Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 453 sonuç

Konu: Kırmızı Kara Burası Ankara | Gençlerbirliği SK

Hybrid View

STSL 18.Hafta

Elazığspor 0-2 Gençlerbirliği

Lig sonuncusu Elazığspor karşısında zorlansakta kilidi açtıktan sonra rahat bir oyun sergiledik.3 gün sonra Galatasaray'a ilk mağlubiyetini yaşatmak için hemen hazırlıklara başladık.

STSL 19.Hafta

Gençlerbirliği 1-1 Galatasaray

Adamlar yine kaçtı elimizden.İlk yarıdaki maçta da son dakikalarda attıkları golle galip gelmişlerdi bu sefer beraberliği kurtardılar.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Galatasaray'ı yenseydin çok iyi olurdu . Uefa'da Zagreb'i geçersin gibime geliyor diger turda Anderlecht gelir büyük ihtimal sanslar esit önün açık
    You'll Never BeatThe Irish !

4. Default

6 puanlık maçta şanslarının yardımıyla bir puanı kazanmışlar, çok önemli bir maç şampiyonluk için ama daha lig uzun, mutlaka puan kaybedeceklerdir. Zagreb in sana rakip olacağını düşünmüyorum ama Fm 13 bu ne yapacağı belli olmaz, şamp liginde güzel sonuçlar alırsın, şekerspor a yenilirsin, o yüzden temkinli olmak lazım

Teşekkürler yorumlarınız için.Kovacic'in hala Zagreb'de olması biraz korkutuyor beni ama Kovacic'li yada Kovacic'siz yenmeliyiz Zagreb'i.2 turda da belkide çekebileceğimiz en iyi kurayı çektik.Bunu biraz anlamlandırmalıyız.

STSL 20.Hafta

Kayserispor 1-1 Gençlerbirliği

Kötü bir futbol sergiledik ama yine de yenilmemeyi başardık.Bu senenin flaş takımı Antalyaspor'la karşılaşacağız gelecek hafta.

Gurbetçi oyuncu Kaan Ayhan'ı 190.000 Euro'ya takıma kazandırdık.Bizimle sözleşme yenilemeyen Radosav Petrovic Monaco ile sözleşme imzaladı.

STSL 21.Hafta

Gençlerbirliği 3-0 Antalyaspor

Rakibimizi sahadan sildik resmen Antalyaspor'un gösterilen tüm atakları Ergün Teber'in penaltı noktasına kadar attığı taçlardı.Böylece ligde 2.liğe yükseliyoruz.

2.5 senedir kiralık olarak takımımızda bulunan Özgür Çek'in bonservisini 600.000 Euro'ya alıyoruz ve 3 senelik sözleşme imzalıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

kupadan elenmen kötü olmuş özgür çek iyi transfer kaan ayhan ın özellikleri çok iyi bu arada onuda kazandırman iyi olmuş takıma
    Galatasaray ile yeniden Avrupaya 2013 Kariyerim. Katkılarınızı beklerim.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110922

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bursaspor'un transferlerini ve kadrosunu koyabilirmisin rica etsem ?
    bol şanslar bu arada teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Uefa avrupa ligi eşleşmeleri harika zagrep ve diğer ikisini geçebilirsin gerçekten harika bir kariyer uzun soluklu bir kariyer tebrikler.

Taktiği link olarak paylaşman mümkün mü

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bir şeye rica edebilirmiyim avrupa katsayılarında hangi ülke kaç takım yollabilir kısmı var onu paylaşabilirmisin ? Şöyle yazıyor atıyorum ispanya Şampiyonlar ligi 4 Play-off 1 uefa avrupa ligi ön eleme 2-3 gibi teşşekürler.

http://www.4shared.com/file/AvsIeX9M..._clasiccc.html

Bu kullandığım taktik.Bursaspor'u ve katsayıları oyuna girince atarım.

STSL 22.Hafta

İstanbul B.B. 2-2 Gençlerbirliği

İ.B.B ile yine gollü bir maç geçirdik fakat bu sefer kazanan çıkmadı.Ligde 17.durumda olan bir takıma karşı beklemediğimiz bir puan kaybı oldu.

Puan Durumu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Teşşekürler tam aradğım buydu ..

