Kariyer Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Kariyer Tüm Hızıyla Devam Ediyor
Tekrardan başarılar.Suçlu arkadaşların cezalarını çekmesi dileğiyle.
17.Haftayı da kayıpsız geçtik. Zorlu Trabzonspor deplasmanında ilk yarıda bulduğumuz goller ile 3 puanı aldık.
Maçtan güzel kareler..
![]()
17.Hafta
Özlenilen ve istenilen oyun yavaş yavaş olmaya başladı.Serhat Hürriyet A takımla çıktığı maçta gayet iyi performans gösterdi.İnşallah performansı gittikçe gelişir.11'in vazgeçilmezlerinden olur
17.HAFTA İTİBARİYLE PUAN TABLOSU
DEVRE ARASI GELDİ 1 HAZIRLIK MAÇI YAPALIM DEDİM.
Şampiyonlar Liginde Kuralar Çekildi. Rakip Fransız Ekolü Paris Saint Germain..
![]()
Zor değil kardeş yeter ki baskılı oynayın geçersiniz ben 3 forvetle yendim PSG yi
ADANA DEMİRSPOR
NET SKORLA GEÇTİK SAKARYAYI , LİG MAÇLARI BAŞLAYANA KADAR 2 3 TANE DAHA MAÇ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.
Forvet mevkiisinde Damiao'nun yedeği konumunda bulunan Elmander ve Baros ikilisinin yetersiz kalması üzerine forvet mevkiisine bir transfer yapmayı düşünen sarı-kırmızılı ekibin gündeminde 3 aday var.
1)Christian Benitez
2)Odion Ighalo
3) Omer Damari
![]()
Turu geçemeyiz bence.
Menajerler vasıtasıyla teklif edilen bir diğer forvet adayı ise Leigh Griffiths..
![]()
TÜRKİYE KUPASI RAKİBİMİZ ADANASPOR
2.HAZIRLIK MAÇI RAKİBİMİZ
3.HAZIRLIK MAÇI RAKİBİMİZ
christian benitez iyidir. Al onu ...PSG zor ama sana güveniyoruz..
Odion Ighalo diyorum. 2016'da Inter'in vazgeçilmez oyuncusu. Tam bir boğa. Ayrıca da Şampiyonlar Ligi gol kralı.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Güzel futbol güzel sonuç çok iyi devam ediyoruz.
deplasmanda gollü beraberlik ve galibiyet tadından yenmez inşallah başarabiliriz
edit:maç öncesi taktiklerinizi de paylaşırsanız daha iyi olur
Bu Takım lige asılır.
Samuel Eto'o'yu aldım desem bu fotoğrafı atsam hiç de sırıtmazOdion Ighalo 1.2m € bonservis bedeli ve yıllık 350bin € karşılığında takımımıza transfer olmuştur. Kendisine başarılar dileriz.
![]()
Psiko Engin 2.1 m € bedel karşılığında Levante'ye satılmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Galatasaray AŞ
Takımımız Milli Futbolcusu Dirk Kuyt'ın Transferi Için Inter F.c. Ile Görüşmelere Başlanmıştır.
KUYT , 9 MİL € 'YA İNTER'DE
Kendisine emeklerin dolayı teşekkür ederiz.
Galatasaraylı hocama başarılar dilerim Takımı cok güzel oturtmuş çatır çatır top oynuyor maşallah
Fenerbahçeli hocamada aynı şekilde başarı dileklerimi iletiyorum oyuncu performanslarında cok dalgalanmalar olmuş buda bence skorlara yansımış maçlar cok kısır geçiyor 4-1-2-2-1 cok riskli bir taktik bana göre cok klasik 4.4.2 feneri belki bu taktikle ilk 3 te görebilirdik ilk yarıda defans henuz oturamamış Hasan alinin büyük maçların oyuncusu oldugunu düşünmüyorum cok calışması lazım eksiklikleri var Galatasaraylı hocamızda gördügüm en iyi sey OYUNCU gözü takımdaki her oyuncu aktif,Fenerbahce takımı Ankaragücü takımı gibi onuruyla serefiyle ligi hakkettigi yerde bitirmelidir