Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 360 arası toplam 366 sonuç

Konu: Alex'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Doğru mudur yoksa Fatih Gökşen gündem peşinde midir?:

Alex G.Saray ile anlaştı ama...
    Her şeyi geçtim de üstad Münir Özkul derdi ya "Ziya oğlum tamam atıyosun ama biraz ölçülü at" diye, tam öyle bir durum : ) Alex'in 3.5 - 4 milyon €'yu kaldırdığı bir dönemde 2 milyon $'a bize tamam demişti, demek, Alex'in en kötü dönemde bile 2.5 milyon €'dan aşağı almayı kabul etmediğini düşünürsek biraz ütopik olmuş.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Haydaaa demek istiyorum bu muhabbete

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Göz göre göre taraftara yalan söyleniyor. Bu kişiler mi yöneticilik yaptı? Hakikaten üzücü.

https://twitter.com/Alex10combr/stat...01773461856256

"Türkiye'den Galatasaray veya başka bir kulüple hiç görüşmedim. Bu oldukça komik."
    Last edited by Cengo : 23.Ekim.2012 at 17:32
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Eski yoneticilerr boyle bos islerle ugrasmayi sever

Nesil
    2011
    Yer
    Eskişehir

Eski Galatasaray yöneticisi Fatih Gökşen'in Brezilyalı yıldız Alex de Souza ile 2007 yılında anlaştıklarını fakat bu transferin gerçekleşmediğini öne sürmesinden sonra Alex mikro blog sitesi twitter'daki hesabı aracılığıyle bu iddiaya cevap verdi.

Fenerbahçe ile 8 yıllık birlikteliğine son veren ve ülkesinde Coritiba'ya geri dönen Alex bir taraftarın "Kaptan 2007 yılında Galatasaray ile anlaştın mı?" sorusuna, "Ben Türkiye'de Galatasaray veya herhangi başka bir takımla hiç görüşmedim. Bunlar gerçekten komik" sözleriyle yanıtladı.

Öte yandan Alex de Souza Fatih Gökşen ismini de hiç duymadığını belirtirken "Her gün yeni yalan var" diyerek Türkiye'deki haberlere sitem etti.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Beyaz Tv,TV8 Bunların hiç biri futbol konuşmuyor..Hep dedikodu kazanı alex gitmiş halen alex..Yok Q7 ne yapmış bilmem ne ? Herkesin üstüne bir iftira yalan projesi gibi..Beyaz Tv Özellikle..

"TOP BİZDE"..İzliyorum çünkü futbol konuşan başka bir program yok doğru dürüst....Tavsiye ederim..Cumartesi ve Pazartesi ..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bazen hala Alex'in bu şekilde gidişine inanamıyorum. Alex'in böyle gidişine sebep olanları ömrüm boyunca affetmem. Ha benim onlar hakkındaki düşüncemden onların haberi var mı veya onlar için önemli mi ? Değil. Olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Yalnız hakikaten ligin yarısı bu adammış. Bu adam gitti gideli bir GS'lı olarak tad almıyorum ligden.
    Yenilsin diye Fener maçlarını izlerdim bu çıkardı inanılmaz bir pas ya da golle tarihe geçer bizi de tanık ederdi. Daha gideli belki 1 ay bile olmadı ama ben arıyorum ya Alex'i. Böyle olacagını tahmin edemezdim heralde.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Samet Güzel'in Alex ile yakınlığı biliniyor zaten. Tercümana da gerek kalmadığına göre doğru olanı yapmış.
    Last edited by di canio : 01.Ekim.2012 at 19:58 Reason: Silinen mesajdan alıntı
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Alex ile yakınlığı biliniyor zaten. Tercümana da gerek kalmadığına göre doğru olanı yapmış.
    Ne alakası var ? Cristian var Meireles var bu adamlar Portekizce konuşmuyor mu ?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Ne alakası var ? Cristian var Meireles var bu adamlar Portekizce konuşmuyor mu ?
    Cristian'da yollanır en yakın zamanda inşallah. Meireles için bir şey diyemeyeceğim.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri