Anket Sonuçlarını Görüntüle: Ligde ilk Şampiyonluk kupası hangi şehre gider?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Bursa

2 8.33%
  • Trabzon

7 29.17%
  • İstanbul'dan dışarı çıkmaz

8 33.33%
  • Yıldırım Demirören Yeeteerrr

7 29.17%
Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
331 ile 360 arası toplam 413 sonuç

Konu: İstanbul Hegemonya'sı sona eriyor / TS & BURSA / 3.Sezon

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Trabzon iyi durumda,ama aynı şey Bursaspor için geçerli değil.Umarım seneye iyi transferler ile kafa kafaya mücadele edersiniz.
    Artık bu sezon yine koptum ligden sezon sonu bir kaç adam satıp iyi yrasnferler yapmam lazım

Nesil
    2012

Trabzon iyi durumda,ama aynı şey Bursaspor için geçerli değil.Umarım seneye iyi transferler ile kafa kafaya mücadele edersiniz.
    Toparlıyacak inş. alt yapı hazırlıklarını yapmaya başladı bu yıl onun için geçiş yılı olacak

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    +25 gole çok rahat çıkar Vossen bu sezon.
    Formunun zirvesinde

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Halil ben kariyeri kapatıyorum olurda göremezsen taktiklerimi buraya koyuyorum

Bu genelde kullandığım taktiğim. Sakat-cezalı ve bazen maç içersindeki duruma göre oyuncu rollerinde değişiklik yapıyorum. pres ve agresif hücum. defans önde tempo yüksek geniş alan seri pas..zor rakiplere özellikle skoru bulunca uyguladığım kontra taktiğinide isterseniz onuda başka mesejda yazarım

Hocam teşekkür ettim kadro gerçekten çok kalite ama benim bi futbol mantalitem var , gerçekte ki anlayışım neyse FM'de de onu oynatmaya çalışıyorum , 4-3-3 ileri uç 2 forvet soldaki gizli önündeki fırsatçı sağ kanatta ki ise klasik kanat oyuncusu gerçekte Navas'ın yaptığı gibi , bu futbol stili benim çok hoşuma gidiyor , kolay kolay başka dizilişle oynamıyorum , zaman zaman 4-2-4 , tekrar teşekkür ettim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Hocam teşekkür ettim kadro gerçekten çok kalite ama benim bi futbol mantalitem var , gerçekte ki anlayışım neyse FM'de de onu oynatmaya çalışıyorum , 4-3-3 ileri uç 2 forvet soldaki gizli önündeki fırsatçı sağ kanatta ki ise klasik kanat oyuncusu gerçekte Navas'ın yaptığı gibi , bu futbol stili benim çok hoşuma gidiyor , kolay kolay başka dizilişle oynamıyorum , zaman zaman 4-2-4 , tekrar teşekkür ettim
    Malzemeye göre diziliş benimkisi çalışltırdığım takıma göre değişiyor dedimya 48 ayı kullanmayı pek sevmem hal böyle olunca etkili kanatlara uçuk meblalar veremem yerli sıkıntısıda olunca stoper ve orta sahayı yerliden kurunca ele avuca sığan bi bu taktik çıktı memnunda kaldım Ben ufak klüpleri çalıştırmayı severim amr aml çok sağlam olmazsa 4-3-3 patlar stoper ve savaşçı orta saha dünyada bol bide savunmayı garanti altına almış oluyorum 5li savunmayla

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Haa bide kontra taktiğim var ki halil sen onu hiç görme

Nesil
    2012

Malzemeye göre diziliş benimkisi çalışltırdığım takıma göre değişiyor dedimya 48 ayı kullanmayı pek sevmem hal böyle olunca etkili kanatlara uçuk meblalar veremem yerli sıkıntısıda olunca stoper ve orta sahayı yerliden kurunca ele avuca sığan bi bu taktik çıktı memnunda kaldım Ben ufak klüpleri çalıştırmayı severim amr aml çok sağlam olmazsa 4-3-3 patlar stoper ve savaşçı orta saha dünyada bol bide savunmayı garanti altına almış oluyorum 5li savunmayla
    Bendeki malzeme şu hocam

bide senin şu kontra taktğini merak ettiim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bendeki malzeme şu hocam

bide senin şu kontra taktğini merak ettiim

Ben hoiilet konplyanka gibi adamları alamam param yetmez 4 sezonda bi jovetici alabildim takımı takaslarla ve al oynat satla kurdum 48 ay çok şeyi değiştiryor. Kontra taktiğimi skoru bulunca oynatıyorum yada rakip orta sahadan saldırıyorsa güçlü orta sahaya sahipse kullanıyorum. Ligde bazen mentaliteyi atak yapıp oynadıgımda oldu. Defans hızlıysa çok geri çekmiyorum çizgiyi ama rakip yükleniyorsa musayı çıkarıyorum yerine kule defans efeyi alıp sezerler yer değiştiryom kanatlardan gelen ortalara karşı 3 stoperin hava topu iyiyse imkanı yok gecemezler. ha bide ben korner taktiğide ekledim buna rakip korner atarken rakiplerden cok ben gol atıyorum

