Bu sene büyük hedefler bakalım neler olacak.Bu arada şotanın yardımcılığınıda bir dönem barcelonadada görev yapan Gerard van der Lem getirilmiş
Bu sene büyük hedefler bakalım neler olacak.Bu arada şotanın yardımcılığınıda bir dönem barcelonadada görev yapan Gerard van der Lem getirilmiş
Aiden McGeady'i bir iki sene önce Brezilya-İrlanda hazırlık maçında seyretmiştim.O zaman oynadığı oyunla yetenekli bir oyuncu olduğunu belli ediyordu.Kayserispor alabilirse çok iyi transfer yapmış olur.
So what?
Saike
Kayseri Ajax'tan Kennedy Bakırcıoğlu'nu almış.Şota'nın bu transferde etkisi büyüktür.
Yıllarca üç büyüklerle anıldı ismi,sonunda geldi ülkeye.Yetenekli ve tecrübeli bir isim,Şota ile kendini bulursa çok büyük faydası olur
kris boyd kayserispor'da diyebiliriz.
(/s)
O zaman çok çok iyi bir transfer...
Boyd 1 saat içinde sözleşme imzalıyor diye yazmış birisi twitter'da.
Kayserispor'da sessiz ve derinden gidiyor fakat çok iyi isimlerle anlaşmışlar. Ben bir tek Şota'dan korkuyorum..
bence şota harika olacak kayserispor için. çok acayip bir şekilde iyi şeyler hissediyorum şota ile ilgili![]()
(/s)
1 saat icinde niye atiyormuski atiyorsa hemen atsin![]()
Kris Boyd hayirli olsun Kayserispor'a
oha kris boyd'da geldi türkiye sınıf atlıyo beyler.son 5 sezonun 4unde iskocyada gol kralı olan boyd anadolu takımlarımızdan birine geliyo.benim hayalim avrupadaki en büyük 5 ligden biri olabilmek biz nasıl bundesligayı seyrediyosak kanallarımızda artık yavastan yavastan avrupa ülkelerinde türkiye liglerine talep olmalı ancak böyle büyüyebiliriz ve bu transferler çok işimize yarayacak.
tebrikler kayserispor
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
kayserisporun sitesinde var sanırım kaynak![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
resmi site boyd kayseriye gelecek görüşeceğiz demiş.
ben de kris boyd kayserispor'da diyebiliriz demiştim. kesin birşey yok daha.
(/s)
Adam kalkıp kayseriye geldiğine göre büyük oranda anlaşılmıştır zaten.
Yalnız Kayserispor.org taraftar sitesi, resmi site: http://www.kayserispor.org.tr
Fenerbahçe Cumhuriyeti
1 saat icinde imza attiyordu haniKalemi bulamadilar acep
Resmi site aciklasin sonra inanalim, ve unutmayinki Ankaragucude bu futbolcunun son saniyede rota Ankara olmasin ?
Kennedy ile anlaştık ayrıca rusyanın spartak nalchikte oynayan gürcü stoper amisulasvhili ilede anlaşılmış.Kris Boydda ise her konuda anlaşıldı ailesinden haber bekleniyor ailesi biraz kararsızmış
Şöyle bir haber var Deniz abi ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Kayserispor Kennedy'den vazgeçti
Kayserispor'un prensipte el sıkışıp anlaştığı Kennedy Bakırcıoğlu'ndan son anda vazgeçtiği öğrenildi.
Ajax'ta foram giyen Türk asıllı ve İsveç Milli takımında da daha önce forma giyme başarısı gösteren Kennedy Bakırcıoğlu transferinde son dakika gelişmesi yaşandı. Kayserispor'un anlaştığı ve imzaya atmak için Kayseri'ye getireceği ifade edilen Bakırcıoğlu'ndan vazgeçildiği ve bu transferin yapılmayacağı belirtildi.
Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, Kennedy ile ilgilenmediklerini, açıkladı.
Faruk Aydemir-Kayseri
14.06.2010
Kaynak : Sporx.com
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Helder Postiga iddiası
Kayserispor’da transfer çalışmaları devam ederken her gün yeni bir isim gündeme geliyor. Kris Boyd’dan bir haber alamayan sarı-kırmızılı ekip rotayı Portekizli Hélder Postiga’ya çevirdi.Sırasıyla FC Porto, Tottenham Hotspur, FC Porto, Saint-Étienne (kiralık) ve son olarak Sporting Lizbon’da forma giyen 28 yaşındaki golcü oyuncu Postiga ile prensipte anlaşmaya varıldığı ve bu oyuncunun büyük bir ihtimalle yeni sezonda Kayserispor forması giyeceği öğrenildi.
1,82 boyunda Portekizli Hélder Manuel Marques Postiga, 2008 yılının Temmuz ayının başında Porto'dan Sporting Lisbon'a transfer olmuştu.
Faruk Aydemir-Kayseri
Alabilirlerse süper bir transfer olur..
Kris Boyd'da son durum
Kayserispor, transferdeki ilk hedefi olan Glasgow Rangers'la mukavelesi sona eren İskoç forvet Kris Boyd'ta mutlu sona çok yaklaştı.Transfer sezonu başlayıp teknik direktörlük koltuğunu Şota'ya emanet eden Kayserispor için o dönemde başlayan Kris Boyd sevdası tüm hızıyla devam ediyor. Glasgow Rangers'da 126 lig maçında 93 gol, İskoçya milli takımından da 16 maçta 7 gol atan adeta gol makinesi olan Kris Boyd'un önümüzdeki günlerde imza atması an meselesi. Bu futbolcuyla her konuda anlaşma sağlandığı, tatilde bulunan Kris'in dönüşte imza için Kayseri'ye geleceği ifade ediliyor.
Her konuda anlaşıldı
Kris Boyd ile maddi-manevi her konuda anlaştıklarını açıklayan Genel Menajer Süleyman Hurma, "Büyük oranda anlaştık. Tek sorun şu an ailesi gibi gözüküyor. Tatil dönüşü ailesiyle oturup karar verecek. Umarım olumsuz yanıt gelmez. Kendisini kadromuz da görmek isteriz. Sonuçta transferlerde olumlu ya da olumsuz sonuç çıkabiliyor. Aksi bir durum olursa da en az onun kadar kaliteli bir ismi kadromuza dahil edeceğiz. Kimse merak etmesin alternatifi de hazır" dedi.
Faruk Aydemir-Kayseri
Kaynak : Sporx.com
4 gün önceki haber..
Ali Bilgin Kayserispor'da!
Kayserispor'un daha önce anlaşmaya vardığı Ali Bilgin ve Gürcü Alexander Amisulashvili’nin faks yoluyla 2'şer yıllık imza attıkları öğrenildi.
Sarı-kırmızılı ekip her konuda anlaşmaya vardığı Fenerbahçeli Ali Bilgin ve Spartak Nalchik'ten Gürcü stoper Alexander Amisulashvili'yi dün resmen renklerine bağladı.
Her iki futbolcu da faks yoluyla sözleşmeyi imzaladılar. Bu iki transferin resmi olarak tamamlanması yönetime rahat bir nefes aldırdı.
Kayserispor Asbaşkanı Şaban Miraboğlu, her iki futbolcuyla da kesin olarak anlaştıklarını belirtip, "Ali Bilgin ve Alexander Amisulashvili, camiamıza hayırlı olsun" dedi.
HABER: Faruk Aydemir - Kayseri
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hayırlı olsun, Fenerbahçe'de zaten forma giymesi çok zordu.. Kayseride oynayabilecek bir oyuncu..
helder postiga ile anlaşmış kayserispor.
(/s)
Helder Postiga'yı gazetede görünce inanamadım, kesin mi bu haber? Kesinse büyük iş doğrusu.