Yeni Rol Modeli Almış Beşiktaş ta Haberimiz Yokmuş DENTHİNO
Yeni Rol Modeli Almış Beşiktaş ta Haberimiz Yokmuş DENTHİNO
Bu kadar mı ruhsuz oynar bir takım, hafta içi yatmışlar mı antreman yapmamışlar mı bunlar anlamıyorum ki. Dökülüyorlardı resmen sahada. 10 kişi kalmış takımın kalesine 1 şut dahi çekemedik, mağlubiyeti çoktan kabullenmiş gibiydik. Aybaba'da gercekten büyük maç kavramı nedir bilmiyor. Yazıklar olsun.
Canım FEDA olsun sana !
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ne diyim artık ben ne diyeyim hakem görmüyor bile hiç bir şey yanına itiraza gidiyorlar kırmızıyı veriyor tükürmüş falan filan Melo. Bu lige fazlayız arkadaş kaldıramıyorlar yok yani artık YETER. Maça gelirsekte o kornerden golü yemeseydik 4-5 olacağı kanaatindeydim.
Emre Çolak beni ve bir çok kişiyi şaşırttı. Sabri de aynı şekilde. Takım bu sene resmen maç seçiyor ve ben buna sinir oluyorum. İstedikleri zaman en azından mücadele ettikleri zaman fark çok net görülüyor. Hedef maçlarının neredeyse tamamından istediğimizi aldık. Bunu genele yayarsak şampiyonluk uzak değil.
Beşiktaş ise tek planı olmasının bedelini ödedi, Almeida olmazsa ne yaparız diye hiç düşünmemişler haliyle doğru dürüst pozisyon bulamadan, oyuna hakim olamadan maçı tamamladılar. Fernandes'in çok kötü olması da etkiledi tabii.
Beyler bırakın tartışmayın,galibiyetin tadını çıkarın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hakemin Melo konusunda hatası yok ama maçın genelinde hiç kartlarını kullanmadı meloyu attıktan sonra kartını çıkardı cebinden
Oğuzhan'ın hareketlerinden bahsediyorsun ama tek taraflı düşünüyorsun. Şuan bütün pozisyonları hatırlamasamda kafamda ki 3 pozisyonu söyliyim daha deminde arkadaşa yazdım. Hamit'in sağ açıkta hiç bir şey yokken sırtını tutup yere düşmesi, Snejderin Oğuzhan'ın üstüne yatarak faul almaya çalışması, Yine snejder Hilbert mücadelesinde Snejder kendini hızlı bir şekilde yere atarak Hilbert'e sarı kart almasını sağladı. Siz Oğuzhan'ın karakterine laf atıyorsunuz ama kusura bakma sizinkilerinde bizden bi farkı olduğunu düşünmüyorum. Beşiktaş hakkında konuşurken dönüp kendi futbolcularınızında yaptığını buraya yazarsan kimse sana cevap vermez zaten.
ya bırakın tükürdü tükürmedi mevzusunu. bu beşiktaşın halini konuşun. ya bu takım kaza bela şampiyon olur yada 2. olurda şl giderse. ben bi 8'i daha kaldıramam arkadaş. mehmet akyüz nedir ya biri bana açıklasın yalvarırım açıklasın. bu kadar aciz top oynanmaz adamlar 10 kişi bizim maç boyu attığımız şutun fazlasını attı 10 kişi kaldıktan sonra !
Veli zaten karşısındakine insan muamelesi yapmıyor.GS'de sert oynuyor.Melo tükürdü.GS kazandı.BJK kaybetti.Dentinho'nun artist hareketleri var.Sneijder ilk maçta vasattı.Puan farkı 5.Oldu bitti.
Beyler Oğuzhan'ın yaptığı, Burak'ın atlaması, onun yatması bunun kalkması yanlış hareketler ama profesyonelce hareketler bunlar kabul edelim artık. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Premier Ligde, La Liga'da eloğlu ne hareketler yapıyor, sen profesyonelsen kanmayacaksın böyle hareketlere Oğuzhan gelip kafa da atsa sen Melo'ysan uymayacaksın arkanı dönüp gideceksin. Busquets'in ŞL'de yatıpda rakip atıldı mı atılmadı mı diye kontrol edişi hâlâ gözümün önünde mesela. Ayıp falan ama artık bu iş böyle. Takımına hakemi kandırma, numara yapma antremanı yaptıran hocalar var, geçin bunları.
Screw you guys, I'm goin' home
Bu arada beşiktaşın haftaya işi çok zor karabük yine 3 atar gibi sivok hilbert yok almeida sakat
Melo'nun pozisyonunu full HD görüntü kalitesinde defalarca izledim. Hani konuşurken insanlar bazen istemsizce tükürürler fakat o pozisyonda o bile yok. Adamın ağzından hiçbir şey çıkmıyor. İlk maçta nasıl Burak emek hırsızlığı yaptıysa bu maçtada Oğuzhan aynı şeyi yaptı. Biraz objektif olun.
Kusura bakmayın ama, Beşiktaşlı arkadaşlar her mağlubiyetten sonra olduğu gibi hakeme sarılamadı çünkü rakip takımın aleyhine çalısınca bu sefer kendi futbolcularını korumayı seçtiler. Napalım bahaneler bitmez. Beşiktaşlı yöneticilerin komik acıklamalarını merakla bekliyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Eksik bir şey yazmadım yanlış bir şey de yazmadım ,maçın tamamını izleyememem yüzünden yorum yapmamamı söylemek sizin haddiniz mi ? Gördüğüm pozisyonları yazdım.Oğuzhan'a ne emek hırsızı dedim ne de karakteriyle ilgili bir yorum yaptım.Eğer Oğuzhan rol yapmışsa ayıp etmiştir dedim.Bizim oyuncularımız da yaptıysa ayıp etmişlerdir,sizin de sitemde bulunmanız çok doğal.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fernandes'de Oğuzhan ile birlikte itiraz ediyor. Eğer rol yapıyorlarsa oscarlık rol yaptılar, zamanlama vb. herşey çalışılmış.
Canım FEDA olsun sana !
Full HD LED TV'de izledim ben de. Tükürme falan yok kimse ağzının şekli 'O' iken tüküremez. Orada Melo bir şey söylüyor. Dediğim gibi belki istemsizce 1-2 tükürük damlası mı ne kelime söylerken gelmiş olabilir o yani öyle tükürme amacı falan kesinlikle yok. Bir Galatasaray taraftarı olarak söylemiyorum bunu bir futbol izleyicisi olarak söylüyorum.
Ayrıca;
![]()
Last edited by Kaka Leite : 28.Ocak.2013 at 00:22 Reason: Silinen içerik hakkında yorum silindi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu galatasaraylıları anlayamadım,anlayamıyorum,heralde anlayamayacağım.neyi savunuyorsunuz?ben kendi takımdaki oyuncuya eleştiri yaparken siz tüküren meloyu koruyorsunz.
helal sana Sabri Reis!!!![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc