Marsilya iyi iyi.
Marsilya iyi iyi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
A.Madrid - Inter - Liverpool varken Marsilya iyidir. Ama Stutgart - Twente veya Bordoaux isterdim![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
tottenham veya inter olmasından iyidir.
Galatasaraya braga geliyor bize marsilya olaya bak ya![]()
![]()
![]()
3.torbada çekmememiz gereken takımları çekmezsek sıkıntı yok. tabi bir de Anzhi olmazsa![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ntvspor spikerleri bi susmadi arkadas kafam sisti resmen
Aynen kanakeye katılıyorumdün gene iyiydi ya
3. torbada zor takımlar var onlar çekilmezse iyidir...
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
viktoria plzen =)
editardon heyecan yapmışım =)
atleticoya acayip kolay grup geldi
Al işte yaa.Gladbach.. Anzhi de gelsin tam olsun .
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
tüh beolmadı bu.
Bu olmadı, Gladbach gelebilecek en iyi 3 takımdan birisiydi.
Marseille(FRA)
Fenerbahçe(TUR)
Mönchengladbach(GER)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
gladbach zor bir takim
tüh be zor oldu valla grup.
Borissia M. geldi zor ve kötü kura.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Çok zorlu oldu yahu grup bir de Anzhi gelirse![]()
Çok enteresan bir grup oldu. Fenerliler için nasıl olacak bilmiyorum ama bizim için izlemesi zevkli bir grup olacakBaşarılar diliyorum yürekten Fenerbahçe'ye. Bakalım 4. kim olacak.
FM Gazetesi
Mübarek sanki şampiyonlar ligi grubu
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Lazio, Newcastle dan sonra en zor takımdı.
3. gruptan çok kötü kura çektik.
Anzhi gelirse kafama sıkarım heralde.