Ben şampiyonluk şansımız olduğunu düşünüyorum abi.
Ben şampiyonluk şansımız olduğunu düşünüyorum abi.
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
başarılar kardeşim
34 Haftanın En İyileri Spor Toto Süper Final'de Baş Başa !
Ligin tamamlanmasının ardından gözler Süper Final'e çevrildi. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Gençlerbirliği şampiyonluk için bütün kozlarını oynayacak. 6 hafta sonunda ise Türkiye Ligi'nin şampiyonu belli olacak. Herkes nefeslerini tuttu ve yeni şampiyonu bekliyor...
TariboWest
Ve Heyecan Başladı !
Süper Final 1. Maç
Hatıralar Sarmış 4-1 Yanımı !
Julian Schieber Diyorum Başka Birşey Demiyorum
Süper Final 2. Maç
Beşiktaş'tan Tek Kurşun !
Mustafaaaa Pektemeeekkkk !!!!!!
2 de 2 yaptık ve biraz olsun rahatladık. Bu performansımızı sürdürürsek şampiyonluk yakındır. Galatasaray'ı da mutlaka içerde yenmeliyiz...
Süper Final Şampiyonluk Grubu Puan Durumu
TariboWest
ZTK Yarı Final
Üzülerek de olsa Akhisar'ı elemek zorunda kaldık. Şampiyon olmasını isterdim ama bizim daha fazla ihtiyacımız var.
Süper Final 3. Maç
Yapmayın Çocuklar !
Bu maç resmen hakkımız yendi. 90+4 de kontraya kalkan Galatasaray'ın atağını oynatmasına birşey demiyorum ama 90+ 5 de bir de korner kullandırdı. Uzatmanın uzatmasını oynattı hakem...
Süper Final 4. Maç
Rahat bir galibiyet aldık. Galatasaray'a son dakika golüyle 2 puan vermesek şu an çok rahattık çok...
Süper Final Şampiyonluk Grubu Puan Durumu
TariboWest
ordan verirsek çok yazık olur.
Normal sezonda Fenerbahçe ile 11 puan fark vardı süper finalde 2 maçla onun önüne geçtik. Playoff'un yararları ve zararları bu tabloda açıkça görülüyor![]()
Acaip bir sezon olmuş, acaip acaip puan durumu oluşmuş. Acaip maçlar olmuş. Ama şampiyon Galatasaray![]()
Yapma hocam sen de mi Kadıköy'de kaldıracan kupayı
Edit : Ben yazarken oynamışsın maçıTT Arena'da kaldırmak lazım o zaman
![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Galatasaray-Fenerbahçe ve Beşiktaş-Gençler maçları mı oynanıcak?
TT Arena'da kaldıralım abi kupayı.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Valla helal olsun![]()
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Yazık olmuş Galatasarayıma![]()
Abi nereye gitsen kupaları topluyorsun.Maşallah.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
Puan farkı bayağı vardı ama yine de şampiyon olmuşuz, tebrikler hocam. Gelecek yıl çok daha kolay olur bu sezondan.
Vay be, gerçekten helal olsun. Bir enkaz devralıp böyle mükemmel bir Süper Final performansı çıkarmak hakikaten mükemmel. Yeni sezon transferlerini dört gözle bekliyorum.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Eyvallah.
Yapacak birşey yok.
İnşallah böyle devam eder.
Seneye şampiyonluğun en büyük favorisi olacağız. O yüzden daha kolay geçebilir.
Hiçbir kariyerimde böyle stresli bir sezon geçirmedim. İlk geldiğimde takım çok zayıftı. Neredeyse takımdaki herşeyi değiştirdik. Teknik kadro, oyuncular vs.. Cidden FM'de ilk defa büyük bir iş başardığımı düşünüyorum.
Şu anki hazzı anlatamam.![]()
TariboWest
enkazı kaldırma konusunda katılıyorum.helal olsun reyiz.
Şampiyonluk için tebrikler![]()
Tebrikler Ümit.Gittiğin yere başarı geliyor.
ZTK Fİnal
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ !
ÇİFTE KUPALI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ !
Genel puan durumu, Avrupa'ya gidenler ve küme düşenler
Muhteşem bir sezon geçirdik. Enkaz olarak aldığımız Beşiktaş'ı hem ligde hem de kupada şampiyon yaptık. Artık önümüzü daha net görüyoruz. Kadroya gerekli takviyeleri yapıp yeni sezona bomba gibi girmek istiyoruz...
TariboWest
Çifte kupa süper olmuş hocam![]()