Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Hollanda kazanır

26 63.41%
  • Berabere biter

8 19.51%
  • Türkiye kazanır

7 17.07%
Sayfa 12 / 13 İlkİlk ... 210111213 SonSon
331 ile 360 arası toplam 364 sonuç

Konu: Hollanda - Türkiye | 2014 Dünya Kupası Elemeleri D Grubu

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

26-05-2012 - 2-3'lük Finlandiya yenilgisi sonrası yazdıklarım:
    Normal bunlar henüz oyuncu deneme süreci, oyuncular ilk kez birarada oynuyor çoğu. Önceden kalan bir takım iskeleti olmadığından her maç farklı kadro çıkıyor. O yüzden takım savunmasının aksaması, çok gol yememiz gayet normal. Şu an için sadece bireysel performansları değerlendirmek lazım bence. Takımın iskelet kadrosu şekillendikten sonra Milli takımın genel görüntüsü, alınan skorlar ve Abdullah Avcı'nın seçimleri hakkında tartışmak daha doğru olur düşüncesindeyim. Avcı'nın bu turnuva bittikten sonraki süreçte artık kadroyu şekillendirmesi şart.
    Ben kendi adıma; Abdullah Avcı'yı sadece bu maçtaki hatalarından dolayı eleştirmiyorum. Hatta üstteki mesajımdan da belli olacağı gibi eleştirmek için acele etmedim. Ben Abdullah Avcı'yı genel olarak, göreve geldiğinden bu yana halen kadro istikrarı yakalayamamasından dolayı eleştiriyorum. İlk başlarda oynanan hazırlık maçlarında bol bol oyuncu denemesi normaldi elbette. Ancak Portekiz maçından itibaren o maçla birlikte Ukrayna ve Avusturya maçlarını artık kafasında netleşmiş bir 11'le oynamamız gerekirdi bence.

Resmi maçlarımız başladı, peki şunlara net cevap verebiliyor musunuz?:

1. Volkan'ın yokluğunda 1.kalecimiz kim?
    2. Tüm oyuncular oynayacak durumda olduğunda stoper ikilimiz kimler?
    3. Tüm oyuncular oynayacak durumda olduğunda orta sahanın ortasındaki ikilimiz kimler?
    4. Sağ açık oyuncumuz kim?
    5. Forvetimiz kim?

Eğer halen bu sorulara net cevap veremiyorsak demek ki ortada ciddi bir sıkıntı var. Hayranlıkla izlediğimiz İspanya, Almanya gibi takımların ilk 11'lerini ezbere sayabiliriz bir çoğumuz. Çünkü adamların sistemi belli, kadroyu da oturtmuşlar, tıkır tıkır oynuyorlar. Podolski, Klose gibi isimler kulüplerinde dökülürken milli takımda takır takır oynuyorlardı. Çünkü Löw oyun sistemini belirlemişti, o sisteme uygun kadroyu da belirlemişti kafasında. Ne olursa olsun hep aynı oyuncuları oynatmaya özen gösterdi ve meyvelerini topladı sonrasında. Şimdi Klose yaşlandı Gomez'i monte etti yerine. Götze, Schürrle gibi süper yetenekli oyuncuları bile birden almıyor takıma, yavaş yavaş önce kadroya ve sisteme uyum göstermelerini sağlıyor. İspanya'da Fabregas gibi bir süper yıldız yedek bekledi yıllarca, niye? Çünkü sistem vardı ve o sisteme en uygun oyuncu Xavi idi. Şimdi baktılar olmuyor forvetsiz sisteme geçtiler sırf Fabregas'ı oynatmak için o ayrı

Abdullah Avcı bu gruptan çıkamasak bile Milli takımın başında uzun yıllar kalmasını istediğim bir hoca. Eleştirim kadro seçimine değil, kadro istikrarı sağlayamamasına. Kadro istikrarı sağlandığında da eleştiriler olacak mutlaka. Falanca oyuncu çok formda niye oynamıyor, filanca oyuncu bu kadar formsuzken niye oynuyor vs... İşi kolay değil, ama eleştirilere kulak tıkayıp bunu sağlaması lazım diye düşünüyorum. Bunu sağladığında her türlü kadro seçimine saygı duyarım. Selçuk'u oynatmaz saygı duyarım, sistemine uygun değildir olabilir. Ama önce bize bir sistemi olduğunu göstermeli.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Hamitin günden güne iyiyi söylemek gerek bence beşiktaş maçında filan çok daha kötüydü kendini topluyor yavaş yavaş ilk maçlarda galatasarayda oynarken şut atmıyordu kendine güveni geliyor gibi hissediyorum..

Bu maç bu arada kesinlikle selçuk'un maçı olmalıydı nuri yerine hem nuri uzun zamandır oynamıyordu selçuk'un tek eksiği defansif yönü zayıf kalacağını düşündün abdullah avcı bence emre yerine bile rahat oynardı..

Sercan'ı neden önce değiştirmedi onu da anlayamadım taktik değişikliği şarttı burak'ı önce alması gerekti sağa geçerdi burak tunay sola geçerdi böyle daha etkili olabilirdik..

Ama şunu söyleyeyim arda o şutu gol yapsa umutla kalecinin filan ıskaladığı topu biri tamamlasa şu anda abdullah avcının selçuk'u oynatmama tercihi konuşulmazdı(her ne kadar abdullah hocayı yeterli görmesem de bu görev için kesinlikle süre şart)
    selçukun defansif yönü zayıf mı yok artık ya

Quote Originally Posted by carlito94 View Post
    Kardeşim iyi güzel hoş diyorsunda Selçuk tamam yetenekli harika adam dediğin gibi istatistiğide var.Ama bir sebebi varkı adamı oyuna almıyor.Yoksa Avcı'da 49846516846 kişi gibi Selçuğu oyun içinde görmek ister.Önemli olan kime şans verdiyse hoca onu koşulsuz desteklemektir.Bu adam kazanmayı ister.Eğer Selçuğun galibiyeti sağlayacağına inansaydı bunu çoktan yapmıştı.Demekki Selçuk bu oyun şablonuna uygun değil yahut Avcı uygun görmüyor.

selçukun oynayamıcağı bi oyun şablonu bi taktik anlayışı söylermisin bana ortasahadaki iki yönüde en iyi oynayabilen oyuncan söz ediyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

---------Tolga------

Gökhan - Semih - Ömer - Hakan Balta

Arda - Selçuk - Emre - Gökhan T.

Burak - Umut

Çok mu zordu böyle bir kadro ile çıkmak?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Hollanda'da bizim maçlarda zaman geçirme durumuna düştüyse hala 1.lik umudumuz vardır.

Hollanda'nın bütün atakları kaybettiğimiz basit toplardı kendi kendilerine geldikleri 1-2 pozisyon var yok.

Bizde çok fırsat teptik özellikle Arda karşı karşıya nasıl kaçtı anlamadım.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Yahu arkadaş bizim milleti anlamak zor.Maçtan önce çoğunluk ankette yenileceğiz diye oy vermiş maçtan sonra vay efendim onu niye oynatmadın vay efendim bunu niye oynattın.E tamam işte sen dememişmiydin maçtan önce zaten yenilcez diyen.İlginç

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    ---------Tolga------

Gökhan - Semih - Ömer - Hakan Balta

Arda - Selçuk - Emre - Gökhan T.

Burak - Umut

Çok mu zordu böyle bir kadro ile çıkmak?
    Hani Hamit Altintop?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadroyu ilk gördüğümde vardır hocanın bir bildiği mantığıyla pek yorum yapmadım ama ilk 15-20 dakikadan sonra hocanın çok yanlış bir tercih içerisinde olduğu anlaşıldı. Gerek Hollanda'nın da fazla dirençli bir ortasahasının olmayışı gerek Umut Bulut'un tek forvet oynayışı Selçuk'un o sahada mutlak suretle var olmasını gerektiriyordu ama olmadı. Sen forvetinin atacağı tek bir adımı bile 3 saniye öncesinden tahmin edecek biir takım arkadaşına sahipsen onu oynatacaksın arkadaş lamı cimi yok. İnşallah ilk ve sondur Selçuksuz oynadığımız. Kendisine çok büyük sempatim yok hatta bazen çok itici bulduğum da doğrudur ama oyununa saygım sonsuz Selçuk İnan'ın. Elde böyle bir oyuncu varken kullanmamak saçmalığın dik alası.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Abdullah Avcı'nın başına güneş geçmiş herhalde, şapka taksa Kloop gibi iyi olabilir. Selçuk İnan'a toplamda 109 dakika süre vermişsin, oynatmayacaksan çağırma da arkadaş. Adamın moralini niye bozuyorsun, ne hakla ?

Bu Tunay denen oyuncunun ne gibi bir özelliği varda Milli takıma çağrılıyor, sonrada maça ilk 11 başlıyor?

Nesil
    2006

Hollandalı bir insan bu maçdan beklediği bir skoru aldı, bizde beklediğimiz bir skoru aldık. Bu kimseyi şaşırtmadı. Büyük ihtimalle Türkiye'de ki maçtada da kaybedeceğiz.

Önemli olan geri kalan 8 maçada favori olarak çıkacak bir Türkiye var, hem kadro kalitesi hem ismi ile rakiplerinden kat kat üstün bir takım Türkiye. Ne Macaristan ne Romanya ne de diğerleri... Önemli olan senden daha güçsüz takımlara karşı ne yaptığınız. Biz geri kalan 8 maçın hepsini kazanacak güçteyiz ve kazanmamız gerek. Yıllardır saçma sapan deplasmanlarda puan kaybedip eleniyoruz. Kalitemizi bir türlü oyunumuz ile ilerletemiyoruz. Ama bu sefer öyle olmamalı, son maç geldiğinde şu şuna kaybederiz bizde yeneriz hesapları yapmamalıyız. Sonuç hep hüsran oluyor.

Ama asıl korktuğum takımız çok yeteneki ve teknik gücü yüksek oyunculara sahip ve gördüğüm de şu ki yapılan Hazırlık maçları dahil(dünkü maçı izleyemedim.) bireysel yetenekler hep konuştu, oyuncular takım oyunu yerine biraz kendini öne atıp zafer elde etmeye çalışıyor, kaldı ki çok başarılı olduğumuz dönemlerde bile bir takım oyunumuz yoktu, varımızla yoğumuzla birşeyler yapar kazanırdık. Şimdi bu sistem değişmeli ve yeteneğimizi takım oyunu ile sahaya koymalıyız.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Dün akşam maç bitimiyle çok sevdiğim bir bölüm arkadaşım mesaj attı. ' Hollanda'ya total futboldan dolayı duyduğum saygı bu akşam itibariyle bitti ' diye .Bende de durum bu.

Tolga, maalesef pozisyonlarda çok erken yere yatıyor.Bunu yapmasa daha iyi bir kaleci olur eminim.İlk golde arka direkte niye kimse durmuyor anlamadım sanırım Hasan Ali'nin görevi olmalıydı.

Hamit, tamamen onun üstüne oynadılar ve çok başarılı da oldular.Onun tarafını felç ettiler maalesef.Hamit'in asıl mevkisi orası değil , Gökhan formsuz da değil Fenerbahçe pek iyi oynamıyor olabilir ama Gökhan her maç deli gibi mücadele ediyor o oynamalıydı bekte.

Semih, ayakta kalan isimlerimizdendi yerinde müdahaleler yaptı zorlu bir rakip karşısında neler yapabileceğini görmek açısından iyi bir testti başarılı da geçti bence yenen 2 gole rağmen.

Ömer, o da iyiydi, gerektiğinde topu ileri de taşıyabilmesi büyük artı kendi adına.Maçın başında bulduğu iki kafa pozisyonunda daha sert vuruşlar yapsa çok iyi olurdu.

Hasan Ali, tecrübesiz.Net.Allah'tan pek onun üstüne oynamadılar Hamit gibi olurdu.Hücuma da pek çıkamadı çekingendi.

Topal , bildiğimiz Topal. Defansın arasına yerleşiyor, ofansif anlamda şut ve uzun çapraz topları dışında bir şey yapmadı yine.

Emre, orta alanda iyi mücadele etti oyundan çıkana kadar.Şok presleri alıştığımız gibi değildi ama kondisyonuna bağlıyorum.

Arda, yalnız kaldı. Tek başına bir şeyler yapmaya çalıştı.O da olmayınca başarısız göründü. Yanında bir iki uyum sağlayacağı adamla iyi işler yapabileceğini zaten biliyoruz.

Tunay, ne yaptı nerde top aldı nerde top verdi bilmiyorum. Oynamamalıydı maalesef.

Sercan, beklediğimiz Sercan'ın çok çok altındaydı performans olarak.Gerçekten kötü oynadı.

Umut, hücum hattında Arda ile birlikte savaşan tek isimdi.Yeri geldi defans arkasına koşu yaptı, yeri geldi sırtı dönük forvet oldu.Hepsinde de elinden geleni yaptı.Tunay ve Sercan biraz iyi olsalar Umut coşabilirdi.

Selçuk olmalıydı bu maçta. Nuri girdi hiç bir şey yapamadı. Eleştirmek istemiyorum ilk maçtan. Ama sistem oturtacağım derken takımı anadolu takımı yapmaya gerek yok.Uzun topla oyun 40 sene öncesinde kaldı.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tolga, maalesef pozisyonlarda çok erken yere yatıyor.Bunu yapmasa daha iyi bir kaleci olur eminim.İlk golde arka direkte niye kimse durmuyor anlamadım sanırım Hasan Ali'nin görevi olmalıydı.
    Golde arka direkte Hamit vardı ve arka tarafta kafasına göre takılıyordu.Ne adam takibi vardı,ne direk savunması.Ayrıca Tolga'da golde bir nevi ters köşe oldu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Gokhan Hamit ikilisi olmadikca Robbene dayanamazlar.Robben Gokhanida rahat gecerdi.Spikerde dedi Robbenin gecemeyecegi defans oyuncusu yok anca sikistirmamiz lazimdi.Arkada Gokhan onde Hamit olsaydi hic zorlanmazdik.Mac basinda Selcuk olsaydi ortasahayi elimize alirdik zaten sonra Sercan yerinede Burak olsa atak yonunden iyi olurduk.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Gokhan Hamit ikilisi olmadikca Robbene dayanamazlar.Robben Gokhanida rahat gecerdi.Spikerde dedi Robbenin gecemeyecegi defans oyuncusu yok anca sikistirmamiz lazimdi.Arkada Gokhan onde Hamit olsaydi hic zorlanmazdik.Mac basinda Selcuk olsaydi ortasahayi elimize alirdik zaten sonra Sercan yerinede Burak olsa atak yonunden iyi olurduk.
    Tamamen katılıyorum bu görüşüne. Üstte, William Rookwood nickli arkadaşımızın kadrosuyla çıksaydık (G.Töre yerine, Hamit), kesinlikle kaybetmezdik dün akşam. Üstelik, grupta rakibimiz olarak gördüğümüz bir takıma karşı ve deplasmanda puan ya da puanlar alacaktık. Bu yenilgi, ilerde karşımıza olumsuz bir durum olarak çıkmaz umarım.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Facx View Post
    selçukun defansif yönü zayıf mı yok artık ya
    mehmet topalın ve emrenin yanında zayıf gibi görmüştür abdullah avcı bana kalırsa sizinle aynı düşünüyorum emrenin yerine koy paşalar gibi oynardı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Selcuk'un defansif yonu zayif felan degil

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Golde arka direkte Hamit vardı ve arka tarafta kafasına göre takılıyordu.Ne adam takibi vardı,ne direk savunması.Ayrıca Tolga'da golde bir nevi ters köşe oldu.
    Kafasına göre takılmıyordu.Açıp bir daha izlersen orada bir adam tuttuğunu görürsün.Her iki direkte de sorun vardı.Emre de Hamit de direk dibinde olması gerekirken daha öndeydiler.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

selçuk inan'ın yıldız futbolcu muamelesi görmesi[eksisozluk]

öncelikle selçuk inan en yetenekli yerli oyunculardan birisidir. bunun yanı sıra mütevazidir ve düzgün karakterlidir.
    fakat o da etten kemikten. bu sebepten ötürü 433 benzeri 3lü ortasaha formasyonlarında verimsiz kalabiliyor. selçuk inan'ın verimli olduğu sistem bence kendisi gibi ikinci bir oyuncu ile ortasahayı paylaştıkları bir sistem.
    dün oynanan maçta ortasaha geride topal önde emre ve arda olarak kurgulanmıştı. emre daha hareketli oyunu ve ortasahaya eksik olan sertliği katabildiği için tercih edildi. arda ise atletico'da diego'nun rolüne soyundu ve etkili bir oyun sergiliyor. yeni bir pozisyonda oynamaya alışma evresinde olan bir oyuncu eski pozisyonunda oynasa bocalayabiliyor. hücumun iki kenarında oynayan sercan ve tunay'ın etkisizlikleri de düşünülünce topal-emre-selçuk üçlüsü tercih edilebilirdi belki. fakat selçuk bu durumda çok dar bir alana sıkışıp verimsizleşiyor ve oyuna küsüyor.
    bu sebepten ötürü abdullah avcı'nın kararı makul bir karardır. sonuçta selçuk xavi değil ki kesilmesi olay olsun. daha o rotasyona nuri, mehmet ekici, necip uysal, emre çolak hatta belki de soner girecek. sabırlı ve yapıcı olmak lazım
    tabi galatasaraylılara göre hemen tüm oyuncuları mevkilerinde dünyanın ilk 10'una girer. son şampiyonlukla da ilgili değil rijkaard döneminde de böyleydi şimdi de böyle. herhalde camianın kendine göre bir karakteri. yapıcı değil aksine oldukça yıkıcı bir tutum.
    (cinali, 08.09.2012 15:55 ~ 15:56)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Olayı Galatasaray'a bağlayan "cinali" cin olmadan adam çarpmaya kalkmış sanki yazısının sonunda.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Cahildir, fanatiktir dikkate almamak lazım.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    selçuk inan'ın yıldız futbolcu muamelesi görmesi[eksisozluk]

ben hayatımda bu kadar komik entry görmedim sende gelmiş buraya yazıyosun k.bakma ama o cahil sen ondanda cahilsin eğer buna katılıyosan - ki buraya koyduğuna göre katılıyo olman lazım - ya herşeyi geçtim arda atletico madridtte diegonun rolünemi soyundu neden sol - sağ kenarlarda oynuyo öyleyse

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu benim fikrim degil, gorusumu de yansitmiyor. sadece alintidir, milletimin insaninin goruslerinden bir tanesi. herkes ayni sekilde dusunmek zorunda da degildir. cok tahammulsuz gordum sizleri, biraz sakin olmakta fayda var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimsenin artık milli takım için sabrı kalmadı.Artık başarı isteniyor.Eğer sen Türkiye'nin en iyi oyuncularından Gökhan Gönül,Selçuk ve Burak Yılmaz'ı oynatmıyorsan ve saçma sapan takım kuruyorsan ilk maçta olsa ağır şekilde eleştirilir.
    Abdullah Avcı'nın salı günü oynanıcak maçta 3 oyuncuyuda oynatıcağını düşünüyorum.Belki Burak oynamaz bir tek.Artık o maçtada Hollanda maçındaki 11 ile çıkarsa kendi sonunu hazırlar.Artık var olan iyi oyuncularımızı kullanalım.Tunay felan kendi takımında parlasın ve orda bir şeyler kanıtlasın.Hamit gibi formsuz oyuncular kariyerine bakmaksızın kesilebilmeli.Milli takım oyuncu yetiştirme,deneme veya oyuncuların form tutmasını beklenilecek yer değil.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@chaos

bugune kadar hep en iyileri cagirdigimiz icin dunya birincisiyiz degil mi? o da bir bakis acisi tabi, saygi duyarim. ama at gozluklerini cikarmakta fayda var gibi geliyor. hep yazmayacam diyorum ama dayanamiyorum, en iyisi konuya hic bakmamak aslinda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@chaos

bugune kadar hep en iyileri cagirdigimiz icin dunya birincisiyiz degil mi? o da bir bakis acisi tabi, saygi duyarim. ama at gozluklerini cikarmakta fayda var gibi geliyor. hep yazmayacam diyorum ama dayanamiyorum, en iyisi konuya hic bakmamak aslinda.
    Yav dostum neyin at gözlüğünü çıkarayım?

Ben orada neden iyi oyuncularımız oynamıyor diye eleştiriyorum.Acaba sende nasıl bir düşünce oluştu.Neyse sen mennunsan milli takımdan ve bu kadrodan bana bir şey demek düşmez.Ben şu anda memnun değilim ve Abdullah Avcı hiç iyi sinyaller vermedi bana.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Yav dostum neyin at gözlüğünü çıkarayım?

Ben orada neden iyi oyuncularımız oynamıyor diye eleştiriyorum.Acaba sende nasıl bir düşünce oluştu.Neyse sen mennunsan milli takımdan ve bu kadrodan bana bir şey demek düşmez.Ben şu anda memnun değilim ve Abdullah Avcı hiç iyi sinyaller vermedi bana.
    avcinin tavrinin kamuoyuna karsi bir rest oldugunu dusundugunu, onumuzdeki macta yanlisindan donecegini belirtmissin. buna takildim ben, ayni aykut kocamandaki olay aslinda. sahaya cikacak 11i belirleyemeyeksen niye o isin basinda olasin ki. hersey en iyi oyunculari sahaya koymak degil, sadece rakibin hollandanin nasil ciktigina baksan yeter. bu acidandi elestrim, ama senin dusuncen oyleyse birsey diyemem.