STSL 23.Hafta

Gençlerbirliği 3-1 Konyaspor

Zayıf rakibimizi yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkmamıza rağmen zorlanmadan yeniyoruz ve Zagreb maçına odaklanıyoruz.Erkam Resmen'i anlamış değilim adam gol atıyor asist yapıyor her şans verdiğimde ama sağ kanat otoban oluyor tüm maç

Hocam öncelikle başarılar diliyorum kariyerinde. Sıkılmadan takip ediyorum

Burası yeri midir bilmiyorum ama bir şey sormak istiyorum. Ben de Kızılcahamamspor kariyerimi paylaşmak istiyorum, bu doğrultuda maç sonuçlarının ekran görüntülerini aldım ama puan tablosunun ekran görüntülerini almayı unutmuşum. Eski oyunlarda geçmiş haftaların puan tablosunu görebiliyorduk yanlış hatırlamıyorsam, bu oyunda var mı acaba o özellik?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Teşekkürler paaylaşım icin .

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Maçlar çok iyi

Hepinize teşekkür ediyorum.

@İsmailGümüş sorduğun soru hakkında bir fikrim yok.O yüzden yanlış bilgilendirmeyeyim seni.

UEFA Avrupa Ligi Birinci Ön Eleme Turu 1. Maç

Gençlerbirliği 4-2 Dinamo Zagreb

Maçın başında büyük bir şanssızlık eseri geriye düşsekte maçı 7 dakikada 3-1 e getirdik.İkinci yarı farkı 3'e çıkaran golü bulmamıza rağmen skoru koruyamadık ve 2.golü yedik.Evimizde yediğimiz 2 gol rövanşta inşallah sıkıntı çıkarmaz.

STSL 24.Hafta

Gençlerbirliği 2-1 Bursaspor

İki Avrupa maçımızın arasında ligde son şampiyonu ağırladık.Ortada geçen maçta biraz şans biraz beceri ile 3 puanı aldık ve Hırvatistan'a doğru yola çıktık...

UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme Turu 2.Maç

Dinamo Zagreb 3-2 Gençlerbirliği

2 kere öne geçtiğimiz mücadelede sahadan mağlup ayrıldık.Son dakikalar çok sıkıntılı geçti fakat Ramazan 4. gole izin vermedi ve adımızı bir üst tura yazdırdık.Üst turdaki rakibimiz ise Legia'yı eleyen Anderlecht.

25. Default

2 kere öne geçtiğimiz mücadelede sahadan mağlup ayrıldık.Son dakikalar çok sıkıntılı geçti fakat Ramazan 4. gole izin vermedi ve adımızı bir üst tura yazdırdık.Üst turdaki rakibimiz ise Legia'yı eleyen Anderlecht.[/CENTER][/QUOTE]

Çok gıcık oluyorum böyle işe. Senin sinirlerin gene sağlam. Bunları gördükçe (bir yandan da yaşadıkça) oyundan soğuyorum. Bahsettiğim şey: Daha fazla şut çektiğimiz, daha iyi oynadığımız önde olup kaybettiğimiz maçların çokluğu. İnşallah bu olay sonraki yamalarda ya da en geç Fm 14 te düzeltilir. Futbolun adaleti yok derler de Fm nin hiç olmamış bu sene

Quote Originally Posted by koraybahce View Post

Çok gıcık oluyorum böyle işe. Senin sinirlerin gene sağlam. Bunları gördükçe (bir yandan da yaşadıkça) oyundan soğuyorum. Bahsettiğim şey: Daha fazla şut çektiğimiz, daha iyi oynadığımız önde olup kaybettiğimiz maçların çokluğu. İnşallah bu olay sonraki yamalarda ya da en geç Fm 14 te düzeltilir. Futbolun adaleti yok derler de Fm nin hiç olmamış bu sene

Bence haksızlık yapıyorsun.Adamların 2 topu direkten döndü,5 tane yüzde yüzlük gol pozisyonu var,topa bizden daha çok sahip oldular yani maç tamamen onların hakkıydı ama turu biz atlamayı başardık.Öne geçip puan kaybetme olayı da bence saçma değil reel hayatta milyonlarca örneği var böyle maçların.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Anderlecht'i rahat geçeriz diye düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Juan Moraes View Post
    Anderlecht'i rahat geçeriz diye düşünüyorum.

İnşallah inşallah çeyrek final muhteşem olur bu sene.

STSL 25.Hafta

Sivasspor 2-1 Gençlerbirliği

Ağır maç temposundan yorgun düşen oyuncular öne geçmelerine rağmen skoru koruyamadı ve sahadan mağlup ayrıldık.Maç sonu basın toplantısında penaltı pozisyonu hakkında hakemi eleştirince 3 bin Euro para cezasına çarptırıldım.

Sonunda 3. sene o ünlü altyapımızdan kayda değer genç yetenekler çıktı.

Sayfa 12 / 15 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri