kadar bütçe ayırdığım olmamıştı.. Tam tamına 310 m $'lık transfer gerçekleştirirken oyuncu satışından 98 m $ gelir elde edildi..İnter'e geldiysem Leverkusen'de yarattığımdan daha kaliteli ve İnter'e yakışır bir kadro kurmalıydım, sonuçta yarattığım takım bireysel olarak ele alındığında beklentilerimin de ötesinde oldu.. Şimdi iş helva yapmakta.. Fazla uzatmadan transferlere geçelim..
1. EDEN HAZARD - 44 m $ - Lille
2. JAVIER PASTORE - 90 m $- PSG
3. SEBASTIEN CORCHIA - 63 m $ - Fiorentina
4. MOHAMED RAMADAN - 25 m $ - Dinamo Moscow
5. LEANDRO DAMIAO - 50 m $ - Internacional
6. BENEDIKT HÖWEDES - 38 m $ - Schalke
![]()
Kadronun son şeklini alabilirmiyim çok iyi transferler olmuş
Başarılar Allah Rahmet Eylesin