Nesil
    2012

Ben hoiilet konplyanka gibi adamları alamam param yetmez 4 sezonda bi jovetici alabildim takımı takaslarla ve al oynat satla kurdum 48 ay çok şeyi değiştiryor. Kontra taktiğimi skoru bulunca oynatıyorum yada rakip orta sahadan saldırıyorsa güçlü orta sahaya sahipse kullanıyorum. Ligde bazen mentaliteyi atak yapıp oynadıgımda oldu. Defans hızlıysa çok geri çekmiyorum çizgiyi ama rakip yükleniyorsa musayı çıkarıyorum yerine kule defans efeyi alıp sezerler yer değiştiryom kanatlardan gelen ortalara karşı 3 stoperin hava topu iyiyse imkanı yok gecemezler. ha bide ben korner taktiğide ekledim buna rakip korner atarken rakiplerden cok ben gol atıyorum

Valla trabzonun maddi durumu göz önüne aldığında peşin para vermek hiç kolay değil , zaten oyuncu alıp satmadan , hiç birşey yapman da mümkün değil senin en büyük artın sen ilk sezon şampiyon oldun orada vurdun voleyi , zaten bir yıl şampiyon oldun mu sırtın yere gelmiyor

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Valla trabzonun maddi durumu göz önüne aldığında peşin para vermek hiç kolay değil , zaten oyuncu alıp satmadan , hiç birşey yapman da mümkün değil senin en büyük artın sen ilk sezon şampiyon oldun orada vurdun voleyi , zaten bir yıl şampiyon oldun mu sırtın yere gelmiyor
    Aslında herşeyi taktiğime borçluyum bu seride tr liginde hiç şapmiyon olamamıştım

Nesil
    2012

Yenemyiorsan yenilme

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Bu sene de Şampiyonluk gelirse kısa zaman da Hamsiler den Avrupa da da başarı bekliyoruz hocam

Nesil
    2012

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Bu sene de Şampiyonluk gelirse kısa zaman da Hamsiler den Avrupa da da başarı bekliyoruz hocam

İlk önceliğimiz AL zaten ligde en kötü ŞL'yi garantiledik ,

Nesil
    2012

Nesil
    2012

Ligde bizi şuana kadar yenen tek takım Bursa ilk maç ondan beri namağlup bir takımız

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Trabzon her maç daha da vites yükseltiyor , Şampiyonluk Yakın

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Avrupa 'da da Arsenal'den sonra favorim Trabzon

Nesil
    2012

Trabzon her maç daha da vites yükseltiyor , Şampiyonluk Yakın
    Şampiyonluk çok çok yakın
    Avrupa 'da da Arsenal'den sonra favorim Trabzon
    İlk 16 'ya bakınca gözlerim City'i aradı ohh City bu kez yok dedim bi baktım Arsenal orada ampul gibi parlıyor , ama bu kez hezimet olmaz ,

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

İçime doğuyor,Bursa kalan 9 maçı da kazanacak,Ve Şampiyonlar ligi ön elemesi oynayacak.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Halil ben kariyeri kapatıyorum olurda göremezsen taktiklerimi buraya koyuyorum

Bu genelde kullandığım taktiğim. Sakat-cezalı ve bazen maç içersindeki duruma göre oyuncu rollerinde değişiklik yapıyorum. pres ve agresif hücum. defans önde tempo yüksek geniş alan seri pas..zor rakiplere özellikle skoru bulunca uyguladığım kontra taktiğinide isterseniz onuda başka mesejda yazarım

musa 1 numara mı

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bursa ilk üçten kopmuş 4. lüğü korumaya baksın bence ts ise şampiyon olmuş gibi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    musa 1 numara mı
    Bizde alışılmış şeyler olmaz Düzene aykırıyız

Nesil
    2012

İçime doğuyor,Bursa kalan 9 maçı da kazanacak,Ve Şampiyonlar ligi ön elemesi oynayacak.
    Bursa çok iyi çıkışa geçti , 2.lik çok zor ama seneye harika planları var , bizde % 95 şampiyonuz

26. Default

Bursaspor'un ŞL şansı çok çok az kalmış. Trabzonspor ise şampiyon olup seneye de ŞL'ye gidecek Bursaspor'a hem kadro kalitesi hem de finans bakımından biraz fark atacak gibi gözüküyor.

ŞL şansı çok zor valla inşallah olur tabi ama zor gibi

Evet artık yine 4.lük için mücadele veriyoruz

Quote Originally Posted by canerimtrak View Post
    Bursaspor'un ŞL şansı çok çok az kalmış. Trabzonspor ise şampiyon olup seneye de ŞL'ye gidecek Bursaspor'a hem kadro kalitesi hem de finans bakımından biraz fark atacak gibi gözüküyor.
    Fark iyice açıldı şl zor artık seneye iyi kadro kurmak lazım yoksa trabzon farkı iyice açıcak

Nesil
    2012

Rakibin kaleyi bulan iki şutu 2 gol , her maç öncesi antrenmanda takıma savunma duran toplar çalıştırdığım halde yediğim ger 5 golden abrtısız 4'ü duran top
    Last edited by 19karabulut07 : 21.Mayıs.2013 at 20:22

Nesil
    2012

Avrupa Ligi öncesi full yedek çıktık

Bursa farkı kapatıyor

Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon

Mesaj Yetkileri