ridvan dilmen de dahil cogu yorumcu pek mantikli konusmuyorlar, en cok arkalarinda durmalari gereken zamanda arkadan bicakliyorlar avciyi. pek yakismadi bu tavir onlara.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Cahildir, fanatiktir dikkate almamak lazım.
    Quote Originally Posted by Facx View Post
    ben hayatımda bu kadar komik entry görmedim sende gelmiş buraya yazıyosun k.bakma ama o cahil sen ondanda cahilsin eğer buna katılıyosan - ki buraya koyduğuna göre katılıyo olman lazım - ya herşeyi geçtim arda atletico madridtte diegonun rolünemi soyundu neden sol - sağ kenarlarda oynuyo öyleyse
    Madem futbol cahili,fanatikler hakkında bu kadar duyarlısınız gençler.Şu arkadaşa da anlatın hele Hamit'in gol esnasında arka direkte neler yaptığını.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Kafasına göre takılmıyordu.Açıp bir daha izlersen orada bir adam tuttuğunu görürsün.Her iki direkte de sorun vardı.Emre de Hamit de direk dibinde olması gerekirken daha öndeydiler.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Madem futbol cahili,fanatikler hakkında bu kadar duyarlısınız gençler.Şu arkadaşa da anlatın hele Hamit'in gol esnasında arka direkte neler yaptığını.
    bosuna yazma semsi, ben gercekten GSli psikolojisini cozebilmis degilim gecen sezonki sampiyonluklarindan beri. birseyler oldu birden, tamamen tarafsiz gozle yaziyorum. fenerbahceli oldugumdan degil. yaptigim alintidaki gibi cogu GSli butun oyuncularini mevkilerinde dunyanin ilk onunda goruyorlar. boyle dusunmeyenler ustune alinmasin, genel profil bu. kimse de cikip gokhan gonul niye yok, en formda sag bekimiz demedi. bi kac istisna disinda.

dediklerim sadece forum icin anlasilmasin, sosyal medyanin genelinde durum bu. amacim kisisel saldiri degil, sadece bir tespit.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

avcinin tavrinin kamuoyuna karsi bir rest oldugunu dusundugunu, onumuzdeki macta yanlisindan donecegini belirtmissin. buna takildim ben, ayni aykut kocamandaki olay aslinda. sahaya cikacak 11i belirleyemeyeksen niye o isin basinda olasin ki. hersey en iyi oyunculari sahaya koymak degil, sadece rakibin hollandanin nasil ciktigina baksan yeter. bu acidandi elestrim, ama senin dusuncen oyleyse birsey diyemem.

ridvan dilmen de dahil cogu yorumcu pek mantikli konusmuyorlar, en cok arkalarinda durmalari gereken zamanda arkadan bicakliyorlar avciyi. pek yakismadi bu tavir onlara.
    Selçuk tamamen kişisel egolarına kurban olmuştur Abdullah Avcının bu çok bariz toplasan 1 maç etmicek kadar (taş çatlasa 120 dk - 90 dk arası eder ) denedi selçuku hazırlık maçları dahil bu adam kendini ispat etmemiş biri olsa tamam dicemde bu adam ligin en formda ve en iyi oyuncusu zambiya 1 . liginin değil senin sana oyuncu yetiştircek diye yabancı sayısını 5e düşürttürdüğün ligin en iyi oyuncusu ve sen bu adama taş çatlasa 90-120 dk arası bi süre vermişsin 8-9 maçta hayır bi teknik direktör -özellikle milli takım teknik direktörü- elindeki malzemeyi en iyi şekilde kullanmalıdır bu adam elindeki malzemeyi (gökhan , selçuk, burak mevkilerinin tartışmasız en iyileri) neredeyse hiç kullanmayıp bide üstüne taktiksel - sistemsel bi tercihti dersen herkes seni eleştirir selçuk ya bu çift yönlü oyunu bu adamdan daha iyi oynayan bi ortasaha yoktur türkiyede dünyada bi çok ülke milli takımına koysan direk oynar hatta bazıları sistemini ona göre kurar sen gerekirse bu adamın üstüne sistem taktik yapıcaksın ki şart değil bu adam her taktik dizilişte gerek lider oyuncu - gerek görev adamı olarak oynar

Sayfa 12 / 13 İlkİlk ... 210111213 SonSon

Mesaj Yetkileri