Hocam teşekkür ettim kadro gerçekten çok kalite ama benim bi futbol mantalitem var , gerçekte ki anlayışım neyse FM'de de onu oynatmaya çalışıyorum , 4-3-3 ileri uç 2 forvet soldaki gizli önündeki fırsatçı sağ kanatta ki ise klasik kanat oyuncusu gerçekte Navas'ın yaptığı gibi , bu futbol stili benim çok hoşuma gidiyor , kolay kolay başka dizilişle oynamıyorum , zaman zaman 4-2-4 , tekrar teşekkür ettim
Malzemeye göre diziliş benimkisiçalışltırdığım takıma göre değişiyor dedimya 48 ayı kullanmayı pek sevmem hal böyle olunca etkili kanatlara uçuk meblalar veremem yerli sıkıntısıda olunca stoper ve orta sahayı yerliden kurunca ele avuca sığan bi bu taktik çıktı memnunda kaldım
Ben ufak klüpleri çalıştırmayı severim amr aml çok sağlam olmazsa 4-3-3 patlar stoper ve savaşçı orta saha dünyada bol bide savunmayı garanti altına almış oluyorum 5li savunmayla
![]()
Haa bide kontra taktiğim var ki halil sen onu hiç görme![]()
Ben hoiilet konplyanka gibi adamları alamam param yetmez 4 sezonda bi jovetici alabildim takımı takaslarla ve al oynat satla kurdum48 ay çok şeyi değiştiryor. Kontra taktiğimi skoru bulunca oynatıyorum yada rakip orta sahadan saldırıyorsa güçlü orta sahaya sahipse kullanıyorum. Ligde bazen mentaliteyi atak yapıp oynadıgımda oldu. Defans hızlıysa çok geri çekmiyorum çizgiyi ama rakip yükleniyorsa musayı çıkarıyorum yerine kule defans efeyi alıp sezerler yer değiştiryom kanatlardan gelen ortalara karşı
3 stoperin hava topu iyiyse imkanı yok gecemezler. ha bide ben korner taktiğide ekledim buna rakip korner atarken rakiplerden cok ben gol atıyorum
Valla trabzonun maddi durumu göz önüne aldığında peşin para vermek hiç kolay değil , zaten oyuncu alıp satmadan , hiç birşey yapman da mümkün değil senin en büyük artın sen ilk sezon şampiyon oldun orada vurdun voleyi ,zaten bir yıl şampiyon oldun mu sırtın yere gelmiyor
Bu sene de Şampiyonluk gelirse kısa zaman da Hamsiler den Avrupa da da başarı bekliyoruz hocam![]()
Trabzon her maç daha da vites yükseltiyor , Şampiyonluk Yakın![]()
Avrupa 'da da Arsenal'den sonra favorim Trabzon![]()
İçime doğuyor,Bursa kalan 9 maçı da kazanacak,Ve Şampiyonlar ligi ön elemesi oynayacak.
bursa ilk üçten kopmuş 4. lüğü korumaya baksın bence ts ise şampiyon olmuş gibi
Bursaspor'un ŞL şansı çok çok az kalmış. Trabzonspor ise şampiyon olup seneye de ŞL'ye gidecek Bursaspor'a hem kadro kalitesi hem de finans bakımından biraz fark atacak gibi gözüküyor.