Sinir olduğum durumlardan biri 2-0 öne geçmene rağmen bir anda skor dengelenebiliyor hatta geri düşebiliyosun, bu kadar da fazla geri dönüş olmasın ama : )
Edit: Yazarken 3 olmuş, Oyun o kadar belli ediyor kendini : )
...
Arsenal maçı insanı oyundan soğutan türden olmuş ne yazık ki, ben de çoğu kez yaşadım, ya arkadaş, bi maçı da 1-0 kazan, gol yememeyi başar, ama yok illa o gol yenecek, hatta 2-0'dan maçı vericeksin, hayır öne geçtikten sonra defansif de oynatmıyoruz takımı, olay ne anlamıyorum.. Shout'ları mı daha aktif kullanmamız gerekiyor, nedir, fikri olan varsa yazsın..
yönetim yeni bir komite gibi birşey kuruyor anladığım kadarıyla ve yeni bir bütçe çıkacak gibi gözüküyor bu iş sana yarayacak![]()
arsenal maçı tam bir kabus olmuş buarada. Bu tip geri dönüşler Premier Lig'de çok oluyor ama şu ana kadar benim başıma gelmedi henüzumarımda gelmez. Moral bozmak yok takım toparlanacaktır. Takımın son haftalardaki formsuz oluşunu ve gol yemesini genç oyuncuya bağlanaman olmamış gençlere önem veren birine yakışmaz
![]()
Qpr Zor takım güzel galibiyet olmuş, tebrikler.
...
Q.P.R hakkında rapor isteyeceğim senden benimde maçım onlarla ilk maçı kaybettim napıp edip gol atıyorlar adamlar...![]()